2015 m. gruodžio 1 d., antradienis

E. Vėlyvio naujas filmas SIZIFO KULTAS - "...scenoje su orkestru turėtų būti aktorė, kuri bus nuoga..."




61-oji istorija. Šitą istoriją būtų galima pavadinti DULKIŲ SPINDESYS... Tai mūsų, statistų spindesys, kai saviškiams stabdysime TV įrašus ir rodysime pirštais: "Va, čia mano pakaušis". Tai aktorių spindesys prieš statistus, bet juk visi mes esame šioje Žemėje tik dulkės...
Gal pasirodys keistai, bet vakarykštės dienos istoriją pradėsiu nuo sapno. O jis buvo toks: "Virš mano namo skrenda keleivinis lėktuvas. Žemai. Pernelyg įtartinai žemai. Vienas motoras užsidega, nes pradeda rūkti dūmai. Iš pradžių plona srovele, o paskui dūmija jau kaip reikiant. Suvokiu, jog lėktuvas krenta ir jis rėžiasi į kitą šlaitą, kažkur į nevėžio g. rajoną (Žaliakalnis - be abejo, Kaunas). Pakyla ugnies ir dūmų stulpas. Bėgu pažiūrėti pro kitą langą. Keista, bet sprogimas sukelia žaibavimą - iš debesų elektros išlydžių šaknys kabinasi į dūmų kamuolius... "Keista...", - pagalvoju. Nuleidžiu akis ties horizontu išvystu keistą reiškinį - į dangų kyla automobiliai. Skaičiuoju - vienas, du, trys... Blasas man sako: "Prasidėjo pasaulio pabaiga..." Mintyse pagalvoju: "Koks absurdas, bet jei prieštaraujant visiems žinomiems fizikos dėsniams automobiliai kyla į dangų, iš tiesų kažkas prasidėjo antgamtiško..." Čia sapnas nutrūko, pabudau: šiandien eisiu filmuotis į Kauno Muzikinį tetarą, E. Vėlyvio naujoje juostoje, kurios darbinis pavadinimas "Sizifo kultas". Darbinis tai nereiškia, kad taip filmas ir vadinsis. Dar viskas gali keistis. Gali filmas apskritai nepasirodyti, jei režisierius neras pinigų, nesgi šiandien bus sukamas tik reklaminis filmo klipukas arba kaip liaudis sako "treileris", arba kaip kino kūrėjai SMS žinutėje įvardijo - "tyzeris". Juokingas tas jų žargonas. Kaip viskas vyko ir kokių nuotykių patyriau, ir kokių minčių kilo, tuoj papasakosiu, bet kadangi pradėjau nuo sapno, iškart peršoksi prie vakarykščių žinių.
E. Vėlyvis pasakoja muzikantėms kaip bus filmuojama
Vakare grįžtu iš filmavimo, žiūriu žinias ir  negaliu patikėti savo akimis: išvystu beveik tą patį ką mačiau sapne. Tik ten automobiliai kaip kilo dangun, taip ir pakilo,o žinių siužete jie tik pašokinėjo gatvėje, pasivartė - juk matėte tą siužetą?Ar nekeista? Ar netrodo keista, kad aš tai sapnavau? Netikite? Nieko tokio. Mano žmona II iki šiol netiki mano istorijomis ir jas vadina pasakomis. Kągi paseksiu pasaką apie vakarykštę dieną... o prie sapnų dar grįšiu pačioje pabaigoje.
Visų pirma, kaip ir daugelis "Aktorių agentūroje" užsiregistravusių statistų,  lapkričio 12d gavau SMS žinutę: "... filmavimas truks apie 12 val. Deja, atlygio nėra numatyto, anonsas kuriamas iš savų lėšų norint gauti finansavimą filmo gamybai. Tai ieškome savanorių, kurie galėtų vieną dieną neatlygintinai sudalyvauti filmavime..."
Hmmm... babkių nebus. Veltui. Vėlyvis suks komercinį kiną, o aš jam padėsiu veltui, iš idėjos. Paskui jis gers šampaną ir voliosis kur nors Filipinuose, o aš džiaugsiuosi, kad mano nugara ar pakaušis bus patekusi į anonsą! Šūdas... Tačiau... Vieno draugelio žmona kartą man rėžė, kad esu savanaudis ir turėčiau būt šiek tiek geresnis, galėčiau daugiau aplinkiniams gerų darbų nuveikti. Hmmm... ar čia nebūtų kartais geras darbas - padėti Vėlyviui gauti kokią nors Gervę - auksinę arba sidabrinę? Ir žmona va sako, kad esu blogas ir,
apskritai, kad gydyčiausi. Juk gydausi, bet kaip ir daugumai vyrų, man irgi nepadeda - vistiek, anot jos esu idiotas. Bet va, gerą darbą padaryti... O jeigu aš va, veltui sudalyvauju tame projekte, gal man gyvenimas irgi kokį nors siurprizą duos - veltui! Čia kaip šįryt girdėjau per radiją juokiantis: gavo tolimųjų reisų vairuotojas kažkokį lipduką, kuris pinigus neva traukia. Priklijavo ant priekinio stiklo ir kitą dieną rėžėsi į inkasacinį sunkvežimį pilną pinigų. Vadinasi gryna tiesa - tie dalykėliai veikia! Ai, buvę, nebuvę - nueisiu, pažiūrėsiu, o gal ir rimtesnį vaidmenį pas Vėlyvį gausiu. Juk po velnių, negi jam nereikės tam naujam filmui aktorių, o juk aš pats tas... Ir parašiau jiems OK. Grįžęs namo žinoma tuoj panaršiau internete apie tą "Sizifo kultą". Achaaa, "Lietuvos kino centras" Vėlyvio naujam sumanymui skyrė 27 tūkst. eurų. Išvertus į pinigus - 93 150 Lt! Apčiuopiama sumelė. Na, bet reikia suprasti... geras bičas...Va, Tadą Blindą padarė... Neblogai sukurpė ir iš valstybės neprašė nė cento. Va, "Redirekted" sumetė - žmonėms patiko, man - ne. Nebloga Tarantino "Bulvarinio skaitalo" ir daugybės kitų prasto siužeto kopijų kopija. Na, bet juk toks ir filmas - B kategorija, kaip pasakytų amžinatilsi Kučikas - keikiasi, dulkinasi ir šaudo dėl šaudymo. Tinka, gerai. Lietuviai dar tokio dalyko nedarė. Dabar va, Vėlyvis sako darys rimtą kiną, apie savižudybės prevenciją...
"O išeis juodoji komedija..." - juokauja kažkas iš statistų, rūkydamas prie Muzikiniuo tetro durų.
Ir dar pagalvojau: na, ir kas kad eurų nemokės, bet gal bus kokių nors siurprizų. Reikia nueiti. Vistiek juk šalia gyvenu. Ir siurprizų be abejonės buvo. Likus porai dienų iki filmavimo gavau štai tokią intriguojančią žinutę, cituoju ištrauką:
"Dabar bendra info: bus kavos, arbatos, mini pietūs (sultinys, bandelės su dešrelėmis, gal dar kažkas, bet nieko įspūdingo), tai galite pasiimti sau maisto, bus ramiau. Rūbai puošnūs, vyrai: kostiumai, marškiniai, kaklaraiščiai, varlytės, kelnės, kas ką turi pagal galimybes, moterys: suknelės, sijonai ir t.t. Kad nebūtume žieminiais megztiniais ir džinsais, netiks prie aplinkos ir orkestro, tai renkitės puošniai, lyg į vestuves ar naujametį balių. Venkikte labai ryškių spalvų, geriau klasikines, pastelinės spalvos. Norime informuoti, kad kažkuriuo metu scenoje su orkestru turėtų būti aktorė, kuri bus nuoga, tai informuojame apie tai ir prašymas nefilmuoti ir nefotografuoti..."
Eina, sau! Va, čia tai geras. Bus "porno"! Na, o jei švelniau tariant, bus įdomu. Čia tuoj kilo klausimų: ar visiškai nuoga ar pusiau nuoga? Ką ten scenoje veiks? Ar pasirodys su orkestru ar šalia orkestro? - kaip čia suprasti sakinį... ? Nefotografuoti... Ar aš galiu iškęsti nefotografavęs ir nefilmavęs. Dabar jau pasidarė principo reikalas tai atlikti. Kadangi nežinojau visų galimų aplinkybių, pasiėmiau mini žiūronus (ne binoklį) - maža ką... apsiginkluoti reikia. O gal bus labai įdomu, o aš sėdėsiu pačiame salės gale - neprisimenu kokio dydžio salė. Milijoną metų ten nebuvęs, mat visokių operečių ne mėgėjas.
Nuoga... filmuotos medžiagos nerodysiu :)
Į Muzikinį įžengiu kaip priklauso - 8:30 ryto. Visur nuorodos: apačioje gyvens "beždžionės" - tai mes statistai, o jei žargonu, tai "masuotė", na, o žmonės, kurie kartais patenka ir į "Žmones" kavą gers antrame aukšte, vadinamojoje "Valgykloje", Muzikinio bufete. Viskas kaip visad: skirstymas griežtas ir nekeičiamas. Tik va, vis suku galvą iš kur atėjo ta keista tradicija taip niekinti, žeminti statistus. Ar čia iš tarybinių laikų, kai visoje totalitarinėje sistemoje jautėsi kalėjimų tradicijos: skirstymas į vierchus, dūchus, gaidžius, pajaus mokėjimas atėjus į darbą... ir kt. atrakcijos? Antai kai vasarą filmavausi kanadiečių-japonų filme "Tokias trial" techninis personalas ir aktoriai valgė su metaliniais įrankiais, iš keramikinių lėkščių, maistą dalijo iš kioskelio, iš valgyklinių katilų, o štai statistams maistą atvežė kareiviškuose bidonuose, kratė į plastikines lėkštes ir dalijo plastikinius įrankius. Čia kas? Ar čia pažeminimas, ar čia baimė, kad statistai sudaužys lėkštes, pavogs šaukštus, šakutes... Na, vistiek, matyt, kaip ne kaip masuotė laikoma beždžionėmis. Štai ir dabar: kava ir arbata jau paruošta ir supilta į kažkokius plastikinius bidonus su kraneliais. O va viršuje, režisieriui ir visai jo komandai pastatytas normalus kavos aparatas, šalia cukrus, medus, lenkiškas "Mleko"... Štai statistams pietums davė šaltą submariną, su drungnu sultiniu, o va viršuje - filmo kūrėjai maitinosi kaip baltieji žmonės - iš normalių lėkščių, galėjo rinktis valgius. Ir jie buvo karšti. Suprasčiau (gal - nors nenoriu suprasti, nes tam nerandu tinkamų argumentų), jei masuotėje būtų vien pacanai, snargliai visokie, bet čia buvo susirinkę ir garbūs ponai ir ponios - visi jie šlamštė šaltus submarinus... Juk beždžionės tinka.  Viena pagyvenusi statistė į mano samprotavimus kirto:
-O manęs nei žeidžia, nei žemina...
-O mane žemina, nes esu kilęs iš grafų... Mane kaip žmogų žemina...
"Bulkutė" ir sultinys... Veltui dirbančių suaugusių žmonių maistas
Ir aš kavos negėriau iš plastikinių bidonų - ėjau į bufetą ir gėriau normalią kavą su "mleko", cukrumi arba medumi, prikąsdamas skanesne bandele. Aš nelaikau savęs negru. Juolab, jog visgi atėjau čia padirbėti veltui, iš idėjos, pagelbėti Vėlyviui... Bet čia chebra nesuprato, kad jei statistai ateina iš idėjos, juos reikia labiau gerbti, nei tuo atveju, kai ateina dirbti 16 val. už 20 eurų. Nors žmogų šiaip jau reikėtų gerbti visada. Bet matyt, neišeina. Trūksta to aristokratiško išsilavinimo ir supratimo. Juk kas yra visi tie menininkai? Juk pagal viduramžių supratimą, jie jokios žvaigždės - jie tiesiog trubadūrai, juokdariai, pasakoriai... Nieko rimto, nieko gerbtino. Tad ko iš jų ir norėti.
Kita verus, kai iš valstybės gauni tik 27 tūkst. eurų filmo statymui ir už juos ketini susukti tik anonsą, su kuriuo ketini pritraukti privatų kapitalą, tikrai negali leisti 100 žmonių normaliai pavalgyti ir išgerti kavos. Juk jie tik beždžionės ir į "Žmones" niekad nepateks.
Kai savo naująsias draugužes, likimo seseris vakarop visgi nusitempiau į bufetą, ta kuri man aiškino, kad niekas jos nežeidžia ir nežemina, išgėrusi normalios kavos su bandele, prie normalaus staliuko, normaliose minkštose kėdėse o ne prie aludės tipo stalo ant kieto suolo, visgi palaimingai tarė:
-Jaučiuosi kaip baltas žmogus.
Iš kur yra atėjusi ta frazė? Mes ją sakome ir nesusimąstome iš kokių laikų ir santvarkų ir ką savyje nešiojamės - ar vergą ar baudžiauninką? Lietuviai yra nuolanki tauta, nes nenuolankiuosius arba išvežė ir sušaudė, arba šie patys pabėgo - kas Amerikon, kas į Čilę, kas į Vokietiją, liko tik plūgų rankenos. Štai kodėl aš savo moteriškos kompanijos neįstengiau nusitempti pietauti į bufetą...
-Ko mes ten lysim prie tų aktorių...
-Tarsi mes būtume kažkokie kitokie, prastesni? Juoba, kad dirbame taigi "už ačiū", - tariau. Bet teko susitaikyti su likimu ir valgyti šaltus "karštuosius šunis". Kaip išduosi kompaniją. Žydelis gi dėl kompanijos ir pasikorė.
Savigarba ir pagarba žmogui siejasi su kitu klausimu, kurio vis negaliu atsakyti: kodėl žmonės nori patekti į filmą? Visi kaip susitarę aiškina, kad jiems tai yra atrakcija, smagus laiko praleidimo būdas. Tačiau kaip gali būti smagu 7 val. trintis pasieniais nykioje patalpoje, kol prasidės kažkoks filmavimas? Aš suprantu tuos, kurie čia patenka atsitiktinai, pirmą kartą - taip, yra smalsu sužinoti kaip ta kino virtuvė atrodo iš vidaus. Tačiau, kai aš matau pagyvenusius, pusamžius ir visai jaunuolius: merginas ir vaikinkus, kurie yra užsiregistravę aktorių agentūrose, negaliu patikėti kad jiems tai atrakcija. Lygiai taip pat negaliu patikėti, jog šitaip eina prisidurti sau prie algos ar stipendijos - manau yrea geresnių būdų užkalti babkę, nei visą dieną kankintis dėl tų menkų 20 eurų. Netikiu. Netikiu, kai imanti gerus pinigus už savo renginių vedėja trenkiasi iš Plungės, kad sudalyvautų filmavime, kuriame niekas nieko nemoka. Netikiu vilniečiais, kurie važiuoja filmuotis į Kauną už dyką vien vardan atrakcijos! Netikiu. Kurių velnių pusamžiui masažuotojui eiti filmuotis?! Netikiu.
Aktorių ir techninio personalo maistelis...
Jei į filmavimą ateiti mėgautis, jei ateini nuotykio, tai eini, vaikštai, smalsauji, bendrauji, domiesi, plepi, juokauji, susipažysti su į save panašiais ir didžiais režisieriais arba tiesiog juos stebi iš šono. Betgi statistai to nedaro - nuolankiai laukia. Kartais kas nors atsineša netgi knygą. Ar gali būti didelė atrakcija, kai aš esu jau pabuvojęs keliuose filmavimuose ir dabar vidinu žiūrovą trečioje eilėje nuo galo. Ne, man tikrai tai nėra atrakcija. Aš čia ateinu tikėdamasis tapti aktoriumi, tikėdamasis gauti vaidmenį su tekstu, tikėdamasis nora antraplanio, tikėdamasis, jog gal tapsiu aktoriumi. Žinoma, man tuo pačiu ir atrakcija. Bet vistiek meluosiu, jei sakysiu, jog tai man kaži koks didelis malonumas, jog aš kažko čia dar nemačiau - nemačiau profesionalių kamerų, nemačiau pasipūtusio aptarnaujančio personalo ir antrųjų, bei trečiųjų režisieriukų, kad nesitikėjau, jog mane Vėlyvis gal pastebės ir pakvies į tolesnį filmavimą. Aišku, to ir ėjau.
Bufeto gėrybės...
Bet aš vienintelis tuo aspektu kryptingai dirbau. Kai tu vaidini žiūrovą, sėdintį trečioje eilėje nuo galo - niekas tavęs nepastebės, net jei būsi antroji Merlyn Monro - 90x60x90. Jei būčiau režisierius, aš pastebėčiau tik tuos, kurie yra drąsūs, kurie daugiau armažiau lenda į akis, perbėga skersai išilgai kelią. Vakar tik aš toks buvau - visur kišantis nosį ir trigršį. Tai ko čia visi atėjo? Juk babkių nemoka. Netikiu, jog jauna šviesiaplaukė mergaičiukė atėjo pasmalsauti kaip atrodys nuoga jos amžiaus aktoriukė. Nesgi visiems rūpi salėje atsisėsti taip, kad jie pakliūtų į kadrą. Mano kolega, su kuriuo jau filmavomės "Tokias trial" net išskaičiavo, jog geriausia sėsti kairiau, 3-4 eilėje nuo scenos, nesgi toje pusėje važiuos invalido vežimėlyje vienas iš aktorių. Rūsyje, rūbinėje užkalbinau tai vieną, tai kitą merginą - vo Jezus (!), jei būčiau režisierius nė už ką jų neįmčiau - nebent į lovą. Pakanka, kai praveria burnytę, kai išgirsti nedrąsų balselį. Nori tapti aktoriumi, tapti matomam - būk drąsus, būk savimi, nebijok žmonių, bendrauk. Taigi, žiauriai nusprendžiau, jog nė vienas iš vakar susirinkusiųjų jokios karjeros nepadarys. O aš jau savo karjerą baigiau. Padariau viską ką galėjau padaryti kaip statistas. Dabar galiu laukti kokio nors gero vaidmens. Norėčiau suvaidinti kokį nors gangsterį, aferistą, karjeristą, aktyvistą, fašistą, komunistą ar... Ir ne tik norėčiau, bet labai gerai matau, kad ir galėčiau. Taigi mielieji režisieriai ir kino korifėjai - siūlykit man ką nors įdomaus ir jūs nesuklysite. Lauksiu, nesgi matau, kad toliau statistu būti nebėra prasmės - aš jau išaugau iš masuotės. Viską mačiau, viską žinau, visą malonumą ir pramogą jau patyriau. Dabar reikia gero vaidmens ir honoraro. O jeigu niekas nieko nepasiūlys - aktoriaus karjerą išdidžiai ir garbingai būsiu baigęs ir gal bandysiu tapti kosmonautu, tarkim... sako, jog renka komandą kelionei į Marsą, su bilietu į vieną pusę.
Masuotė laukia, kol išmuš jos žvaigždžių valanda...
Vėlyvi, aš tave pasigavęs koridoriuje tau ranką paspaudžiau - atsimeni mane? Pasakiau, jog esi geras režisierius. Ką aš tau daugiau galėjau pasakyti? Pasiūlyti padiskutuoti apie kiną? Iš visų man žinomų lietuvių režisierių norėčiau vaidinti pas tave, nes statai žiūrimą kiną, o ne lietuvišką meną "taduko laiškai į klaipėdą". Aš paspaudžiau tavo ranką ir man to pakako, kad suvokčiau kas esi per žmogus - nenorėk, kad visiems išpliurpčiau tavo asmenines paslaptis, kurių niekam nepasakoji, savo silpnybes... Čia yra geras mano pasiūlymas, kurio nenorėsi atsisakyti - taigi kviesk pagrindiniam vaidmeniui ir aš nutilsiu amžiams.
Kai ateinu į naują vietą, visad mėgstu kaip lapinas apsižiūrėti: kur pagrindinis, o kur atsarginiai išėjimai. Susipažįstu su aplinka, iš įvairių sluoksnių užmezgu kontaktą ir pradedu maloniai leisti laiką. Gera turėti laiką - sakė Basanavičius ir tai visai nėra anglosaksiška fraės konstrukcija. Vos atėjęs, iškart nupėdinau į bufetą kavos. Čia iškart susipažianau su tetaro administratore Jolanta ir saksofonistu, bei tokia smuikininke Laura. Tai reiškė, jog aš jau kaip savas galėjau landžioti grimo kambarių koridoriais ir lysti į užkulisius - juk einu pas savo draugelius.
Audrius Paulavičius - vaidins Sizifą, o dabar fotografuoja
Užkalbinu ryžą fotografą, kuris visus užsiregistravusius statistus alei vieną fotografuoja. Tas tuoj pasiūlo eiti parūkyti ir nusiveda mane koridoriais kažkur gilyn į Muzikinio širdį, kol nusileidžiam į kažkokį pusrūsį - rūkalnę. Čia ant suolo sukabintos net savadarbės peleninės - skardinės dėžutės ant metalinių lenktų juostelių. Jos kaip kokie savotiški samčiai sukabinti ant suolo atkaltės. Šalia ant grindų ir "laukinė" peleninė - didelė, aukųta, su grotelėmis - kad patogiau rūkaliui būtų kancarą užgesinti. Psrūsys pailgas, skliautuotas, jaukus aktoriukų prieglobstis.
-Kuo vardu? - klausiu ryžiko.
-Audrius, - atsako šis.
Na. Audrius tai Audrius - ar daug pasaulyje Audrių?
-Fotografas? - klausiu jo.
-Atsitiktinai ta fotografija pradėjau... Pabandžiau. Žiūriu, kad išeina, kad patinka... Atrodo domiesi kinu?.. - atsargiai paklausia jis. Čia aš lakoniškai papsakoju apie tai kaip svajojau tapti režisieriumi ir juo netapau, kaip dabar filmuoju vestuves. Ir iškart pastebiu, kaip staiga jo akyse užgęsta suidomėjimas manimi. Ir su visais taip. Kai užkalbinu, jie žiūri į mane su kažkokia viltimi, kad gal kartais aš koks pyrago gabalas, bet kai pasirodo, jog esu tik kremzlė, staigiai pasidarau nelabai įdomus. Taip, taip... režisierius tikisi užlipti turtingam prodiuseriui ar mecenatui ant kojos, statistė viliasi kad režisierius užkliuvęs už jo jos ilgų kojų nukris tiesiai
tarp papų, smuikininkė palaiko mane režisieriumi, mergička iš filmavimo grupės personalo pamano, kad gal aš Muzikinio direktorius... Visi kažką mano, kol neprasižioju. A, vestuves filmuoja, tas visai neįdomus...
Na, bet su Audriumi paskui dar susitikę persimetam šypsenomis, kažkokiomis frazėmis... Vadinasi ne taip jau ir blogai. O besikalbant tame rūsyje imu ir suprantu, kad jis yra vienas iš "Lietuvos aktorių agentūros" savininkų. Ko daugiau man, statistui norėti, a?! kai susidraugauji su tuo, su kuo reikia! Kai surūkai jo cigaretę. Šįkart buvo kitaip nei anąkart su Rudoku. Šįkart specialiai nepasiėmiau į filmavimą cigarečių, nes bandau mesti rūkymą. Būdas paprastas: nepirkti cigarečių, o kai norisi užsirūkyti, prašinėti iš tų, kurie jų turi. Bet negali ilgai "kliančinti" - juk gėda. ir ateina laikas, kai nustoji apskritai rūkęs. Svarbu nepirkti! Taigi, sakau Audriui:
-Metu rūkyti, tad mestelk man vieną cigaretę!
Tas:
-Mielai!

Štai kodėl yra antroji priežastis, dėl kurios aš jau išsėmiau visas galimybes: jau turiu pažinčių aktorių agentūroje. Viskas, Audriau Paulavičiau, mes jau draugai, o draugai darugams padeda - suorganizuok man kokį padorų vaidmenį.
Paskui, kai jau vaidinau žiūrovą, suvokiau, kad tas Audrius ne tik agentūros savininkas, bet ir žinomas aktorius, o Vėlyvio filme vaidins Sizifą. Ot, velniai rautų! - mano išsilavinimo spragos. Bet kita vertus, geriau žvaigždžių nepažinti, jei pats ja ketini tapti - lengviau, drąsiau, mažiau akina šlovės šviesą, geriau matosi tie laipteliai, kuriais kopi aukštyn į dangų. Va, taip. Audriau, aš dar nežinau kokį tau pateiksiu pasiūlymą, nuo kurio negalėsi atsisakyti, bet ką nors sugalvosiu...
Na, ir beveik nebeliko ką daugiau pasakoti... A, apie tą apsinuoginusią aktorę ir orkestrą... Slankiojau, aš slankiojau, kol neatsidūriau scenos užkulisiuose. Gi žiūriu visos muzikantės jau su juodais perukais, juodomis ilgomis sukniomis, priešais dirigento vaidmenyje stovi aktorius Gediminas Storpirštis. Aišku seksualiausiai atrodė tos merginos, kurios laikė tarp kojų įsispraudusios kontrabosus - nu labai, sexy... Žiūriu, Stovi ant scenos Vėlyvis - tuoj prasidės orkestro filmavimas. Aiškina kaip ąia viskas vyks, merginos linksi galvomis... "Vargšelės, " - pagalvoju: - "Jūs este profesionalės muzikantės - nežinote į kokią velniavą įsivėlėte..." Ir buvau teisus, jas kankino nuo ryto ligi sutemų. O viena sėdėjo su temperatūra - į pabaigą ta taip užkilo, jog režisieriaus buvo paprašyta ką nors sugalvoti. nemanau, kad jis kč nors sugalvojo, mat vargšelė sėdėjo pačiame orkestro centre - kur labiausiai matoma.
Filmuotos medžiagos nepublikuosiu...
Pradžioje buvo įrašytas garsas, paskui orkestras jau grojo pagal fonogramą - profesionaliai vaidino... ir štai po kažkelinto dublio išgirdau, jog techninis personalas kalbina kažkokią Ievutę:
-Ievute, ar pasiruošus?
-Dar ne...
-Ievute, paskubėk...
-Už 10 min...
Supratau, jog tuoj bus, tuoj prasidės. Muzikantai įspėjami nekreipti dėmesio į tai kas tuoj bus.
-Ji vaikščios scenoje, o jūs toliau grojate...
Ir štai Ievutė atveda Gabrielę, aktoriukę prisidengusią skara. Repeticija. Po skara matosi seksualūs apatiniai, kojinės... juodos, bet ne tinklinės... po repeticijos Jurga dingsta. Aš neišlaikau ir filmuoju ją einančią tarp muzikantų, laikydamas fotoaparatą po sukryžiuotomis rankomis.
Vėl išgirstu pašnekesius per raciją. Na, ar Gabrielė jau pasiruošusi? Dar ne? Kada? Na, kada... Visi laukia. Bliamba, svarstau - ko ten taip ilgai. Ar ruošiasi morališkai visiškai nuoga išeiti prieš kameras ar kas čia? Laukiu, tikiuosi... kad bus kaip priklauso ir tarpkojis neskustas. Fu, koks aš vulgarus, bet vyrai tokie jie jau yra - kiaulės.
Atvedą Gabrielę. Ta su peruku ir mėlynai dažytomis lūpomis, bet su juodu triko, kuris slepia papus ir kitokias grožybes... Ai, ką darysi - ką turim tą žiūrim: aukštakulniai, kojinės, triko... Subinė šiaip sau, kojos nieko, veidukas galėjo... Ai, juk čia ne porno filmą stato, prisimenu aš - čia gi meną darys. Gal tokios reikėjo, specialiai rinko, kad galėtų įgyvendinti savižudybių prevencijos temą... Žodžiu, prisifilmavęs iš pasalų, prisikaifavęs nuo to proceso - juk ne kasdien pabūsi paparacio ar šnipo vaidmeny... Bliama, juk čia tikrovė: nežinosi filmavimo komanda gali ir fotiką atimti. Juk buvome įspėti: nefotografuoti ir nefilmuoti! Filmuoju ir žvygauju: šalia stovi ta Ievutė, kuri atvedė į sceną Gabrielę, dar 3 filmavimo komandos nariai ir nė vienas nė nenujaučia, kad tas kostiumuotas dėdulė velnius krečia...
Ai dar buvo geras fintas - linksmas. Jau artėja 8 val. vakaro. Orkestras jau išsikvėpęs, jau ir mes žiūrovų vaidmeny pavargom stoti-sėsti, stoti-sėsti ir ploti... Dar vienas dublis. Orkestras susirenka. Merginos pakelia smičius. Operatorius pasiruošęs. Pliaukšė.
-Garsas! - rėkia kažkas kad būtų paleista fonograma ir tada kažkas susigrimba:
-O kur dirigentas?!
Storpirštis dingo - gal išėjo parūkyti. Visa salė lūžta iš juoko - beždžionėms atrakcija.
Kai tik pradėjau rašyti šias istorijas, vienas mano geras draugas, kuris išvarė į Afriką piratų gaudyti, man sako:
-Pranai, bet ko tu ciniku tapai?
Cinikas man skamba kaip cinkas... Cinkas yra metalas. ir dar yra sakoma - istorija su cinkeliu. Tad aš nežinau, ar aš cinnikas ar čia man su cinku viskas gaunasi, bet masuotės kitaip,  kaip beždžionėmis negaliu nevadinti. Nepykit, broliai statistai, ir aš toks pat, ir aš iš jūsų tarpo.
Sėdim mes, salėje, vaidinam žiūrovus. Kadangi vilniečiai, kaip kokie šventieji piligrimai filmuosis abi dienas, tad jie patenka į kadrą neišplaukę, ryškus. Juos net pašukuoja, papudruoja. O mes, vietiniai, kaunuočiai, aborigenai, čiabuviai - mes nelabai svarbūs, greičiausi tik neryškiai boluosim fone.
-Ir kam aš tą makiažą dariausi, tiek vargau, - šnibžda man į ausį kolegė, ta kuri atėjo su vestuvine suknele, kuri ėjo kaip į vestuves, kaip žinutėje paprašė.
Ir kažkuriuo momentu pasijutau labai keistai, tarsi Muzikinis tetras būtų virtęs visu pasauliu. Štai mes paprasti žmogeliai sėdim ir vaidinam žiūrovus. ir iš tiesų mes esam žiūrovai, kurie stebi filmavimo procesą. Bet ne stebėtojai - žiūrovai. Nes žiūrim ten kur reikia žiūrėti - ne į kamerą, ne į nuogą merginą. Kaip ir tikrovėje - mums vidutinybės diriguoja kaip gyventi, kažkokie režisieriai... Ne, režisierius valdo aktorius. O kas mūsų pasaulyje yra tas režisierius? Mus valdo režisieriaus asistentai. Paprasti vaikinukai. Ir tikrovėje mus valdo paprasti vidutinybės, o mes pasiduodame. Mums pasako kur žiūrėti, mes ir žiūrime. Štai mergina, jaunučiukė, ką tik iš paauglystės vystyklų iškritusi, gimusi, kai aš jau dulkinau merginas, kai uždirbinėjau pirmąsias babkes... ir štai ji, ta paprasta mergaičiukė vykdo režisieriaus asistento paliepimus. Bando mums sakyti užtikrintai. Mokosi mus, masę valdyti. Ji mūsų nemato - mes statistiniai vienetai. Mes masė.
-Jūs, jūs ir dar keturi, taip taip jūs... stojatės ir išeinate.... dabar jūs nereikalingi...
Machina...
Ir mūsų pasaulyje, realybėje kažkas kažkam pasirodo nereikalingas ir nueina anapilin. Absurdiškiausia, jog paliepia koks putinas, o koks nors jurijus su naikintuvu už 2 tūkst. kilometrų numeta bombą ir žūva vaikas, niekuo dėtas ir nekaltas. Ne teroristas. O orkestras, pasiutęs juodas orkestras, raudoname fone groja savo šėtonišką džiazą. Smičiai kilnojasi...
-Dabar bus dublis sulėtintai... - sako režisierius.
-Dabar bus dublis sugreitintai...
-Dabar kontrolinis dublis...
Kaip kontrolinis šūvis iš profesionalaus žudiko pistoleto. O štai ta mergaičiukė, jaunutė asistentė, staiga sugalvoja prieš fotoobjektyvą pasimaivyti: pritupia, išskėčia rankas ir atsuka užpakalį mums žiūrovams. Fotografui be abejonės ji atrodo juokingai. Ju juokingai atrodys ir pati sau. Bet man jos subinė nebuvo nei graži nei juokinga - liesa, nesubrendusi, paaugliška, mane įžeidžianti subinė...
Ir kodėl visad filmavimo metu techninė komanda, visokie pagalbiniai, visokie kamerų, štatyvų nešiotojasi yra tokie arogantiški? Štai čia jie visą dieną nešiojo megztas kepuraites. gal jiems šalta buvo? O antai grimerė muzikantes grimavo apsimuturiavusi kaklą ir galvą kaip dykumų moteris. Ir jai šalta? Na, kad režisierius su megztiniu, tai čia toks įvaizdis. Bet va kodėl apšvietėjas  į sceną atėjo muvėdamas odines pirštines - nesupratau. Matyt, kad kiečiau atrodytų. Kaip ir realybėje pagal "Juodąjį obelistą", anot Remarko, paštitinkas tapęs feltfebeliu yra pats bjauriausias viršininkas. O mes sėdime pasaulio teatre... visi mes buvome kažkada vaikai, bet vieni tapome žiūrovais, kiti režisieriais, treti apšvietėjais, kiti grimeriais, vieni sėdim parteryje, kiti apačioje... vieni šešėlyje, kiti šviesos rate... ir bombos krenta...
2005-ųjų metų sausio 1-ąją užlipau Kaune viename parke ant kalvos ir būsimai žmonai tariau:
-Man atrodo, kad kažkas įvyko - pasaulis pasikeitė.
Man scenoje tvyrojo karo nmuojauta...
2005-ųjų rudenį amžinatilsi dėdė Jonas Markaitis užsukęs svečiuosna netikėtai tarė:
-Vaikai, bus karas, bus karas...
Vakar, prieš filmavimą, sapnavau krentantį keleivinį lėktuvą. Tai mūsų, žmonių pasaulis. Žmonijos lėktuve užsidegė variklis - mes nenumaldomai lekiam pražūtin. Tuoj man šūktelsit:
-Pranai, nekarksėk prikarksėsi!
Bet kad jau ne nuomanęs kas bepriklauso. Aš tik žiūrovas, aš krentančio lėktuvo keleivis. Pasaulis ritasi į 3-iojo pasaulinio karo bedugnę nuo Maidano, o gal nuo seniau, nuo 2005-ųjų. 2009-ųjų ekonominė krizė, paskui Maidanas... Nuo Ukrainos įvykių pradžios pasaulyje niekas nepasistumėjo į gera, mes girdimes vis blogesnes ir blogesnes naujienas, situacija vis labiau komplikuojasi.
Tačiau kodėl automobiliai skraido? Ar aš galiu pasitikėti žiniomis, kuriose man tvirtina, kad automobilius oran pakėlė kažkoks trosas? Kuo aš šiame pasaulyje galiu pasitikėti. Esu kaip vaikas žaidimo aikštelėje, kaip žiūrovas tetare, kaip beždžionė narve Dievo akivaizdoje. Kodėl aš sapnavau dangun kylančius automobilius? Koks čia trenktas sutapimas?
O 20:30 val. filmavimas baigėsi ir visi išsiskirstė namo.

***

Žiūrėkit koks gaunasi gambitas, kokia kebeknė... Jei negausiu vaidmens pas Vėlyvį, galėsiu sakyti, jog tas perskaitė šią rašliavą ir įsižeidė. Jei "Aktorių agentūra" jokiam režisieriui neįsiūlys manęs pagrindiniam vaidmeniui, visiems aiškinsiu, kad ko gero Audrius Paulavičius perskaitė šitą rašliavą ir įsižeidė ant manęs.
Viskas, laukiu gerų pasiūlymų. Siūskite scenarijus, siūlykite babkes!



607 komentarai:

  1. Gerai parašei. Skaitosi... Pamąstymai verti pamąstymo. O A.Paulavičius tikrai gali įsižeisti perskaitęs - pusėje teksto tu jį vadini Andriumi, o kitoje pusėje jau Audriumi... Nedovanotina klaida! :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

      Panaikinti
    2. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

      Panaikinti
  2. Na, jeigu Paulavičius labai jautrus, tai įsižeistų, bet tiek kiek su juo bendravau, manau jis savas bičas ir viską supras... Aš juk ne koks spaudos leidinys, kuris turi korektores ir stilistes... Man kažką parašyti užtrunka laiko, o juk aš dar ir babkes turiu uždirbti, šeimą turiu, verkiančius vaikus :) Beje, jo vardą pabandžiau ištaisyti :) Paulavičiau... Audriau... atleisk ir kai susitiksim, pavaišink cigarete, nes aš vis dar bandau mesti rūkyti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ir apskritai, neleiskit vilko į avidę, liksit be vilnų :) Šiam komentarui yra tokia istorija. Išeina kaimynas į lauką. Girtas kaip žemė. Rėkia per tvorą savo kaimynui:
    -Tu bled kurva, tu nahui pideraste...
    Žmona išlenda pro langą:
    -Tu kvailį, ko šūkauji prisigėręs...
    O vyras tada jau švelniai , nuleistu balsu atsako:
    -Ar jau ir pajuokauti negalima?...
    Tai tikras atvejis. Galiu netgi vietą nurodyti ir metus kada tai įvyko :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Ir aš ten buvau.Ir per barzdą niekas nevarvėjo,nes kai tam beždžionių rusy sušalau ir užsimaniau arbatos iš plastmasinės taros,jos paprasčiausiai jau senai nebebuvo.
    Dar užstrigo mergina marga,puošnia suknele ,kuri atėjo filmuotis ir apart:-kada bus parūkimas? ji visą diena turbūt nieko nematė.Nei Audriaus,nei Andriaus ar Gedimino.
    Aš ten ėjau pažiūrėti technikos:kameros,šviesų širmų,gimbalo ir t.t.Noriu paklausti.Ar ten prie tos kameros(kiek įžiūrėjau tai ARRI) zoom ir focus reguliuojami atskirų žmonių ir dar distanciniu būdu?
    Geras Pranai tavo pasakojimas.Ilgokas bet tiksliai atspindintis kas ten buvo.
    Liuks.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  6. KAIP ATSIRADO MANO „HUSBAND“ GRĮŽTI SU DR SAUGIU IR VEIKSMINGU PAVADINIMU Mano vardas Cindy Alax, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais, visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Maria, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą Dr.Sunny, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandos mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo prašydamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik burtai buvo išduoti, aš pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums reikia pagalbos iš jo, galite susisiekti su juo el. paštu: drsunnydsolution1@gmail.com Arba „WhatsApp“ arba paskambinkite jam dabar: +2349030731985
    .
    Dr.Sunny taip pat gydo:
    1. ŽIV / AIDS
    2. HERPES 1/2
    3. VĖŽYS
    4. ALS (Lou Gehrig liga)
    5. Hepatitas B
    6, nėštumas

    AtsakytiPanaikinti
  7. Dr Isikolo yra geriausias būdas padėti jums susigrąžinti partnerį
    Gaila, kad aš suabejojau rašybos ir psichikos skaitymais, kuriuos žmonės internete skelbia apie vertus rašybos rašytojus. Rašau čia, šioje svetainėje, nes noriu patikinti žmones, kuriems vienaip ar kitaip reikia pagalbos, žinoti dr. Isikolo, kuris padės išspręsti jūsų problemą. Aš netekau vyro, nes negalėjau jam pagimdyti vaiko. Endometriozė buvo mano nevaisingumo priežastis. Po 2 metų išsiskyrimo mano vyras niekada neatvyko namo, pamatydamas kitą moterį. Trumpai tariant, aš prisijungiau internete ir mačiau liudijimus internete, bet taip pat ieškojau patikimų rašybos ratukų. Dr Isikolo buvo rekomenduotas kaip labai patikimas, tikras ir patikimas padėti. Aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam apie mano nevaisingumo problemą ir mano vyro matymą su kitomis moterimis. Jis patikino mane visiška laime. Aš padariau viską, ką jis man liepė, ir šiandien mielai rašau apie jį. Nustebau, kai mano vyras grįžo namo atsiprašydamas. Šis susitikimas su šiuo vyru privertė mane atsidžiaugti. Mano vyras paprašė manęs ir po to, kai aš sutikau, jis tą naktį miegojo namuose, o mes po 2 metų pirmą kartą turėjome lytinių santykių, ir tai buvo puiki akimirka. Aš pastojau ir esu pati laimingiausia moteris, šiandien internete rašanti šį parodymą, nes esu dvynių mama ir noriu, kad ir kiti, norintys pagalbos, susisiektų su šiuo vyru. Jo el. Paštas yra isikolosolutionhome@gmail.com arba „Whatsapp“ +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  8. DIDŽIŲJŲ VYRŲ, LIKE DR ISIKOLO, GALIMA ATKŪRTI UŽTIKRINTUS SANTYKIUS.
    Sveiki, mano vardas Filipas Bruno. Aš buvau išsiskyrusi su savo sužadėtiniu kažkur prieš keturis mėnesius, po to, kai su ja susidūriau su didžiuliu ginču dėl kažkokio vaikino, kurio, jos tvirtinimu, ji niekada nematė, kol aš jai nesakiau, kad santykiai baigėsi iš pykčio ir tą vakarą ji paliko mano namus. Aš maniau, kad ji man paskambins, bet ji niekada nepadarė visko, ką galėjau, tačiau ji atsisakė priimti mano apeliaciją, nes aš ją labai myliu, beveik praradau viltį, kol perėjau dr. Isikolo kelią ir papasakoju jam, kas vyksta, suabejojau. iš pradžių, bet mane nustebino tai, kaip jis padėjo man susigrąžinti sužadėtinę, todėl visada, kai turiu problemų, visada skambinu į gydytoją Isikolo man padėti, tai yra, kaip dr. Isikolo visada man padeda. Esu laiminga, kad gyvenime susisiekiau su gydytoju Isikolo. Dabar kuriu vedybų planus, yra stebuklas, kaip jis padėjo man ją susigrąžinti, nes dabar esu laiminga. jūs taip pat galite susisiekti su gydytoju Isikolo, jei turite kokių nors problemų. Dr Isikolo yra galingas gydytojas, jis gali už jus išspręsti jūsų problemas, kad jūs taip pat galėtumėte tapti laimingu žmogumi, kaip ir aš, ir jis mano gyvenime daro gerus dalykus, nes aš jį pažįstu. susisiekite su dr. Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  9. SU DR ISIKOLO JŪSŲ RYŠIŲ PROBLEMOS VISOS. Susisiekite su juo dabar.
    Aš kasdien prabundu su šypsena veide ir giedamas pagyrimus šiam galingam rašybos ratojui, vardu DR ISIKOLO, kuris man padarė didelę palankumą, gelbėdamas mano santykius nuo nutrūkimo. Aš galvojau, kad turiu puikius santykius, kol mano meilužis pradėjo grįžti namo vėlai ir kiekvieną dieną jis man pateikia įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada sužinojau, kad jis turi ryšių su kita mergina. Man skaudėjo širdį, nes aš juo labai pasitikėjau ir žinodamas, kad jis palaiko slaptus santykius, mane labai skaudina. Bet aš dėkoju visiems, kurie patalpino DR ISIKOLO kontaktinę informaciją internete, nes per tai aš galėjau susisiekti DR ISIKOLO ir šiandien mano santykiai buvo atkurti su meile ir daugiau romantikos nei bet kada anksčiau. Jei susidursite su bet kokiais santykiais ar santuokoje patirsite stresą, padarysiu malonę, jei atsisakysite DR ISIKOLO kontaktinės informacijos el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Ačiū Dr.Kumolai, kad ji padėjo man susigrąžinti žmoną, mano žmona pradėjo keistai elgtis, viskas supyko ir ji man pasakė, kad nori išsikraustyti. Pagaliau ji išsikraustė ir viskas man pasidarė sunki. Negaliu meluoti. Aš nežinau, ką daryti, kol pamačiau Dr.Kumola reklamą ir kaip jis padėjo žmonėms. Susisiekiau su jo el. Pašto adresu (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com) ir papasakojau jam viską. Jis patikino, kad aš ją sugrąžinsiu po burtų. Aš padariau viską, ką man pasakė Pranašas. Mano žmona grįžo namo po 2 dienų, ji sakė nežinanti, kas jai nutiko, mes vėl kartu. Ačiū Dr.Kumolai, kad sugrąžino mano žmoną. Kreipkitės į jo el. Pašto adresą (Dr.Kumola_lovespell@outlook.com), jis yra puikus rašybos rašytojas.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Aš labai nustebau dėl stebuklingos daktaro Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. Jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį atgal, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau, mane suglumino, kai jis liepė man tik šypsotis ir ramiai man patikinti, kad jis susitvarkys viską per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino mano vyras, buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis. Jis iš tikrųjų maldavo mane atleisti ir pažadėti telefonu, Jis grįžo namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, skirtų tik patvirtinti meilę man, aš buvau toks laimingas, kad turėjau paskambinti gydytojui Isikolo ir padėkoti jam, jis liepė man tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. , Na, jei jums reikalingas efektyvus ir tikras rašybos ratukas bet kuriam Dėl savo gyvenimo problemos galite susisiekti su gydytoju Ofemo jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“ / „Viber jam“ tel. +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  12. Po septynerių metų palaikęs su juo ryšį, jis išsiskyrė su manimi. Aš padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas buvo veltui. Aš labai norėjau jo grįžti dėl meilės, kurią jam turiu, ir maldavau jo visko, duodavau pažadus, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau savo problemą kažkam internete ir ji pasiūlė verčiau susisiekti su rašytoju DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti man ištarti rašybą, kad jį sugrąžintų, tačiau aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. . Aš nusiunčiau rašybos ratuką ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš dvi dienas, kad mano buvęs vyras grįš pas mane prieš tris dienas, jis ištarė rašybą ir, stebėtinai, antrą dieną, buvo apie 16 val. Mano buvęs vyras man paskambino ir aš buvau toks nustebęs, kad atsiliepiau į skambutį ir jis pasakė tik tai, kad jam labai gaila visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį, kad jis mane labai myli. Buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, štai kodėl mes vėl pradėjome laimingai gyventi. Nuo to laiko aš pažadėjau, kad kas nors, ką aš žinau, turintis santykių problemų, aš jam padėčiau, nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos rašytoją, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visi netikri iš ten. Bet kuriam asmeniui gali prireikti rašytojo pagalbos, jo el. Pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ / „Viber jam“ telefonu: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  13. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad šie padėtų man susigrąžinti buvusį savo vaiką, kad susituoktų su manimi šių metų birželio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Mano vardas Alenka Egon. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos rašantis grąžinant savo buvusį vaikiną pas mane po trejų metų, kai neturėjau jokio kontakto. Aš perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo man padėti, o per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad jis nori susigrąžinti mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Siųskite jam el. Laišką isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp / Viber“ telefonu: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  14. Man patinka pasidalyti santuokos ir meilės gyvenimo liudijimais. Su vyru esame vedę daugiau nei 15 metų. Mes susitikome, kai man buvo 22, o jam buvo 27 metai. Kartu turėjome daug emocijų. Mūsų santuokoje buvo kelios didžiulės muštynės ir skaudžios situacijos, bet mes visada atrodėme stipresni iš kitos pusės. Staiga mano vyras paskelbė dėl manęs skyrybų, aš buvau aklas! Nemačiau jo ateinančio, nepažinau ženklų. Jis nustojo nešioti savo vestuvinį žiedą ir aš apie tai negalvojau. Jis manęs nelaiko seksualiai patraukliu. Aš negalėjau visą laiką verkti, nes buvau nepaprastai įskaudinta. Buvau visiškai prislėgtas, kol atradau daktarą AJAYI, kasatorių iš Afrikos, apie kurį visi kalbėjo internete, ir aš kreipiausi į jį meilės burtų keliu. Mūsų pokalbio metu jis patikino, kad grįš mano vyrui praėjus mažiau nei 48 valandoms po jo burtų paleidimo. Man tai atrodė neįmanoma. Nepatikėsite, kad mano vyras paskambino po 24 valandų, maldaudamas, kad pamirščiau viską, ką jis pasakė apie skyrybas. Buvau visiškai nustebinta! Nuo tada, kai naudojau jo burtus, mano šeimoje yra tiek daug meilės. Jis nuostabus, o jo burtai veikia taip greitai. Dabar mano vyras mane myli daug labiau nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su juo, jei kyla problemų dėl santuokos ar santykių. El. Paštas: drajayi1990@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +16318578318

    AtsakytiPanaikinti
  15. Turiu daug ką pasakyti, bet neturiu laiko, nes skaičiau apie visus, kurie galėjo parašyti mano istoriją. Labai dėkinga, kad čia buvai. Pasakydamas savo vyrą, kuris buvo papramogavęs, jaučiausi miręs (beveik verkęs), kai važiavome praėjusią savaitę. Jis man greitai paglosto. Visa šlovė atitenka dr. Ajayi už tai, kad padėjo man sugrąžinti mano buvusį vyrą po to, kai jis buvo išsiskyręs 5 metus su jo galinga burtažodžiu, susisiekite su juo el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „whatsapp“ telefonu: +16318578318, jei patiriate kokių nors santykių problemų ir poreikių ilgalaikis sprendimas

    AtsakytiPanaikinti
  16. Jau kurį laiką seku šį tinklaraštį ir šiandien jaučiau, kad turiu pasidalyti savo istorija, nes taip pat buvau auka. Po to, kai buvau su juo septynerius metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį susigrąžintum, bet viskas buvo veltui, aš jo labai norėjau dėl meilės, kurią jam turiu, maldavau jo su visais, Pažadėjau, bet jis atsisakė. Aš paaiškinau problemą savo motinai ir ji siūlo, kad aš verčiau susisiekčiau su rašyba, vadinama Drigbinovia, kuri padėtų man ištarti rašybą, kad tai sugrąžintų, bet aš niekada netikėjau rašyba, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik išbandyti tą patį burtą, ir jis pasakė aš daugiau nesijaudinu, kad viskas bus gerai, kad mano buvęs vyras grįš, jis antrą dieną stebėtinai išleido burtą mano vardu, buvo apie 16:00. Mano buvęs paskambino man, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo gailisi dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo manęs atgal, kad jis mane taip mylėjo. Aš buvau tokia laiminga, kad tai naudinga man, todėl vėl pradėjome gyventi laimingai. Nuo tada pažadėjau, kad visi, kuriuos pažįstu, turi santykių problemų, aš tokiam asmeniui padėsiu nurodydamas vienintelį teisingą ir galingą vedlį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir skiriasi nuo visų, kurie netikri. Visiems, kuriems čia reikia pagalbos, jo el. Paštas: doctorigbinovia93@gmail.com galite paskambinti „whatsapp“ per jo mobiliojo telefono numerį +2348144480786, kad gautumėte geriausią rezultatą visiems ar jūsų problemai ......

    AtsakytiPanaikinti
  17. Viesa uzrakstīts 2019. gada 10.-11. 20:05:51
    Betas veiksmīgā liecība: “Cik ātri jūs varat atgūt savu bijušo partneri!
    Man sāp un sāpēja sirds, kad pirms septiņiem mēnešiem man ar vīru bija lielas problēmas. tik briesmīgi, ka viņi šķīra tiesu. viņš teica, ka nekad vairs negribēja palikt pie manis un ka viņš mani vairs nemīlēja. Tāpēc viņš pārcēlās no mājas un izraisīja man un maniem bērniem stipras sāpes. Es mēģināju visus iespējamos līdzekļus, lai to iegūtu pēc daudzām lūgšanām, taču nevajadzīgi un viņš apstiprināja, ka ir izlēmis un nekad negribēja mani redzēt vairs. Kādu nakti es atgriezos no darba un satiku vecu draugu, kurš pajautāja manam vīram. Tāpēc es viņam visu paskaidroju, un viņš man teica, ka vienīgais veids, kā atgūt manu vīru, ir apmeklēt burvestību ar nosaukumu DR PELLAR, jo tas viņam patiešām palīdzēja. Lai arī es nekad neticēju pareizrakstībai, man nebija citas izvēles kā sekot viņa padomam. Pēc tam viņš man nosūtīja e-pastu no viesa autora. Epasta adrese. Tāpēc nākamajā rītā es nosūtīju vēstuli uz saņemto adresi, un rakstnieks man pārliecināja, ka viņš atgriezīsies pie mana vīra nākamo 48 stundu laikā, tiklīdz es to izdarīju. Es nekad tam neticēju. Viņš runāja ar mani un pateica visu, kas man jādara. Pēc darba ar mani un 48 stundas vēlāk mans vīrs, kurš man nav piezvanījis pēdējo 7 mēnešu laikā, mani pārsteidza, uzzinot, ka viņš atgriežas. Tik lieliski !! Tajā dienā viņš atgriezās ar mīlestību un prieku un atvainojās par viņu kļūdu un sāpēm, ko viņi nodarīja maniem bērniem. Kopš šīs dienas mūsu attiecības ar DR PELLAR ir bijušas spēcīgākas nekā jebkad agrāk. Tāpēc iesaku, ja rodas kāda problēma, sazinieties ar mums, un mēs jums sniegsim 100% garantiju, ka tā jums palīdzēs.
    Nosūtiet viņam e-pastu. E-pasts: drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  18. DR.Sango ir visvienkāršākais rakstnieks un palīgs. Mani sauc Rose James. Pat ja jūs esat burvestība, privāti ziņojiet par šo liecību ikvienam. Es biju pēc citiem rakstniekiem, neredzēju visus rezultātus. Es tikai gribēju, lai tas nāk pie jums agrāk, un es to izdarīju no redzesloka. Mans bijušais vīrs pazuda un es visur palīdzēju citiem rakstniekiem, bet man nebija rezultātu, kamēr mans draugs man nedeva DR.Sango e-pastu. Pēc mīlas burvestības es beidzot saņēmu zvanus no viņa. Viņa burvestības rada brīnumus, un mans vīrs to atkal mīl. Tas ir brīnums! Pēkšņi viņš atgriezās ar ziediem, sakot, kad viņš man piedos par ievārījumu, es biju satriecis un satriekts, kad mans vīrs ceļos lūgšanā un gribēja atgriezties .. Man tiešām pietrūkst vārdu un prieka, tu esi Dievs, kuru sūtījis cilvēks, un viss mans lomu modeļi. Un tagad es atkal esmu jautra sieviete. Liels paldies Dr.Sango. Ikvienam, kurš meklē īstu rakstnieku, vajadzētu sazināties ar Dr.Sango personal spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Mans vārds ir Loveth no Kanādas.
    Pēc septiņu gadu sazināšanās ar viņu viņš man šķīrās. Es darīju visu iespējamo, lai to atgūtu, bet tas viss bija veltīgi. Es izmisīgi vēlējos viņu atgriezt mīlestības dēļ, kas man ir pret viņu, un lūdzu viņu par visu, devu solījumus, bet viņš atteicās. Es izskaidroju savu problēmu kādam tiešsaistē, un viņa ieteica sazināties ar rakstnieku Dr Pellar, kurš varētu man palīdzēt izrunāt pareizrakstību, lai to atgūtu, bet es esmu tips, kurš nekad neticēja pareizrakstībai, man nebija citas izvēles, kā tikai izmēģināt. Es nosūtīju pareizrakstības runātāju, un viņš man teica, ka nav problēmu, ka pirms divām dienām viss būs kārtībā, ka mans bijušais vīrs atgriezīsies pie manis pirms trim dienām, viņš pasludināja burvestību un pārsteidzoši, ka otrajā dienā bija pulksten 16:00. . Man piezvanīja mans bijušais vīrs, un es biju tik pārsteigts, ka atbildēju uz zvanu, un viņš tikai teica, ka viņam tiešām ir žēl par visu notikušo, ka viņš vēlas, lai es atgrieztos pie viņa, ka viņš mani tik ļoti mīlēja. Es biju tik laimīga un gāju pie viņa, tāpēc mēs laimīgi sākām kādreiz pēc tam. Kopš tā laika es esmu apsolījis kādam, kuru es pazīstu, kuram ir attiecību problēmas, es viņam palīdzēšu, norādot viņu uz vienīgo patieso un spēcīgo pareizrakstības rakstnieku, kurš man ir palīdzējis atrisināt manu problēmu un kurš atšķiras no visiem tur piedēvētajiem infidels. Ikvienam var būt nepieciešama rakstnieka palīdzība; E-pasta adrese: drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. Mani sauc Florence no Londonas.
    Man bija nopietnas problēmas ar vīru, un tā rezultātā viņš pārcēlās uz dzīvokli pie draugiem. Viss kļuva sliktāk, jo viņš kopā ar draugiem sāka bieži doties uz bāriem un striptīza klubiem, piedzerties un aiziet prom. Viņš vienmēr man draudēja pa tālruni, kad vien piezvanīju viņam visu slikto padomu dēļ, ko viņam deva draugi. Es viņu mīlu un mēs bijām kopā 8 gadus pirms pēkšņajām pārmaiņām, es nevarēju palikt stāvoklī un uzzināju, ka tā ir mana vaina. Es biju tik skumja un neapmierināta, līdz kādu dienu es pārlūkoju internetu un redzēju, kā kundze dalās liecībā par spēcīgu rituālu burvestību Dr.Sango, kura viņai palīdzēja ar savu burvestību atvest savu draugu atpakaļ pie viņas, tāpēc es nolēmu to dot pamēģiniet arī, un es sazinājos ar pareizrakstības veicēju Dr.Sango pa e-pastu uz spellspecialistcaster937@gmail.com, un es viņam izskaidroju visas savas problēmas, un Dr.Sango man teica, ka man nav jāuztraucas, ka viņš man palīdzēs atrisināt manas problēmas. vīrs atgriezīsies mājās, un Dr.Sango man arī teica, ka viņš varētu arī radīt grūtības grūtniecības laikā. Viņš arī man teica, ka burvestība nav kaitīga ne man, ne vīram. Es nolēmu izmēģināt, un es izdarīju visu, ko viņš lika man darīt nekavējoties, un viņš izdarīja man pareizrakstības vārdus. Divas dienas vēlāk mans vīrs atgriezās mājās un viņš atvainojās, sakot, ka viņam ir žēl par to, kas man ir maksājis, un tagad mēs esam laimīgi un laimīgi dzīvojam kopā. Pēc diviem mēnešiem es sapratu, ka esmu stāvoklī. Es tagad esmu patiesi laimīgs, jo es vairs nezinu, ko teikt, bet, ja jūs tur lasāt, lasāt šo jautājumu un jums ir tāda pati problēmu problēma vai grūtības kļūt par vīru vai draugu, vai kāda veida problēma, kas atrodas ārpus medicīniskā vara, lūdzu, sazinieties ar Dr.Sango uz viņa e-pastu: spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Parašė svečias 2019-10-11 20:05:51
    Betho sėkmingas liudijimas: „Kaip greitai galite susigrąžinti savo buvusį partnerį!
    Man skaudėjo širdį ir daužėsi širdis, kai prieš septynis mėnesius turėjau didelę problemą su vyru. toks baisus, kad jie išsiskyrė teismu. jis pasakė, kad niekada nebenori daugiau pasilikti su manimi ir kad nebemyli manęs. Taigi jis išsikraustė iš namų ir man ir mano vaikams sukėlė stiprų skausmą. Aš išbandžiau visas įmanomas priemones, kad tai gaučiau po daugybės maldų, tačiau be reikalo ir jis patvirtino, kad nusprendė ir niekada nenorėjo manęs matyti dar kartą. Vieną vakarą grįžau iš darbo ir sutikau seną draugą, kuris paklausė mano vyro. Taigi aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti mano vyrą yra apsilankymas burtažodžiu, pavadinimu DR PELLAR, nes tai jam tikrai padėjo. Nors niekada netikėjau rašyba, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik sekti jo patarimais. Tada jis man atsiuntė kviestinio autoriaus el. Laišką. Elektroninio pašto adresas. Taigi kitą rytą išsiųstu laišką nurodytu adresu ir rašytojas mane patikino, kad jis grįš pas mano vyrą per kitas 48 valandas, kai tik aš tai padarysiu. Niekada netikėjau. Jis kalbėjo su manimi ir pasakojo viską, ką man reikėjo padaryti. Po darbo su manimi ir po 48 valandų mano vyras, kuris man neskambino per pastaruosius 7 mėnesius, nustebino mane žinodamas, kad grįžta. Taigi puiku !! Tą dieną jis grįžo su meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už jų klaidas ir skausmą, kurį jie padarė mano vaikams. Nuo tos dienos mūsų santykiai su DR PELLAR buvo tvirtesni nei bet kada. Taigi aš rekomenduoju, jei kiltų problemų, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums 100% garantiją, kad ji jums padės.
    Nusiųskite jam el. Laišką. Paštas: drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  22. DR.Sango yra paprasčiausias rašytojas ir pagalbininkas. Mano vardas Rose James. Net jei esate burtininkas, privačiai praneškite apie šį liudijimą kiekvienam. Aš buvau paskui kitus rašytojus, nemačiau visų rezultatų. Aš tik norėjau, kad jis pas jus ateitų anksčiau, ir aš tai padariau iš akių. Buvęs vyras dingo ir aš visur padėjau kitiems rašytojams, tačiau rezultatų neturėjau, kol mano draugas man neparašė DR.Sango el. Po meilės burtų pagaliau sulaukiau iš jo skambučių. Jo burtai daro stebuklus, o mano vyras tai dar kartą myli. Tai stebuklas! Staiga jis grįžo su gėlėmis sakydamas, kai atleis man už uogienę, man buvo širdis sumušta ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldoje ir norėjo sugrįžti. Man labai trūksta žodžių ir džiaugsmo, tu esi Dievo siųstas vyras ir visa vaidmenų modeliai. Ir dabar vėl esu linksma moteris. Labai ačiū Dr.Sango. Kiekvienas, ieškantis tikro rašymo rašytojo, turėtų susisiekti su Dr.Sango personal spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  23. Mano vardas Loveth iš Kanados.
    Po septynerių metų susisiekęs su juo, jis išsiskyrė su manimi. Aš padariau viską, kad tai susigrąžintų, bet viskas buvo veltui. Aš beviltiškai norėjau jo sugrąžinti dėl meilės, kurią jam turiu, ir maldavau jo už viską, daviau pažadus, tačiau jis atsisakė. Aš savo problemą paaiškinau kažkam internete ir ji pasiūlė susisiekti su rašytoja dr. Pellere, kuri galėtų padėti man ištarti rašybą, kad ją atgaučiau, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, neturėjau kito pasirinkimo, o tik išbandyti. Aš nusiunčiau rašybos rašytoją ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog prieš dvi dienas viskas bus gerai, kai mano buvęs vyras grįš pas mane prieš tris dienas, jis ištarė rašybą ir nustebino, kad antrą dieną buvo apie 16 val. . Buvęs vyras man paskambino ir aš buvau toks nustebęs, kad atsiliepiau į skambutį ir jis tik pasakė, kad jam tikrai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis nori, kad aš sugrįžčiau pas jį, kad jis mane taip mylėjo. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, dėl ko mes visad laimingai pradėjome. Nuo to laiko pažadėjau, kad pažįstu žmogų, kuris turi santykių problemų, padėsiu jam, nurodydamas jį vieninteliam tikram ir galingam rašytojui, padėjusiam išspręsti mano problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikėtojų. Visiems gali prireikti rašytojo pagalbos; Pašto adresas: drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Mano vardas yra Florencija iš Londono.
    Aš turėjau rimtų problemų su savo vyru, ir tai lėmė tai, kad jis išsikraustė į butą pas savo draugus. Viskas pasidarė dar blogiau, nes jis dažnai pradėjo eiti į barus ir striptizo klubus su draugais, pasigerti ir išeiti. Jis visada grasino man telefonu, kai man paskambins dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė draugai. Aš myliu jį ir mes buvome kartu 8 metus prieš staigų pasikeitimą, negalėjau pastoti ir sužinojau, kad tai mano kaltė. Buvau tokia liūdna ir nusivylusi, kol vieną dieną naršiau internete ir pamačiau ponią, kuri dalijasi liudijimu apie galingą rašantį rašytoją Dr.Sango, kuris padėjo jai atgaivinti savo vaikiną su burtų rašymu, todėl nusprendžiau duoti tai Aš taip pat pabandžiau ir susisiekiau su rašančiu rašytoju Dr.Sango el. paštu spellspecialistcaster937@gmail.com ir paaiškinau jam visas savo problemas, o Dr.Sango man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemas, mano vyras grįš namo, ir Dr.Sango taip pat man pasakė, kad jis taip pat gali priversti pastoti. Jis taip pat man pasakė, kad burtai nėra kenksmingi nei man, nei mano vyrui. Aš nusprendžiau pabandyti ir padariau viską, ką jis liepė man padaryti nedelsiant, ir jis padarė man žodį. Po 2 dienų mano vyras grįžo namo ir jis atsiprašė sakydamas, kad gailisi dėl to, kas man kainavo, o dabar esame laimingi ir gyvename kartu. Po dviejų mėnesių supratau, kad esu nėščia. Dabar esu tikrai laiminga, nes nebežinau, ką pasakyti, bet jei jūs ten skaitote tai ir turite tą pačią santykių problemą ar turite sunkumų pastojant vyrą ar vaikiną ar turite kokių nors problemų, kurios nėra medicininė galia susisiekite su Dr.Sango el. paštu: spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  25. Sveiki visi!
    Mano Ex ir aš išsiskyrėme prieš 1 metus ir 2 mėnesius ir buvau šešis mėnesius nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir tai man buvo šokas ir tai tikrai sulaužė mano širdį. Aš bandžiau jam paskambinti ir abi jo linijos buvo atjungtos. Aš bandžiau susisiekti su juo socialiniuose tinkluose, bet jis pašalino mane iš jų. Aš bandžiau susisiekti su jo tėvais, ir jie man pasakė, kad jų sūnus sakė, kad jis manęs nemyli ir nenori manęs matyti ir nežino, kas negerai. Aš verkiau ir verkiau kasdien, nes labai jį mylėjau. Kol pagimdžiau ir kūdikiui nebuvo vienerių metų, negalėjau susigrąžinti meilės. Vėlgi buvau sumišęs. Nežinau, ką daryti, taip pat praradau darbą ir neturiu pinigų rūpintis kūdikiu. Aš buvau apgailėtinai gyvenime, todėl verkiau savo seseriai, papasakojau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino apie vieną galingą rašybos ratuką, kuris jai padėjo, kai negalėjo pastoti. Kreipiausi į jį elektroniniu paštu ir jis sakė, kad jis man padės, ir pasakė, kad moteris ištarė mano vyrui rašybą ir pasakė, kad jis padės man sulaužyti burtą, kad mano vyras grįš pas mane ir bus mano amžinai. Mane labai nustebino tai, kad viskas, ką jis pasakė, įvyko per 48 valandas. Mano vyras iškart grįžo pas mane, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Siunčiu labai didelį ačiū šiam galingam ir tikram rašybos rašytojui. Meldžiu, kad jis ilgai gyventų ir nuveiktų daugiau savo nuostabių darbų. Jei turite kokių nors problemų, kurios jus trikdo gyvenime, turite susisiekti su šiuo galingu rašybos žinovu! Jis gali jums padėti. Jis nenuvils jūsų, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Štai jo kontaktas: Siųsti jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti

  26. Prašome perskaityti ir susisiekti su dr. Saulėta, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte nutrauktus santykius.
    Kai buvau šešis mėnesius nėščia su savo antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai mūsų vaikas buvo pastojęs, mes nesutarėme ir ginčijomės, ji nebemylėjo jokios meilės ar pasitikėjimo juo, todėl jis mane išsiskyrė. Ir visas šias švilpukus, aš išbandžiau visas skirtingas priemones jam susigrąžinti, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų savo gyvenamojoje šalyje, tačiau nė viena iš jų negalėjo grąžinti Tomui manęs. Tik daktaras Sunny garantavo skubų 48 valandų magijos rinkimą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir padėkoti už pažadų laikymąsi ir už tai, kad panaudojote gabias ir dideles jėgas, kad sugrąžintumėte jį namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės meilužių sujungime. Ačiū, pone, kad padėjote man blogiausiais gyvenimo laikais, kad buvau toks puikus magijos magas ir kad jis man suteikė meilės magiją, kuri man tiek santuokos metu atnešė tiek džiaugsmo. Mano vyras grįžo ir pažadu niekada daugiau manęs nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte turėti galimybę. Tai atsiperka taip, kaip net negalėjote įsivaizduoti. Jei šiuo metu esate stipresnis ir jums reikalinga stipri ir skubi meilės meilė, kad sugrąžintumėte maloniai susisiekusį dr. Saulėta, šiuo metu yra vienintelis atsakymas atkurti nutrūkusius santykius ar santuoką. drsunnydsolution1@gmail.com arba „Whatsapp jam“ telefonu +2349030731985. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  27. Tamara Noel liudijimas: Kaip greitai sugrąžinti savo buvusį gyvenimą padedant dr. Isikolo!

    Man skaudėjo ir daužėsi širdis, kai prieš septynis mėnesius mano ir mano vyro santuokoje iškilo labai didelė problema. toks baisus, kad jis kreipėsi į teismą dėl skyrybų. jis pasakė, kad niekada nebenori daugiau pasilikti su manimi ir kad nebemyli manęs. Taigi jis išsikraustė iš namų ir privertė mane ir mano vaikus patirti stiprų skausmą. Išbandžiau visas įmanomas priemones, norėdamas jį susigrąžinti po daug maldavimo, tačiau viskas be reikalo ir jis patvirtino, kad priėmė savo sprendimą ir daugiau niekada nenorėjo manęs matyti. Taigi vieną vakarą grįždamas iš darbo sutikau seną draugą, kuris paprašė mano vyro. Taigi aš jam paaiškinau kiekvieną dalyką ir jis man pasakė, kad vienintelis būdas susigrąžinti savo vyrą yra apsilankyti burtų ratuku, vadinamu DR ISIKOLO, nes tai tikrai pasitarnavo ir jam. Nors aš niekada netikėjau rašyba, bet neturėjau kito pasirinkimo, nei vadovautis jo patarimais. Tada jis man davė rašytojo, su kuriuo jis lankėsi, el. Pašto adresą. Taigi kitą rytą aš nusiunčiau laišką man nurodytu adresu ir rašytojas patikino mane, kad aš per kitas 48 valandas grąžinsiu savo vyrą, kai tik aš to įvykdysiu. Koks nuostabus teiginys !! Aš niekada netikėjau. Taigi jis kalbėjo su manimi ir papasakojo viską, ką man reikėjo padaryti. Tuomet dirbdamas už mane ir po 48 valandų, nustebęs mano vyras, kuris pastaruosius 7 mėnesius man neskambino, paskambino man pranešti, kad grįžta. Taip nuostabu!! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį sukėlė man ir mūsų vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni, nei buvo anksčiau, pasitelkiant gydytoją ISIKOLO. Taigi aš jums patarsiu, jei kiltų problemų, susisiekite su juo, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės ..
    Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com
    „WhatsApp“ / skambinkite +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  28. Mano draugas prieš 2 mėnesius išsiskyrė su manimi, nes jautė, kad mane apgaudinėja su savo draugu draugu, aš stengiausi viską, ką jam galiu paaiškinti, tačiau jis sumokėjo kurčias ausis, aš buvau emociškai nusiaubtas, nes aš tikrai jį mylėjau, kol Pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pamėginti, susisiekiau su juo ir jis pasakė ką aš turėjau padaryti, aš padariau tai tada, kai jis padarė meilės meilės žodį. Rašybos procesas, norint suvienyti mėgėjus, yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba taip, kaip jis per 48 valandas atkūrė mano santykius, o mano vaikinas paskambino ir maldavo susitaupykite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos, norint išspręsti jūsų santykius ar santuokos problemą. Čia yra jo kontaktas, „WhatsApp“ / „Viber jam“, tel .: +2348133261196, el. Paštu jam: isikolosolutionhome@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  29. Veiksmingas galingas meilės rašybos būdas susigrąžinti savo buvusį meilužį dabar: patikrinkite DR ISIKOLO

    Aš ką tik patyriau Dr.Isikolo meilės rašybos stebuklus, kurie buvo paplitę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti santuoką ir susigrąžinti įsimylėjėlius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Aš susisiekiau su juo po daugybės įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. DR ISIKOLO liepė man tik tris kartus šypsotis ir ramiai susitvarkyti tik per 48 valandas. Po antros dienos Tonis man paskambino, aš buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis buvo tikrai maldauju, kad aš jam atleisčiau ir pažadėjau telefonu. Jis grįžta namo ir taip pat gavo man naują automobilį, skirtą tik jam, kad įrodytų savo meilę man. Aš buvau toks laimingas ir paskambinau DR ISIKOLO ir padėkojau jam, jis tik liepė man pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su DR ISIKOLO jo el. : isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  30. SVEIKI ATVYK TO Į VISĄ !!!

    Sveiki atvykę į dr. AJAYI sprendimų namus, kur tik įmanoma, ar esate išsiskyręs vyras ar žmona ir norite gauti savo EX?
    Jūsų santykiai neveikia taip, kaip turėtų, ir jums reikia nuolatinio savo problemų sprendimo ??
    Ar norite gauti stebuklingos teismo bylos ??
    likimas laimėti loterijoje ir azartiniuose lošimuose?
    Ar jus kankina liga ir ar jums reikalingas gydytojas ar vaistas?
    Ar esate vienišas ir norite sielos draugo ??
    Meilės magija gauti savo ex?
    Norite laimėti didelę sumą?
    Ar jums reikia gero meilės uosto ??

    Skambinkite ir „Whatsapp“ +2347084887094
    viber: +2347084887094
    Paštas: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  31. Turiu tiek daug širdies, kad norėčiau išreikšti save, kaip dr. Isikolo išgelbėjo mano santuoką nuo skyrybų. Aš ir mano vyras patyrė tam tikrų nesusipratimų ir tai nutraukė mūsų santuoką tiek, kiek mano vyras siekė skyrybų. Taigi aš neturiu kito pasirinkimo, nei ieškoti internete savo problemos sprendimo, nes ten susidūriau su dr. Isikolo detalėmis ir kaip tiek daug žmonių rašė gerus dalykus apie jį ir jo nuostabius darbus jiems ir apie tai, kaip jis padėjo daug žmonių, atkurdami santykius. Aš susisiekiau su gydytoju Isikolo ir jis man papasakojo viską, ką turėjau padaryti, ir padariau, o per mažiau nei 48 valandas mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus. Dabar aš su vyru gyvename ramybėje ir santarvėje ir dėkojame dr. Isikolo, kad jis išgelbėjo mano santuoką nuo iširimo. Dr Isikolo kontaktinė informacija yra el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  32. KAIP ATSIŽINTI MANO NAUJĄJĄ ŽMOGAUS PAGAL DR ODIONĄ ...... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas. Po 15 vedybų metų aš ir mano žmona gyvenome laimingai kartu, mes labai mylėjome vienas kitą ir aš mylėjau mano šeima jie buvo mano pagrindinis prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome po truputį argumentų, kuriuos, kaip aš žinau, turi kiekviena pora, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po to, kai argumentas, kad aš grįžau namo, aš negalėjau susirasti mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat supakavo savo ir vaikų krepšius. Palikusi pabandžiau jai paskambinti, bet aš negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugo namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, aš nusivyliau Aš nežinojau, ką daryti, pradėjau vartoti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį, nustojau eiti į darbą. Man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi mano kūno dalis, kurios negalėjau gerai veikia, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau, kad kažkas liudija apie vyrą c pasitaręs su gydytoju ODIONU ir kaip jis per 3 dienas sugrąžino savo žmoną, aš negalvojau apie tai. Aš jam pranešiau ir papasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos. Jis sakė, kad mano problemą man labai lengva išspręsti. taip pat liepė man pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, ir aš jam pasakiau, kad juo pasitikiu, ir jis paprašė šiek tiek informacijos, kurią jam daviau. Po 3 dienų žmona grįžo namo su vaikais. Aš buvau labai nustebusi pamačiusi, kad tai buvo tarsi svajonė man, ji pradėjo verkti ir atsiprašė manęs, pasakiau jai, kad gerai, atleidžiu jai, kad esu laiminga, kad ji grįžo, dabar mes laimingai gyvename kartu. Jei jums skauda širdį dėl to, kad jūsų žmona ar vyras paliko jus dėl bet kokio mirties ar burtų, apsaugos burtų, taip pat norėdami išspręsti teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu rašybos patarėju, vadinamu dr. ODION, susisiekite su juo savo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  33. Po to, kai daktaras Akpabio sugrąžino mano vyrą, kuris išsiskyrė su manimi vienerius gerus metus, vėl jaučiausi toks palaimintas. Aš iš Islandijos. Nors ir turiu burną visame kūne, nepakaks padėkoti dr. Akpabio už jo pagalbą mano gyvenime. Mano vyras su manimi išsiskyrė vienerius metus ir be jo kentėjo skausmai ir kančios. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau omenyje daktarą Akpabio. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis paruošė man burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kai pasakė daktaras Akpabio. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Kiekvienas ten skaitantis mano straipsnį, kuriam reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti. El. Paštas: akpabiospells@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +23489064238004

    AtsakytiPanaikinti
  34. DR. AKPABIO TINKLALAPIS TIKRAI MYLIUI REKLAMA: akpabiospells@gmail.com

    Rimtai, aš buvau nugrimzta į plakimą, kai mano 8 metų vyrui liko būti su kita moterimi Teksase. Aš verkiau ir verkiau kiekvieną dieną, kol pasidarė taip blogai, kad nebegalėjau to pakelti. ir aš kreipiausi pagalbos į internetą, kol nepataikiau į tikrąjį dalyką, tai tu esi daktaras Akpabio. Aš beveik atsisakiau bandymo susigrąžinti savo buvusį vyrą ir vėl turėjau susitvarkytą šeimą. Aš išbandžiau daugybę dalykų, kuriuos žinojau, o su jūsų burtais, palaiminimais ir nepaprastomis magiškomis galiomis padarėte visą darbą ir iškart po 48 val. , mano buvęs vyras grįžo pas mane ir jis atgailavo už viską, ką padarė. Dabar mano gyvenimas subalansuotas ir vėl esu laiminga. Dr dr. Patikėk, kad darai didelę paslaugą žmonėms, ir nemanau, kad daugelis žmonių apie tave žinojo. Tu esi grubus deimantas. Ačiū daktarui Akpabio. Jūs esate talentingas ir atiduodate save taip laisvai, kaip tai padarėte man. Ačiū, kad pynėte savo stebuklingus meilės burtus man ir Sergio. Jis grįžta į mane taip, kaip buvo, kai pirmą kartą susitikome .. iš mano sielos gelmių! Dabar esu be galo laiminga. Ačiū tau, ir Dievas palaimino tave, pone. Dabar mano vyras grįžta pas mane tik po 48 valandų, kaip jūs jau sakėte .. Oho .. Aš esu visiškai apdovanotas. Labai ačiū, pone, daug įvertinimų. Čia yra Dr. Akpabio el. Paštas: akpabiospells@gmail.com arba paskambinkite +23489064238004

    AtsakytiPanaikinti
  35. Grįždamas su savo buvusiu meilužiu, skubiai su meilės rašyba, DR ISIKOLO yra tikrai geriausias rašybos ratukas su 100% garantija. mano vardai yra Barbara Damjan. Niekada netikėjau meilės burtais ar magija, kol susisiekiau su šiuo rašytoju, vardu DR ISIKOLO, kuris tiek daug žmonių išbandė internete, yra galingas. Mano partneris pradėjo netinkamai elgtis ir bendrauti su man nežinoma panele po sunkių ir sunkių laikotarpių ir paliko mane. mes išgyvenome kartu ir mano gyvenimas buvo apverstas aukštyn kojomis, nes mūsų santykiai tęsėsi 4 metus, aš tikrai jį mylėjau. Jo motina buvo prieš mane ir jis neturėjo gero užmokesčio darbo, todėl, kai sutikau šį rašybos rėžėją, papasakojau jam, kas atsitiko, ir iš pradžių jam paaiškinau daiktų situaciją, buvau neapsisprendęs, skeptiškas ir abejotinas, tačiau tiesiog pamėginau. ir po 2 dienų, įvykdęs ir pateikęs viską, ko reikia, kad už mane dirbtų, mano vyras man paskambino pats ir priėjo prie manęs atsiprašydamas, kad viskas buvo susitarta su jo mama ir šeima, ir jis gavo naują darbo pokalbį, taigi turėtume gauti vedęs netikėjau, kad tai veikia taip, ir tai iš tikrųjų buvo nuostabu, ir aš didžiuojuosi, kad paliudijau ir vertinu DR ISIKOLO, nes jis yra tiesiog geriausias, kokį tik galite bet kada rasti. jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato, kad iškiltų bet kokia jūsų gyvenimo problema, galite susisiekti su DR ISIKOLO jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“ / „Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  36. Sveiki, vaikinai, aš labai džiaugiuosi, kad galiu sugrąžinti savo vyrą po to, kai jis paliko mane ir mūsų 3 vaikus kitai moteriai.
    Po 2 santuokos metų aš ir mano vyras buvome vienoje ar kitoje ginčydamiesi, kol jis galiausiai paliko mane ir persikėlė į kitą miestą būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir mano vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, širdį užpildė skausmai ir skausmai, nes buvau iš tikrųjų įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš buvau tikrai nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau pagalbos internete ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje teigiama, kad DR ISIKOLO gali padėti greitai sugrįžti. Taigi aš jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (Meilės burtą) už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų. Taigi nuostabu !! Taigi jis grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Tada nuo tos dienos mūsų vedybos buvo stipresnės, nei buvo anksčiau. Ačiū DR ISIKOLO. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad tikrasis ir galingas DR ISIKOLO rašytojas, kuris visada melsiuosi, kad ilgai gyventų, kad padėtų savo vaikams bėdoje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio nugaros ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, tiesiog susisiekite su šiuo galingu rašybos žinovu. Čia yra jo kontaktinis asmuo: el. Paštu jam: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196. DR ISIKOLO niekada jūsų nepavers.

    AtsakytiPanaikinti
  37. Mano vaikinas paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Naršydamas internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą DR EDO pagalbą, norint greitai sugrįžti ir sustabdyti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (grąžink meilės burtą) už mane. Po 28 valandų mano vaikinas grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją kiekvienam, kuriam tikrai reikia skubių skubių ryšių dėl nutrūkusių santykių ir santuokos, el. Pašto adresą jam: edolovespelltemple@gmail.com. Tiesiog susisiekite su puikiu „DR EDO“. Jei kyla problemų, susisiekite su juo ir garantuosiu, kad jis jums padės. daugiau nebeverkite - susisiekite su šiuo galingu rašybos rašytoju dabar. Ačiū DR EDO, kad išsaugote mano nutrūkusius santykius ir sugrąžinote mano vaikiną į mane! “Parašykite jam el. Pašto adresą edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į„ WhatsApp “: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  38. Ar jums reikia meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar vėl susijungtumėte su sutuoktiniu ir vėl galėtumėte vedybas veikti? Norėdami gauti greitą 48 valandų sprendimą, atsiųskite el. Laišką DR ISIKOLO. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, kurios mus išsiskyrė. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi toks tuščias. Iki tol, kol internete nepažįstu DR ISIKOLO, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai paaštrindamas ilgą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, per mažiau nei 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti jums, dr. ISIKOLO, už tai, kad laikėtės jūsų žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man per 48 valandas nuo jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo talentingus ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su jo „Whatsapp“ +2348133261196 arba rašyti el. Paštu isikolosolutionhome@gmail.com ir pasidalyti nuostabiu liudijimu taip pat kaip aš.

    AtsakytiPanaikinti
  39. Aš vedęs septynerius metus neturėjau jokio vaiko, dėl to mano vyras pradeda keistai elgtis, pastaruoju metu grįžta namo ir daugiau nebeleidžia su manimi laiko ir jis mane išsiskyrė. Taigi tapau labai liūdna ir praradau gyvenimą, nes gydytoja man pasakė, kad negaliu pastoti. Tai iš tikrųjų daro mane apgailėtiną. kol susiradau draugą, kuris man papasakojo apie DR AJAYI iš interneto, kaip jis padėjo daugybei moterų, susidūrusių su šiomis panašiomis problemomis, kurias patiriu, todėl susisiekiau su juo: drajayi1990@gmail.com ir paaiškinau jam. jis man pasakė viską, ką suteikti, kad galėtų ištarti suvienytą burtą, kad sugrąžintų mano vyrą, kurį aš padariau, ir jis pasiuntė galingą maldą, kurią turėjau pasakyti vidurnaktį, kol jis liejo meilės burtą. Tai buvo stebuklas, po 48 valandų mano vienintelis vyras grįžo pas mane ir atsiprašė už viską, ką padarė, ir pasakė man, kad yra visiškai pasirengęs palaikyti mane bet kokiame mano norime. Aš greitai paskambinau DR AJAYI ir papasakojau jam, kas tuo metu vyko. Jis taip pat paruošė ir atsiuntė man vaistažolę, kuri, jo teigimu, išgydys visas nepageidaujamas ligas ar infekcijas, trukdančias man pastoti, tada nurodė, kaip vartoti prieš susitikimą su vyru. Pavartojus šias natūralias žoleles ir šaknis, po kelių savaičių aš pradėjau jausti nėštumo požymius visame pasaulyje. Tikrai aš buvau nėščia, ką tik pagimdžiau kūdikį šio mėnesio 1 d. Pasižadu pranešti visam pasauliui apie DR AJAYI, kad išsaugojo mano santykius ir taip pat suteikė man vaikų, aš galiu didžiuotis, kad šiandien galiu vadinti savo. Bet kuriai moteriai, kuri mano, kad tai neįmanoma, galite maloniai šypsotis ir atnešti laimę savo šeimai. Susisiekite su DR AJAYI el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba susisiekite su jo „WhatsApp“ numeriu: +2347084887094. Iš tiesų, jis yra Dievas siunčiami sugrąžinti prarastus meilužius ir atnešti jums laimę.

    AtsakytiPanaikinti
  40. Tikras rašybos ratukas, vadinamas DR ISIKOLO
    buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mes praleidome 5 metų draugystę, bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane, ji atsisakė ir pasakė, kad nebejaučia manęs. Aš tapau liūdnu vyru, kai mes visi buvome drauge, po visos meilės, kuria mes buvome anksčiau, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meilė jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokios priežasties vieną dieną, kai aš eidavau internete, pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį ir aš nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš jam atsakiau ir paaiškinau, kas išgyvena, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudoja voodoo burtą ant jos, todėl ji paliko Nepaisant to, kad rūpinuosi ja, pažadu man padėti susigrąžinti meilužį ir padėsiu jam užmušti burtą, kad ateityje jis negalėtų su manimi kovoti, nes mažiau nei per tris dienas vaikiną sušaudė nežinomas vyras vaikinai vyrai Floridoje ir per penkias dienas mano mergina buvo mano namas laukė, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai pradėjau, ji ėmė maldauti sakydama, kad gailisi, kad niekada nežinojo, kas užėjo. ačiū DR ISIKOLO dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų rašymo per asmenolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  41. Aš ir mano draugas buvome kartu 8 mėnesius ir praėjo 6 mėnesiai, kai mes išsiskyrėme. Aš vis dar jį myliu, tačiau kai kurie jaučiasi nesąžiningai. Kodėl reikia mylėti žmogų, kuris nebendrauja su tavimi? Aš meldžiau ir meldžiau šiuos mėnesius ir nieko. Jis vis dar yra su savo naująja drauge (su kuria gyvena), tačiau tai nereiškia, kad turiu ieškoti pagalbos Pirmąsias savaites po išsiskyrimo buvau atsiklaupęs, melsdamasis pagalbos. padėti atkurti santykius sugrąžinti buvusį meilužį “, todėl nusprendžiau pamėginti jaukus, kad labai myliu savo vaikiną. Taigi aš susisiekiau su gydytoju Isikolo ir papasakojau jam visą savo problemą ir jis man suteikė 100% garantiją, kad turėsiu savo vaikiną po burtų, todėl buvau gabus ir laimingas, kad su juo susisiekiau, padariau viską, ko jis paprašė iš manęs, ir mano didžiausiai nuostabai Praėjus 2 dienoms po burtų, mano vaikinas man paskambino ir atsiprašė už tai, ką jis padarė su manimi, ir paprašė mano atleidimo, kad grįžo namo už mane. Aš tikrai susižeidžiau ir išgyvenu tas akimirkas, kuriose jis mane paliko, juk daktaras Isikolo padarė man jis atleido ir jis grįžo namo su daugiau meilės ir laimės dėka daktaro Isikolo, tikrojo Afrikos rašytojo, kurį iki šiol google rekomendavo šiais metais. Taigi, kreipkitės, jei jums reikia pagalbos, susisiekite su juo ir šiuo klausimu. Pabaigoje pamatysite, kad turite tiesiog pasitikėti procesu. Dr Isikolo yra tikras tikras rašybos rašantis, todėl paskambinkite jam arba pridėkite jį „Whats-app“: +2348133261196 arba parašykite jam savo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  42. Ar tau neskauda? Nesijaudinkite, leiskite DR EDO padėti jums susigrąžinti jūsų Ex “. Aš buvau vedęs 5 metus su 2 vaikais ir aš laimingai gyvenu su savo šeima, kol su manimi ir mano vyru viskas pasidarė negražu, o tai mus veda į muštynes ​​ir Argumentai beveik kiekvieną kartą ... pasidarė blogesni, kai mano vyras pateikė skyrybų prašymą. Aš stengiausi, kad jis apsigalvotų ir liktų su manimi, nes aš visa širdimi mylėjau jį ir nenorėjau prarasti vyro, bet viskas tiesiog nepasisekė ... Jis išsikraustė iš namų ir vis tiek ėjo į priekį dėl santuokos nutraukimo. Aš prašiau ir bandžiau viską, bet vis tiek niekas neveikė. Lūžis įvyko tada, kai kas nors mane supažindino su šiuo nuostabiu, puikiu rašybos ratuku, pavadinimu DR EDO. , Kas galų gale man padėjo ... Aš niekada nebuvau tokių dalykų gerbėjas, bet tiesiog nusprendžiau išbandyti, nes buvau beviltiška ir likau be pasirinkimo ... Jis man padarė žodį ir viskas susiklostė taip, kaip pažada jis ir mano vyras. persigalvok ir grįžk namo likti su manimi ir vaikai. Ir pažadu, kad daugiau niekada manęs nepakenksite. mes gyvename laimingai, kaip buvo padedant DR EDO. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su DR EDO el. Paštu edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

    AtsakytiPanaikinti
  43. Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai 22 metų žmona pakeitė mane į 10 metų jaunesnį vyrą. Man 57, o jai 55 metai. Aš perėjau per dykumą ir kelionės metu radau gydytoją Isikolo. Dievas jį panaudojo, kad išgydytų mano sudaužytą širdį, ir pašalino mano skausmus su savo galinga Meilės burtažodžiu. sunku man buvo bandyti sugrąžinti ją namo nesėkmingai ir tai tapo mano ir mano vaikų kančia. Aš pasitikiu Viešpačiu ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau ir jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, ir jis padarė savo dalį, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas. Turime turėti tikėjimą. Tikėjimas yra tai, ko mes tikimės, ir įsitikinimas tuo, ko nematome. Prašau vyrų ir moterų nepasiduokite, Dievas gali pasitelkti gydytoją Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar jūsų santykius. Nepraraskite vilties. Jūs turite įsimylėti Viešpatį.
    Kreipkitės į gydytoją Isikolo dėl galingos meilės, išsiųstos iš Dievo. el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“ telefonu: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  44. Mano vaikinas paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Naršydamas internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą dr. Edo pagalbą, leidžiančią greitai sugrįžti atgal ir nutraukti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (grąžink meilės burtą) už mane. Po 28 valandų mano vaikinas grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją kiekvienam, kuriam tikrai reikia skubių ryšių dėl nutrūkusių santykių ir santuokos, el. Paštu: edolovespelltemple@gmail.com. Tiesiog susisiekite su puikiu „Dr Edo“. Jei iškilo kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuosiu, kad jis jums padės. Neverkite daugiau - susisiekite su šiuo galingu rašybos ratuku dabar. Ačiū dr. Edo, kad išsaugote mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano vaikiną į mane! “Parašykite jam el. Pašto adresą edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į„ WhatsApp “: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  45. Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną su DR.EDO, kuris yra geriausias internete rašantis rašytojas, pagalba ir aš labai rekomenduoju DR.EDO visiems, kuriems reikia pagalbos! Noriu paliudyti, kaip susigrąžinau savo vaikiną, kai jis išsiskyrė su manimi, mes buvome kartu 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, išbandžiau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie burtų žinovą, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau. bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašyba per jo el. laišką ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai. Tada jis man padarė meilės romaną. Praėjus 36 valandoms, mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilga, todėl nuostabi !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, visa tai dėka DR.EDO. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad DR.EDOrealus ir galingas burtininkas, kurio aš visada melsiuosi, kad ilgai gyventum, kad padėtum savo vaikams ištikus bėdai, jei esi čia ir tau reikia tavo ex ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis asmuo: el. Paštu jam: edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

    AtsakytiPanaikinti
  46. Tai yra liudijimas, kurį noriu pamatyti visus. Aš buvau vedęs keturis 4 metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris prabilo, kad atimtų iš manęs savo meilužį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol turėjau omenyje postą, kuriame šis vyras DR EDO padėjo kam nors ir aš nusprendžiau pabandyti padėti man parnešti meilės vyrą į namus ir patikėkit, aš tiesiog siunčiu savo nuotrauką jam ir mano vyrui ir, laikydamasis informacijos, kurią jis man davė, kad darbas būtų tinkamas padaryta ir po 36 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilį, įvažiavusį į namą ir štai, tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi galėdamas kiekvienam iš jūsų pasidaryti panašų į susitiko su šiuo vyru ir palaiko savo meilužį. Jo el. paštas: edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497. labai ačiū DR EDO. Jis yra geriausias, kurį galite rasti bet kur.

    AtsakytiPanaikinti
  47. Mano draugas prieš 2 mėnesius išsiskyrė su manimi, nes jautė, kad mane apgaudinėja su savo draugu draugu, aš stengiausi viską, ką jam galiu paaiškinti, tačiau jis sumokėjo kurčias ausis, aš buvau emociškai nusiaubtas, nes aš tikrai jį mylėjau, kol Pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pamėginti, susisiekiau su juo ir jis pasakė ką aš turėjau padaryti, aš padariau tai tada, kai jis padarė meilės meilės žodį. Rašybos procesas, norint suvienyti mėgėjus, yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba taip, kaip jis per 48 valandas atkūrė mano santykius, o mano vaikinas paskambino ir maldavo susitaupykite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos, norint išspręsti jūsų santykius ar santuokos problemą. Čia yra jo kontaktinis asmuo, „WhatsApp“/„Viber jam“, tel .: +2348133261196, el. Paštu (isikolosolutionhome@gmail.com).

    AtsakytiPanaikinti
  48. Man labai malonu pasidalyti šiuo nuostabiu mano liudijimu. Mano gyvenimas per 48 valandas visiškai pasikeitė. Aš galiu pamatyti save veidrodyje ir šypsotis. Pirmą kartą per amžius pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Aš turiu savo vaikiną atgal į savo gyvenimą padedant dr. Isikolo. Jis pasakė, kad gaila praėjus 48 valandoms po to, kai buvo sukurtas burtas. Jis sakė suprantąs, kad niekada nenorėjo išsiskirstyti, nes negalėjo susitvarkyti emocinio bagažo, kurį visą laiką nešiodavau. Jis teigė manąs, kad daro neigiamą įtaką mano gyvenimui, ir manė, kad geriausia palikti. Jis sakė, kad sunku visą laiką kalbėti apie praeitį. Mes abu atleidome vienas kitam. Aš turiu kišenėje pinigų, kuriuos pagaliau turiu pati. (Kompensacijos čekis buvo atliktas per mėnesį, kai man buvo pasakyta, kad tai nėra. Aš esu tikras įrodymas, ką gali padaryti dr. Isikolo. Aš labai dėkoju dr. Isikolo už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santykiuose. Aš dabar tokia laiminga. Su jūsų pagalba, mes abu sugebėjome pamatyti ir pasakyti tiesą vieni kitiems. Niekada nemaniau, kad burtažodis gali padėti porai, kol esu labai patenkintas susisiekęs su jumis ir inicijavęs visa tai įvykti. Kiekvienas, turintis santykių problemų, gali susisiekti su gydytoju Isikolo el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  49. Sveiki draugai, štai kaip aš sugebėjau išsaugoti savo santuoką pasitelkdamas puikų ratuką, vadinamą DR EDO.
    Mano vyras prieš tris mėnesius paliko mane pas kitą moterį ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo, liūdesio ir sudaužytos širdies, nes tai buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą savo gyvenimą. Mano gyvenimas. Mano draugas man pasakė, kad jis matė liudytojo, vadinamo DR EDO, įrodymus, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti mano meilužį. Aš juokiuosi ir sakau, kad tai manęs nedomino, bet dėl ​​meilės, kurią mano draugas pamilo, ji konsultavosi su vyriausiuoju kunigu mano vardu ir, mano nuostabai, praėjus 36 valandoms mano vyras pirmą kartą man paskambino. po trijų mėnesių aš jo pasiilgau ir jis gailisi dėl visko, ką padarė su manimi. Jis grįžo pas mane ir dabar mes kartu esame laimingi. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes tai labai neįtikėtina. Ačiū DR EDO, kad sugrąžinote mano meilę, taip pat mano brangiam draugui, kuris su juo susisiekė mano vardu, visiems, kurie išgyvenami sunkiais laikais santykiuose, rekomenduoju DR EDO puikų ratuką, kad būtų patvarus sprendimas. Galite susisiekti su jo edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  50. Aš kasdien prabundu su šypsena veide ir giedamas pagyrimų šiam galingam rašybos ratojui, vardu Dr Isikolo, kuris man padarė didelę palankumą, gelbėdamas mano santykius nuo nutrūkimo. Aš galvojau, kad turiu puikius santykius, kol mano meilužis pradėjo grįžti namo vėlai ir kiekvieną dieną jis man pateikia įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai stebėti jį, tada sužinojau, kad jis turi ryšių su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes aš juo labai pasitikėjau ir žinodamas, kad jis turi slaptus santykius, mane labai skaudina ir jis daugiau į mane kreipė dėmesį ar rodė man meilę. Prieš tai žinodamas, jis paliko mane mergaitei ir aš buvau giliai sujaukęs, prarasdamas jį kitai moteriai. Bet aš dėkoju visiems, kurie patalpino dr. Isikolo kontaktinę informaciją internete, nes per tai aš galėjau susisiekti su dr. Isikolo ir jis padėjo man susigrąžinti jį per 48 valandas, o šiandien mano santykiai buvo atkurti su meile ir daugiau meilės nei kada nors anksčiau. Jei susidursite su bet kokiais santykiais ar santuokoje patirsite stresą, padarysiu malonę, jei atsisakysite dr. Isikolo kontaktinės informacijos el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  51. Mano gyvenimas buvo patenkintas džiaugsmu ir laime dėl DR EDO po vienerių metų liūdesio ir liūdesio, nebūdamas su tuo, kurį myliu, stengiausi padaryti viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog myliu savo meilužį, bet atrodo, kad jis niekada nepasiteisins tai buvo lyg ir viskas, ką darau veltui, bet ačiū DR EDO, kad atėjo pakeisti visus mano rūpesčius ir liūdesį į džiaugsmą. Aš pažinau puikų vyrą, kai skaičiau nuostabius atsiliepimus apie DR EDO, kaip jis padėjo daugybei žmonių ten egzistuojančių santykių problemų. Aš skaičiau žurnalą, kuriame tada mačiau ir puikių liudijimų, kurie tada nusprendžiau negaišti laiko. nesijaudinu, kad jis patikina mane, kad per 36 valandas viskas bus sutvarkyta. Aš taip tikėjau DR EDO, nes tikiu, kad jis negali manęs sugadinti, ir aš jam nusiunčiau visą savo informaciją. Iš tikrųjų DR EDO man niekada nepavyko, mano vyras, kuris mane paliko metams metų, grįžta pas mane. Mano vyras ir aš gyvenome patenkinti nuo tada, kai šis burtų žinovas vėl sujungė mus su savo meilės burtais. Ačiū jums tiek daug DR EDO už jūsų galingus burtus. posakių nepakanka norint pasakyti ačiū. Čia yra jo el. pašto adresas edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

    AtsakytiPanaikinti
  52. Tikras rašytojas, vadinamas dr. Isikolo, daro žmonėms stebuklus
    Aš buvau tokia prislėgta, kai meilužė paliko mane pas kitą vaikiną, kai mums buvo 5 metai, ir aš bandžiau maldauti, kad ji sugrįžtų pas mane. Ji atsisakė ir pasakė, kad nebeturi manęs. Aš tapau liūdnu vyru po to, kai mes išgyvenome kartu, po visos meilės, kurią mes buvome pasidalinę praeityje, aš neįsivaizdavau savo gyvenimo be jos, nes mano meile jai buvo neįkainojama prekyba dėl bet kokios priežasties, vieną dieną, kai aš eidavau per internetą pamačiau komentarą apie tai, kad jis turi galią sugrąžinti buvusį meilužį, ir nusprendžiau pamėginti įsitikinti, susisiekdamas su juo, ir iškart aš atsiliepiau, paaiškinau, kas vyksta, ir jis pasakė, kad kitas vaikinas naudokite jai vudu rašybą, todėl ji, nepaisydama mano rūpesčio, paliko mane dėl jo ir pažadėjo padėti man susigrąžinti meilužį, taip pat padės man užmušti burtą, kad jis ateityje nebegalėtų su manimi kovoti. mažiau nei tris dienas vaikiną nušovė nežinomi vyrukai Floridoje ir per 48 valandas mano draugė buvo mano namuose, laukdama, kol grįšiu iš darbo, o kai aš tai padariau, ji ėmė maldauti sakydama, kad gaila, kad niekada nežinojo, kas užėjo per ją. ačiū dr. Isikolo dabar džiaugiuosi savo drauge ir viskas dabar vyksta sklandžiai. Kreipkitės į peterį dėl bet kokio keršto ir buvusio burtų per isikolosolutionhome@gmail.com taip pat galite pabendrauti su juo per „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  53. KAKO SEM SREČNO PRIDOBLJIVO PO 10. LETU POROČILA S POMOČI DR OGUNAMENA

    Pozdravljeni! Jaz sem Marija zelo vesela, če sem delila svoje čudovito pričevanje o tem, kako sem zanosila, nisem mogla verjeti, da bom nekega dne zanosila, ker imam težave z maternico, zaradi česar ne morem roditi, ampak z s pomočjo dr. OGUNAMEN je nemogoče postalo mogoče, poročena sem že 10 let, nisem mogla roditi otroka, ko se bova z možem odpravila na ogled staršev, ki se igrajo s svojimi otroki, me je to žalostilo, ker sem moj mož želi imeti lastne otroke, ker je moj mož začel piti alkohol in prihaja domov pozno ponoči in me ni več zanimalo, kar me je začelo motiti, pred dvema tednoma mi je rekel, da hočem ločitev to mi je popolnoma zlomilo srce, jokal sem več dni, dokler nisem naletel na e-pošto dr. OGUNAMEN-a, ko sem iskal zdravljenje neplodnosti in sem mu po e-pošti razložil svojo situacijo, in on mi je naročil, kaj naj naredim, in naredil sem, in on je dal urok zame se je nekaj tednov pozneje počutil slabo šla k zdravniku in ona je naredila nekaj testov in mi rekla, da sem bila 1 teden noseča. Bila sem tako vesela, ko sem prišla domov, da sem možu povedala o tem in on je dvomil in pokazala sem mu rezultat, ko je skočil od veselja in se opravičil za način delovanja zadnjih nekaj tednov. Če ste bili poročeni in niste rodili ali imate druge težave, pošljite pismo dr OGUNAMEN na: {Ugbegundenger@gmail.com}

    AtsakytiPanaikinti
  54. Padėkite man atšvęsti dr. Isikolo už jo didelę pagalbą. Aš esu iš tų žmonių, kurie sakė, kad niekada neskambinsiu psichikui, magiui ar bet kam, kas man padėtų išspręsti savo problemas - mažiausiai dėl mano meilės problemų, bet aš pasiekiau tašką, kuriame žinojau, kad man reikia tam tikrų patarimų, ir esu taip džiugu, kad radau šį vyrą, vadinamą daktaru Isikolo. Kai beveik praradau Dovydą vienoje iš mūsų kvailų kovų ir nuolatinių ginčų (jis išsiskyrė su manimi), maniau, kad aš viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir galvoju, kad jis daugiau niekada nebegrįš pas mane. Aš perskaičiau tiek daug liudijimų apie daktaro Isikolo meilės burtą, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį. Aš greitai jam išsiunčiu el. Laišką. ir taip pat susigrąžink mano vyrą su meile. O kai man buvo beviltiška, jis nepasinaudojo manimi. Jūs atlikote labai gerą paslaugą žmogui, kuriam to tikrai reikia. Aš nežinau, kaip tu tai padarei ar kaip veikia ši magija, bet viskas, ką žinau, tai VEIKIA ir mano vyras grįžo pas mane po 48 valandų, kaip jis man pažadėjo !! Mano vyras Davidas ir aš laimingai grįžome kartu ir visada būsiu dėkingas dr. Isikolo. Išsiųskite jam bet kokią pagalbą el. paštu, jis yra labai pajėgus ir patikimas isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  55. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man susigrąžinti buvusį vaikiną, kad jis vedė mane per šių metų birželio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Mano vardas Alenka Egon iš Šveicarijos. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos raštvedys, grąžindamas man buvusį vaikiną pas mane po trejų metų, kai neturėjau jokio kontakto. Aš perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėčiau. Per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad jis nori sugrįžti į mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė ... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Rašykite jam el. Paštu isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp/Viber“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  56. Aš esu Monica Andrea. Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po trejų (3) santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį apkaltino ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną skaitydamas internete pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos ratukas vadinamas DR EDO, padėjo moteriai susigrąžinti savo vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą, o jis man pasakė, kad moteris turi prabilo mano vyrui ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 2 dienų turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau tavimi ir sekiau tavo nurodymais į laišką. Dabar labiau nei bet kada esame laimingesni. visa tai atrodo nuostabu ir taip natūralu! Tai yra pats nuostabiausias dalykas, kurį patiriu per savo meilės burtą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. žodžiai nėra pakankamai, kad galėčiau pasakyti ačiū. bet nuoširdžiausiai aš parodysiu savo dėkingumą, pasidalindamas šiuo liudijimu visame pasaulyje, ir pranešsiu jiems, kad esate geriausias rašytojas. ačiū, kad sugrąžinote mano buvusį vyrą. Jo el. Paštas: edolovespelltemple@gmail.com. taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  57. Ar jums reikia meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Norėdami gauti greitą 48 valandų sprendimą, atsiųskite el. Laišką DR ISIKOLO. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, kurios mus išsiskyrė. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi toks tuščias. Iki tol, kol internete nepažįstu DR ISIKOLO, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai paaštrindamas ilgą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, mažiau nei per 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti jums, dr. ISIKOLO, už tai, kad laikėtės jūsų žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man tik per 24 valandas nuo jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo gabius ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jam el. Laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  58. Sveiki vaikinai! Praradau savo vyrą kitai moteriai, po 4 santuokos metų. Mes vedėme gražią santuoką, bet jis užmezgė ryšius su bendradarbiu, kuris jį vijosi. Jis gyvena toli nuo savo darbo ir atsisakė su manimi kalbėtis ar grįžti namo. Buvau tokia nuniokota ir man buvo sunku susitvarkyti. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete, aš aptikau Amber komentarą, kuriame buvo siūloma, kad daktaras OSUNOGIE padėjo jai išspręsti vedybines problemas, atkurti nutrūkusį ryšį ir panašiai. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man rašybą. Po 28 valandų mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažada niekada daugiau to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai, nes mano vyras, mano žodis, kartu su manimi švenčia šias Kalėdas, aš esu toks laimingas .. Ačiū Dr.OSUNOGIE Jei jums reikia rašybos ratuko, kuris galėtų ištarti burtą, kuris tikrai veikia, siūlau susisiekti jo. Jis tavęs nenuvils. Aš jums suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės. Jo el. Paštas {osunogie@gmail.com}

    AtsakytiPanaikinti
  59. Sveiki visi, aš taip džiaugiuosi pasidalinęs savo liudijimu, kad visi žinotų, jog yra jūsų santykių / santuokos problemų sprendimas, kai jūs susisiekiate su DR ODION, kuris ką tik padėjo man atkurti mano sugadintus namus savo galingais burtais. Aš taip ilgai buvau įžeidžiančioje santuokoje ir patiriau visišką atstūmimą ir neapykantą žmonai, kuri mane mylėjo. Ji tapo baisiu monstru ir kovojo su manimi visada. ji mane atvirai apgaudinėja ir nesigaili. ji norėjo manęs iš gyvenimo. ji net apleido mane ir persikėlė gyventi pas vieną iš daugybės jo vaikinų. Išgyvenau pragarą, nes turėjau rūpintis tik savimi ir vaikais. Negalėjau leisti, kad mano santuoka nutrūktų, nes labai myliu ją, bet nežinojau, ką daryti, kad mano žmona grįžtų namo. Rašiau internete ir pamačiau įrašą, kuriame kažkas pasidalino panašios problemos, kurią išsprendė DR ODION, liudijimu, todėl nusprendžiau tai išbandyti nedaug, ar žinojau, kad jis buvo tik atsakymas į tai, ko man reikėjo. susisiekė su juo elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com). Gavau iš jo atsakymą, kuriame man buvo pasakyta, ką turiu padaryti, ir iškart įvykdžiau. Mano žmona paskambino beveik iškart ir paprašė grįžti namo. Grįžusi pastebėjau greitą jos charakterio pasikeitimą. Ji pasikeitė į moterį, kuri mane mylėjo ir globojo. Šiandien mes vėl esame laimingi. Viskas ačiū DR ODION, kuris išgelbėjo mano santuoką. Noriu, kad kas nors, kas nori santykių / santuokos, galėtų su juo susisiekti ir žinau, kad jis gali vėl padaryti savo stebuklus tavo gyvenime. susisiekite su juo el. paštu (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  60. Sveiki visi, aš taip džiaugiuosi pasidalinęs savo liudijimu, kad visi žinotų, jog yra jūsų santykių / santuokos problemų sprendimas, kai jūs susisiekiate su DR ODION, kuris ką tik padėjo man atkurti mano sugadintus namus savo galingais burtais. Aš taip ilgai buvau įžeidžiančioje santuokoje ir patiriau visišką atstūmimą ir neapykantą žmonai, kuri mane mylėjo. Ji tapo baisiu monstru ir kovojo su manimi visada. ji mane atvirai apgaudinėja ir nesigaili. ji norėjo manęs iš gyvenimo. ji net apleido mane ir persikėlė gyventi pas vieną iš daugybės jo vaikinų. Išgyvenau pragarą, nes turėjau rūpintis tik savimi ir vaikais. Negalėjau leisti, kad mano santuoka nutrūktų, nes labai myliu ją, bet nežinojau, ką daryti, kad mano žmona grįžtų namo. Rašiau internete ir pamačiau įrašą, kuriame kažkas pasidalino panašios problemos, kurią išsprendė DR ODION, liudijimu, todėl nusprendžiau tai išbandyti nedaug, ar žinojau, kad jis buvo tik atsakymas į tai, ko man reikėjo. susisiekė su juo elektroniniu paštu (drodion60@yandex.com). Gavau iš jo atsakymą, kuriame man buvo pasakyta, ką turiu padaryti, ir iškart įvykdžiau. Mano žmona paskambino beveik iškart ir paprašė grįžti namo. Grįžusi pastebėjau greitą jos charakterio pasikeitimą. Ji pasikeitė į moterį, kuri mane mylėjo ir globojo. Šiandien mes vėl esame laimingi. Viskas ačiū DR ODION, kuris išgelbėjo mano santuoką. Noriu, kad kas nors, kas nori santykių / santuokos, galėtų su juo susisiekti ir žinau, kad jis gali vėl padaryti savo stebuklus tavo gyvenime. susisiekite su juo el. paštu (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  61. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką DR ISIKOLO padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl grįžta padedama DR ISIKOLO, sugrąžino mano vyrą, kai jis paliko mane pas kitą moterį kitoje valstybėje, žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą dėl kitos moters, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū DR ISIKOLO ,, KONTAKTAS el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite paskambinti Jam arba „Whatsapp“ jam telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  62. Kaip šis puikus vyras, vadinamas daktaru Isikolo, padėjo man per 48 valandas sugrąžinti meilužį. mano meilužis, kuris su manimi išsiskyrė nuo šių metų gegužės mėnesio, ir visos mano pastangos jam atgal pasirodė nesėkmingos. aš jį taip myliu, kad bet kada, kai pamatysiu jį su kita mergina, supykstu. Taigi vieną dieną aš ėjau internete, kai pamačiau moters liudijimą, kaip šis puikaus vyro vardas DR ISIKOLO padėjo jai susigrąžinti savo vyrą, todėl man pasisekė, kad jis nutraukė vyro kontaktą, todėl aš greitai paskambinau numerį, kurio jis nepasirinko, jam atsiųsčiau el. laišką maždaug po 2 valandų, jis man paskambino ir atsakė į mano el. laišką. Aš jam viską paaiškinau ir jis man suteikė visą informaciją apie procesą ir ką daryti. Taigi jis pasakė, kad reikia tam tikrų daiktų, kad galėtų atlikti maldas už mane. Aš padariau viską, ką galėjau, kad jis padarytų, kad mano maldos būtų atliktos. Per 48 valandas, kaip jis mane jau patikino, mano meilužis grįžo į mane maldaudamas Prašau atleidimo, jis dabar mane myli, brangina ir pažada, kad daugiau niekada manęs nepaliks. Dėkojame DR ISIKOLO, taip pat galite jam siųsti el. laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“: +2348133261196 ir būti tikri dėl sprendimo, nes jis yra tiesiog geriausias, kurį galite rasti bet kur.

    AtsakytiPanaikinti
  63. Šie 2019 metai man buvo tokie palaimingi, nes Dievas man suteikė priežastį vėl gyventi laimingai po to, kai 3 mėnesius buvo daužoma širdis, kai mano vyras mane apleido ir grįžo pas savo meilužę. Aš kentėjau ir išgyvenau visų rūšių emocinius kankinimus, nes negalėjau gauti jokios pagalbos susigrąžinti savo vyrą, kol mano bendradarbis nepriėmė man atsakymo į DR EDO, kuris suteikė jai visišką patikinimą, kad jis gali padėti. man. Aš susisiekiau su DR EDO ir įsiklausau į jo žodžius bei vykdžiau jo nurodymus. Ar galėtumėte patikėti, kad mano vyras grįžo namo per 12–16 valandų, kaip sakė jis, ir šiandien mano santuoka yra atkurta ir aš esu toks dėkingas, dėkingas ir dėkingas Dievui, kad pasinaudoju DR EDO, kad mano vyras sugrįžtų po 3 mėnesių nutrūkusi santuoka. Ar yra kas nors ten, kam reikia sugrįžti pas savo meilužį ar jam reikalinga bet kokia pagalba? Tuomet siūlau susisiekti su DR EDO per jo el. Paštą: edolovespelltemple@gmail.com. taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497.

    AtsakytiPanaikinti


  64. Aš turėjau rimtų problemų su savo vyru, ir tai lėmė tai, kad jis išsikraustė į butą pas savo draugus. Viskas pasidarė dar blogiau, nes jis dažnai pradėjo eiti į barus ir striptizo klubus su savo draugais, pasigerti ir išeiti. Jis visada grasino man telefonu, kai man paskambins dėl visų blogų patarimų, kuriuos jam davė draugai. Aš myliu jį ir mes buvome kartu 8 metus prieš staigų pasikeitimą, negalėjau pastoti ir sužinojau, kad tai mano kaltė. Buvau tokia liūdna ir nusivylusi, kol vieną dieną naršiau internete ir pamačiau ponią, kuri dalijasi liudijimu apie galingą riterių rašybą DR, SUNNY, kuri padėjo jai atgabenti savo vyrą su burtų rašymu, todėl nusprendžiau tai suteikti. pabandyti taip pat ir aš susisiekiau su DR. SUNNY el. Paštu drsunnydsolution1@gmail.com ir aš jam ir DR paaiškinau visas savo problemas. SUNNY man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemas, mano vyras grįš namo ir DR. SUNNY taip pat man pasakė, kad jis taip pat gali priversti pastoti. Jis taip pat man pasakė, kad burtažodis nėra žalingas nei man, nei mano vyrui. Aš nusprendžiau pabandyti ir padariau viską, ką jis liepė man padaryti nedelsiant, ir jis padarė man žodį. Po 2 dienų mano vyras grįžo namo ir jis atsiprašė sakydamas, kad gailisi dėl to, kas man kainavo, o dabar esame laimingi ir gyvename kartu. Po dviejų mėnesių supratau, kad esu nėščia. Dabar esu tikrai laiminga, nes nebežinau, ką pasakyti, bet jei jūs ten skaitote tai ir turite tą pačią santykių problemą ar turite sunkumų pastojant vyrą ar vaikiną ar turite kokių nors problemų, kurios nėra medicinine galia susisiekite su DR, SUNNY jo el. pašto adresu: drsunnydsolution1@gmail.com arba „whatsapp jam“ +2349030731985 ir būkite 100% tikri, kad jis išspręs jūsų problemas.

    AtsakytiPanaikinti
  65. Aš susigrąžinau savo buvusį vaikiną, pasitelkdamas dr. Isikolo, kuris yra geriausias internete rašantis rašytojas, ir aš labai rekomenduoju dr. Isikolo visiems, kuriems reikia pagalbos. Noriu paliudyti, kaip susigrąžinau savo vaikiną, kai jis išsiskyrė su manimi, mes buvome kartu 3 metus, neseniai sužinojau, kad mano vaikinas turėjo reikalų su kita mergina, kai aš su juo susidūriau, tai sukėlė kivirčus ir jis pagaliau išsiskyrė su manimi, išbandžiau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet viskas buvo be reikalo, kol santykių forume pamačiau įrašą apie burtų žinovą, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilę per Meilės rašybą, iš pradžių tuo suabejojau. bet nusprendžiau pabandyti, kai susisiekiau su šiuo rašybos žinovu jo el. paštu ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau. Tada jis man padarė meilės romaną. Po 48 valandų mano draugas man tikrai paskambino ir pasakė, kad jis manęs labai pasiilga, todėl nuostabi !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su meile ir džiaugsmu, atsiprašė už savo klaidą ir už mane sukėlusius skausmus. Tada nuo tos dienos mūsų santykiai buvo stipresni nei tokie, kokie buvo anksčiau, viskas dėka daktaro Isikolo. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalyti savo istorija internete, kad dr. Isikolo yra tikras ir galingas rašytojas, kuris visada melsiuosi ilgai gyventi, kad padėtų savo vaikams bėdoje, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atgal ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis asmuo: el. Paštu jam: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. AČIŪ dr. Isikolo

    AtsakytiPanaikinti
  66. DR ISIKOLO vėl tai padarė už mane, padėdamas man susigrąžinti vyrą. Noriu pranešti pasauliui apie Didįjį rašytoją DR ISIKOLO, kuris sugrąžino mano vyrą, kuriam aš buvau įsitikinęs, kai maniau, kad visos viltys prarastos. Taigi aš susisiekiau su juo ir įvykdžiau viską, ką jis liepė man daryti. Iš tikrųjų rezultatą gavau per 48 valandas, kaip jis mane patikino. DR ISIKOLO panaudojo savo galingą rašybą, norėdamas šypsenai į veidą sugrąžinti savo vyrui savo burtą, iš pradžių maniau, kad svajoju, kai mano vyras grįš man ant kelių maldaudamas, kad atleisčiau jai ir priimčiau ją už nugaros ir net nuo tada jis mane myli labiau nei aš kada nors tikėjausi, todėl daviau įžadą sau, kad pranešiu pasauliui apie DR ISIKOLO, nes jis yra puikus žmogus. Ar turite problemų santykiuose? ar tavo partneris išsiskyrė su tavimi ir tu vis dar myli ir nori jo ar jos atgal? Ar turite problemų dėl savo finansų? ar jums reikia bet kokios rūšies pagalbos, susisiekite su DR ISIKOLO šiandien, nes aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės kaip ir jis man padėjo. DR ISIKOLO el. Pašto adresas yra isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ tel .: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  67. DR ISIKOLO yra paprasčiausias rašytojas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Nepaisant pagarbos jums ir jūsų burtams, privalau visiems pranešti apie šį liudijimą. Aš buvau pas kitus rašytojus, nemačiau jokio rezultato. Aš tik norėjau, kad atvažiuotų pas tave anksčiau, ir aš iš tavęs pasielgiau geriausiai. Mano buvęs vyras dingo vieneriems metams ir visur ėmiausi pagalbos pas kitus burtų taksatorius, tačiau jokio rezultato nebuvo, kol mano draugas mane supažindino su dr. Isikolo. Po meilės rašybos aš pagaliau sulaukiau iš jo skambučių. Jo burtai padarė stebuklus, o mano vyras vėl su meile. Tai stebuklas! Staiga jis grįžo su gėlėmis sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikras apstulbęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu linksma moteris. Ačiū tau, dr. IsikoloKiekvienas, ieškantis tikrosios rašybos žinovo, turėtų susisiekti su DR ISIKOLO asmeniniame tinkle: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti

  68. Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. Mano buvęs vyras grįžo, kai paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai. Man buvo taip malonu susitikti su dr. Ilekhojie, kaip jis padeda daugeliui žmonių sugrąžinti meilužį, todėl susisiekiu su juo, kad padėčiau ir man. būtent taip dr. Ilekhojie padėjo man sugrąžinti mano vyrą. Didelis ačiū jums dr. Ilekhojie, nes aš niekada negalvojau, kad mano buvęs vyras sugrįš pas mane taip greitai. Tu esi geriausias ir geriausias pasaulyje. Jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio meilužio ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Ačiū! „Ilekhojies“ susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  69. Ar norite susigrąžinti savo buvusį asmenį? Aš tai padariau su gydytoju Isikolo ir mano buvęs grįžo pas mane per 2 dienas po to, kai jis man pasakė, kad burtas buvo išmestas. Noriu, kad visi perskaitytų mano parodymus ir tikėtų tokiais rašybos žinovais kaip dr. Isikolo. Aš esu Allesio Jese. Buvusi mano draugė išsiskyrė su manimi dėl to, kad aš geriu ir rūkau, ir jai nepatiko vaikinai, kurie darė panašius dalykus. Vieną vakarą, kai buvau su draugais, pasivaikščiojęs ore su skysčiu, draugė sustingo kambaryje ir ne tik pamatė mane rūkančią, bet ir buvau su kita mergina, kuri ją labai supykdė ir paliko, o nuo tos dienos aš niekada vėl mačiau ją, kol po maždaug 3 mėnesių susisiekiau su gydytoju Isikolo ir ji daugiau net neatsakė į mano telefono skambučius. Dabar esu labai laiminga, kad daktaras Isikolo sugrąžino ją pas mane. Kreipdamasis į šį rašybos žinovą, mažai tikėjau, kad mano buvę žmonės grįš po to, ką padariau, bet daktaras Isikolo man įtikėjo ir dabar džiaugiuosi, kad mano mergina vėl prie manęs. Noriu, kad visi patikėtų šiuo rašybos raideliu ir susisiektų su sveiku el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba „Whatsapp“ jam telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  70. mano istorija yra labai ypatinga ir unikali, o ne tokia, kaip daugybė skelbimų, kuriuos visada matote internete, taip pat noriu būti jums 100% nuoširdus ir teisingas, kad niekada negali būti jokio kito internetinio rašybos rato, kuris galėtų padėti sugrąžinti jūsų PAPILDYTI JUMS, išskyrus DR ISIKOLO, nes jis vienas yra 100% efektyvus, dinamiškas ir labai patikimas, nes 99,9% kitų rašybos ratukų nėra tikri ir niekada negali padėti jums išspręsti jūsų problemų, vietoj to jie apsunkins jūsų dabartinę būklę Gerai Būk išmintingas, per daug ir susisiek su DR ISIKOLO. MANO SAVO GYVENIMO STRAIPSNIS / PATIRTIS TURI BŪTI: Mano vardas Niko Dominikas. Norėčiau pasidalinti savo liudijimais su plačiąja visuomene apie tai, ką šis vyras, vadinamas dr. ISIKOLO, ką tik padarė dėl manęs, šis vyras ką tik grąžino man savo pamestą Ex WIFE savo puikiu burtu. Aš buvau ištekėjusi už šios moters Julie, nes mes kartu buvome daugiau nei 4 metus ir mylėjome save, tačiau nesugebėjau pastoti už mane ir taip pat suteikti jai viską, ko reikia. Ji paliko mane ir pasakė, kad daugiau nebegali tęsti. Aš dabar ieškojau būdų, kaip ją susigrąžinti, kol mano draugas man papasakojo apie šį vyrą ir davė jo kontaktinį el. Paštą: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. GALITE NAUDOTIS BET KOKIU ŠIU BŪDU KONTAKTUOTI JAM, ir tuo netikėsite. Kai aš susisiekiau su šiuo vyru dėl savo problemų, jis paruošė šį rašybą ir atnešė Juiletą pas mane, o po mėnesio ji tapo man nėščia.

    AtsakytiPanaikinti
  71. Noriu padėkoti Didžiajam DR EDO už tai, kad atkurta mano nutrūkę santykiai. Niekas niekada negalėjo priversti manyti, kad liudijimas kada nors pasieks tikrovę. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar kuo nors susijusiu, tačiau man patikėjo patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) ir išbandžiau. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo aptemtas; širdis daužėsi ir buvo ant pabaigos slenksčio. Aš tiesiog negalėjau patirti dar vienos skyrybų ir norėjau labiau stengtis, kad mūsų santykiai būtų veiksmingi, tačiau, regis, mano vyrui tai nerūpėjo. ir jis vėl stabdo mane. Aš buvau sumišęs ir nebeturiu, ką vėl daryti, verčiau susisiekti su DR EDO. Jis padarė meilės romaną, kuris privertė mano vyrą sugrįžti pas mane per mažiau nei 48 valandas. dabar labai džiaugiamės savimi. DR EDO privertė ją suvokti, kaip mes labai mylime ir reikalingi vienas kitam. Šis vyras yra tikras ir geras. jis taip pat gali jums padėti sutvarkyti nutrūkusį ryšį. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas! staiga jis norėjo kreiptis į vedybų konsultacijas ir mums labai gerai sekasi meilės gyvenime. susisiekite su juo savo el. pašto adresu: edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  72. Ar turite nesusipratimu su savo meilužiu, privertusi žlugimo ir Jūs bandėme suderinti su juo ar ji, bet jis / ji yra ne suteikti jums teigiamą atsakymą ir jūs manote, kas nors nesiruošia tiesiai į jūsų santykius ir jums reikia greitai išspręsti , susisiekite su dr Ajayi šiandien ir už tai, kad tavo meilė gyvenimas grįžti geriausia su savo ex, dr Ajayi galite padėti man atkurti taiką savo namuose, nes mano vyras mane paliko devynių mėnesių ir gyveno su kita moterimi ir niekada norėjo bet grįžti namo su burtininko dr Ajayi padedu grįžo namo po 3 dienų po galinga rašybą atkūrimo buvo padaryta dr Ajayi. Taigi, jei jums reikia greitai išspręsti savo santykius ar santuoką su tam burtininko pagalba, susisiekite su dr Ajayi dabar elektroniniu paštu: drajayi1990@gmail.com arba Whatsapp: +2347084887094

    Taip pat galiu atlikti tokią rašybą žemiau
    1. Loterijos rašybos
    2 Sėkmės rašybos
    3. Rašybos laimėti bylą teisme
    4. nėštumo rašybos
    ir tt ..

    AtsakytiPanaikinti
  73. Aš pažadėjau išsakyti savo liudijimus visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane ir mano vyras atvyko taip, kaip man sakė DR ISIKOLO, kai jis man padėjo. Aš pasirinkau teisingai, kai susisiekiau su DR ISIKOLO, kuris yra puikus rašybos atstovas, galintis padėti išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti ir aš niekada netikėjau, kad jis vėl sugrįš pas mane, bet kai susisiekiau su DR ISIKOLO, jis mane patikino, kad mano vyras grįš dar kartą. jis pateikė man sąrašą daiktų, kuriuos reikia nusipirkti, bet negalėjau jų gauti savo šalyje, todėl aš jam nusiunčiau pinigus, jis nupirko daiktus ir paruošė tobulą meilės burtą. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, prašydamas atleidimo. Tai yra tokia tikra ir tikra. Buvau tokia nustebusi, kad burtai suveikė taip, kaip jis man liepė. Tai nuostabu ir noriu, kad jūs patikėtumėte, nes DR ISIKOLO yra toks tikras, todėl raginu susisiekti su juo dabar jo el. Laiške, kad jis taip pat galėtų padėti jums taip, kaip jis man padėjo. el. paštas yra isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  74. Sveiki, mano vardas Dora Florian. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu rašytoju DR ISIKOLO. Mano vyras mane apgaudinėjo, o kai sužinojau, mes turėjome kovą, dėl kurios jis užpildė skyrybas. Aš verkiau ir susirgau, kai internete ieškojau meilės citatų. Mačiau, kaip žmonės kalbėjo apie DR ISIKOLO ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus į mano, jie paliko savo kontaktinę informaciją. Susisiekiau su juo ir giliai ašarodamas aiškinau jam viską, jis man pasakė. nesijaudink, kad po 48 valandų mano vyras grįš ir jis atšauks skyrybas ir vėl bus pas mane. po to, kai padariau viską, ko jis paprašė, kad tai padarytų man pačiai didžiausiai staigmenai, dvi dienas po vakaro, tai buvo mano vyras, jis atsiklaupė, maldaudamas mane priimti jį atgal, ir aš abejojau tokiais dalykais, jei jie kada nors egzistuos darbu, bet čia aš liudiju ir apie tai. dar kartą ačiū DR ISIKOLO, jūs iš tikrųjų esate mano palaiminimas. Jis taip pat gali padėti susisiekti su isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196
    svetainė: drisikolosolutionhome.webnode.com

    AtsakytiPanaikinti
  75. KAIP GRĮŽTI SAVO LOVERĄ GRĮŽTI BE PANIKOS Aš esu Leona Rafael. Noriu paliudyti apie galingą gydytoją Isikolo, kad išsaugojo mano santykius. Aš turiu būti vienas iš nedaugelio, neturinčių problemų parodyti ir pasakyti kam nors, koks esu dėkingas už tai, kad mano santykiai tapo melodingi ir sklandūs. Aš stengiausi pozityviau vertinti savo santykius su savo draugu, atrodo, kad tai užtruko amžinai. Kita ponia atėmė sužadėtinę nuo manęs ir jie abu persikėlė. Aš verkiau ir ieškojau, kad jis sugrįžtų, tačiau jis atsisakė priimti mano skambučius ir negrąžinti mano žinučių. Mano draugas supažindino mane su galingu rašybos ratuku, vadinamu gydytoju Isikolo, kuris padėjo man ištarti labai galingą meilės burtą, kuris per 48 valandas sugrąžino mano sužadėtinę. Aš nustebau ir nustebau, kai sužadėtinė pakvietė manęs visų atleisti dėl gydytojo Isikolo galingos meilės burtų. Jei turite kokių nors vedybinių ar santykių problemų, susisiekite su gydytoju Isikolo šiomis priemonėmis. Jo el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  76. Mano buvęs draugas paliko mane prieš 7 savaites, aš bandžiau beveik viską atkurti savo santykius ir buvau nusivylusi. Nė vienas neveikė, po savaitės pamačiau gydytojo Ilekhojie svetainę ir, kai kreipiausi į gydytoją Ilelhojie, viskas automatiškai pasikeitė, mano liūdesys tapo džiaugsmu, šypsena buvo mano veide, viskas įvyko labai greitai ir rezultatas buvo efektyvus. Dr Ilekhojie yra TIK rašybos žinovas, su kuriuo man sekėsi, mano vaikinas man paskambino ir pasakė, kad nori, kad mes sugrįžtume, taip pat norime su manimi susituokti. jis grįžo pas mane maldaudamas priimti jį atgal ir tai atsitiko dėl gydytojo Ilekhojie pagalbos. Aš tokia laiminga, kad turiu savo vaikiną atgal. Kreipkitės į dr. Ilekhojie dabar, jei norite skubios ir greitos meilės burtų, kad užmegztumėte savo santykius atgal ..

    Štai jo kontaktas
    Skambinkite / „WhatsApp“: +2348147400259
    Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  77. Mano buvęs draugas paliko mane prieš 7 savaites, aš bandžiau beveik viską atkurti savo santykius ir buvau nusivylusi. Nė vienas neveikė, po savaitės pamačiau gydytojo Ilekhojie svetainę ir, kai kreipiausi į gydytoją Ilelhojie, viskas automatiškai pasikeitė, mano liūdesys tapo džiaugsmu, šypsena buvo mano veide, viskas įvyko labai greitai ir rezultatas buvo efektyvus. Dr Ilekhojie yra TIK rašybos žinovas, su kuriuo man sekėsi, mano vaikinas man paskambino ir pasakė, kad nori, kad mes sugrįžtume, taip pat norime su manimi susituokti. jis grįžo pas mane maldaudamas priimti jį atgal ir tai atsitiko dėl gydytojo Ilekhojie pagalbos. Aš tokia laiminga, kad turiu savo vaikiną atgal. Kreipkitės į dr. Ilekhojie dabar, jei norite skubios ir greitos meilės burtų, kad užmegztumėte savo santykius atgal ..

    Štai jo kontaktas
    Skambinkite / „WhatsApp“: +2348147400259
    Paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  78. Sveiki, noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su didžiausiu rašytoju DR ISIKOLO. mano vyras mane apgaudinėjo, o kai sužinojau, kad kilo muštynės, dėl kurių jis užpildė santuokos nutraukimą, verkiau ir susirgau, kai internete ieškojau meilės citatų, mačiau žmones kalbant apie jį ir jo puikų darbą, kurio atvejis buvo panašus kad jie palikdavo savo kontaktinę informaciją, susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad nesijaudink, kad po 48 valandų jis atšauks skyrybas ir grįš pas mane po to, kai padariau viską, ko jis paprašė, kad po 48 valandų padaryčiau didžiausią nuostabą. buvo mano vyras, jis atsiklaupė, maldaudamas mane priimti jį atgal, dar kartą ačiū DR ISIKOLO, kad jūs iš tikrųjų esate man palaimintas. Jis taip pat gali padėti susisiekti el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  79. Aš turėjau savo buvusią draugę atgal su DR ISIKOLO pagalba asmenolosolutionhome@gmail.com. Mačiau, kaip žmonės rašo liudijimus apie burtus, kuriais jie buvo palaiminti ir kurių dėka, todėl noriu pasakyti ir mano, nes mes, žmonės, per daug abejojame ir praleidžiame galimybes padėti. Būtent su šiais liudijimais aš susitikau su dr. ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad grąžintų mane buvusį „Katriną“, kad galėtume praleisti atostogas kartu, nes mes jau beveik metus išsiskyrėme ir mano širdis nebuvo tokia. Aš myliu šią moterį iš visos širdies. Padedamas gydytojo Isikolo, mano buvęs grįžo pas mane per tiksliai 48 valandas, jis jau patikino, kad ji tikrai grįš. Tai labai realu. Aš irgi buvau šokiruota ir negalėjau patikėti, kad tai iš tikrųjų suveikė. Pasakyčiau, kad susisiekite su šiuo vyru, jei norite, kad artimieji su jumis susisiektų greitai ir gautų greitų rezultatų, jo el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  80. Aš sugebėjau su savo vyru pasitelkti rašybos gydytoją dr. Ajayi, kai sužinojau, kad jį žavi kita moteris, aš buvau labai laiminga, kad susisiekiau su rašybos atstovu, nes jis yra priežastis, dėl kurios galėjau laimėti savo vyrą. ir dabar gyvename ramybėje. Kreipkitės į dr. Ajayi už visą jūsų rašybos darbą, jis padėjo man susigrąžinti savo vyrą. Manau, kad jis padės jums tai, kas jus vargina. Paštas: drajayi1990@gmail.com arba „whatsapp“: +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  81. Sveiki visi, noriu paliudyti apie puikų ir galingą rašybos ratuką, vardu DR EDO, kuris sugrąžino mano buvusįjį, kuris paliko mane ir susižadėjo su kita mergina, kur mes buvome laimingi kartu, kai staiga jis tiesiog pasikeitė, jis vis skambindavo man kiekvieną rytą. ir naktį prieš miegą, bet viskas, kas sustojo, kai man paskambino, jis šaukė manęs ir pasakė, kad daugiau nebenori nieko bendra su manimi. Aš buvau tokia liūdna ir sumišusi, nežinojau, ką tada daryti Aš internete ieškojau, kaip susigrąžinti savo buvusį, tada radau straipsnį, kuriame kažkas kalbėjo apie tai, kaip jai padėjo didis ir galingas DR EDO, ir ji paliko savo el. pašto adresą, kurį paėmiau, ir susisiekiau su juo, papasakojau jam apie savo problemą tik jis. nusišypsojo ir liepė man atsipalaiduoti, viskas bus gerai. Aš padariau viską, ko jis paprašė, ir jis patikino mane, kad po 48 valandų jis grįš. Didžiausia mano nuostabai kitą rytą tai buvo mano vaikinas. Jis grįžo knarkdamas ir prašydamas manęs. priimti jį atgal dabar mes esame tokie laimingi kartu, jis taip pat gali padėti y susisiekite su juo savo el. pašto adresu: edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  82. Apsilankykite (drisikolosolutionhome.webnode.com)
    Aš čia norėčiau duoti parodymus apie tai, kaip šis galingas rašybos rašytojas, vadinamas DR ISIKOLO, padėjo man sutvarkyti mano santykius. Man skaudėjo širdį, kai sužadėtinė man pasakė, kad jis nebeįdomus tuoktis su manimi, nes turėjo reikalų su kita moterimi, kurioje dirba. Aš verkiau ir verkiau kiekvieną dieną, kol pasidarė taip blogai, kad kreipiausi pagalbos į internetą, tai buvo tada, kai perskaičiau apžvalgą apie didžiulį DR ISIKOLO darbą, tada kreipiausi į jį pagalbos, kad susigrąžintų meilužį. Jis padėjo man ištarti galingą (susitaikymo meilės burtą) ir, man pačiai didžiausiai nuostabai, po 48 valandų meilės romano mano sužadėtinė sugrįžo ant kelių, maldaudama man atleisti. Dabar laimingai susituokėme ir dėkojame DR ISIKOLO Wonders už pagalbą Jei norite išsaugoti savo santykius, galite susisiekti su DR ISIKOLO per jo el. pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  83. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką dr. Ilekhojie padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl sugrįžo padedama dr. Ilekhojie, sugrąžino mano vyrą, kai jis paliko mane pas kitą moterį kitoje valstybėje. Jūs žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą už kitą moterį, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ilekhojie, „KONTAKTAI el. Paštu gethelp05@gmail.com„, taip pat galite jam paskambinti arba pridėti jį, kas yra programoje: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  84. Sveiki visi, tai yra pats nuostabiausias dalykas, kokį aš kada nors patyriau, ir man reikia pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Aš tik noriu pasakyti ačiū DR ISIKOLO už tai, kad skyrėte laiko man, kad sugrąžinau buvusią meilužę, kuri po šešių mėnesių sužadėtuvių staiga prarado susidomėjimą manimi, tačiau šiandien esame vedę ir laimingesni nei niekada anksčiau. Aš buvau apstulbęs ir sukrėstas, kai jis padarė darbą už mane. Po 48 valandų Kris grįžo į mano namus ir pradėjo maldauti atleidimo bei manęs, kad aš jį priimčiau. Man tikrai trūksta žodžių ir nežinau kiek reikia pasakyti, kad dėkoju jums. DR ISIKOLO, jūs esate Dievas, pasiųstas atstatyti nutrūkusius santykius. Jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos drauges ir dar daugiau. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam parodyti jums jo meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rezultatus tikrosios rašybos metu. Siųsti el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  85. Su vyru dabar esame vedę maždaug 7 metus. Mes laimingai vedėme su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras ką nors mato. Jis pradėjo grįžti namo vėlai iš darbo, vargu ar daugiau rūpinasi manimi ar vaikais. Kartais jis išeina ir net negrįžta namo maždaug 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad ištaisyčiau šią problemą, bet visa tai be reikalo. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete, aptikau svetainę, kurioje buvo siūloma, kad DR EDO galėtų padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir panašiai. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė man rašybą. Po dviejų dienų mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažada niekada daugiau to nedaryti. Nuo tada viskas grįžo į normalią būseną. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai .. Ačiū DR EDO. Jei jums reikia rašybos keitiklio, galinčio ištarti rašybą, kuri tikrai veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis tavęs nenuvils. Tai yra jo el. Paštas: edolovespelltemple@gmail.com, taip pat galite jam paskambinti arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  86. Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras internetinis rašybos ratukas, kuris yra galingas ir tikras. Jo vardas yra dr ozalogbo. Jis man neseniai padėjo atkurti mano santykius su mano vyru, kuris mane paliko. Kai aš susisiekiau su gydytoju ozalogbo, jis atidavė meilės burtai man, ir mano vyras, kuris pasakė, kad neturi su manimi nieko bendra, vėl paskambino man ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis vėl su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien aš džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis rašybos raštvedys turi galių atkurti sugriautus santykius. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga pagalba, dr. Ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pvz., Visų rūšių ligų gydymas, teismo bylos, nėštumo burtas, dvasinė apsauga ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą ozalogboshrine@gmail.com arba paskambinti į jo „whatsapp“ telefono numeriu +2348162562991.

    AtsakytiPanaikinti
  87. Aš amžinai būsiu skolingas dideliam DOKTORIUI ISIKOLO už tai, kad sutvarkiau savo sulaužytą santuoką. Po to, kai mano vyras 3 mėnesius paliko mane pas savo meilužę. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos dalyvius, tačiau abejones atidėjau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu laimingai su savo vyru ir ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi apsaugos burtų, loterijų burtų, aukštėjimo burtų srityje E.T.C. Prisijunkite prie DOKTORO ISIKOLO dabar. Jo el. Paštas yra isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  88. Mano vardas Franka Pepe, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras vieneriems metams paliko mane su dviem vaikais. Visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Džesė, kuri papasakojo apie DR EDO rašybos ratuką, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis mane patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo. maldaudamas atleidimo sakydamas, kad tai velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, negalėjau įsivaizduoti, bet kai tik buvau pasakiusi burtą, pastojau ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką, jei jums to reikia bet kokią jo pagalbą galite susisiekti su juo el. paštu: edolovespelltemple@gmail.com taip pat galite paskambinti jam arba įtraukti jį į „WhatsApp“: +2348159452497

    AtsakytiPanaikinti
  89. MEILĖ PAVEIKSLĖS, KURIOS TIKSLIAI VEIKIA, IR LIKI VISIŠKAI MŪSŲ.
    Aš dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems dėl jų santykių, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Aš stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, tačiau nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sumišusi. Man reikėjo pagalbos, todėl internete pasidariau tyrimus ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad DR ISIKOLO rašybos keitiklis gali padėti susigrąžinti mėgėjus. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė specialią maldą ir burtus už mane. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. ISIKOLO, galingu rašytoju, norinčiu rasti sprendimus: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  90. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man susigrąžinti buvusį vaikiną, kad jis vedė mane per šių metų gruodžio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos rašantis grąžinant savo buvusį vaikiną pas mane po trejų metų, kai neturėjau jokio kontakto. Aš perskaičiau apie jo „voodoo“ burtus iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų. Per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad jis nori susigrąžinti mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su gydytoju, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Siųsti jam el. Laišką isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  91. MANO vardas Antonia Kilian. Po 12 santuokos metų aš ir mano vyras buvome vienoje ar kitoje ginčydamiesi, kol jis galiausiai paliko mane ir persikėlė į Kaliforniją būti su kita moterimi. Jaučiau, kad mano gyvenimas baigėsi ir mano vaikai manė, kad daugiau nebematys savo tėvo. Aš stengiausi būti stipri tik dėl vaikų, bet nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankina mano širdį, širdį užpildė skausmai ir skausmai, nes buvau iš tikrųjų įsimylėjusi savo vyrą. Kiekvieną dieną ir naktį galvoju apie jį ir visada linkiu, kad jis sugrįžtų pas mane, aš tikrai buvau nusiminęs ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje manoma, kad DR ISIKOLO gali padėti greitai sugrįžti. . Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 28 valandų mano vyras iš tikrųjų man paskambino ir pasakė, kad labai pasiilgo manęs ir vaikų. Taigi nuostabu !! Taigi jis tą pačią dieną grįžo su didele meile ir džiaugsmu ir atsiprašė už savo klaidą bei už skausmą, kurį sukėlė man ir vaikams. Nuo tos dienos mūsų santuoka dabar buvo stipresnė, nei buvo anksčiau, viskas dėka DR ISIKOLO. jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija internete, kad tikrasis ir galingas rašytojas DR ISIKOLO, kurio aš visada melsiuosi, kad ilgai gyventum, kad padėčiau savo vaikams bėdoje, jei esate čia ir jums reikia jūsų buvusio atgal ar jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, susisiekite su šiuo galingu rašytoju. Čia yra jo kontaktinis skambutis / „WhatsApp“: +2348133261196
    Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  92. AUTENTINĖ MEILĖ PARDUODA DARBUS 48 VALANDAS
    Aš turėjau savo buvusią draugę atgal su DR ISIKOLO pagalba asmenolosolutionhome@gmail.com. Mačiau, kaip žmonės rašo liudijimus apie burtus, kuriais jie buvo palaiminti ir kurių dėka aš taip pat noriu pasakyti savo. Būtent su šiais liudijimais aš susitikau su gydytoju Isikolo ir susisiekiau su juo, kad grąžintų man savo buvusią „Katriną“, kad galėtume praleisti atostogas kartu, nes mes jau beveik metus išsiskyrėme ir mano širdis nebuvo tokia. Aš myliu šią moterį iš visos širdies. Padedamas gydytojo Isikolo, mano buvęs vyras grįžo pas mane per 48 valandas po to, kai aš įvykdžiau ir padariau tai, ko jis reikalavo. Tai labai realu. Aš taip pat buvau šokiruota ir negalėjau patikėti, kad tai iš tikrųjų veikia. Pasakyčiau, kad susisiekite su šiuo vyru, jei norite, kad artimieji su jumis susisiektų greitai ir greitai pateiktų rezultatus, el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba „Whats App“ / Skambinkite +2348133261196. Dėkoju

    AtsakytiPanaikinti
  93. Noriu padėkoti Didžiajai DR ISIKOLO už atkurtus mano santykius. Niekas niekada negalėjo priversti manyti, kad liudijimas kada nors pasieks tikrovę. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar kuo nors susijusiu, tačiau man patikėjo patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) ir išbandžiau. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo aptemtas; širdis daužėsi ir buvo ant trečdalio slenksčio. Aš tiesiog negalėjau patirti dar vienos skyrybų ir norėjau labiau stengtis, kad mūsų santykiai būtų veiksmingi, tačiau neatrodė, kad mano vyras tuo rūpinosi. ir jis vėl stabdo mane. Buvau sumišusi ir nebeturiu, ką vėl daryti, verčiau susisiekti su DR ISIKOLO. Jis padarė meilės romaną, kuris privertė mano vyrą grįžti pas mane tiksliai per 48 valandas, kurį jis patikino. dabar labai džiaugiamės savimi. DR ISIKOLO privertė ją suvokti, kiek mes vienas kito mylime ir reikiame. Šis vyras skirtas TIKRAI ir gerai. jis taip pat gali padėti sureguliuoti nutrūkusį santykį. Aš turėjau savo vyrą atgal! Tai buvo tarsi stebuklas. susisiekite su juo dabar, jei jums reikia pagalbos. el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  94. Mano vardas AIexandra. Aš galėjau su vyru susigrąžinti savo burtą, kai jis keletą mėnesių paliko namus, nesikreipdamas į save ir vaikus, vėliau sužinojau, kad jis buvo užkalbintas, bet dr ajayi padėjo man susigrąžinti jį. jo dievai gaudavo galią, kad dvasia, sulaikanti mano vyrą, buvo paleista nuo jo, ir jis grįžo namo ašaromomis akimis sakydamas, kad nežino, kas jį užklupo. ir norite greito sprendimo susisiekite su „drajayi“ per „whatsapp“ +2347084887094 arba el. paštu drajayi1990@gmail.com

    Kreipkitės į jį dėl tokio tipo rašybos

    * Loterijos rašyba
    * Burtas laimėti teismo bylą
    * Turto burtai
    * Burtas nėštumo metu
    * Egzamino atnaujinimo rašyba
    * Meilės burtai
    * rašybos susigrąžinti savo buvusį meilužį
    ir tt
    „whatsapp“ +2347084887094 arba el. paštu drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  95. Mano vardas AIexandra. Aš galėjau su vyru susigrąžinti savo burtą, kai jis keletą mėnesių paliko namus, nesikreipdamas į save ir vaikus, vėliau sužinojau, kad jis buvo užkalbintas, bet dr ajayi padėjo man susigrąžinti jį. jo dievai gaudavo galią, kad dvasia, sulaikanti mano vyrą, buvo paleista nuo jo, ir jis grįžo namo ašaromomis akimis sakydamas, kad nežino, kas jį užklupo. ir norite greito sprendimo susisiekite su „drajayi“ per „whatsapp“ +2347084887094 arba el. paštu drajayi1990@gmail.com

    Kreipkitės į jį dėl tokio tipo rašybos

    * Loterijos rašyba
    * Burtas laimėti teismo bylą
    * Turto burtai
    * Burtas nėštumo metu
    * Egzamino atnaujinimo rašyba
    * Meilės burtai
    * rašybos susigrąžinti savo buvusį meilužį
    ir tt
    „whatsapp“ +2347084887094 arba el. paštu drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  96. Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “, siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Lorena Marko, aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į svetainę, kurioje buvo siūloma, kad daktaras Isikolo gali padėti greitai susigrąžinti vyrą. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o, Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO dėl pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktinis asmuo, el. Paštu jam isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  97. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką dr. Ilekhojie padarė mano gyvenimui. jo burtai yra tokie puikūs ir greiti, aš niekada nesu mačiusi tokio naudingo vyro, kaip jis, jis išsprendė mano problemą, kurios nesitikėjau, susidūriau su juo ant veido žmonių, kalbinčių apie jo puikų rašybos darbą, surinkau jo kontaktą ir susisiekiau jam jis atsakė nedelsdamas ir paklausk apie mano problemą, aš jam paaiškinau su ašaromis, jis liepė man susisiekti su juo, aš neturėčiau jaudintis, mano vyras grįš pas mane, kiek aš vis dar myliu jį, buvau nustebęs. Iškart paklausiu, kaip susigrąžinti savo vyrą, jis man davė instrukcijas ir paprašė jo vardo bei nuotraukos, kurios iškart paklusiu ir seku. Jis pažadės man, kad dvi dienas vyras paskambins manimi patikėti savo darbu, sąžiningai kalbėdamas mano vyras paskambino, bet praleidžiu jo skambučius, buvau tokia laiminga. Jis pažada man, kad mano vyras grįš namo per 48 valandas ir aš turėčiau atidaryti savo židinį ir dirbti su juo, ką aš padariau. Šiandien mano šeima vėl sugrįžo padedama dr. Ilekhojie, sugrąžino mano vyrą, kai jis mane paliko kitai moteriai kitoje valstybėje, žinote, kaip jaučiasi, kai praleidi savo mylimą vyrą dėl kitos moters, darai bet ką, kad jį gautum atgal. šiandien žadu pasidalyti ir papasakoti pasauliui apie jo puikų darbą, nes šiandien esu tokia laiminga. susisiekite su juo, jei jums taip pat reikalinga jo pagalba, nekreipkite dėmesio. Ačiū dr. Ilekhojie, „KONTAKTAI el. Paštu gethelp05@gmail.com„, taip pat galite jam paskambinti arba pridėti jį, kas yra programoje: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  98. Ačiū pone už jūsų tikrus burtus. Aš vardu Zara Matteo. Tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nesu patyrusi nieko panašaus. Prieš susitikdamas su jumis, pone, aš išbandžiau visas įmanomas priemones, kad galėčiau susigrąžinti savo vyrą, tačiau iš tikrųjų supratau, kad man niekas neveikia ir kad mano vyras sukėlė daug neapykantos man. nebuvo jokios vilties vėl susijungti su mano buvusiu vyru. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR ISIKOLO padeda kitiems, nusprendžiau jam nusiųsti el. Laišką isikolosolutionhome@gmail.com. pabandyti ir aš padariau viską, ką jis man liepė, pasitikėjau juo ir vykdžiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per 48 valandas, ir būtent tada mano buvęs vyras man paskambino. Pone, mes esame labiau patenkinti nei bet kada anksčiau. Viskas atrodo tobula ir taip natūralu! Labai ačiū pone už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. čia vėl jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. Ačiū pone už jūsų pagalbą.

    AtsakytiPanaikinti
  99. Ačiū DR ISIKOLO už išsaugotą mano santuoką !!! Mano vardai yra Helena Lukas, aš jau 7 metus vedęs savo vyrą, kartu turime 2 vaikus ir mūsų santuoka buvo nuostabi. Man labai malonu kiekvienam pasakyti savo liudijimą. Aš esu šerija iš Jungtinių Valstijų, esu slaugytoja, šią mano meilės gyvenimo istoriją. Kita moteris turėjo atimti iš manęs savo meilužį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol sutikau paštą, kuriame šis vyras, vardu DR ISIKOLO, padėjo daugeliui žmonių, ir aš nusprendžiau duoti jam atsakymą apie jo El. Paštu, jei jis gali man padėti sugrąžinti meilužį namo, jis paprašo manęs tam tikros informacijos, kurią siunčiu jam ir mano vyrui. Po 48 valandų, kaip jis man pasakė, pamačiau automobilį, nuvažiavusį į namą ir štai, tai buvo mano vyras ir jis atėjo pas mane ir vaikai verkė ir maldavo atleidimo, todėl aš esu laimingas šiandien. Jis taip pat atleido mano draugą nuo ŽIV DR ISIKOLO iš tikrųjų paverčia moterį, kokia esu šiandien, bet kuriai ieškančiai, kaip gauti savo ar jos buvęs užpakalis ar bet kokia kilusi problema, kurią aš turiu, patariu, DR ISIKOLO yra visos problemos sprendimas. Galite susisiekti su juo šiuo el. pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  100. Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras internetinis rašybos ratukas, kuris yra galingas ir tikras. Jo vardas yra dr ozalogbo. Jis man neseniai padėjo atkurti mano santykius su mano vyru, kuris mane paliko. Kai aš susisiekiau su gydytoju ozalogbo, jis atidavė meilės burtai man, ir mano vyras, kuris pasakė, kad neturi su manimi nieko bendra, vėl paskambino man ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis vėl su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien aš džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis rašybos principas turi galių atkurti sugriautus santykius. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga pagalba, dr. Ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pvz., Visų rūšių ligų gydymas, teismo bylos, nėštumo burtas, dvasinė apsauga ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą ozalogboshrine@gmail.com arba paskambinti jam į „whatsapp“ telefono numeriu +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  101. Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras internetinis rašybos ratukas, kuris yra galingas ir tikras. Jo vardas yra dr ozalogbo. Jis man neseniai padėjo atkurti mano santykius su mano vyru, kuris mane paliko. Kai aš susisiekiau su gydytoju ozalogbo, jis atidavė meilės burtai man, ir mano vyras, kuris pasakė, kad neturi su manimi nieko bendra, vėl paskambino man ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis vėl su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien aš džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis rašybos principas turi galių atkurti sugriautus santykius. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga pagalba, dr. Ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pvz., Visų rūšių ligų gydymas, teismo bylos, nėštumo burtas, dvasinė apsauga ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą ozalogboshrine@gmail.com arba paskambinti jam į „whatsapp“ telefono numeriu +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  102. Noriu greitai pasakyti pasauliui, kad yra tikras internetinis rašybos ratukas, kuris yra galingas ir tikras. Jo vardas yra dr ozalogbo. Jis man neseniai padėjo atkurti mano santykius su mano vyru, kuris mane paliko. Kai aš susisiekiau su gydytoju ozalogbo, jis atidavė meilės burtai man, ir mano vyras, kuris pasakė, kad neturi su manimi nieko bendra, vėl paskambino man ir pradėjo maldauti, kad grįžčiau. dabar jis vėl su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien aš džiaugiuosi galėdamas pranešti jums visiems, kad šis rašybos principas turi galių atkurti sugriautus santykius. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Visiems, kurie skaito šį straipsnį ir kuriems reikalinga pagalba, dr. Ozalogbo taip pat gali pasiūlyti bet kokios rūšies pagalbą, pvz., Visų rūšių ligų gydymas, teismo bylos, nėštumo burtas, dvasinė apsauga ir dar daugiau. Galite susisiekti su juo per jo el. Pašto adresą ozalogboshrine@gmail.com arba paskambinti jam į „whatsapp“ telefono numeriu +2348162562991

    AtsakytiPanaikinti
  103. Koks nuostabus ir tiesmukas rašybos ratukas, kuris man atnešė džiaugsmą ir laimę! Aš duodu šį liudijimą, nes esu toks laimingas, noriu padėkoti DR ISIKOLO už puikų dalyką, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę. Aš niekada netikėjau burtų žinovais, kol mano gyvenimas subyrėjo, kai mano meilužė 6 metų nusprendė tai pavadinti mesti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš buvau toks emocinis, kad nebegalėjau padaryti nieko pagrįsto, kai po dviejų mėnesių skausmo prieš seną mano draugą mane pristatė rašybos ratukas, vadinamas dr. Iwisa, tai įvyko po to, kai mane sukrėtė įvairūs netikri rašybos žinovai. . Mane supažindino su DR ISIKOLO tikru rašybos ratu. Per mažiau nei 48 valandas pamačiau stebuklus, meilužė grįžo pas mane ir mano gyvenimas grįžo lygiai taip pat, kaip užbaigtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir tai buvo lyg sapnas man, nes maniau, kad praradau jį amžinai. . Ačiū DR ISIKOLO, kad padėjote man, bet svarbiausia - nuoširdumas ir greiti tikslūs rezultatai. el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  104. Nuostabu ir nuostabu, kad DR ISIKOLO sugrąžino mano vyrą pas mane. Mano vardas Tony Orela esu iš Jungtinių Valstijų. Grįžti mano vyrui to, ko mažiausiai tikėjausi ir niekada negalėjau įsivaizduoti. Aš ir mano vyras esame vedę penkerius metus ir gyvename laimingai, tačiau staiga jis visiškai pasikeitė ir nusisuko nuo manęs, bet aš niekada nežinojau, kas vyksta, ir bandžiau jo paklausti, tačiau jis atsisakė man pasakyti. kokia yra problema, ir laikui bėgant jis ieškojo skyrybų. Aš taip jaudinausi ir sumišiau. Ieškodamas išeities, draugas, kuris turėjo panašią problemą, papasakojo apie puikų burtininkų ratelį, vadinamą DR ISIKOLO, kuris padėjo jai susitvarkyti. Niekada per visą gyvenimą netikėjau rašybos rašyba, nes niekada negalvojau, kad tai veiks, tačiau stengiausi suteikti šiam vyrui šansą ir savo didžiausia nuostabai DR ISIKOLO man suteikė teigiamą rezultatą ir jis sugebėjo sugrąžinti mano vyrą į aš. Po to, kai rašybos rašytojas atliko savo darbą, sužinojau, kad mano vyras, priešingai nei anksčiau, mane taip įsimylėjo. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet jis atvėrė akis pamatyti, kiek aš jį myliu ir reikia. Dabar vėl esu laiminga moteris ir nežinau, kaip dėkoju DR ISIKOLO, todėl pasinaudoju šia proga ir noriu visiems, turintiems panašių problemų, apsilankyti pas jį isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį numeriu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  105. Nuostabus meilės romanas susigrąžinti savo partnerį ir sutvarkyti sugadintus santykius. Mano vyras prieš 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir aš buvau visiškai suirzusi. Ir aš emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir puikų rašybos ratelį, kuris man atėjo į pagalbą. Oho! Šis rašybos ratukas man labai padėjo. Dr Isikolo garantavo man skubų 24 valandų rašybos metimą, kurį aš sutikau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2020 m. sausio 15 d., mano vyras po 48 valandų, manęs patikinęs, manęs atsiprašė ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi dėl šio stebuklingo darbo. Kai kurie žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kiti liudijo, kad jis atstato gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Dėkoju jums, Viešpatie, už jūsų galingus burtus. posakių nepakanka norint pasakyti ačiū. Parašykite dr. Isikolo dabar, kad skubi meilė. Rašykite isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį apklausti telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  106. Koks nuostabus ir tiesmukas rašybos ratukas, kuris man atnešė džiaugsmą ir laimę! Aš duodu šį liudijimą, nes esu toks laimingas, noriu padėkoti DR ISIKOLO už puikų dalyką, kurį jis padarė mano gyvenime, Jis sugrąžino į mano gyvenimą laimę. Aš niekada netikėjau burtų žinovais, kol mano gyvenimas subyrėjo, kai mano meilužė 6 metų nusprendė tai pavadinti mesti beveik tada, kai norėjome susituokti. Aš buvau toks emocinis, kad nebegalėjau padaryti nieko pagrįsto, kai po dviejų mėnesių skausmo prieš tai senas mano draugas pristatė man rašybos ratuką, vadinamą dr. Isikolo, tai įvyko po to, kai mane sukrėtė įvairūs netikri rašybos rašytojai. . Mane supažindino su dr. Isikolo tikru rašybos ratu. Per mažiau nei 48 valandas pamačiau stebuklus, meilužė grįžo pas mane ir mano gyvenimas grįžo lygiai taip pat, kaip užbaigtas galvosūkis, o po mėnesio mes susituokėme ir tai buvo lyg sapnas man, nes maniau, kad praradau jį amžinai. . Ačiū DR ISIKOLO, kad padėjote man, bet svarbiausia - nuoširdumas ir greiti tikslūs rezultatai. el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  107. Mano vardas Benedicta, esu iš Teksaso. Aš turiu vaikiną, su kuriuo susidraugavau dvejus metus ... Jis tiesiog pabudo vieną rytą ir pasakė, kad santykiai baigėsi. Aš buvau ašaromis beveik 4 savaites ... buvau tokia sumišusi ir sudaužyta širdis. Aš pasiunčiau seserį ir geriausią draugę Susan eiti jo maldauti, bet jis tvirtino, kad santykiai baigėsi, kad jis nuo manęs pavargo. Iki labai geros dienos, kai išgirdau apie dr. Ajayi, perskaičiau keletą liudijimų jo svetainėje, todėl nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man papasakojo dalykų, kuriuos reikia padaryti, kad jis galėtų ištarti rašybą. Iš pradžių galvojau, ar turėčiau tai padaryti, ir apsisprendžiau pabandyti. Aš padariau tai, ką daktaras Ajayi rašytojas liepė man tai padaryti, tada iki 7 dienų pertraukos iš ten, kur vieną vakarą į mano namus atėjo mano vaikinas, kuris mane paliko be jokios priežasties ir maldavo, kad mane grąžintų, jis net atėjo su savo broliu ir paprašė atleidimo. .. Po tiek skausmo, kurį išgyvenu, mano draugas vis tiek grįžo ... esu toks laimingas ... dėka dr. Ajayi, jūs galite susisiekti dėl bet kokio rašybos darbo, kurį aš tikiu, kad jis matys jus per jūsų problemas .

    Paštas: drajayi1990@gmail.com
    „Whatsapp“: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  108. Aš esu labai dėkingas, kad sutikau puikų dvasinės minties puoselėtoją! Mano vyras ką tik grįžo namo pas mane per 48 valandas ir viskas nutiko taip, kaip jis pasakė, kad esu toks laimingas, kad susisiekiau su DR ISIKOLO ir dabar turiu vyrą atgal į savo šeimą. Jei visi, kurie esate čia, jo neišbandėte, tiesiog turite tai padaryti ir išpildyti savo širdies norus. Nustokite abejoti, išbandžiau DR ISIKOLO ir dabar esu išpildyta moteris. DR ISIKOLO LOVE SPELL yra labai puikus ir galingas veiksmų. AČIŪ UŽ LAIMĖJĄ, KAD ĮTAKĖJote man, dr ISIKOLO. Galite susisiekti su juo, jei jums reikia Jo pagalbos. Aš susisiekiau su galingu kunigu el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com ir galiausiai sužinojau, kad jis iš tiesų yra tikras dvasinės rašybos atstovas ir toks galingas, ir jis man suteikė informacijos, kaip dirbti. už mane, kurį jis padarė po to, kai aš laikiausi ir mano vyras dabar mane labai myli, ir jis dabar išleido savo meilužę į darbą. Aš taip džiaugiuosi, kad jis grįžta prie mūsų 7 metų kūdikio, aš visada paliudysiu tavo puikų vardą DR ISIKOLO. Dar kartą el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  109. Mane sužavėjo geri dr. Isikolo darbai. Tai iš tikrųjų vyksta su manimi. Aš turiu savo buvusį vyrą. Mano vardas Veronica Adrian. Šiandien labai džiaugiuosi, kad galiu parašyti apie savo pagalbininką, kuris meldėsi už mane dėl mano santykių. Dievas iš tikrųjų panaudojo šį vyrą mano padėčiai pagerinti. Prašau, išgirsti mano žodžius, jei ieškote rašybos patarimo, kuris jums padėtų, susisiekite su gydytoju Isikolo. Jis yra geriausias rašytojas, kuris šiandien gali jums padėti. Prieš dvejus metus aš ir mano vyras išgyvenome didžiulį ginčą, kuris paskatino mūsų skyrybas. Man ir mano mažyliui berniukui teko persikelti į kitą miestą. Tapau vienišų tėvų. Su dr. Isikolo susipažinau tik maždaug prieš mėnesį, kai papasakojau jam apie mano situaciją ir jis liepė man nesijaudinti. Per dvi dienas buvęs vyras grįžo pas mane. Tai nutiko antradienio rytą, kai iš namų (mano tėvų) sulaukiau skambučio, kad jis manęs ieško. Priėmiau jį atvykti į mano vietą ir atsiprašiau, kad atsiklaupčiau priešais mūsų sūnų. Iškart žinojau, kad šis vyras man padėjo. Esu labai laiminga moteris su viskuo, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su rašytoju, susitikite su gydytoju Isikolo ir nustebsite dėl nuostabių jūsų gyvenimo pokyčių. Jo el. Paštas yra: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

    AtsakytiPanaikinti
  110. Esu čia norėdamas pasidalyti liudijimu, kaip DR ISIKOLO man padėjo. Po 1/5 metų santykių su mano draugu jis staiga pasikeitė ir nustojo reguliariai su manimi susisiekti, jis sugalvojo, kad visą laiką manęs nematė. Jis nustojo atsakyti į mano skambučius ir mano sms žinutes ir nustojo mane reguliariai matyti. Tada aš kelis kartus pradėjau gaudyti jį su skirtingomis merginomis, bet kaskart jis sakydavo, kad mane myli ir kad jam reikia šiek tiek laiko pagalvoti apie mūsų santykius. Tačiau negaliu nustoti galvoti apie jį, todėl nusprendžiau prisijungti ir pamačiau tiek daug gerų kalbų apie šį rašybos ratuką, vadinamą DR ISIKOLO, ir susisiekiu su juo ir paaiškinu jam savo problemas. Jis ištarė man meilės romaną, kurį naudoju, ir po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane ir pradėjo reguliariai su manimi susisiekti. Po kelių mėnesių mes išsikraustėme kartu. Jis buvo man atviresnis nei anksčiau ir jis pradėjo praleisti daugiau laiko su manimi nei jo draugai. Mes galiausiai susituokėme ir dabar jau 3 metus laimingai vedome su sūnumi. Nuo tada, kai DR ISIKOLO man padėjo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir artimesnis man nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su šiuo rašybos žinovu ir išsiaiškinti jūsų santykius. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  111. Mano draugas prieš 2 mėnesius išsiskyrė su manimi, nes jautė, kad mane apgaudinėja su savo draugu draugu, aš stengiausi viską, ką jam galiu paaiškinti, tačiau jis mokėjo kurčias ausis, aš buvau emociškai nusiaubtas, nes aš tikrai jį mylėjau, kol Pamačiau internete įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pamėginti, susisiekiau su juo ir jis pasakė ką aš turėjau padaryti, aš padariau tai tada, kai jis padarė meilės meilės žodį. Rašybos procesas, norint suvienyti mėgėjus, yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba taip, kaip jis per 48 valandas atkūrė mano santykius, o mano vaikinas paskambino ir maldavo susitaupykite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos, norint išspręsti jūsų santykius ar santuokos problemą. Čia yra jo kontaktas, „WhatsApp“ / „Viber jam“, tel .: +2348133261196, el. Paštu jam (isikolosolutionhome@gmail.com).

    AtsakytiPanaikinti
  112. Noriu pasakyti didelę padėką vyrui, kuris šiandien šypsosi už tai, kad vėl sujungė mane ir mano vyrą, po to, kai jis išsiskyrė su manimi, dr. Ilekhojie, kuris yra labai galingas burtų žinovas. Jis sugrąžino mano vyrą pas mane ir privertė mane maldauti atleisk jam už viską, ką jis padarė su manimi, aš tikrai jo labai pasiilgau ir visada mylėjau. Aš džiaugiuosi, kad turiu jį atgal į mano gyvenimą, ir visi mano dėkingi dr. Ilekhojie, kad padėjo man ir sugrąžino mano vyrą į savo gyvenimą su savo didelėmis jėgomis. Mano draugai, kurie išgyvena santuokos ir skyrybų problemas. Aš jus patikinu, kad pas daktarą Ilekhojie galite sugrąžinti savo meilužį į savo gyvenimą. Galite susisiekti su juo: (gethelp05@gmail.com) arba galite paskambinti ir „WhatsApp“ jam paskambinti telefonu +2348147400259. Aš ir toliau skelbsiu jo vardą internete dėl gero darbo, kurį jis padarė dėl manęs ...

    AtsakytiPanaikinti
  113. Aš labai nustebau dėl stebuklingos dr. Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. Aš susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį atgal, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namie su viskuo, ką turėjau, mane suglumino, kai jis liepė man tik šypsotis ir ramiai man patikinti, kad jis susitvarkys viską per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino mano vyras, buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis. Jis iš tikrųjų maldavo mane atleisti ir pažadėti telefonu, Jis grįžo namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, skirtų tik patvirtinti meilę man, aš buvau toks laimingas, kad turėjau paskambinti gydytojui Isikolo ir padėkoti jam, jis liepė man tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. , Na, jei jums reikalingas efektyvus ir tikras rašybos ratukas Dėl savo gyvenimo problemos galite susisiekti su gydytoju Ofemo jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  114. Sveiki, mano vardas ANGELINA Aš esu iš JAV, noriu paliudyti apie puikų ir galingą burtų ratuką, mano vyras paliko mane ir vaikus 2 savaites, kai man paskambino, jis nesirinko, kai grįžo namo trečią savaitę. man pasakė, kad nori skyrybų, aš buvau toks liūdnas, verkiau visą naktį, jis vėl išvyko, buvau toks vienišas, kitą dieną ieškojau ko nors internete, kai radau rašybos keitiklį, vadinamą kunigu KALADU, kurie padėjo daugybei žmonių, susiduriantiems su jų problemomis, todėl aš susisiekė su juo dėl mano problemų, jis man pasakė, kad tai užtruks 24 val., o mano vyras grįš pas mane. Aš padariau viską, ką jis liepė man padaryti. Kitą dieną mano vyras grįžo atsiklaupęs ir maldavo, kad atšaukė skyrybas. KALADU gali jums padėti ir el. Paštu
    drkaladuspellhome@gmail.com
    „WhatsApp“ +393512961233

    AtsakytiPanaikinti
  115. Forume pamačiau nuostabų šio galingo ir puikaus rašytojo, vadinamo DR ISIKOLO, liudijimą. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau nieko negirdėjau ir neišmokau apie meilės burtus. Nei viena siela nebūtų galėjusi paveikti manęs dėl burtų, kol DR ISIKOLO to nepadarė už mane ir atkūrė 8 metų santuoką ir grąžino sutuoktinį pas mane per tas pačias 48 valandas, kaip aš perskaičiau internetas. Aš buvau nuoširdžiai nustebinta ir sukrėsta, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir man priimant jį atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek turėčiau pasakyti jums, dr. ISIKOLO, kad esate Dievas, atsiųstas man ir mano visai šeimai. Čia yra Jo el. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  116. Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “, siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Dora Matteo, aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, bet jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje manoma, kad DR ISIKOLO gali padėti greitai sugrąžinti buvusį vaikiną. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia, arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO, kad dabar gautumėte pagalbos. Štai jo kontaktas, el. paštas jam: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“ jam telefonu: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  117. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad šie padėtų man susigrąžinti buvusį mano vaiką, kad susituoktų su manimi šių metų birželio mėnesį. Grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, nesvarbu, ką išgyvenate. Mano vardas Alenka Egon iš Londono. Rašymas apie rašybos ratuką man yra labai keistas, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, jog man padėjo rašybos raštvedys, grąžindamas mane buvusiam vaikinui pas mane po trejų metų, kai nebendravau. Aš perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad padėčiau man. Per mažiau nei 48 valandas buvęs mano draugas man paskambino ir aš buvau laimingas, kad nori grįžti į mane. Mes susitikome penktadienį ir jis man pasiūlė ... Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašau visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad išspręstų jūsų problemą ir patenkintų jus žalojančiais santykiais. Meilė yra geriausias visų laikų jausmas. Rašykite jam el. Paštu isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp/Viber“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  118. Aš tik noriu, kad visas pasaulis žinotų apie šį burtų tatuiruotę, su kuria susipažinau prieš kurį laiką, negaliu pasakyti visko, ką jis padarė dėl manęs. mano žmona paliko mane prieš 4 metus su vaikais naršydama internete, kai internete sutikau šio nuostabaus vyro parodymus, nusprendžiau tai išbandyti, o mano žmona dabar grįžta ir mes vėl esame laimingi, nes priežastis per daug surašyta raštu Viskas, ką galiu pasakyti, labai ačiū, esu labai laiminga. Ir jis mane patikino, kad daro daug magijos, įskaitant

    Meilės burtai
    Galios burtai
    Sėkmės burtas
    Ligos likimas
    Nėštumo likimas
    Santuokos burtai
    Darbo burtai
    Apsaugos burtai
    rašybos laimėti bet kurią teismo bylą
    burtai dėl sėkmės ir tt

    jums reikalinga jo pagalba galingasis dr. Ajayi susisiekite su juo šiuo el. pašto adresu (drajayi1990@gmail.com) arba pridėkite jį whatsapp +2347084887094 ir aptarkite su juo savo problemą. Jis yra geras žmogus ir aš visada jam būsiu dėkingas. Ačiū.

    AtsakytiPanaikinti
  119. Labai ačiū DOKTORIUI ISIKOLO už tai, kad mano buvęs draugas sugrįžo pas mane. Aš rašau šį nuostabų liudijimą šio žmogaus atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Mano draugas ir aš turėjome datą daugiau nei 3 metus ir, nors mes buvome tiek daug ginčų, bet mes niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargęs nuo santykių ir niekur nemato, į ką važiuojame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė ir aš daugiau negirdėjau iš jo, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Aš žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl to, kad aš jį labai myliu. Kreipiausi į šį puikų rašybos žinovą, nes niekada anksčiau su niekuo nesikreipiau ir sakau, kad po 2 dienų kontakto man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė mane pamatyti, o kitą rytą jis nešiojo žiedą ant mano piršto. Aš labai laiminga, nes netrukus būsiu ištekėjusi moteris, padedama šio puikaus rašybos rato, pavadinto DOKTORAS ISIKOLO. Aš pažadėjau visiems parodyti savo darbus ir prašau susisiekti su šiuo vyru, kad padėtų jums isikolosolutionhome@gmail.com arba jo „WhatsApp“ numeriu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  120. DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias rašytojas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Nepaisant pagarbos tau ir tavo burtams, privalau visiems pranešti apie šį liudijimą. Aš buvau pas kitus rašytojus, nemačiau jokio rezultato. Aš tik norėjau, kad atvažiuosiu pas tave anksčiau ir gausiu iš tavęs geriausią. Mano buvęs vyras dingo metams ir aš visur ėjau į pagalbą pas kitus rašytojus, tačiau nebuvo jokio rezultato, kol mano draugas pristatė mane gydytojui Isikolo. Po meilės rašybos aš pagaliau sulaukiau iš jo skambučių. Jo burtai padarė stebuklus, o mano vyras vėl su meile. Tai stebuklas! Staiga jis grįžo su gėlėmis sakydamas, kad turėčiau jam atleisti, buvau tikras apstulbęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu linksma moteris. Ačiū tau, dr Isikolo, visiems, kurie nori tikrosios burtininkės, turėtų susisiekti su DR ISIKOLO asmeniniame tinkle: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti „Whatsapp“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  121. 2019 m. Lapkričio 12 d. Iš žmonos gavau skyrybų laišką dėl mano neištikimybės mūsų santuokoje per pastaruosius 6 mėnesius. 2 savaites gyvenau neviltyje ir sumišime, kol Alejandro Martínez mane supažindino su Dr.Pellar po to, kai paaiškino mano situaciją. Dr.Pellar privertė mane suprasti, kad kai yra gyvenimas, yra vilties ir mano viltis susigrąžinti žmoną vėl atgijo. Po to, kai susisiekiau su juo, Dr.Pellar paruošė mane galingam meilės romanui. Po 24 valandų žmona grįžo namo ir maldavo, kad aš ją priimčiau. Aš gavau iš savo advokato skambutį pranešti, kad mano žmona atsiėmė skyrybų bylą. Aš nustebau ir negalėjau tuo patikėti. Argi tai ne stebuklas? Padėkite man padėkoti Dr.Pellarui už didžiulę pagalbą ir tiems, kuriems reikia pagalbos, nedvejodami susisiekite su Dr.Pellar el. Paštu drpellar@gmail.com, nes jis išspręs jums problemą. Perduoti jį.
    Kaip atkurti nutrūkusį pasitikėjimą
    Kaip įveikti praeitį
    Kaip elgtis „aš tavęs nemyliu“
    Kaip sutvarkyti savo santuoką
    Kaip sužlugdyti jų reikalą
    Kaip išvengti išsiskyrimo
    Kaip užmegzti ryšį su sutuoktiniu
    Kaip atleisti ir būti atleistam
    Kaip priversti sutuoktinį pasikeisti
    Plius 5 santuokos vertinimai
    (1) Jei norite savo buvusio nugaros
    (2) jei visada turite blogų svajonių.
    (3) Norite būti paaukštintas savo kabinete.
    (4) Jei norite vaiko.
    (5) Žolelių priežiūra
    (6) Jūs norite būti turtingi.
    (7) Norite įpareigoti savo vyrą / žmoną būti amžinai tavo.
    (8) Jei jums reikia finansinės pagalbos.
    (9) Leisk žmonėms paklusti tavo žodžiams ir pareikš tavo norą. (10) E.T.C bylos sprendimas.
    Jei jums reikia pagalbos, susisiekite su Dr.pellar, jei norite rasti geriausią problemų sprendimą, susisiekite su Dr.Pellar el. paštu drpellar@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  122. Aš beveik netekau gyvenimo, kai sužinojau, kad mano vyras mato kitą moterį, nes aš negalėjau jam pagimdyti sūnaus 9 mūsų santuokos metus. Man susilaužė širdis ir aš pradėjau naršyti internete, norėdamas rasti sprendimą, ir (Elžbietos) parašytame straipsnyje atradau daktarą Pellarą. Aš susisiekiau su gydytoju Pellar elektroniniu paštu drpellar@gmail.com ir pasakiau jam visus mano skausmus. Daktaras Pellar man pasakė, kad mano vyras grįš per 24 valandas ir kad būsiu nėščia per mėnesį, kai mano vyras grįš. Netikiu burtais, bet tiesiog pabandžiu ir gaunu rezultatą, kaip jis pasakė. Šiandien su vyru esame sugrįžę ir nepalūžę su savo mergina, kuriai mes vadiname (JOY). Galbūt jūs dabar išgyvenate pragarą, bet aš sakau, kad tai tęsis ne amžinai, nes daktaras Pellar yra čia, kad padėtų mums visiems. Norėdami gauti nuolatinį sprendimą, galite su juo kalbėtis el. Paštu drpellar@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  123. mano istorija yra labai ypatinga ir unikali, ne tokia, kaip daugybė skelbimų, kuriuos visada matote internete, aš taip pat noriu būti jums 100% sąžininga ir teisinga, kad internete niekada negali būti jokio kito rašybos, kuris gali padėti sugrąžinti jūsų UŽPILDYMĄ JŪS, išskyrus daktarą Sango, nes jis vienintelis yra 100% efektyvus, dinamiškas ir labai patikimas, nes 99,9% kitų rašybos rašmenų nėra tikri ir niekada negali padėti išspręsti jūsų problemų, vietoj to jie apsunkins jūsų dabartinę būklę. Gerai, būkite protingi ir susisiekite su gydytoju Sango. MANO SAVO GYVENIMO STRAIPSNIS / PATIRTIS TURI BŪTI: Mano vardas Niko Dominic. Norėčiau pasidalyti savo liudijimu su plačiąja visuomene apie tai, ką šis vyras pavadino daktaru Sango, ką tik padarė dėl manęs, šis vyras ką tik grąžino man savo prarastą „Ex WIFE“ savo puikia burtimi. Aš buvau vedęs šią moterį Julie, nes mes kartu buvome daugiau nei 4 metus ir mylėjome save, tačiau ji negalėjo pastoti dėl manęs ir taip pat atiduoti jai viską, ko man reikėjo. Ji paliko mane ir pasakė, kad nebegali tęsti. Dabar ieškojau būdų, kaip jį susigrąžinti, kol mano draugas papasakojo apie šį vyrą ir davė man kontaktinį el. Laišką. El. Paštas: spellspecialistcaster937@gmail.com GALITE NAUDOTI bet kur, kad galėtumėte susisiekti su juo, ir netikėsite. Kai susisiekiau su šiuo vyru dėl jo problemų, jis paruošė šį burtą ir atnešė man Juillet, o po mėnesio ji pastojo pas mane

    AtsakytiPanaikinti
  124. Perskaitykite gydytoją Sango ir susisiekite su juo, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte nutrūkusius santykius.
    Kai buvau šešis mėnesius nėščia su savo antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai mūsų kūdikis pastojo, mes nesutarėme ir ginčijomės, ji nebeturėjo nei meilės, nei pasitikėjimo juo, todėl jis mane išsiskyrė. Ir su visais šiais švilpimais aš išbandžiau visas skirtingas priemones, kad jį atkurtų, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų gimtojoje šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo man grįžti. Tik daktaras Sango garantavo skubų 48 valandų magijos rinkimą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir padėkoti už pažado laikymąsi ir už tai, kad panaudojote savo talentą ir didelę jėgą namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės meilužių klijavimu. Ačiū, pone, kad padėjote man blogiausiais gyvenimo laikais, buvau toks puikus magijos magas ir suteikėte man meilės magiją, kuri man per santuoką atnešė tiek daug džiaugsmo. Mano vyras grįžo ir jis pažadėjo manęs daugiau niekada nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte sugebėti. Tai atsiperka taip, kaip net negalėjote įsivaizduoti. Jei dabar esate stipresnis ir jums reikalingas stiprus ir neatidėliotinas meilės romanas, kad grąžintumėte maloniai susisiektą gydytoją Sango, šiuo metu yra vienintelis atsakymas į sugriautų santykių ar santuokos atkūrimą. susisiekite su gydytoju Sango per šį el. laišką; spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  125. Perskaitykite gydytoją Sango ir susisiekite su juo, jei jums reikia stiprios meilės burtų, kad išspręstumėte nutrūkusius santykius.
    Kai buvau šešis mėnesius nėščia su savo antruoju vaiku, išsiskyriau su vyru. Nuo tada, kai mūsų kūdikis pastojo, mes nesutarėme ir ginčijomės, ji nebeturėjo nei meilės, nei pasitikėjimo juo, todėl jis mane išsiskyrė. Ir su visais šiais švilpimais aš išbandžiau visas skirtingas priemones, kad jį atkurtų, taip pat išbandžiau keletą skirtingų stebuklingų ratų gimtojoje šalyje, tačiau nė vienas iš jų negalėjo man grįžti. Tik daktaras Sango garantavo skubų 48 valandų magijos rinkimą ir patikino, kad mano vyras vėl bus su manimi. Rašau norėdamas padėkoti ir padėkoti už pažado laikymąsi ir už tai, kad panaudojote savo talentą ir didelę jėgą namo. Man buvo malonu žinoti, kad jūs specializuojatės meilužių klijavimu. Ačiū, pone, kad padėjote man blogiausiais gyvenimo laikais, buvau toks puikus magijos magas ir suteikėte man meilės magiją, kuri man per santuoką atnešė tiek daug džiaugsmo. Mano vyras grįžo ir jis pažadėjo manęs daugiau niekada nepalikti. Jei abejojate jo galimybėmis, patikėkite. Jūs turėtumėte sugebėti. Tai atsiperka taip, kaip net negalėjote įsivaizduoti. Jei dabar esate stipresnis ir jums reikalingas stiprus ir neatidėliotinas meilės romanas, kad grąžintumėte maloniai susisiektą gydytoją Sango, šiuo metu yra vienintelis atsakymas į sugriautų santykių ar santuokos atkūrimą. susisiekite su gydytoju Sango per šį el. laišką; spellspecialistcaster937@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  126. Mano vyras ir aš buvome kartu 3 metus, mes pradėjome problemų (sausio 5 d.) Ir mes abu išsiskyrėme šiais metais, po mūsų kovos dėl jo apgaudinėjimo įpročių, kurie visi sako, kad tai ne jų kaltė, bet aš buvau tas, kuris dėl to susižeidė. . Buvau nusiminusi dėl visos problemos, kurią turėjau paraginti atsiriboti, tačiau jaučiausi tikrai blogai. Išsiskyrimas tikrai turėjo įtakos dukrai, kuriai teko gyventi toliau nuo tėvo, kad turėjau sugalvoti būdą, kaip susitvarkyti reikalus, ir rasti savo vyro nepatogaus elgesio sprendimą. Šioje nuorodoje (drisikolosolutionhome.webnode.com) sužinojau apie rašytoją, vadinamą DR ISIKOLO, kuris padėjo man padėti sutuoktiniui grįžti pas mane ir priversti jį nustoti sukčiauti. Netrukus Richi grįžo pas mane elgetauti Sicilijoje, kur apsistojau po mūsų skyrybų, ir pasakiau jam, kad jis turi parodyti man, kad pasikeitė, kad aš tikiu juo. Po tos dienos jis du kartus grįžo į Siciliją ir maldavo, kad turėčiau jį atgal. Jau praėjo 2 mėnesiai, kai mano vyras grįžo pas mane, ir mes nuo tos dienos gyvename kartu. Tikiu, kad šis vyras taip pat gali jums padėti susigrąžinti buvusį meilužį. Jo el. Pašto adresas yra isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  127. Mano vardas Bernada Gaspar. Gerbdamas jus ir jūsų burtus, privalau visiems pranešti apie šį liudijimą. Aš buvau pas kitus rašytojus, nemačiau jokio rezultato, viskas, ko jie norėjo, buvo mano pinigai. Aš tik norėjau, kad atvažiuotų pas tave anksčiau, ir aš iš tavęs pasielgiau geriausiai. Mano buvęs vyras dingo vieneriems metams ir visur ėmiausi pagalbos bei kitų burtininkų, bet nesulaukiau rezultato, kol mano draugas mane supažindino su gydytoju Isikolo. Po meilės romano pagaliau sulaukiau skambučių iš jo per mažiau nei 48 valandas. Jo burtai padarė stebuklus, o mano vyras vėl su meile. Tai buvo tarsi stebuklas! Staiga jis grįžo su gėlėmis sakydamas, kad turėčiau jam padovanoti, buvau nuoširdžiai apstulbęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir norėdamas priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir aš vėl esu linksma moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Norėdami kreiptis į Dr.Isikolo asmeniniu el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com, norėdami pamatyti tikrą rašybos žinovą, taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  128. Esu labai dėkingas DR ISIKOLO už puikų darbą, kurį jis padarė man ir mano šeimai. Aš buvau vedęs 19 metų, kol moteris atėjo kartu ir sunaikino mano santuoką ir mano šeimą. Paskutiniai keleri metai man buvo liūdni be vyro. Aš labai dėkingas ir dėkingas DR ISIKOLO. nuo tada, kai jis padarė darbą už mane, mano vyras grįžo pas mane ir mūsų vaikus, prašydamas atleisti. Iki DR ISIKOLO darbo mano vyras manęs nekentė. Prieš grįždama į mano vyrą buvau labai nusiminusi, nusivylusi ir vieniša. Kitai moteriai visada buvo kliūčių. DR ISIKOLO man atskleidė, kad ši moteris neleido mano vyro ir netgi lėmė man ligą. DR ISIKOLO radau draugo rekomendacija. iš pradžių nebuvau tikras, nes abejojau rašybos liejimu. Ta panieka mano vyrui liepė laikyti jį tik sau. Praėjus 2 dienoms po to, kai DR ISIKOLO prabilo, mano vyras buvo su manimi. Mano vyras man sako ir parodo, kiek jis mane myli, ir visa tai dėka DR ISIKOLO. Mes netgi turime didelę sėkmę pinigų srityje. Mano gyvenimas, maniau, baigėsi, dabar yra laimingas gyvenimas su vyru ir mūsų vaikais. Prašau, jei turite didelių problemų, tokių kaip aš, ar net skyrybų, nedelsdami susisiekite su DR ISIKOLO. Jis pakeis tavo gyvenimą amžiams, o geriausia, kad jo darbai niekam nepažeidžia. Nedelsdami susisiekite su juo per jo el. Pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį į „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams.

    AtsakytiPanaikinti
  129. Taip, tiesa, kad dr Isikolo yra geriausias būdas atkurti sugadintus namus ir santykius.
    Mano vardas Barbara Damjam, aš buvau DR ISIKOLO klientas ir turiu jums pasakyti, kad jis yra tikras rašytojas. Kai susisiekiau su šiuo rašybos žinovu, mano vaikinas paliko mane 2 metams ir aš visada norėjau, kad jis manęs grąžintų. Maždaug prieš mėnesį aš susitikau su DR ISIKOLO, kad padėčiau man ir aš užmezgiau ryšį su savo draugu. Kai mano buvęs draugas paliko mane, man kilo sumaištis. Tai man tapo katastrofa, kad patyriau fiziologinę traumą, o šeima labai nerimavo dėl savo sveikatos. Po 2 metų aš taip pat susipažinau su DR ISIKOLO liudijimu ir jis liepė man nusiraminti, kad nesvarbu, kokia problema, jis yra geras ir pasirengęs padėti kiekvienam, kuris ateina pas jį. Vos per 2 dienas buvęs man paskambino ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir ruošiausi susitikti su juo, ir jis papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad mane sugrąžintų. Aš pagyriau DR ISIKOLO už nuostabų jo rankdarbį ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikia rašybos rašytojo. Kreipkitės į jį, kad padėtumėte ir greitai, el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  130. Po 5 metų vedybų su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis, išeiti su kitomis moterimis ir demonstravo šaltą meilę. Kelis kartus jis grasino, kad išsiskirs iš manęs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo ryšį su kitomis moterimis. buvo visiškai nuniokotas ir susipainiojęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ieškojimą internete, pavadintą DR ISIKOLO, kuris meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandyk. Kai aš su juo susisiekiau, jis padėjo man ištarti meilės burtą ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti. Dabar jis nustojo eiti su kitomis moterimis ir savo su manimi dėl gero ir tikro. Kreipkitės į didįjį meilės rašytoją DR ISIKOLO, kad šiandien būtų išspręstos jūsų santykių ar santuokos problemos, šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  131. Ačiū dr. Isikolo, kad atgaivinote mano laimingumą ir kartu su mano šeima. WHATSAPP / CALL +2348133261196
    .
    Sveiki, aš esu Rosa Antoine. Po to, kai metų metus buvau sąjungoje, vadinamoje santuoka su savo vyru, jis priekabiaudavo ir sunaikindavo meilę, kurią mes pasidalinome, ir paliko mane. Aš padariau viską, kad grįžčiau prie jo, bet viskas buvo veltui, aš taip labai jo norėjau, nes aš jį mylėjau. Taigi paaiškinau savo problemą savo draugei ir ji pasiūlė man susisiekti su burtų žinovu, kuris padėjo jai ištarti burtą, kuris pastūmėjo ir sugrąžino vyrą. Aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti. Aš per „whatsapp“ pranešiau apie burtų žinovą, vadinamą dr. Isikolo, ir jis patikino, kad nėra jokių problemų ir kad viskas bus gerai. Jis papasakojo man viską, ko reikėjo, ir pristatė, todėl jis man parašė žodį ir stebėtinai po 48 valandų mano vyras paskambino manęs atsiprašydamas už viską, kas kilo, kaip didžiulį ir didžiulį džiaugsmą. Aš buvau nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, buvo labai gaila dėl visko, kas nutiko. Jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį. Jis taip pat sakė, kad mane labai myli. Aš buvau tokia laiminga ir nuėjau pas jį, todėl mes vėl pradėjome laimingai gyventi. taigi kiekvienas, kuriam reikalinga pagalba iškilus bet kokioms problemoms, taip pat gali susisiekti su šiuo tikru ir labai tikru rašybos rašytoju isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196, susisiekite su šiuo puikiu žmogumi šiandien ir 100% išspręskite jūsų problemas.

    AtsakytiPanaikinti
  132. Sveiki, draugai,

    Ar tau sunku gyvenime?
    Rašytojas dr. Ajayi turi sprendimus, kurių jums reikia, dėl jo metodų, įgytų per metus.
    Po pirmojo susisiekimo telefonu „whatsApp“ numeriu, rašytojas dr. Ajayi paprašė reikiamos informacijos, kad žinotų, kaip išspręsti jūsų problemą, yra analizės etapas, kuris leidžia rašybos rašytojui dr. Ajayi geriausiai žinoti, kaip Tai gali jums padėti.
    Po kelių minučių rašybos rašytojas dr. Ajayi papasakos jums, kaip jūs, ir pradeda rūpintis jūsų problema dėl jo dovanų ir naudingų burtų.
     rašytojas dr. Ajayi, kuris su savo sąjungininkais bendrauja su dvasiomis, dirba iš nuotraukų, maldų ir visos aplinkos, nes turi galią pamatyti normalių žmonių akis.

    Taigi, jei turite problemų, sužinokite, kas daktarui Ajayi per tiek metų padėjo taip sėkmingai. Rezultatai stebina. Jis naudoja tik gryną ir naudingą magiją, kuri atneša naudos, ir puikiai įvaldo įvairius okultinius burtus. Taigi jūs nerizikuojate.

    • Mylimojo sugrįžimas
    • Didelės meilės ieškojimas
    • Buvusios ar prarastos meilės susitaikymas
    • Pagerinti jūsų, kaip poros, santykius
    • Harmonija jūsų santykiuose
    • Apsaugokite savo šeimą
    • Jūsų profesinė sėkmė
    • Jūsų verslo gerovė
    • Atšaukite blogą burtą prieš jus ar jūsų artimuosius
    • Blokavimas
    • ir kiti

    „whatsApp“: +2347084887094

    Kaip matote, dr. Ajayi yra tas asmuo, kurio jums reikia norint pagerinti savo kasdienį gyvenimą ir suteikti ramybę bei apsaugą jūsų namuose.

    „whatsApp“: +2347084887094

    El. Paštas: contact.drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  133. Sveiki visi, malonu pasidalyti puikiu liudijimu apie DR ISIKOLO, kad laimė sugrąžino mano šeimą. Aš tikrai noriu visam pasauliui pasakyti, kad yra rašybos keitiklis, vadinamas DR ISIKOLO, kuris yra toks tikras ir tikras. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, bet kai praradau žmoną 2 metams, man prireikė pagalbos, kol radau puikų burtininką, ir jis mane patikino, kad grįšiu savo žmonai tik per 48 valandas, tačiau abejojau ir po to, kai buvo pasakyta rašyba, praėjus 48 valandoms, kaip sakė rašybos rašytojas, suskambėjo mano telefonas ir stebėtinai tai buvo mano žmona, kuri man neskambino pastaruosius 2 metus, ir ji atsiprašė už skausmą, kurį sukėlė aš ir ji man pasakė, kad yra pasirengusi sugrįžti už mane. DR ISIKOLO iš tikrųjų leido jai žinoti, kaip aš ją myliu ir man reikia. Jis taip pat atvėrė jai akis į paveikslą, kiek meilės turime dalintis kartu. Aš ir toliau pasidalinsiu šiuo liudijimu visame pasaulyje. Ačiū DR ISIKOLO už gerą darbą, kurį jis padarė už mane. Susisiekite su juo dabar, nes jis yra labai galingas ir visada jums padės. Patikėkite juo ir darykite viską, ko jis reikalauja, ir niekada jokiu būdu neabejokite juo. jo „Whatsapp“ +2348133261196 arba el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  134. Su džiaugsmu širdyje noriu šia priemone papasakoti pasauliui apie gydytoją Ilekhojie, kuris padėjo man susigrąžinti meilužį su savo galingu burtu, mano buvusiais ir aš, kai turėjau nesusipratimų, kurie lėmė mūsų išsiskyrimą, nors ir ėjau jo maldauti. kelis kartus, kad prašau atleisti ir priimti mane atgal, nes žinau, kad jį įžeidžiau, tačiau kiekvieną kartą eidamas visada jaučiu giliau skausmą ir kančią, nes jis visada vaikšto ant manęs ir nenorėtų klausytis to, ką turiu pasakyti, bet Aš, ištikima diena, kai naršiau, aš gavau liudijimą apie moterį, kurios problema buvo ne tik mano, bet ir dr. Ilekhojie padėjo jai savo burtą, kad aš buvau laiminga, taip pat susisiekė su Ilekhojie pagalbos elektroniniu paštu ir tada papasakojo jam savo istoriją, bet Vienintelis dalykas, kurį jis pasakė, buvo tai, kad aš nušluosiu tave su ašaromis, kad man pasisekė, kad tau viskas gerai, kaip jis pažadėjo, ir dabar aš susigrąžinau sužadėtinę ir mes abu gyvename laimingai. nėra nieko, ką Ilekhojie negali padaryti su savo rašyba, ir tik pažadėjęs sau aš internete toliau liudysiu, kaip Ilekhojie man padėjo. Ar jūsų problema didesnė nei mano, ar mažiau, aš jums suteikiu 100% garantiją, kad Ilekhojie padarys tai galų gale, susisiekite su Ilekhojie, kad galėtumėte susisiekti su juo, nesikreipdami į jį el. Paštu gethelp05@gmail.com, arba galite paskambinti jį arba whatsppa jį telefonu +2348147400259 Jis nušluostys tave ašara

    AtsakytiPanaikinti
  135. Laba diena visiems, tai mano liudijimas apie gerą dr. Fasoya, kuris man padeda, gerą darbą, aš esu Alberto Grace iš Ispanijos. Atsiprašau, kad tai įdėjau į tinklą, bet aš turėsiu tai padaryti iš šio geriausių pasaulio rašytojų, kurie sugrąžino mano vyras, kuris paliko mane pastaruosius 3 metus, aš galų gale sutikau šį vyrą tinklaraščio tinklalapyje, kuriame viena iš klientų yra pagalbos, mano vyras išdavė visus požymius, kad jis turi romaną, bet aš nusprendžiau gyventi neigdamas ir nekreipdamas dėmesio. juos. Jis blogai su manimi elgėsi ir nustojo rodyti meilę ir meilę, kuri mane visų pirma įsimylėjo

    Aš jam viską paaiškinau ir jis papasakojo apie girdėtą rašybos ratuką ir davė man elektroninio pašto adresą, kad parašyčiau rašybos keistui, kad papasakotų jam apie mano problemas. Vos per 2 dienas mano vyras grįžo pas mane, aš tiesiog noriu pasakyti ačiū šiam teisingam ir nuoširdžiam rašytojui, pone viskas, ką jūs man sakėte, ir ačiū jums, pone, prašau, noriu pasakyti visiems, ieškantiems bet kokio savo problemos sprendimo, patariu maloniai pasitarti rašybos ratukas, jis yra tikras, jis yra galingas ir, nepaisant to, kas nutiko rašybos ratukui, nes viskas, ką papasakojo rašybos ratukas, man nutiko, galite su juo susisiekti: jo el. pašto adresas yra

    Email: (fayosasolusionhome@gmail.com). arba tiesiogiai

    Whatsapp: +2348151918774

    AtsakytiPanaikinti
  136. Perskaitykite iki galo, aš su vyru praeityje turėjau ryšių su žmonėmis, dėl kurių išsiskyrė su savo pirmuoju vyru. Po to, kai aš ir mano buvęs vyras išsiskyrėme, turėjau dar vieną galimybę vėl susituokti ir turėjau vos 3 metus iš savo antrosios santuokos. buvo dar viena skyryba, kuri mane beveik emociškai nužudė, dar dvejus metus likau nesusituokusi ir vieniša motina. Sąžiningai aš tuo tikrai nesidžiaugiau, nes kiekvienai moteriai gyvenime reikia vyro, buvo laikas, kurį mačiau savo pirmojo vyro nuotrauką ir aš supratau, kaip labai jį myliu ir praleidau, bandžiau prie jo prisiartinti, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes galbūt niekada nebebuvome kartu, tą naktį aš karčiai verkiau galvodamas, kad praradau vyrą, kuris Aš labai mylėjau, paprašiau patarimo, ką daryti, ir mano draugas davė man kontaktą su DR Fayosa Solution Temple, aš pasikonsultavau su juo ir, kiek galėdamas, pasak jo galingų burtų, jis padėjo man susituokti santuokoje. Meilės rašyba sugrąžino buvusį vyrą į mane teisingai 9 dienas buvau pakerėjęs dvasinio susivienijimo maldų su DR Fayosa, viskas mano gyvenime pasisuko į gera, dabar aš vėl laimingai gyvenu su savo pirmuoju vyru ir išsprendžiu skyrybų problemas, padedama DR Fayosa šventyklos, jo vyras Išminties ir rūpesčio dėka, dėkoju ir vertinu visą jūsų suteiktą pagalbą, norint vėl sugrąžinti mano buvusį vyrą į mano gyvenimą, šiandien čia paliudiju, kad DR Fayosa šventykla yra galinga, kad ji gali išspręsti visas problemas nutrūkus santykiams su meile. susisiekite su juo dėl bet kokių santykių problemų sprendimo. El. Paštas (Fayosasolusionhome@gmail.com) arba tiesiogiai per „whatsapp“ +2348151918774

    AtsakytiPanaikinti
  137. DR ISIKOLO yra geriausias pagalbininkas, kurį galite rasti, kad patvirtintumėte savo namų pagrindą jums.
    Po 5 metų vedybų su vyru su 2 vaikais mano vyras pradėjo keistai elgtis, išeiti su kitomis moterimis ir demonstravo šaltą meilę. Kelis kartus jis grasino, kad išsiskirs iš manęs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo ryšį su kitomis moterimis. buvo visiškai nuniokotas ir susipainiojęs, kol senas mano draugas man papasakojo apie burtų ieškojimą internete, pavadintą DR ISIKOLO, kuris meilės burtų galiomis padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau pabandykite, kai aš susisiekiau su juo, jis padėjo man ištarti meilės burtą ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašyti, dabar jis nustojo eiti su kitomis moterimis ir savo su manimi dėl gero ir tikro. Susisiekite su šia didele meilės rašytoja, jei norite išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą šiandien: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  138. Sveiki, mano kolegos draugai internete. Aš esu Monica Gilbert iš Prancūzijos, noriu šia priemone padėkoti dr. Ajayi puikiajam rašybos žinovui, nes jis sugrąžino mano vyrą. mano vyras paliko mane dėl savo buvusios merginos, kurią jis turėjo prieš tai, kai jis vedė mane. Tai man yra sunki situacija, kuriai paskambinau ir maldauju, kad jis sugrįžtų, jis atsisakė, sakė, kad nebemyli manęs. veltui jis elgėsi kaip manipuliuotai kontroliuojamas asmuo. Aš papasakojau savo draugui, ką aš einu, ir ji man davė Ajayi WhatsApp numerį: +2347084887094 ir ji man paaiškino, kaip dr. Ajayi paruošė žolelę, kad ji galėtų pastoti po 15 santuokos metų be gimdos vaisių. Man reikėjo pagalbos, todėl susisiekiau su gydytoju Ajayi per numerį, kurį man davė draugas „whatsApp“, ir aš papasakojau jam savo problemą, jis papasakojo, ką daryti, ką aš padariau, kaip jis liepė, ir jis išmetė meilės burtą, kuris sugrąžino mano vyras per 72 valandas. Jei jums reikia pagalbos susigrąžinti meilužį ar kilti dėl kokių nors kitų gyvenimo problemų, susisiekite su Dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com „WhatsApp“: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  139. Koks stebuklas, kai turiu savo buvusį užpakalį ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Tiesiog noriu pasakyti ačiū dr. ODION rašybos ratojui už tai, kad skyrė laiko man padėti ištarti burtą, kuris sugrąžina mano buvusį meilužį, dabar mano meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manyje, po šešių mėnesių sužadėtuvių, bet šiandien mes susituokę ir esame laimingesni nei niekada anksčiau, man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek vertinu tave. Dr ODION rašybos žinovas Dievas, atsiųstas sugrąžintiems santykiams, jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos draugus ir dar daugiau, susisiekti su juo šiandien. ir leisk jam parodyti tau savo Meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rašybos rašybos rezultatus, susisiek su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921. jis taip pat gali padėti jums ištarti galingą meilės burtą jūsų santykiuose ar santuokoje.

    AtsakytiPanaikinti
  140. Koks stebuklas, kai turiu savo buvusį užpakalį ir turiu pasidalyti šiuo puikiu liudijimu. Tiesiog noriu pasakyti ačiū dr. ODION rašybos ratojui už tai, kad skyrė laiko man padėti ištarti burtą, kuris sugrąžina mano buvusį meilužį, dabar mano meilužį, kuris staiga prarado susidomėjimą manyje, po šešių mėnesių sužadėtuvių, bet šiandien mes susituokę ir esame laimingesni nei niekada anksčiau, man tikrai trūksta žodžių ir džiaugsmo, ir aš nežinau, kiek vertinu tave. Dr ODION rašybos žinovas Dievas, atsiųstas sugrąžintiems santykiams, jam labai patinka padėti žmonėms įgyvendinti savo norus, surasti tikrąją meilę, susigrąžinti buvusius meilužius, nutraukti bjaurius santykius, rasti sėkmę, pritraukti laimę, susirasti sielos draugus ir dar daugiau, susisiekti su juo šiandien. ir leisk jam parodyti tau savo Meilės rašybos sistemos stebuklus ir nuostabą. Jis pateikia geriausius rašybos rašybos rezultatus, susisiek su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921. jis taip pat gali padėti jums ištarti galingą meilės burtą jūsų santykiuose ar santuokoje.

    AtsakytiPanaikinti
  141. Ačiū jums, dr. ISIKOLO, už viską, ką jūs padarėte dėl manęs, kad esu puikus, kad mano meilužis grįžta į mane ir dabar laimingai gyvename kartu. DR ISIKOLO Liūtas meilės burtai yra labai galingi ir veiksmingi, ir jis neturi jokio šalutinio poveikio, nes jis pažadėjo. Aš nusprendžiau pamėginti DR ISIKOLO pabandyti, kai mano meilužis paliko mane pas kitą. Atgal pas mane po 48 mūsų, kaip jis pažadėjo ir patikino. kas mane labiausiai jaudina, yra tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad yra užkalbintas, jei jūs išgyvenate dėl meilės problemos. Aš patariu kreiptis į dr. ISIKOLO, kad galėtumėte išspręsti jūsų problemą. Labai sunku prarasti meilę ir aš žinau, kaip ji jaučiasi, neleiskite kažkam atimti iš jūsų meilužio. Susisiekite su DR ISIKOLO leo šiandien ir išspręskite jūsų problemą. Jei jums reikia žemiau pateiktos pagalbos, nurodykite jo el. Pašto adresą. isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  142. Gyvenimas gali būti sudėtingas ir patikėk manimi, gyvenimas man suvaidino daugybę triukų, aš niekada netikiu voodoo ar rašybos mintimis, nors esu apie jas perskaičiusi keletą knygų. Ypatingas vyras, vadinamas dr. Ajayi, man įrodo, kad vudu / burtų liejimas yra tikras ir egzistuoja. Mano vardas Sarah ir aš 45 metų su trim vaikais ir mylinčiu vyru. 8 gerus mėnesius buvau prislėgtoje būsenoje, nes mano vyras vieną rytą prabudau ir išėjo iš namų su savo drabužiais be jokio paaiškinimo, laukiau, kol jis tą dieną grįš namo, bet jo nebuvo kur rasti, t. paskambino ir pasakė, kad jam nebebus įdomu nei apie mūsų santuoką, nei apie vaikus, tai man atvėrė odą ir buvau šokas, nes negaliu atsiminti, kad turėjome kokių nors problemų, vėliau sužinojau, kad jis buvo su kita moterimi, visos derybos ir pastangos priversti jį grįžti namo buvo nesėkmė, jis elgiasi taip, lyg niekada anksčiau manęs nepažintų. Aš skaičiau kai kuriuos straipsnius tinklalapyje, kai pamačiau moters, kuri tvirtina, kad „Ajayi“ padėjo jai išspręsti šeimos problemas, liudijimą ir ji nutraukė ryšį. Aš pasirinkau kontaktą ir prašau rašytojo dr. Ajayi, aš išaiškinau jam savo problemas, jis pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad viskas bus gerai. Aš tuo abejoju, bet apsisprendžiau tai padaryti. Man buvo liepta atlikti tam tikrus dalykus, kuriuos aš padariau, ar žinai, kad praėjus 3 dienoms po rašybos liejimo ryte išgirdau beldimą į duris, tai buvo mano vyras, stovėjęs lauke, jis sakė nežinąs, ką daro ir net negaliu prisiminti, kiek laiko buvo išvykęs iš namų, labai džiaugiuosi, kad susigrąžinau savo vyrą ir dėkoju dr. Ajayi rašybos žinovui, nes susisiekus su juo mano gyvenimas praėjo sklandžiai ir noriu, kad ten būtų žmonių išgyvendamas mano ankstesnę būseną, kad turėčiau greitą pagalbą, tai kodėl aš dalinuosi savo liudijimu. Taigi, jei jūs išgyvenate dėl kokių nors gyvenimo sunkumų, susisiekite su dr. Ajayi el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“: +2347084887094 ir džiaugsitės, kad tai padarėte.

    AtsakytiPanaikinti
  143. Sveiki žiūrovai, aš niekada nemaniau, kad vėl šypsosi. Vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems metams ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jį nepavyko. Maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Christina, kuri papasakojo apie burtininką, vadinamą DR ISIKOLO, ji man pateikė savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį. Aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per 48 valandas mano vyras grįš pas mane. Per mažiau nei 48 valandas mano vyras grįžo. maldaudamas atleidimo sakydamas, kad tai buvo velnių darbas, todėl iki šiol stebiuosi šiuo stebuklu, netikiu jokiais dvasiniais gydytojais, penkerius metus negalėjau pastoti po to, kai pagimdžiau mergaites, todėl aš ir mano vyras norėjo turėti vyrišką vaiką, tačiau kai tik buvo pasakyta burtų teisė, aš pastojau su vyru ir pagimdžiau savo trečiąjį vaiką. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo:
    DR ISIKOLO užtikrins, kad nedelsdami gausite puikų rezultatą. Elektroninio pašto adresas. isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai „Whatsapp“ +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  144. MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
    Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  145. Sveiki visi!
    Mano Ex ir aš išsiskyrėme prieš 1 metus ir 2 mėnesius ir buvau šešis mėnesius nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir tai man buvo šokas ir tai tikrai sulaužė mano širdį. Bandžiau jam paskambinti ir abi jo linijos buvo atjungtos. Aš bandžiau susisiekti su juo socialiniuose tinkluose, bet jis pašalino mane iš jų. Aš bandžiau pasiekti jo tėvus ir jie man pasakė, kad jų sūnus sakė, kad jis manęs nemyli ir nenori manęs matyti ir nežino, kas blogo. Aš verkiau ir verkiau kasdien, nes labai jį mylėjau. Kol pagimdžiau ir kūdikiui nebuvo vienerių metų, negalėjau susigrąžinti meilės. Vėlgi buvau sumišęs. Nežinau, ką daryti, taip pat netekau darbo ir neturiu pinigų rūpintis kūdikiu. Aš buvau apgailėtinai gyvenime, todėl verkiau savo seseriai, papasakojau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino apie vieną galingą rašybos ratuką, kuris jai padėjo, kai negalėjo pastoti. Aš susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir jis pasakė, kad jis man padės, ir pasakė, kad moteris ištarė mano vyrui rašybą ir pasakė, kad jis padės man sulaužyti burtą, kad mano vyras grįš pas mane ir bus mano amžinai. Mane labai nustebino tai, kad viskas, ką jis pasakė, įvyko per 48 valandas. Mano vyras iškart grįžo pas mane, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Siunčiu labai didelį ačiū šiam galingam ir tikram rašybos rašytojui. Meldžiu, kad jis ilgai gyventų ir nuveiktų daugiau savo nuostabių darbų. Jei turite kokių nors problemų, kurios jus trikdo gyvenime, turite susisiekti su šiuo galingu rašybos žinovu! Jis gali jums padėti. Jis nenuvils jūsų, aš suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės. Štai jo kontaktas: Siųsti jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  146. Anksčiau su vyru turėjau sunkių santykių, dėl kurių išsiskyriau su savo pirmuoju vyru. Po to, kai aš ir mano buvęs vyras išsiskyrėme, turėjau dar vieną galimybę vėl susituokti ir tik po penkerių mano antrosios santuokos metų įvyko dar viena skyryba, kuri mane beveik nužudė emociškai. Aš pasilikau dar dvejus metus nesusituokusi ir vieniša mama. Sąžiningai, aš tikrai tuo nesidžiaugiau, nes kiekvienai moteriai gyvenime reikia vyro, buvo laikas, kai pamačiau savo pirmojo vyro nuotrauką ir supratau, kaip aš jį labai mylėjau ir pasiilgau. Aš bandžiau susisiekti su juo, bet man buvo pasakyta, kad jis tęsė savo gyvenimą ir mes galbūt niekada nebebusime kartu. Tą naktį aštriai verkiau galvodama, kad praradau vyrą, kurį labai mylėjau. Paprašiau patarimo, ką daryti, ir mano draugas davė man kontaktą su DR ISIKOLO, aš pasikonsultavau su juo ir, kiek galėdamas, pasak jo galingų burtų, jis padėjo man su santuokos meilės romanu Reunion susigrąžinti buvusį vyrą pas mane. , vos per 2 dienas teko susidurti su dvasinio susivienijimo maldomis su DR ISIKOLO, kad viskas mano gyvenime pasikeitė į gera, dabar aš vėl laimingai gyvenu su savo pirmuoju vyru ir išsprendžiu skyrybų problemas. padedamas DR ISIKOLO, jo išminties ir priežiūros žmogus. Ačiū ir aš labai vertinu jūsų suteiktą pagalbą, kad mano buvęs vyras vėl grįžtų į mano gyvenimą. Šiandien čia paliudiju, kad Osasu šventykla yra galinga, ji gali vieną kartą išspręsti nutrūkusių santykių su meile problemą. susisiekite su juo dėl bet kokių santykių problemų sprendimo. Rašykite jam el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  147. MANAS VYRAS VISADA BŪS MINIS .... !!!!
    Kaip aš, pasitelkęs gerą daktaro ODION meilės romaną, vėl susigrąžinau išsiskyrusį vyrą ... Mano vardas Lilibeth Hernandez. Kai internete skaičiau liudijimą apie tai, kaip didžiausias ir galingiausias rašytojas dr. ODIONAS padėjo sugrąžinti skyrybų vyrą EX LOVER. Aš galvojau, kaip tai gali būti tiesa, nes praeityje daugelis man nepavyko, nesant iš jų jokio rezultato. Aš tiesiog leidžiu paštui praeiti ir judėti forume. Vėl pastebėjau, kad kažkas paskelbė patikrintą ir patikimą rašybos raštą. Perskaičius laišką, apie tai kalbėjo tas pats vyras dr ODION. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip iš tikrųjų patikrinti, kaip jis veikia. Buvau visiškai nusiaubta, kai mane paliko mano mylimas vyras. Tai buvo tarsi visas mano pasaulis, nykstantis į liūdesį ir skausmą. Aš žinau, kad tai skamba keistai, bet iš visų rašytojų, su kuriais susisiekiau, jis buvo vienintelis, kuris man padarė tokį įspūdį, kad esu toks tikras ir patikimas. Daugiau nei jo žodžiai, jis sugrąžino mano vyrą ir įgyvendino visus mano norus. Dabar jis yra ištikimas, kreipia į mane dėmesį, kiekvieną sekmadienį siūlo man gėlių, o mes dažnai einame į kiną ir restoraną. mano vyras priėjo prie manęs ir atsiprašė už padarytas klaidas ir pažadėjo niekada to nedaryti daugiau. Nuo to laiko viskas grįžo į normalią padėtį. Aš ir mano šeima vėl gyvename kartu laimingai. Aš būsiu amžinai dėkingas už tai, kad pavertiau savo gyvenimą iš pragaro į dangų! Manau, kuriems reikia pagalbos, turėtų kreiptis į jį pagalbos. Tegul Dievas ir toliau tave naudojasi išgelbėjusiems santykiams. Kiekvienam, turinčiam santuokos, skyrybų, netekusio meilužio ar bet kokių su santykiais susijusių problemų, galite susisiekti su juo (drodion60@yandex.com) el. Pašto adresu: arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  148. Veiksmingas galingas meilės rašybos būdas susigrąžinti savo buvusį meilužį dabar: patikrinkite DR ISIKOLO

    Aš ką tik patyriau Dr.Isikolo meilės rašybos stebuklus, paplitusius internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti santuoką ir susigrąžinti įsimylėjėlius, taip pat padėjo laimėti loterijoje. Aš susisiekiau su juo po daugybės įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį, papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su visais, kuriuos turėjau. DR ISIKOLO liepė man tik tris kartus šypsotis ir ramiai susitvarkyti tik per 48 valandas. Po antros dienos Tonis man paskambino, aš buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis buvo tikrai maldauju, kad aš jam atleisčiau ir pažadėjau telefonu. Jis grįžta namo ir taip pat gavo man naują automobilį, skirtą tik jam, kad įrodytų savo meilę man. Buvau tokia laiminga, paskambinau DR ISIKOLO ir padėkojau jam, jis liepė man tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Na, jei jums reikia veiksmingo ir tikroviško rašytojo, kad iškiltų bet kokia jūsų gyvenimo problema, galite susisiekti su DR ISIKOLO jo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  149. Mano vardas yra Lora Diederick ir noriu padėkoti dr. Isikolo labai galingam rašytojui, kuris padeda man sugrąžinti mano vyrą pas mane. Prieš keletą mėnesių aš turiu rimtų problemų su savo vyru, kiek jis išėjo iš namų, ir jis pradėjo susitikinėti su kita moterimi ir liko pas moterį. Aš stengiausi, kad jis sugrąžintų jį, bet visos mano pastangos buvo bevaisės, kol iki dienos dienos, kai mano draugas atvyko į mano namus, papasakojau jai viską, kas nutiko tarp manęs ir mano vyras, tada ji man papasakojo apie galingą rašytoją, kuris jai padeda, kai patiria tą pačią problemą. Aš tada susisiekiu su gydytoju Isikolo ir papasakojau jam kiekvieną mintį. Jis liepė man daugiau nesijaudinti, kad mano vyras grįš pas mane. po to, kai jis ištarė burtą, aš maniau, kad tai buvo pokštas, kai jis baigė lieti rašybą, jis man pasakė, kad jis ką tik baigė rašyti rašybą, ir, mano didžiausia nuostabai, per tas 2 dienas, mano vyras tikrai grįžo maldaudamas man atleisti, jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su juo savo el l isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams.

    AtsakytiPanaikinti
  150. MEILĖ PAVEIKSLĖS, KURIOS VEIKIA TIKRAI, IR LIKI VISIŠKAI VISADA.
    Aš dalinuosi šiuo liudijimu partneriams, kenčiantiems dėl jų santykių, nes yra ilgalaikis sprendimas. Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus kitai moteriai 2 metams. Aš stengiausi būti stipri tik dėl savo vaikų, tačiau nesugebėjau suvaldyti skausmų, kurie kankino mano širdį. Buvau įskaudinta ir sumišusi. Man reikėjo pagalbos, todėl internete pasidariau tyrimus ir aptikau svetainę, kurioje pamačiau, kad DR ISIKOLO rašybos keitiklis gali padėti susigrąžinti mėgėjus. Aš susisiekiau su juo ir jis padarė specialią maldą ir burtus už mane. Mano nuostabai, po 2 dienų mano vyras grįžo namo. Taip mes vėl susivienijome ir šeimoje buvo daug meilės, džiaugsmo ir ramybės. Taip pat galite susisiekti su dr. ISIKOLO, galingu sprendimų rašytoju, jo asmeniniu adresu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  151. Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “, siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Lorena Marko, aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje manoma, kad daktaras Isikolo gali padėti greitai susigrąžinti vyrą. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO dėl pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktinis asmuo, el. Paštu jam isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  152. Šiandien jaučiuosi tokia linksma, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi visais dėl pagalbos, kurią daktaras Isikolo suteikė man susigrąžinti mano vyrą. Aš vedęs 6 metus ir buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete susidūriau su daktaro Isikolo el. Paštu (isikolosolutionhome@gmail.com), kurį paskelbė ponia, nusprendžiau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi į jo pagalbą, tačiau man didžiausia staigmena. jis man pasakė, kad padės man nagrinėjant bylą, nes nėra problemos be sprendimo. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis dirbo man ir mano vyras grįžo pas jus po 2 dienų, kaip jis pažadėjo. Čia švenčiu, nes mano vyras grįžta namo ir tikrai mėgau savo santuoką ir kokia puiki šventė. Aš tęsiu liudijimus internete, nes gydytojas Isikolo yra tikrai pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums padėti. Kodėl gi nesikreipiant į gydytoją Isikolo dabar, jei jūsų santykiai gyvenime susiduria su kokiais nors iššūkiais. Galite susisiekti su jo el. Pašto adresu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba su jo „WhatsApp“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  153. DR ISIKOLO, pats geriausias rašytojas internete, atkuria mano nutrūkusius santykius ir aš labai rekomenduoju DR ISIKOLO visiems, kuriems reikia pagalbos.
    Mano vyras paliko mane pas kitą moterį prieš 3 mėnesius ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo ir širdies plakimo, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad jis pamatė keletą rašytojo, vadinamo DR ISIKOLO, liudijimų, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti meilužį. Aš juokiuosi ir sakiau, kad nesidomiu, tačiau dėl meilės, kurią mano draugė turėjo man, ji pasikonsultavo su didžiausiu kunigu mano vardu ir, man pačiai didžiausiai nuostabai, po dviejų dienų mano vyras pirmą kartą paskambino man po trijų mėnesių, kad manęs trūksta ir kad jam labai gaila dėl visų dalykų, kuriuos jis mane išprovokavo.Jis grįžo man ir dabar esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes labai neįtikėtina. Ačiū DR ISIKOLO, kad sugrąžinote mano meilužį ir mano mylimąjį draugą, kuris užtarė mano vardu, bet kuriam, kuriam gali prireikti šio didžiojo kunigo pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite „Whatsapp“ jį aplankyti +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  154. LOVE SPELLS SUSTABDYTI MOKYKLĄ IR GRĮŽTI SAVO GRĮŽTI
    Ar bijai, kad tavo partneris gali apgauti? O galbūt tiesiog norėtumėte saugumo žinodami, kad jis arba ji niekada nesugriaus. Burtai panaikins bet kokią neištikimybės ar apgaulės galimybę, pašalindami bet kokius potraukio jausmus ar geismą, kurį jūsų partneris gali jausti kito žmogaus atžvilgiu. Visi jūsų draugiški meilės jausmai bus panaudoti ir nukreipti į jus. Paslauga bandyti nutraukti santykius, kurie, jūsų manymu, nėra teisėti. Tavo meilužis išvyko su kuo nors kitu? Jūs ką nors mylite, bet šis asmuo jau yra įtrauktas į santykius? norite laimėti loterijoje? sėkmės ir pinigų pritraukimo burtai? nedvejodami išbandykite DR ODIONĄ Jis yra sąžiningas ir geras! KONTAKTINIS DR. ODIONAS (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  155. LOVE SPELLS SUSTABDYTI MOKYKLĄ IR GRĮŽTI SAVO GRĮŽTI
    Ar bijai, kad tavo partneris gali apgauti? O galbūt tiesiog norėtumėte saugumo žinodami, kad jis arba ji niekada nesugriaus. Burtai panaikins bet kokią neištikimybės ar apgaulės galimybę, pašalindami bet kokius potraukio jausmus ar geismą, kurį jūsų partneris gali jausti kito žmogaus atžvilgiu. Visi jūsų draugiški meilės jausmai bus panaudoti ir nukreipti į jus. Paslauga bandyti nutraukti santykius, kurie, jūsų manymu, nėra teisėti. Tavo meilužis išvyko su kuo nors kitu? Jūs ką nors mylite, bet šis asmuo jau yra įtrauktas į santykius? norite laimėti loterijoje? sėkmės ir pinigų pritraukimo burtai? nedvejodami išbandykite DR ODIONĄ Jis yra sąžiningas ir geras! KONTAKTINIS DR. ODIONAS (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  156. Noriu neribotai padėkoti šiam puikiam vyrui, vardu Dr ODION, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, mano vyras paliko mane pas kitą moterį vien todėl, kad turėjome nedidelį nesusipratimą. jis paliko mane ir pažadėjo, kad daugiau niekada nebegrįš. Aš verkiau visą dieną ieškodamas sprendimo, kuris padėtų man jį sugrąžinti. Tada aš pamačiau ROSE GOMEZ parodymų dalijimąsi internete. Aš jam atsiųstu el. laišką ir papasakosiu savo problemas, kurias turiu su savo vyru, ir jis pažada grąžinti jį namo per 2 dienas. iš tiesų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti savo vyrą per 2 dienas, kurias jis pažada, o mano vyras grįš pas mane ir pažadės mane mylėti amžinai ir maldaus manęs dėl skausmo, kurį jis man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas dr. ODION ir nesustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, kokia esate teisinga. Ir aš noriu visiems pasakyti šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR ODION už visa tai, ką jis padarė dėl manęs. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingas, teisingas ir pažada mylėti mane amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, susisiekite su juo elektroniniu paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  157. Iš širdies gausos kalba burna. Mano vardas Valentino Emil. Mano žmona EX vyras pasinaudojo mano žmonos rašyba ir ji grįžo pas jį. Jaučiau širdį sudaužytą, nes nežinojau, kaip ją susigrąžinti. Aš padariau viską, ką galėjau padaryti, kad susigrąžintum ją su artimais draugais, bet niekas nepasisekė. Taigi, savo darbo vietoje, aš bandžiau ieškoti pagalbos internete ir radau įvairių liudytojų, kaip gydytojas Isikolo ištikimai ir naudingai tarė savo burtus. Aš pamėginau susisiekti su juo ir paaiškinau jam savo problemą. Gydytojas Isikolo padėjo man prabilti, kad per 48 valandas po to, kai susisiekiau su juo, grąžino žmoną ir tai iš tikrųjų buvo stebuklas. Jis mane patikino, kad niekas nebegali mus atkalbėti ir nuo šių metų sausio sausio iki šios akimirkos aš buvau kupinas džiaugsmo su savo žmona. Susisiekite su juo dėl bet kokios rūšies pagalbos, jis yra pasirengęs padėti .. el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com.com arba jo „WhatsApp“/„Viber jam“ telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  158. Neįtikėtinai ką tik nutiko mano gyvenime, mano vyras, kuris paliko mane ir mano 2 metų kūdikį kitai moteriai, vėl prie manęs. Viskas buvo sunku, nes neturiu darbo ir prašau maitinti, todėl mama atvažiavo man gelbėti, kad nuvežtų mane ir mano 2 metų kūdikio namus, nors problemos nebuvo išspręstos, bet man buvo šiek tiek geriau išvykti ieškant darbo. Nors mama man padėjo su kūdikiu namuose, ji nedirbo, o mano brolis buvo tas, kuris ja rūpinosi, bet reikalai man nebuvo veiksmingi, nes aš neturiu darbo. Dar ieškodama darbo, aš bendravau su moterimi, kuri papasakojo, kaip ji, pasinaudojusi DR ISIKOLO pagalba, išsivadavo iš panašios problemos. Ji davė man informacijos ir aš susisiekiau su juo. Po susitikimo su DR ISIKOLO jis man pateikė svarbios informacijos apie tai, kaip jis man padės, kurios aš laikiausi, ir mano nuostabai, mano vyras grįžo pas mane po 2 dienų, ir gavau aš taip nustebau. kai jis grįžo, aš jam atleidau, nes noriu jo sugrįžti, jis grįžo namo ir mes apsigyvenome, ir viskas grįžo taip, kaip buvo ar net geriau. Čia yra jo kontaktinis asmuo, jei norite pabandyti: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. Ačiū DR ISIKOLO.

    AtsakytiPanaikinti
  159. Kaip aš galiu tai paaiškinti pasauliui, kad yra žmogus, vadinamas DR ISIKOLO, kuris padėjo man sugrąžinti mano buvusį meilužį ir atstatyti mano gimdą. kai visos viltys buvo prarastos. Aš ir mano meilužis pastaruosius 5 metus vedėme neturėdami jokio vaiko, laimingai gyvenome. Iki vienos dienos, kai mes turėjome nesusipratimą dėl to, kad negalėjau turėti jam vaiko, todėl jis nusprendė mane pagyventi kitai moteriai, buvau toks liūdnas ir nusivylęs ir net negalėjau valgyti, kol vieną dieną naršiau po Internetas, kuriame aš pamačiau moterį, vadinamą Sandra, liudijančią apie rašybos skambučio skambutį DR ISIKOLO, kuris padėjo jai sugrąžinti savo vyrą namo, todėl nusprendžiau susisiekti su rašybos atstovu DR ISIKOLO, kad paaiškinčiau visą savo problemą DR ISIKOLO ir jis. man pasakė, kad neturėčiau jaudintis, kad jis padės man išspręsti mano problemą, kad mano meilužis grįš namo. Didžiausia staigmena, kad per 48 valandas mano vyras man paskambino ir maldavo atleidimo. Tai iš tikrųjų buvo stebuklas. vėl sugrįžtame kaip vyras ir žmona, praėjus savaitei po mano gimdos atstatymo ir šiuo metu jau praėjęs mėnuo, visos mano padėkos reiškia DR ISIKOLO, nesijaudinkite, nes DR ISIKOLO yra čia, kad jums visiems padėčiau, padarysiu jums už mano palankumą. nuskendęs jo elektroninio pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  160. Nuostabus meilės rašybos būdas susigrąžinti savo partnerį ir sutvarkyti nutrūkusį ryšį
    Mano vyras prieš 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, ir aš buvau visiškai sumušta. Ir aš emociškai negalėjau grįžti į jokią formą. Dėkoju Dievui už šį nuostabų ir puikų rašybos ratelį, kuris man atėjo į pagalbą. Oho! Šis rašybos ratukas man labai padėjo. Dr Isikolo garantavo man skubų 48 valandų rašybos atlikimą, kurį aš sutikau. Šokiruojančiai! šį mėnesį, 2020 m. vasario 23 d., mano vyras po 48 valandų man paskambino ir labai atsiprašė, kad jis mane patikino, ir padarė viską, kas įmanoma, kad atsiimtų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi dėl šio stebuklingo darbo. žmonės paliudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie paliudijo, kad jis atstato gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas, Ačiū tau, tiek daug Viešpatie už tavo galingus burtus. posakių nepakanka norint pasakyti ačiū. Parašykite dr. Isikolo el. Laišką dabar dėl skubios meilės. Burtas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį apklausti telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  161. KAIP ATSIŽINTI MANO NAUJĄJĄ ŽMOGAUS PAGAL DR ODION ... Sveiki visi, mano vardas Robertas Jasonas, po 15 vedybų metų aš ir mano žmona gyvenome laimingai kartu, mes labai mylėjome vienas kitą ir aš mylėjau mano šeima jie buvo mano pagrindinis prioritetas, kol vieną rytą aš ir mano žmona turėjome po truputį argumentų, kuriuos, kaip aš žinau, turi kiekviena pora, nes šiame pasaulyje nėra tobulų porų po to, kai argumentas, kad aš grįžau namo, aš negalėjau susiradusi mano žmoną ir mūsų vaikus, ji taip pat supakavo savo ir vaikų krepšius. Palikusi pabandžiau jai paskambinti, bet aš negalėjau jos pasiekti, nuėjau į jos draugo namus, bet jie negalėjo pasakyti, kur ją rasti, aš nusivyliau Aš nežinojau, ką daryti, pradėjau vartoti alkoholį kiekvieną dieną ir naktį, nustojau eiti į darbą. Man tai buvo sunkus dalykas, nes ji ir mano vaikai man reiškia viską, tai buvo tarsi mano kūno dalis, kurios negalėjau gerai veikia, vieną dieną naršiau internete, kai pamačiau, kad kažkas liudija apie vyrą c pasitaręs su gydytoju ODION ir kaip jis per 3 dienas sugrąžino savo žmoną, aš negalvojau apie tai. Aš jam pranešiau ir papasakojau viską, kas nutiko tarp manęs ir mano žmonos. Jis sakė, kad mano problemą man labai lengva išspręsti. taip pat liepė man pasitikėti juo, kad mano žmona grįš, ir aš jam pasakiau, kad juo pasitikiu, ir jis paprašė tam tikros informacijos, kurią jam daviau. Po 3 dienų žmona grįžo namo su vaikais. Aš buvau labai nustebusi, matydama ją. tarsi svajonė man, ji pradėjo verkti ir atsiprašė manęs, pasakiau jai, kad gerai, aš jai atleidžiu, kad esu laiminga, kad ji grįžo, dabar mes laimingai gyvename kartu. Jei tau skauda širdį dėl to, kad tavo žmona ar vyras paliko tave dėl bet kokio mirties ar burtų taško, taip pat dėl ​​apsaugos burtų, taip pat norėdami išspręsti teismo bylas, susisiekite su šiuo galingu rašybos patarėju, vadinamu dr. ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite „whatsApp jam“ kreiptis telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  162. KAIP DR ODION man padeda sugrąžinti mano meilę. LABAI DIDELIS AČIŪ DR. ODION ATLIKTI TIKSLUMĄ MANO ŠEIMOJE. Aš esu labai dėkingas DR ODION už puikų darbą, kurį jis padarė man ir mano šeimai. Aš vedęs 19 metų, kol moteris atėjo sunaikinti mano ir mano šeimos. Pastarieji keli metai man buvo liūdni be vyro. Aš esu labai dėkingas ir dėkingas DR ODION. Nuo tada, kai jis padarė darbą už mane, mano vyras grįžo pas mane ir mūsų vaikus, prašydamas, kad mes jam atleistume. Prieš susisiekdamas su DR ODION, mano vyras tiek manęs nekentė, kad net nenorėjo manęs matyti. Prieš grįždamas vyrui, buvau labai prislėgtas, nusivylęs ir vienas. Kita moteris vis dar buvo pakeliui. DR ODION man atskleidė, kad ši moteris atstūmė mano vyrą ir netgi mane pykino. Draugo rekomendacija radau DR ODION. Iš pradžių nebuvau tikras, nes abejojau rašybos liejimu. Po konsultacijos su DR ODION jis man pasakė, kad ponia mano vyrui užrašė burtą tik tam, kad pasilikčiau sau, ir jis papasakojo man daiktus, kuriuos turėjau nusipirkti. Praėjus 2 dienoms po to, kai DR ODION prabilo, mano vyras grįžo manęs ant kelių ir pradėjo prašyti atleidimo. Mano vyras man sako ir kiekvieną dieną parodo, kiek jis mane myli ir aš tikrai noriu pasakyti labai didelį ačiū DR ODION. Mes netgi turime didelę finansinę sėkmę. Mano gyvenimas, kuris, kaip maniau, baigėsi, dabar yra laimingas gyvenimas su vyru ir mūsų vaikais. Prašau, jei kyla tokių problemų, kaip aš net išsiskyręs, nedelsdami susisiekite su DR ODION. Tai pakeis jūsų gyvenimą amžiams, o geriausia yra tai, kad jo darbas niekam nedaro žalos. Nedelsdami susisiekite su juo el. Paštu (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite / Whattsapp jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921 susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams. Dar kartą dėkoju DR ODION už puikų darbą

    AtsakytiPanaikinti
  163. Po 8 vedybų metų mano vyras leido mane ir paliko mane su trimis vaikais. jaučiau, kaip mano gyvenimas tuoj baigsis, ir subyrėjau. Aš susisiekiau su rašytoju, vardu DR ISIKOLO, aš jam paaiškinau visas mano problemas. vos per 2 dienas mano vyras grįžta pas mus ir parodo man ir mano vaikams, kad labai myliu ir atsiprašau už visus jo skausmus, kuriuos jis sukėlė šeimai. mes išsprendėme savo problemas ir esame dar laimingesni nei anksčiau esate geriausias rašytojas. Aš tikrai vertinu meilės rašybą, kurią jūs liekate, kad mane sugrąžintumėte į mano gyvenimą. Aš ir toliau dalijuosi žmonėmis daugiau liudijimų apie jūsų gerą darbą, ačiū dar kartą. Jei susiduriate su kokia nors problema ar liga, kreipkitės į DR ISIKOLO meilę pagalbos, jis visada yra jo šventykloje, kad padėtų išspręsti jūsų problemą. Susisiekite su juo dabar el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  164. KAIP DR ODION man padeda sugrąžinti mano meilę. LABAI DIDELIS AČIŪ DR. ODION ATLIKTI TIKSLUMĄ MANO ŠEIMOJE. Aš esu labai dėkingas DR ODION už puikų darbą, kurį jis padarė man ir mano šeimai. Aš vedęs 19 metų, kol moteris atėjo sunaikinti mano ir mano šeimos. Pastarieji keli metai man buvo liūdni be vyro. Aš esu labai dėkingas ir dėkingas DR ODION. Nuo tada, kai jis padarė darbą už mane, mano vyras grįžo pas mane ir mūsų vaikus, prašydamas, kad mes jam atleistume. Prieš susisiekdamas su DR ODION, mano vyras tiek manęs nekentė, kad net nenorėjo manęs matyti. Prieš grįždamas vyrui, buvau labai prislėgtas, nusivylęs ir vienas. Kita moteris vis dar buvo pakeliui. DR ODION man atskleidė, kad ši moteris atstūmė mano vyrą ir netgi mane pykino. Draugo rekomendacija radau DR ODION. Iš pradžių nebuvau tikras, nes abejojau rašybos liejimu. Po konsultacijos su DR ODION jis man pasakė, kad ponia mano vyrui užrašė burtą tik tam, kad pasilikčiau sau, ir jis papasakojo man daiktus, kuriuos turėjau nusipirkti. Praėjus 2 dienoms po to, kai DR ODION prabilo, mano vyras grįžo manęs ant kelių ir pradėjo prašyti atleidimo. Mano vyras man sako ir kiekvieną dieną parodo, kiek jis mane myli ir aš tikrai noriu pasakyti labai didelį ačiū DR ODION. Mes netgi turime didelę finansinę sėkmę. Mano gyvenimas, kuris, kaip maniau, baigėsi, dabar yra laimingas gyvenimas su vyru ir mūsų vaikais. Prašau, jei kyla tokių problemų, kaip aš net išsiskyręs, nedelsdami susisiekite su DR ODION. Tai pakeis jūsų gyvenimą amžiams, o geriausia yra tai, kad jo darbas niekam nedaro žalos. Nedelsdami susisiekite su juo el. Paštu (drodion60@yandex.com) arba paskambinkite / Whattsapp jo mobiliojo telefono numeriu +2349060503921 susisiekite su juo dabar ir jūsų problemos bus išspręstos amžiams. Dar kartą dėkoju DR ODION už puikų darbą

    AtsakytiPanaikinti
  165. Aš nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima išsiskirstų. Įtariau, kad moteris naudojasi savo vyro juodosios magijos rašyba, kad jis negalėtų grįžti į savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir aptinkau komentarą, kuriame sakoma, kad DR ISIKOLO padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po kelių mėnesių pertraukos. Paėmiau DR ISIKOLO el. Laišką, kuris buvo komentare, ir el. Paštu. jam apie mano problemą, jis man atsakė ir padėjo man susigrąžinti savo vyrą per 48 valandas. Dabar mano vyras vėl su manimi ir jis yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Jei norite atkurti savo santykius, apsilankykite šioje svetainėje (svetainė: drisikolosolutionhome.webnode.com) internete ir patys įsitikinkite, ką jis padarė žmonėms. Aš labai džiaugiuosi, kad paliudiju apie jo gerą darbą. visi nusipelno būti laimingi! Išbandykite jį, el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį į „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  166. Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “, siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Lorena Marko, aš taip džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į internetinę svetainę, kurioje manoma, kad daktaras Isikolo gali padėti greitai susigrąžinti vyrą. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 48 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO dėl pagalbos dabar. Čia yra jo kontaktinis asmuo, el. Paštu jam isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  167. Ar norite susigrąžinti savo buvusį asmenį? Aš tai padariau su gydytoju Isikolo ir mano buvęs grįžo pas mane po 3 dienų po to, kai jis man pasakė, kad burtas buvo išmestas. Noriu, kad visi perskaitytų mano parodymus ir tikėtų tokiais rašybos žinovais kaip dr. Isikolo. Aš esu Allesio Jese. Buvusi mano draugė išsiskyrė su manimi dėl to, kad aš geriu ir rūkau, ir jai nepatiko vaikinai, kurie darė panašius dalykus. Vieną vakarą, kai buvau su draugais, praleidęs keletą kelionių ore su skysčiu, draugė sustūmė kambaryje ir ne tik pamatė mane rūkančią, bet ir buvau su kita mergina, kuri ją labai supykdė ir paliko, o nuo tos dienos aš niekada vėl mačiau ją, kol po maždaug 3 mėnesių susisiekiau su gydytoju Isikolo ir ji daugiau net neatsakė į mano telefono skambučius. Aš labai laiminga, kad dr. Isikolo sugrąžino ją pas mane. Kreipdamasis į šį rašybos žinovą, mažai tikėjau, kad mano buvę žmonės grįš po to, ką padariau, bet daktaras Isikolo man įtikėjo ir dabar džiaugiuosi, kad mano mergina vėl prie manęs. Noriu, kad visi patikėtų šiuo rašybos raideliu ir susisiektų su el. Pašto adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba „Whatsapp“ jam telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  168. Ar girdėjote apie puikų vyrą, vadinamą dr. Ajayi, jis yra burtininkas, o mano santuokoje kilusi problema mane privedė prie jo. Man 51 metai, mano santuoka kažkada buvo sunki, nes buvau vedęs 15 metų ir negalėjau pastoti už savo vyrą. Tada vieną vakarą jis man pasakė, kad nori skyrybų, tą vakarą net išsikėlė iš namų. rinkdamasis kai kuriuos jo dalykus, aš jam maldavau, bet visas mano malonumas krito ant kurčios ausies ir tai sugadino mano širdį, nes aš ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, tačiau niekas manęs neveikė. Aš ėjau per „Facebook“ puslapį, kai pamačiau moters liudijimą, kaip burtų žinovė, vadinama dr. Ajayi, padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po 5 metų išsiskyrimo, ponia nutraukė jo kontaktus, aš juos paėmiau ir susisiekiau su rašybos žinovu , jis neatsakė iškart, bet kai jis pagaliau paaiškino sau ir paprašė manęs keletą klausimų, į kuriuos atsakiau po skyriaus, jis papasakojo, ką reikia padaryti, ir pažadėjo, kad mano vyras grįš namo per 72 valandas atlikus būtinus dalykus, aš įvykdžiau viską, kaip buvo liepta, patikėk manimi, nustebau, kai mano vyras grįžo namo po mėnesių išsiskyrimo ir užklijavo visa tai. Dr. Ajayi padarė mane vaistažoliu, aš pagimdžiau dvyniai berniukai, tai tikrai sujaudina mane ir mano vyrą. Ačiū dr. Ajayi už puikias rašybos galias. Aš taip pat sužinau, kad jis padėjo daugeliui kitų žmonių, taigi, jei jūs išgyvenate bet kokį sunkų jūsų santykių laiką ir norite ilgalaikio sprendimas susisiekti su dr. Ajay Aš esu puikus rašybos ratukas per „WhatsApp“: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  169. Aš labai nustebau dėl stebuklingos dr. Isikolo patirties ir stebuklų, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. jis padeda sugrąžinti buvusį meilužį atgal, aš jam papasakojau apie savo vyrą, kuris mane apleido maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namie su viskuo, ką turėjau, mane suglumino, kai jis liepė man tik šypsotis ir ramiai man patikinti, kad jis susitvarkys viską per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino mano vyras, buvau tiesiog toks sukrėstas, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis. Jis iš tikrųjų maldavo mane atleisti ir pažadėti telefonu, Jis grįžta namo ir taip pat gavo man labai gražių dovanų, skirtų tik jam įrodyti savo meilę man. Buvau toks laimingas, kad turėjau paskambinti gydytojui Isikolo ir padėkoti jam, jis man liepė tik pasidalinti geromis naujienomis visame pasaulyje. Jei jums reikia veiksmingo ir tikro rašybos rato bet kokiai jūsų gyvenimo problemai, galite susisiekti su gydytoju Isikolo. jo el. paštu isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite Whatsapp/Viber jį pranešti telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  170. Labai ačiū DR ISIKOLO už tai, kad mano buvęs draugas sugrįžo pas mane. Aš rašau šį nuostabų liudijimą šio vyro atžvilgiu. Jis įgyvendino visus mano norus. Mano draugas ir aš turėjome datą daugiau nei 3 metus ir, nors mes buvome tiek daug ginčų, bet mes niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargęs nuo santykių ir niekur nemato, į ką važiuojame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė ir aš daugiau negirdėjau iš jo, o jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Aš žinojau, kad turiu ieškoti pagalbos dėl to, kad labai myliu jį. Kreipiausi į šį puikų rašybos žinovą, nes niekada anksčiau su niekuo nesikreipiau ir sakau, kad po savaitės kontakto man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė mane pamatyti po 48 valandų. Jis padarė man darbą, kad susitaikyčiau su savo vyru. nešiojo žiedą ant mano piršto. Esu labai laiminga, nes netrukus tapsiu ištekėjusi mergina, padedanti šiam puikiam rašybos rašytojui. Pažadėjau visiems parodyti savo darbus ir prašau susisiekti su šiuo vyru, kad padėtų jums asmenolosolutionhome@gmail.com, arba taip pat galite kreiptis į jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  171. Aš kasdien prabundu su šypsena veide ir giedamas pagyrimų šiam galingam burtininkui dr. Isikolo, kuris man padarė didelę palankumą, gelbėdamas mano santykius nuo nutrūkimo. Aš galvojau, kad turiu puikius santykius, kol mano meilužis pradėjo grįžti namo vėlai ir kiekvieną dieną jis man pateikia įvairių pasiteisinimų, tada nusprendžiau atidžiai jį stebėti, tada sužinojau, kad jis turi ryšių su kita mergina. Man buvo sudaužyta širdis, nes aš juo labai pasitikėjau ir žinojau, kad jis turi slaptų santykių, mane labai skaudina ir jis daugiau į mane kreipė dėmesį ar rodė man meilę. Prieš tai žinodamas, jis paliko mane mergaitei ir aš buvau giliai sujaukęs, prarasdamas jį kitai moteriai. Bet aš dėkoju visiems, kurie patalpino dr. Isikolo kontaktinę informaciją internete, nes per tai aš galėjau susisiekti su dr. Isikolo ir jis padėjo man jį susigrąžinti per 48 valandas. Šiandien mano santykiai buvo atkurti su meile ir daugiau meilės nei kada nors anksčiau. Jei susidursite su bet kokiais santykiais ar santuokoje patirsite stresą, padarysiu malonę, jei atsisakysite dr. Beno kontaktinės informacijos el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite kreiptis į „Whatsapp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  172. Aš vėl jaučiuosi tokia palaiminta savo santuokoje, kai daktaras Osagiede'as sugrąžino mano vyrą, kuris su manimi atsiskyrė gerus 3 mėnesius. Am Giovanni Roel pagal vardą. Nors ir turiu burną visame kūne, nepakaks padėkoti gydytojui Osagiede už jo pagalbą mano gyvenime. Mano vyras 3 mėnesius išsiskyrė su manimi ir be jo kentėjo skausmai ir kančios. Taigi, aš visur ieškojau pagalbos, bet niekas nepasisekė, kol turėjau omenyje daktarą Osagiede, su kuriuo susisiekiau internetu. Aš jam paaiškinau savo situaciją ir jis pažadėjo, kad mano vyras grįš pas mane per 24–48 valandas, kol mano širdis vis dar plaka už jį. Aš tikėjau juo ir jis paruošė man burtą, o mano vyras paskambino man tiksliai, kai pasakė daktaras Osagiede. Jis maldavo ir sakė, kad man reikia manęs, ir mes vėl gyvename laimingai pastaruosius 9 mėnesius. Visi ten skaitantys mano straipsnį, kuriai reikia pagalbos, turėtų su juo susisiekti ... El. Paštas: doctorosagiede75@gmail.com arba „WhatsApp“ ir „Viber“ telefonu +2349014523836

    AtsakytiPanaikinti
  173. Kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis mane paliko, ir kaip aš susigrąžinau buvusį vyrą, kai jis paliko mane ir mūsų vaikus “
    Siūlau perskaityti mano parodymus. Aš esu Vanessa Carsten, labai džiaugiuosi, kad mano vyras grįžo po to, kai paliko mane pas kitą moterį. Mano vyras turėjo ryšių su bendradarbiu ir aš labai myliu savo vyrą, tačiau jis mane apgaudinėjo su savo bendradarbiu ir manau, kad ši mergina, naudodama mano vyro raganavimą ar juodąją magiją, privertė jį manęs nekęsti. Tai buvo tokia kritiška ir nereikalaujama, aš verkiau visą dieną ir naktį, kad Dievas atsiųstų man pagalbininką, kad jis sugrąžintų mano vyrą! Buvau tikrai nusiminusi ir man reikėjo pagalbos, todėl internete ieškojau pagalbos ir atėjau į svetainę, kurioje manoma, kad DR ISIKOLO gali padėti greitai sugrąžinti buvusį vaikiną. Taigi, jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė meilės burtą už mane. Po 11 valandų mano vyras man tikrai paskambino ir pasakė, kad manęs labai pasiilgau, o Dieve mano! Buvau toks laimingas, o šiandien vėl džiaugiuosi savo vyru ir džiaugsmingai gyvename kartu. Dėkoju galingam rašytojui DR ISIKOLO, jis yra toks galingas ir aš nusprendžiau pasidalinti savo istorija čia. Jei esate čia ir jūsų meilužis jus atstumia arba jūsų vyras persikėlė į kitą moterį, daugiau nebeverkite, kreipkitės į DR ISIKOLO dėl pagalbos dabar. Tai yra jo kontaktinis asmuo el. Paštu jam isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į „WhatsApp“ jam telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  174. Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  175. Aš esu 32 metų dviejų vaikų tėvas. Tai tikrai yra šokiruojantis ir tikras liudijimas, kokį aš kada nors mačiau. Apsilankiau čia, internete, forume, kai turėjau ginčą su savo žmona ir mano 7 metų santuoka buvo nutrūkusi ir buvau visiškai nepakenčiama ir be vilties, nes aš bandžiau visas priemones susigrąžinti savo žmoną po daug prisiminimų ir padariau viską, kas įmanoma, kad įsitikinčiau, jog ji sugrįš, bet niekas nepasisekė ir kartais galvojau apie savižudybę .... pamačiau nuostabų šio galingo ir didingo liudijimą. rašytojas, vadinamas dr. ODION, forume. Ir aš perskaičiau, kaip jis suvienijo šeimą ir vos per 24 valandas sugrąžino moters vyrą į savo namus. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi įtakoti manęs dėl stebuklingų burtų, kol dr. ODION nepadarė manęs ir sugrąžino mano santuoką ir per tas pačias 24 valandas sugrąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš skaičiau internete .. nuoširdžiai nustebusi ir sukrėsta, kai į mano namus atėjo žmona Aš atsiklausiu maldaudama atleidimo, kad galėčiau priimti ją atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad vertinu. ODION tikrai yra mano ir mano šeimos atsiųstas Dievas .. jis padarė savo darbą taip, kaip garantavo man per 24 valandas, ir tai man davė optimistinį rezultatą, ir aš galėjau susigrąžinti savo žmoną. Šiuo metu mano žmona taip įsimylėjo mane ir mano vaikus, kaip niekada anksčiau. Šis rašybos rašymas nėra smegenų plovimas, bet atvėrė jai akis, kad pamatyčiau, kiek aš jos myliu ir noriu. Aš tikrai nežinau, kaip geriausia būti dėkingam už laimę mano gyvenime ir šeimoje, o dabar aš esu linksmas vyras dar kartą. Taip pat galite susigrąžinti savo sutuoktinį. Susisiekite su DR ODION dabar ... (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į „whatsApp“ jam telefonu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  176. Mano vaikinas paliko mane pas kitą merginą. Man jo reikėjo beviltiškai, nes aš jį taip mylėjau. Aš labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Naršydamas internete, aš atlikau ypatingą liudijimą apie šią gerą DR ISIKOLO pagalbą, leidžiančią greitai sugrįžti ir nutraukti skyrybas ar skyrybas ir panašiai, todėl aš jaučiau, kad turėčiau jam pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš padariau tai, tada jis padarė (susitaikymo burtą) už mane. Po 48 valandų mano vaikinas grįžo pas mane verkdamas ir maldaudamas atleidimo. Šiandien aš esu tokia laiminga ir noriu rekomenduoti šį puikų rašytoją visiems, kuriems tikrai reikia skubių ryšių dėl nutrūkusių santykių ir santuokos sprendimo, siųskite jį el. Paštu: isikolosolutionhome@gmail.com. Tiesiog susisiekite su puikiu „DR ISIKOLO“. Jei iškilo kokių nors problemų, susisiekite su juo ir garantuosiu, kad jis jums padės. Daugiau nebeverkite - susisiekite su šiuo galingu rašybos ratuku dabar. Ačiū DR ISIKOLO, kad išsaugote mano nutrūkusį ryšį ir sugrąžinote mano vaikiną pas mane! “ rašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  177. Ačiū dėka, kad aš sugebėjau susigrąžinti savo vyrą, visa tai atrodo kaip sapnas, kai tai įvyko, nes buvome išsiskyrę beveik metus ir tas laikotarpis buvo viena blogiausių mano gyvenimo akimirkų, nes aš labai myliu savo vyrą. Padėjau jam grįžti namo, kad būtų su manimi ir mano vaikais, bet jis atsisakė. Mano draugas Doris papasakojo, kaip ji sugebėjo susigrąžinti savo vyrą padedant rašytojui dr. Ajayi, nes jie išgyveno skyrybas, ji sakė, kad jis padėjo jai sugrąžinti taiką savo namuose. Aš neturiu kito pasirinkimo, kaip tik duoti rašytojas dr. Ajayi pabandė, parašiau jam savo „WhatsApp“ numerį: +2347084887094 ir paaiškinau jam dalykus. Jis liepė man būti ramus ir kai kuriuos dalykus, kuriuos reikėjo padaryti norint sugrąžinti namus, aš laikiausi jo nurodymų. Po trijų dienų burtų mano vyras grįžo namo laikydamas didelį meškiuką ir paprašė manęs atleisti už visas jo klaidas. iki šios dienos mano šeima buvo kupina meilės. Susisiekite su dr. Ajayi rašytoju šiandien. Jis turi visų gyvenimo problemų sprendimų, nebijokite savo problemų. Norėdami rasti ilgalaikį sprendimą, turėtumėte susisiekti su juo „WhatsApp“ telefonu: +2347084887094 arba el. Paštu: drajayi1990@gmail.com.

    AtsakytiPanaikinti
  178. Ar jums labai trūksta meilės burtų, kad sugrąžintumėte savo buvusį meilužį ar suvienytumėte santuoką? Parašykite dr. Isikolo greitą 48 valandų sprendimą. Su vyru prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų, dėl kurių mes išsiskyrėme. Kai jis išsiskyrė su manimi, buvau sumišęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį sugrąžintų, viduje jaučiausi tokia tuščia. Iki tol, kol internete nepamatiau dr. Isikolo, kaip Jis padėjo tiek daug žmonių ten išspręsti įvairias problemas. Aš jam nusiunčiau el. Laišką ir papasakojau jam savo problemą. Aš padariau tai, ko jis paprašė, kad jis man padėtų, trumpai papasakoti trumpą pasakojimą. Prieš tai žinodamas, mažiau nei per 48 valandas, mano vyras paskambino man ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad gailisi dėl to, kas vyko tarp mūsų abiejų. Pagaliau rašau šį liudijimą, kad norėčiau padėkoti ir nuoširdžiai padėkoti dr. Isikolo, kad laikėtės savo žodžių ir pažadėjote grąžinti jį man per vos 48 valandas po jūsų galingo rašybos rašymo ir už tai, kad panaudojote savo gabius ir didelius sugebėjimus sugrąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite atsiųsti jam el. Laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite kreiptis į „Whatsapp“/„Viber“ jį telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  179. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  180. Mano vardas Lara Otis ir noriu padėkoti gydytojui Isikolo labai galingam rašytojui, kuris padeda man sugrąžinti mano vyrą pas mane. Prieš keletą mėnesių aš turiu rimtų problemų su savo vyru, kiek jis paliko namus, ir jis pradėjo susitikinėti su kita moterimi ir liko pas moterį. Aš stengiausi, kad jis sugrąžintų jį, bet visos mano pastangos buvo bevaisės, kol tą dieną, kai mano draugas atvyko į mano namus, papasakojau jai viską, kas nutiko tarp manęs ir mano vyras, tada ji man pasakė apie galingą rašytoją, padedantį jai, susidūrus su ta pačia problema. Aš tada susisiekiau su gydytoju Isikolo ir pasakiau jam kiekvieną mintį, o jis liepė man daugiau nesijaudinti, kad mano vyras grįš pas mane. po to, kai jis ištarė burtą, aš maniau, kad tai buvo pokštas, kai jis baigė lieti rašybą, jis man pasakė, kad jis ką tik baigė rašyti rašybą, ir, mano didžiausia nuostabai, per tas 2 dienas, mano vyras tikrai grįžo maldaudamas man atleisti, jei jums reikia jo pagalbos, galite susisiekti su juo e pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196. jis nori padėti bet kuriam kūnui, kuriam reikia jo pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  181. DR ISIKOLO, pats geriausias rašytojas internete, atkuria mano nutrūkusius santykius ir aš labai rekomenduoju DR ISIKOLO visiems, kuriems reikia pagalbos.
    Mano vyras paliko mane pas kitą moterį prieš 3 mėnesius ir nuo to laiko mano gyvenimas buvo kupinas skausmo ir širdies plakimo, nes jis buvo mano pirmoji meilė, su kuria praleidau visą gyvenimą. Mano draugas man pasakė, kad jis pamatė keletą rašytojo, vadinamo DR ISIKOLO, liudijimų, kad jis gali per kelias dienas sugrąžinti meilužį. Aš juokiuosi ir sakiau, kad nesidomiu, tačiau dėl meilės, kurią mano draugė turėjo man, ji pasikonsultavo su didžiausiu kunigu mano vardu ir, man pačiai didžiausiai nuostabai, po dviejų dienų mano vyras pirmą kartą paskambino man po trijų mėnesių, kad manęs trūksta ir kad jam labai gaila dėl visų dalykų, kuriuos jis mane išprovokavo.Jis grįžo man ir dabar esame laimingi kartu. Aš vis dar negaliu tuo patikėti, nes labai neįtikėtina. Ačiū DR ISIKOLO, kad sugrąžinote mano meilužį ir mano mylimąjį draugą, kuris užtarė mano vardu, bet kuriam, kuriam gali prireikti šio didžiojo kunigo pagalbos, nurodykite el. Pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite „Whatsapp“ jį aplankyti +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  182. Laimė yra viskas, ką matau dabar. Niekada negalvojau, kad aš ir mano draugas mes vėl susivienijame. Po to, kai buvau su juo 5 metus, jis išsiskyrė su manimi, padariau viską, kad jį sugrąžintų, bet viskas be reikalo, aš jo norėjau. Dėl meilės jam aš visko maldavau, pažadėjau jam, bet jis atsisakė, paaiškinau savo problemą kam nors internete ir ji pasiūlė man geriau susisiekti su rašybos žinovu, kuris galėtų padėti man balsuoti burtažodis, kad jį sugrąžintų, bet aš esu tas tipas, kuris niekada netikėjo rašyba, aš neturėjau kito pasirinkimo, nei išbandyti, išsiųsdavau el. laišką į rašybos keitiklį ir jis man pasakė, kad nėra problemų, jog viskas bus gerai prieš 3 dienas, kai jis atiduos rašymas ir stebėtinai trečią dieną, tai buvo apie 16 val., mano buvęs man skambino, aš buvau toks nustebęs, atsiliepiau į skambutį ir viskas, ką jis pasakė, kad jam labai gaila dėl visko, kas nutiko, kad jis norėjo, kad aš grįžčiau pas jį jis mane labai myli, aš buvau toks laimingas ir ėjau pas jį, štai kaip mes pradėjome gyventi nuo to laiko vėl laimingai kartu pažadėjau, kad visiems, kuriuos žinau, kurie turi santykių problemų, aš tam žmogui padėsiu nukreipdamas jį į vienintelį tikrąjį ir galingą rašybos keiksmažodį, kuris man padėjo išspręsti savo problemą ir kuris skiriasi nuo visų ten esančių netikrų, visiems, kuriems reikalinga rašybos keitiklio pagalba, jo el. pašto adresas (drodion60@yandex.com) arba „WhatsAPP“ jo mobiliojo telefono numeris +2349060503921

    AtsakytiPanaikinti
  183. Vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg ji būtų turėjusi piktą rašybą. Paulius per naktį atsisuko prieš mane be jokio perspėjimo. Tai įvyko praėjusiais metais, aš buvau beviltiškas, todėl naudojau kiekvieną rašybos svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas man atsiuntė nuorodą į Dr. Ilekhojie svetainę ir aš su juo susisiekiau. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras ir aš vėl esame kartu. Man labai malonu ir privilegija turėti tokį puikų žmogų kaip jūs mano pusėje. Ačiū! Todd susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259 SVETAINĖ: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    AtsakytiPanaikinti
  184. Vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau nuniokota. Atrodė, lyg ji būtų turėjusi piktą rašybą. Paulius per naktį atsisuko prieš mane be jokio perspėjimo. Tai įvyko praėjusiais metais, aš buvau beviltiškas, todėl naudojau kiekvieną rašybos svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Draugas man atsiuntė nuorodą į Dr. Ilekhojie svetainę ir aš su juo susisiekiau. Jis pradėjo dirbti su manimi birželio mėnesį. Dėl visų jo nuostabių darbų mano vyras ir aš vėl esame kartu. Man labai malonu ir privilegija turėti tokį puikų žmogų kaip jūs mano pusėje. Ačiū! Todd susisiekite su gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259 SVETAINĖ: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    AtsakytiPanaikinti
  185. Ačiū pone už jūsų tikrus burtus. Aš esu Filipas Bardanas iš Vokietijos, tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nesu patyręs nieko panašaus. Prieš susitikdamas su jumis, pone, aš išbandžiau visas įmanomas priemones, kad galėčiau susigrąžinti savo žmoną, tačiau iš tikrųjų supratau, kad man niekas neveikia ir kad mano žmona sukėlė daug neapykantos man. Maniau, kad nėra jokios vilties vėl susijungti su buvusia žmona. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR Isikolo padeda kitiems, nusprendžiau jam nusiųsti el. Laišką asmenolosolutionhome@gmail.com. pabandyti ir aš padariau viską, ką jis man liepė, pasitikėjau juo ir vykdiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per 48 valandas, ir būtent tada mano ex paskambino man. Sir, mes dabar labiau patenkinti, nei kada nors. Viskas atrodo tobula ir taip natūralu! Labai ačiū pone už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. čia vėl jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį pažiūrėti „Whatsapp“ telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  186. Forume pamačiau nuostabų šio galingo ir puikaus rašybos rašytojo, vadinamo DOKTORAS ISIKOLO, liudijimą. Niekada netikėjau tuo, nes anksčiau apie magiją nieko negirdėjau ir neišmokau. Nei viena siela nebūtų galėjusi paveikti manęs dėl stebuklingų burtų, tik tada, kai DOKTORAS ISIKOLO tai padarė dėl manęs ir sugrąžino man 8 metų santuoką ir per tas pačias 48 valandas grąžino sutuoktinį pas mane, kaip aš perskaičiau. internetas. Aš buvau nuoširdžiai nustebinta ir sukrėsta, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimo ir man priimant jį atgal. Man tikrai trūksta posakių ir nežinau, kiek reikia pasakyti, kad dėkoju jums DOKTORAS ISIKOLO, jūs esate Dievas, kurį man atsiųsite ir mano visa šeima. Čia yra jo svetainė: drisikolosolutionhome.webnode.com ir Jo el. Paštas : isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  187. Aš amžinai būsiu skolingas puikiajam gydytojui ODION už tai, kad sutvarkyčiau mano sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas savo meilužę 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos dalyvius, tačiau abejones atidėjau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu su vyru laimingai, nes ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi pinigų burtuose, loterijų burtuose, ligos burtuose E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  188. Aš amžinai būsiu skolingas puikiajam gydytojui ODION už tai, kad sutvarkyčiau mano sulaužytą santuoką po to, kai mano vyras paliko mane pas savo meilužę 6 mėnesiams. Niekada netikėjau burtais, kol draugas mane su juo supažindino. Iš pradžių skeptiškai žiūrėjau į jį, nes daug girdėjau apie melagingus rašybos dalyvius, tačiau abejones atidėjau, nes norėjau susigrąžinti savo vyrą ir padariau pagal tai, ką jis man liepė. Dabar mano vyras grįžo tik per 48 valandas nuo susisiekimo su juo. Aš po 6 mėnesių skyrybų vėl gyvenu su vyru laimingai, nes ilsiuosi tol, kol jis nebus žinomas visame pasaulyje. Jis taip pat specializuojasi pinigų burtuose, loterijų burtuose, ligos burtuose E.T.C. Dabar susisiekite su gydytoju ODION, susisiekite su juo el. Paštu; (drodion60@yandex.com) arba taip pat galite kreiptis į jį numeriu +2349060503921.

    AtsakytiPanaikinti
  189. Man labai malonu pasakyti kiekvienam, kad išgirstų mano parodymus. Aš esu Tracy Kovich iš Rusijos. Aš esu slaugytoja, ši mano meilės gyvenimo istorija. Aš vedęs 4 metus ir penktaisiais santuokos metais kita moteris turėjo atimti iš manęs savo meilužį, o mano vyras paliko mane ir vaikus, ir mes kentėjome 2 metus, kol sutikau pranešimą, kuriame šis vyras dr. Ilekhojie kažkam padėjo, ir nusprendžiau pabandyti padėti man sugrąžinti meilužį namo ir patikėkit, aš tiesiog siunčiu jam ir mano vyro nuotrauką ir po 48 valandų, kaip jis man pasakė, aš pamačiau mašiną, įvažiavusią į namą, ir štai, tai buvo mano vyras, jis atėjo pas mane ir vaikus, todėl aš džiaugiuosi galėdamas kiekvienam iš jūsų pasidaryti panašų į susitikimą su šį vyrą ir pasikvieskite meilužį į save. Galite susisiekti su juo šiuo el. pašto adresu {gethelp05@gmail.com} arba vis tiek galite paskambinti arba pažiūrėti „Whatsapp“ jam mobiliajame telefone +2348147400259 ačiū dr. Ilekhojie

    AtsakytiPanaikinti
  190. Sveiki draugai, tai yra mano liudijimas. mes susituokę 5 metus ir kartu 9 metus. buvome atskirti 4 mėnesiams. Jis nori ir nenori išgelbėti mūsų santuokos. Mes buvome puiki pora (bent jau aš tuo tikėjau) ir ginčijamės retai. Mėnesius prieš išeidamas iš namų jis buvo toks neaktyvus ir daug miegojo. Supratau, kad jis su kažkuo sieja emocinius reikalus, ir jis patvirtino, kad jį traukia. Tada jis pasakė, kad nebesimyli manęs ir negali su manimi gyventi. Aš mėnesių mėnesius maldavau, verkdavau ir panašiai. Man labai reikėjo pagalbos ir noriu, kad mano vyras grįžtų prie manęs. Aš naršiau internete, kai pamačiau ponios liudijimą, kaip dr. Ajayi, didis rašybos rašytojas, padėjęs išgydyti fibroidą ir sugebėjęs turėti savo vaiką, kuris savo ruožtu atkurta taika namuose. ji nutraukia jo kontaktą ir aš jį nukopijavau, iš pradžių skeptiškai norėjau susisiekti, bet man tikrai reikia ilgalaikio mano problemos sprendimo, todėl siunčiu jam žinutę, paaiškinančią mano situaciją, jis man liepė būti tikram, kad mano vyras ateis jei aš turėčiau daryti taip, kaip jis liepė, padariau viską, ką liepė, ir ketvirtą dieną gavau iš jo atsiprašymą, kuriame sakoma, kad jis nežino, kas nutiko. Tą vakarą jis grįžo namo ir paprašė už visus jo neteisingus veiksmus ir nuo to laiko mūsų meilė ir vedybos buvo stipresnės. Noriu padėkoti dideliam rašytojui dr. Ajajui už gerą darbą ir už tai, kad jis vėl tapo laimingas. Jei išgyvenate tą pačią santuokinę problemą ar turite kitų problemų, dėl kurių jums reikia skubėti, susisiekite su dr. Ajayi šiandien el. Paštu: Drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“ numeriu: +2347084887094. Jis sugeba atlikti bet kokį burtą, apie kurį galite pagalvoti, aš esu gyvas liudijimas.

    AtsakytiPanaikinti
  191. Aš nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima išsiskirstų. Įtariau, kad moteris naudojasi savo vyro juodosios magijos rašyba, kad jis negalėtų grįžti į savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir aptinkau komentarą, kuriame sakoma, kad daktaras Isikolo padėjo jai susigrąžinti savo vyrą po kelių mėnesių pertraukos. Paėmiau gydytojo Isikolo el. Laišką, kuris buvo komentare, ir el. Paštu. jam apie mano problemą, jis man atsakė ir padėjo man susigrąžinti savo vyrą per 48 valandas. Dabar mano vyras vėl su manimi ir jis yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Jei norite atkurti savo santykius, apsilankykite šiame el. laiške internete ir patys įsitikinkite, ką jis padarė žmonėms, aš labai džiaugiuosi galėdamas liudyti apie jo gerą darbą. visi nusipelno būti laimingi! Pabandykite jam, jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  192. Aš pažadėjau išsakyti savo liudijimus visame pasaulyje, kai mano vyras grįš pas mane ir mano vyras atvyko taip, kaip daktaras Isikolo pasakojo, kai man padėjo. Aš priėmiau teisingą kontaktą su gydytoju Isikolo, kuris yra puikus rašybos atstovas, galintis padėti išspręsti jūsų problemas. Mano vyras paliko mane kentėti ir aš niekada netikėjau, kad jis vėl grįš pas mane, bet kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, jis patikino, kad mano vyras grįš dar kartą. jis pateikė man sąrašą daiktų, kuriuos reikia nusipirkti, bet negalėjau jų gauti savo šalyje, todėl aš jam nusiunčiau pinigus, jis nupirko daiktus ir paruošė tobulą meilės burtą. Mano vyras grįžo pas mane per 48 valandas, prašydamas atleidimo. Tai yra tokia tikra ir tikra. Buvau tokia nustebusi, kad burtai suveikė taip, kaip jis man liepė. Tai nuostabu ir noriu, kad jūs patikėtumėte, nes gydytojas Isikolo yra toks tikras, todėl raginu susisiekti su juo dabar jo el. Laiške, kad jis taip pat galėtų jums padėti taip, kaip jis man padėjo. el. paštas yra isikolosolutionhome@gmail.com. Taip pat galite pažiūrėti jį „Whatsapp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti


  193. Aš taip džiaugiuosi, kad mano santuoka buvo atkurta. „Neseniai pasidarėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir viskas atrodo kaip normaliai. Jis pradėjo su manimi elgtis geriau, ir tai buvo abiem gydantis procesas. Košmaras, kuris truko beveik 2 metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Panašu, kad mes vėl įsimylėjome! Mes abu palikome praeitį ir bandome judėti į priekį - ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Aš negaliu žodžiais išreikšti, kokia dėkinga esu dr. Vienybė! Panašu, kad pagaliau iš naujo atradome tuos dalykus, kurie privertė mus įsimylėti. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū daktarui OSUNOGIE, kad išgelbėjote mano sudužusią santuoką ir nuvedėte mano vyrą pas mane! “. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Dėkojame daktarui OSUNOGIE. Jei iškilo kokių nors problemų dėl jūsų santykių ar santuokos, susisiekite su Dr.OSUNOGIE dabar ir aš jums garantuoju, kad jis jums padės. Siųsti jam el. Laišką: (osunogie@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  194. Niekas niekada negalėjo priversti manyti, kad tą dieną tikrai bus parašytas laiškas, kurį ruošiuosi rašyti. Aš buvau didžiausias pasaulio skeptikas. Niekada netikėjau stebuklingais burtais ar panašiais dalykais, tačiau patikimas šaltinis (labai artimas bendradarbis) man pasakė, kad daktaras Isikolo yra labai atsidavęs, gabus ir talentingas žmogus, o po jo „cajoling“, ji ( mano bendradarbis) privertė mane susisiekti su jo el. isikolosolutionhome@gmail.com. Tai buvo vienas geriausių dalykų, kuriuos aš kada nors padariau. Mano meilės gyvenimas buvo aptemtas; Aš buvau išgyvenusi dvi skyrybas ir buvau ant trečdalio slenksčio. Aš tiesiog negalėjau patirti dar vienos skyrybų ir norėjau labiau stengtis, kad mūsų santykiai veiktų, tačiau neatrodė, kad mano vyras tuo rūpinosi. Taigi, nieko nelaukdamas, o pralošdamas, pasitikrinau. Buvau apiplėštas. Gydytojas Isikolo yra skirtas REAL. Jis darė viską, ką daro, ir štai ne vėliau kaip po dviejų dienų aš turėjau savo vyrą! Tai buvo tarsi stebuklas! Staiga jis norėjo kreiptis į vedybų konsultacijas ir mums labai, labai gerai sekasi atsigauti! Meilė ir daugybė palaiminimų jums atgal! Kreipkitės į gydytoją Isikolo per jo el. Paštą: isikolosolutionhome@gmail.com arba „Whatsapp jam“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  195. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  196. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  197. Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti