2018 m. rugpjūčio 14 d., antradienis

Kaip "chalopas" į "dvarą" ėjo


439-oji istorija. Vykdydamas mirštančiojo "paskutinę valią", 2018.08.09 susitikau su Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu. Neiškrito man jokia "laimės valanda" - tiesiog parašiau atvirą laišką merui ir paleidau į socialinius tinklus, kad su meru galėčiau susitikti kaip lygus su lygiu, kaip žmogus su žmogum, kaip kaunietis su kauniečiu - neformaliam pokalbiui. Aš norėjau pasižiūrėti jam į akis ir kad jis į mano. Norėjau jį išgirsti. Norėjau pajusti. Ir be abejo, turėjau viltį. Viltis miršta paskutinė - pirma miršta žmogus. Būtent dėl to verta visomis įmanomomis priemonėmis kovoti iki galo. Dar ne galas. Galas bus, kai rugpjūčio 31d. užsibaigs reorganizacija ir aš, kaip V. Bacevičiaus pradinės mokyklos pirmininkas neteksiu įgaliojimų, nes neliks pačios tarybos, nes neliks ir pačios mokyklos. Tačiau dar ne galas... Dar ne pabaiga. Kovą nereikėtų suprasti vien, kaip kraujo leidimą peiliais. Net pralaimėjus pagrindinį lemiamą mūšį būtina kautis dėl to, kas visad buvo ir lieka - dėl savo vaikų gerovės.

Tačiau nepaisant viso to, vistiek kai kurių buvau išvadintas "chalopu", bėgančiu į "dvarą" laižyti pono padų. Aš nuėjęs į savivaldybę nieko neprašiau. Aš SIŪLIAU. Siūliau įsiklausyti į mano žodžius ir sustabdyti dviejų mokyklų: Kauno V. Bacevičiaus pradinės ir Žaliakalnio progimnazijos reorganizaciją.

Neatpasakosiu žodis žodin ką ir kaip mes ten kalbėjomės. Nepateiksiu jums stenogramos, nors galėčiau. V. Matijošaitis pasakė: "Teisėsauga teisinga. Pagal mane tikrai viskas yra teisinga." Jis nemato jokios Kauno V. Bacevičiaus pradinės mokyklos perspektvų kaip mokyklos. Jis nemano, kad mokykla yra laužas, bet perspektyvų nemato. Tačiau, kai 45 minučių pokalbio pabaigoje dar sykį pasiūliau sustabdyti reorganizaciją, jis atsiduso, pakreipė galvą kažkur į šalį ir pasiūlė dar sykį susitikti 2018m. rugpjūčio 14d., dalyvaujant Kauno švietimo skyriaus vedėjui Virginijui Mažeikai. Šiandien įvyko tas susitikimas mero kabinete, bet paties mero nebuvo. Man buvo pasakyta, jog meras negali dalyvauti susitikime. Kodėl? To man niekas nepaaiškino.

Visvaldas Matijošaitis nenorėjo būti meru. Jis nesiruošia toliau būt meru. Jis pats man taip pasakė. Tačiau galbūt, jis ruošiasi tapti prezidentu... Galbūt. To jis man nesakė.

Meras neskaito visokių viešumoje skelbiamų rašliavų. Jis pats man taip pasakė - tik kitais žodžiais. Necituosiu.

Kai kas klaidingai suprato, jog fotografuodamasis su manimi, meras kuria savo įvaizdį. Baikit juokus. Tai aš pokalbio pabaigoje jam pasiūliau nusifotografuoti. Ir jis sutiko. Kam man to reikėjo? Man reikėjo. Man reikėjo kaip įrodymo, jog aš numečiau pirštinę, o jis pakėlė.

PIRMA DALIS

DALYVIAI
2018.08.14 Mero kabinete mane pasitiko Rasa Šnapštienė Kauno mero pavaduotoja ryšiams su nevyriausybinėmis organizacijomis, socialiniams reikalams, sveikatos apsaugai, švietimui, viešojo valdymo modernizavimui; Nijolė Putrienė Kauno savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja; Kristina Grybienė Kauno savivaldybės, Teisės skyriaus l.e. vedėjo pareigas.

ESMĖ
Ir šįkart nėjau kaip prašytojas - pasiūliau vykdyti TĄ švietimo reformą, TĄ reorganizaciją, sujungti tų dviejų mokyklų administracijas, atleisti iš Kauno V. Bacevičiaus pradinės mokyklos nereikalingus žmones: valytoją, ūkvedį, sekretorę... Gi visas tas funkcijas galės atlikti Žaliakalnio progimnazijos techniniai darbuotojai. Gi atsilaisvintų patalpų, nebereikėtų direktorės kabineto, sekretorės urvelio, mokytojų kambario - atsilaisvintų pusę pirmo mokyklos aukšto ir atsirastų vietos didesnei sporto salei (išgriovus keletą sienų, kurios tikrai nėra joks paveldas), atsirastų vietos rūbinei. Na, o sanitarinius mazgus tereikėtų naujai įrengti. PASIŪLIAU mokytojus ir mokinukus palikti toje mokykloje, kad jie toliau galėtų ramiai mokytis jaukioje aplinkoje.

DISKUSIJOS
Rasa Šnapštienė: Supratom jūsų pagrindinę mintį... Jūsų pagrindinė mintis yra racionali.
Kristina Grybienė: Iki šiol su mokyklos bendruomene jokio kompromiso nepavyko rasti, dėl to ir bylų tokį skaičių užsivedę. Jūs esate iniciatoriai - mes tiktai ginamės. Bet norėčiau pažymėti, kad visi jūsų pateikti pasiūlymai savivaldybės negalėtų būti priimti dėl tos priežasties, kad jums žinoma... ir turėtų būti žinoma... nes ir bylose esame pateikę tą informaciją, kad jūsų tam pastatui Savanorių pr. 91 šiam momentui ne tik, kad nėra sustabdytas Higienos pasas, bet jis yra iš viso panaikintas. Ir netgi jeigu savivaldybė... netgi prie geriausių norų čia bandytume su jumis kompromiso ieškoti, tai teisiškai yra neįmanoma, nes ugdymas įmanomas tik pastate, kuris turi galiojantį higienos pasą, nes  kalbame apie bendrojo ugdymo paslaugų teikimą, nes taikomi gana aukšti reikalavimai. Registro duomenimis tas jūsų pastatas statytas 1941 metais ir kaip pasakyt... mes tiek metų ginčijamės su jūsų bendruomene, bet galiu pažymėti, kad čia nėra derybų objektas palikti vaikus tokiame pastate. Neturi tas pastatas galiojančio higienos paso.

Juokinga... Savivaldybė ginasi... Ne savivaldybė ginasi, o tėvų bendruomenė ginasi nuo savivaldos savivalės.
Ak, ta higiena. Grįžęs nusiploviau rankas, kad neliktų ant delnų biurokratijos žymių. Higiena kaip hiena. Higienos normomis vartaliojama kaip patogiau.
Nacionalinės visuomenės sveikatos centras 2018.08.01 (raštas Nr 11 14.1.2/-2-33087) mums rašo, bandykite skaityti atydžiai: "Pažymėtina, kad Lietuvos higienos normos HN 21:2011: "Mokykla vykdanti bendrojo ugdymo programas. Bendrieji sveikatos saugos reikalavimai", patvirtintos Lietuvos respublikos sveikatos apsaugos ministro 2011m. rugpjūčio 10d. įsakymu Nr V-773 (redakcija galiojusi nuo 2011m. rugpjūčio 11d. iki 2017m. rugpjūčio 31d.),  40 punktas ("40. Naujai statomose mokyklose priklausomai nuo numatyto mokinių skaičiaus turi būti įrengiama viena arba dvi sporto salės, vienam mokiniui skiriant 0,9 kv. m. plotą. Iš sporto salės turi būti išėjimas į kūno kultūros zoną.") taip pat numatė tik naujai statomoms mokykloms keliamą reikalavimą įrengti vieną arba dvi sporto sales. Atsižvelgiant į tai, kad reikalavimas įrengti sporto salę (sales) taikomas tik naujai statomoms mokykloms, bei mokykloms pradedančioms vykdyti ugdymo veiklą ne mokslo paskirties pastatuose ar patalpose, mokyklos vykdančios bendrojo ugdymo programas ir neturinčios įrengtos sporto salės, ugdymo programą galima įgyvendinti kitu adresu, kitose patalpose."
Pasirodo, sporto salės būtinos tik naujai statomoms mokykloms, o senoms mokykloms visada galiojo 0,9 kv.m.mokiniui, o ne 8,5 mokiniui reikalavimas. Arba kažko mes čia neįsiskaitome? Tai kaip tada šimtametei Kauno V. Bacevičiaus mokyklai 2015 sustabdė higienos paso galiojimą dėl sporto salės, o dabar suvisam panaikino? Kodėl mokyklos mokinukai negali vykdyti sporto užsiėmimų kitose patalpose, o va, Žaliakalnio progimnazija galės? Atrodo biurokratai pasiklydo savo pačių raštuose. Tikrai verygos burtai veikia. Kaip norima, taip ir vartoma.
Beje, beje... paprastas pilietis gali ir nežinoti, kada pastatas pastatytas, bet atsakingi valdininkai... Dabartinės mokyklos pastatą pastatė ir 1903-1904 m. fundavo žydas Leiba M. Markusas. Vos pastačius statinį, jame įsikūrė 2-asis Kauno tvirtovės pėstininkų pulkas. 2017m. čia įsikūrė mokykla.

Rasa Šnapštienė: Vaikai auga, auga ir jie visad užauga... Buvusieji pirmininkai siekė, kad jie užaugtų ir išeitų iš tos mokyklos ir tas procesas gali tęsti be galo, kadangi jūsų bendruomenė buvo sustabdžiusi reorganizaciją ir mes turėjome leisti komplektuoti pirmas klases. Ta veikla buvo teisėta ir vyko, ir vyko ir kažkada ateina laikas, kada jau yra riba ir jau rugsėjo mėnesį jokiu būdu...

Tas procesas gali tęstis be galo, nes Žaliaklniui reikia pradinės mokyklos. Su rugsėjo pirmąja nesustoja gyvenimas. Vaikai gimsta, kuriasi naujos šeimos, naujos šeimos keliasi į Žaliakalnį, miesto centre statomi nauji biurai... Tačiau susidaro toks įspūdis, jog Kauno savivalda ruošiasi arba karui, arba totaliai emigracijai, arba ekonominiam miesto nuosmūkiui.

V. Mažeika: Aišku, dalis tų argumentų savu laiku galėjo būti diskutuojami. Gaila, kad mes turėjom tokią situaciją, kad... sakysim, sprendėm tą ginčą tiktai teismuose... realiai... Situacija susiklostė kaip susiklostė. Tos klasės dėl teismo užtikrinimo priemonių sukomplektuotos nepilnos. Įvedant etatinį mokytojų apmokėjimą nuo rugsėjo pirmos, praktiškai tai sąlygoja mokytojų pareigybių skaičių ir finansavimą, tai... sakysim, aišku kad moksleivių krepšelio finansavimo neužteks, kaip jo jau neužteko ir pernai... sakysim, ten 50 tūkst. eurų berods buvo jūsų mokyklos mokos fondas... Tai pati reorganizacija, kaip suprantu, juridiškai baigiasi rugpjūčio 31d. Jos nei pratęsi, nei kažkaip kitaip padarysi. Yra tie savivaldybės tarybos sprendimai priimti... Pati procedūra nereglamentuota civiliniame kodekse, tai... ta reorganizacija baigiasi rugpjūčio 31d.

Tipiškas biurokrato atsakymas. Kažką panašaus girdėjau Vilniuje iš Švietimo ir mokslo ministerijos klerko lūpų: ping-pong, ping-pong... Diskutuoti galima visada. Sprendimus galima priimti bet kada. Kas mus valdo: higienos normos ar popieriniai raštai? Juk mes esame žmonės, ne kompiuterinės programos. Mes galime priimti visokius sprendimus, bet kokius atšaukti, jei jie kertasi su sveika logika. Tačiau taip nėra. Mus valdo ne žmonės, o popierius. Tai kam reikalinga ta savivalda - pakaktų gero serverio ir kompiuterinės programos, kurios nepaduosi į teismą, su kuria nepasiginčysi. Rezultatas būtų toks pat.

Rasa Šnapštienė: Girdžiu iš pirmininko... tai yra tikrai racionalus pasiūlymas... Na, ir mes pateikiame racionalius atsakymus į tuos pastebėjimus. Iš tikrųjų, kaip pastebėjo Kristina, labai gaila, kad anksčiau nebuvo tų racionalių pirmininkų... Reorganizacija vyks šiaip ar taip... Dėl to pastato situacija yra tokia, kad tas pastatas... problemos su sporto sale susijusios. Vienintelis, kas neatitinka yra su sporto sale susiję dalykai. Dėl V. Bacevičiaus yra daug pažeidimų, kurių taip lengvai neišspręsi... Yra du dalykai: vaikų ugdymas, vaikų gerbūvis, pasitenkinimas mokymusi ir pan. Kitas dalykas yra pastatas, kuris yra aiškiai reglamentuojamas įstatymais, nustatytom normom ir t.t. Natūralu, kad šitas pastatas, šios dienos reikalavimų niekaip neatitinka ar ten bus tik dalis kažkokios mokyklos klasių, ar ten bus dvi klasės kažkokios mokyklos, pastatas iš viso nebeatitinka šiandieninių reikalavimų ugdymo patalpoms. Viskas. Ir jeigu mes norim pritaikyti šiandieniniams reikalavimams, mes turim vos ne kaip pusę mokyklos pastatyti, kad jį mes galėtume pritaikyti šiandieniniams reikalavimams.

Ne pusę mokyklos - tik sporto salę, kuriai finansavimas atsirastų iš visokių fondų. Bet va noro ir valios nėra. Geros valios. Sveikos logikos. Galų gale, net toje pačioje mokykloje galima įrengti erdvesnę sporto salę, kad atitiktų HIGIENOS NORMAS.

-Ponas Mažeika, mes buvom susitikę, siūlėm susėsti prie apskrito stalo įvairių institucijų darbuotojams, savivaldos atstovams ir spresti problemą taikiu būdu, - sakau pokalbio metu greta sėdinčiam V. Mažeikai.
-Taip, mes į tą situaciją visą laiką stengėmės žmogiškai reaguoti. Tiktai gal... aš subjektyviai stebėjau, kad... na, sakysim... vieną dieną šnekam, kitą dieną turim teisminį ieškinį, tai... tai sakysim, tas trukdė diskusijai.

Kitą dieną ponas Mažeika turėjo suorganizuoti apskritą stalą (pavasario laikas), bet kitą dieną neatsirado laiko ir noro. Na, o žmogiškumo faktorių įvertins patys mokinių tėvai...

-Bet suprantat, tai yra labai žmogiškas dalykas - mums gintis kažkaip reikėjo. Mes neturėjom kitų priemonių kaip gintis, - paaiškinau "žmogiškumo" pagrindus p. Mažeikai.

Nijolė Putrienė: Tikrai jūsų pasiūlymas yra įdomus, galbūt svarstytinas, bet dabar praktiškai pasižiūrėkim į tą klausimą. Šiuo metu šitose patalpose vaikai negali mokytis, jie turės išsikelt bet kuriuo atveju šiuo metu, net jeigu mes užvedam procesą, kad tą mokyklą pritaikyti šiandieniniams poreikiams... Na, pats pritaikymas užtruks kiek metų... kaip jūs įsivaizduojat?.. Aš nežinau, aš ne statybininkė, negaliu pasakyt... Minimum 2 metai, tai čia minimum. Tad kiek dar bus poreikio dar po poros metų tą pastatą naudoti ugdymo reikmėms?

Poreikio bus. 2016m. Žaliakalnio vietos veiklos grupė (VVG), tarp kurios valdybos devynių narių buvo ir trys "Vieningo Kauno" (valdančiųjų) atstovai: Raimondas Krištaponis, Edita Plūkienė ir Donatas Večerskis, parengė vietos plėtros strategijos išsamią 94 puslapių studiją. Čia teigiama, jog 2012-2014 metais Žaliakalnyje itin sparčiai didėjo gimstatumas, nepaisant to, jog tuo laikotarpiu dar sykį buvo apkarpytos motinystės išmokos. Čia kaip niekur kitur Lietuvoje bendras gimstamumo rodiklis tūkstančiui gyventojų  siekė 10.65 proc. ir padidėjo net 17.68 proc., nes čia pastaruoju metu apsigyveno daug jaunų šeimų.

Rasa Šnapštienė: Gerbiamas pirmininke, aš ir mano kolegos išgirdome. Šita idėja yra visiškai racionali ir įgyvendinama, jeigu mes matome kad pradinių klasių, mokinių iš Žaliakalnio yra ir jų daugės. Bet... Kokią mes turime situaciją? Higienos paso mes neturime ir žinome, kad reikalingas šitam pastatui remontas. Šiuo metu mes kalbamės per posėdžius, kaip suremontuoti šitą namą ir kreipiamės į paveldo skyrius... departamentą, kad labai aiškiai parašytų, kokie ten yra reikalavimai remontui. Jeigu mes pasižiūrėsim, tai ten... kaip anekdotai... jog turėklai, turėklų užlenkimas, jų aukštis... viskas turi būti išlaikyta. /.../ Mes kaip savivaldybė turime daug problemų su paveldu... mums atrodo nelogiška, bet jie mums sako, kad čia yra paveldas ir turi būti ten atstumas, rėmų kampas... durys ten kažkokios... lempos ir t.t. /.../ savivaldos esmė yra - veikia savivalda, bet aukščiau nustatytų teisinių aktų rėmuose. Kada mes susirinksime visą šitą informaciją, ką mes ten galime daryti, ką mes negalime daryti, mes ir turėsime informaciją apie prognozes... Kokios yra prognozės dėl pradinukų... Galimas atvejis, kad renovuosime atsižvelgiant, kad mokyklą paliktume pradinukams. Galimas atvejis. Kitas variantas - mokyklą renovuoti muzikos mokyklai. Jokiems privatininkams, jokiems plastinių operacijų, dantų... šitas pastatas nebus atiduodamas. Eitų kalba: arba pradinė arba muzikos mokykla. Priklausomai nuo to, ką mums pasakys paveldas.

Baikit, baikit, baikit... Pačiam kultūros paveldo departamentui gresia reforma. Anot kultūros ministrės L.Ruokytės-Jonsson „Įgyvendinus kultūros paveldo apsaugos pertvarką, beveik 80 proc. kasdienių paveldo problemų (…) būtų sprendžiama savivaldybėse.“

Rasa Šnapštienė: Aš pilnai suprantu ką jūs sakot ir jeigu mes su jumsi toliau bendraujame, sakysime... ką tas paveldo skyrius pasakė, mes galim ir toliau spręsti apie to pastato paskirtį... Pavyzdžiui, turint kažkokias patalpas jūsų vaikams susitikimui, jeigu nebus ten pradinių klasių... Arba šitas, jeigu pasakys, kad yra didėjimas... Taip? Arba muzikos mokykla - nieko daugiau nebebus /.../Jūs visą laik galite kreiptis pas Nijolę, galite kreiptis pas mane klausti tokia yra situacija, nes nepereis tas pastatas iš švietimo skyriaus žinios.

-Bet suprantat, iki rugpjūčio 31d. aš būsiu Kauno V. Bacevičiaus pradinės mokyklos pirmininku. Po to jau nebebūsiu, nes reorganizacija jau bus įvykusi, - atsakiau jai.
-Aš noriu pasakyti, pirmininke, mes tikrai kalbamės. Jūs galit kreiptis kaip pilietis, kaip miestietis... Galima užeiti ir neužsirašius priėmimui... - tarė Rasa Šnapštienė.

Deja, deja, deja... Kai 2016-ųjų metų žiemą norėjau patekti dėl tų pačių problemų pas merą, man pasiūlė "užsirašyti", t.y. užsiregistruoti, pateikti rūpimą klausimą, jei... jo neišsprendė kiti savivaldybės klerkai. Pas merą patekau tik šiais metais, įgijęs statusą, kreipęsis į jį atviru laišku.

****

ANTRA DALIS
Kai pralaimimas pagrindinis mūšis, protingas vadas stengiasi išsaugoti savo kariauną, o ne palikti jos myriop ir pats skuosti į krūmus. Taigi, toliau tęsėm pokalbį apie postapokaliptinį pasaulį.

KLASIŲ DRASKYMAS
Jei Kauno V. Bacevičiaus pradinės mokyklos (KVBPM) vaikai pereis į Žaliakalnio progimnaziją, jų klasės bus ardomos ir draskomos. L. e. Kauno Žaliakalnio progimnazijos direktoriaus pareigas Taisija Kovalenkina 2018.08.06 dieną KVBPM  tarybos posėdyje pasakė: "Pagal tai kokius duomenis turiu, tai: 2a pereina 18 ir 2b – 6, viso 24 vaikai. 3a – 15 ir 3b – 21, viso 36 mokiniai iš jų bus 2 perkelti į 3a, 3b pilna ir 3c 18 mokinių, tai dar 8 vaikai bus prijungti ir yra 26, 3d – 26 mokiniai. Viena mažesnė klasė bus išskirstyta per 3 klases. 4a -9 mokiniai, 4b- 21, reikės spręsti kurie iš 4b pereis į 4a."
-Galite jūs ką nors pasakyti? - į V. Mažeiką kreipėsi Rasa Šnapštienė, o jis atsakė:
-Mes visą laiką vertinam tą situaciją, kad klasės nesubyrėtų. Ir V. Bacevičiaus mokykloje turėjom visą eilę atvejų, kai net rugpjūčio pačioj pabaigoj subyrėjo klasė... Tai dėl to ir buvo svarstomi variantai, kad gal su mokytojais ir visa klase keliatės į... jeigu Žaliakalnio progimnazija netinka, tai sakysim, kažkur kitur, kur tas tiktų, bet tokio varianto nepavyko surast priimtino bendruomenei. Dabar tos Bacevičiaus klasės visos yra mažesnės negu Žaliakalnio progimnazijos /.../ Aišku jungiant klases yra žiūrima kurios klasės yra didesnės ir kokia yra patalpų situacija, kur jūs labai griežtai patalpas vertinat. Tai įvertinant visus... ir darbo kodeksą aišku... nes darbo kodeksas nenumato pagal vaikų skaičių ten sakysim likti... pirmenybę...

Klasės nebyrėjo - tiesiog kol nuo 2015m. vyko teismai, Kauno Švietimo skyrius visomis išgalėmis trugdė formuoti pirmokų klases. O jei klasės "nubyrėjo", tai tik dėl to, jog tėvų nervai neatlaikė savivaldos smūgių ir bandydami apsaugoti savo vaikus, nuėjo į kitas mokyklas. Liko tik tie, kurie tikėjo sveiku protu, valstybe ir teisingumu.

-Aš suprantu, jog yra įstatymai, bet į esamą situaciją reikėtų pasižiūrėti žmogiškai, nes tai yra jautrus dalykas. Noriu, kad į tai būtų pasižiūrėta jautriai, kad nebūtų nuskriausti nė vienos mokyklos mokiniai, - tariau aš.
-Vedėjau, tada pasižiūrim susitikimą kitą savaitę su direktore [Taisija Kovalenkina] ir kad jinai atneštų pagrindimą... arba kaip buvo formuojamos pradinės klasės, kas iš kur perkeliama, ir kaip paliekamos mokytojos, ir koks yra argumentas palikti vieną ar kitą mokytoją, - kreipėsi R. Šnapštienė į Kauno švietimo skyriaus vedėją.
-Gerai, aš tą padarysiu... - nuolankiai atsakė jis.

SPINTELĖS
L. e. Kauno Žaliakalnio progimnazijos direktoriaus pareigas Taisija Kovalenkina 2018.08.06 dieną KVBPM  tarybos posėdyje pasakė: "Spinteles turės įsigyti tėvai, nes mokykla tikrai tokių lėšų neturės."
-Dėl spintelių kreiptrasi į savivaldybės administracijos direktorių. Bus skirta 3500 eurų.. - susitikimo metu tarė V. Mažeika.

Valio! Kauno savivaldybė skirs pinigų spintelėms... Na, nors tiek...

PASTOVIOS KLASĖS
-Tikrai buvo kalbėta su ta pačia laikinąja direktore ir būtent, tiem vaikam, kurie ateina visu komplektu, t.y. viena antra klasė, viena trečia klasė ir dvi ketvirtos klasės...jiems yra remontuojami kabinetai. JIEMS, - pabrėžė N. Putrienė.
-Ir jiems bus pastovūs... - užsitikrinau aš. Gal ne taip nugirdau, ne taip supratau. Nes kuriam galui tokiu atveju savivaldybė išleis 3500€ spintelėms?!
-Jie bus, kaip ir priklauso pradinukams, jie bus pastoviai tam kabinete, - užtikrino N. Putrienė.

KŪNO KULTŪROS PAMOKOS
L. e. Kauno Žaliakalnio progimnazijos direktoriaus pareigas Taisija Kovalenkina 2018.08.06 dieną KVBPM  tarybos posėdyje pasakė: "Na mes organizuojame ugdymą nuo rugsėjo 1 d., jei neprasidės sporto salės statyba nuo rugsėjo 1 d., vaikai nebus vežami ir sportuos lauke, pukiausias aikštynas ir visi vaikai telpa. Ir jokių problemų nesudaro."

-Ta vežiojimo istorija... jūs suprantat, kad jinai yra padiktuota ir tėvų iniciatyvos. Aišku ieškant racionalių sprendimų ten būtų galima surasti tuos racionalius sprendimus... sakysim, skaitant tą pačią higienos normą... - paaiškino V. Mažeika.
-Ar nėra kitų alternatyvų? - nustebau.
-Maniežo variantą svarstėm, bet mano žiniomis, maniežo variantas netiko bendruomenei... - atsakė V. Mažeika.
-Bendruomenei... t.y. kokiai? - paklausiau.
-Bacevičiaus... - atsakė V. Mažeika ir pridūrė: - Įvertinus visas biurokartines situacijas Higienos centras savo išvadas padarė. Kažkokios alternatyvos galimos./.../ Jeigu nuolat nebūtų apeliuojama, kad ta Žaliakalnio progimnazijos salė yra bloga, gal nereikėtų ir važinėti.

Bendruomenei netinka vykdoma reorganizacija.
O juk Kauno Žaliakalnio progimnazijos salė iš tiesų yra prasta: be ventiliacijos ir maža. Gi ne kas kita, o būtent Kauno savivalda, Švietimo skyrius nieko geresnio nesugalvojo, kaip surasti sporto salę kitame Kauno rajone, kitoje, jau uždarytoje mokykloje už 3.5 km, per 30 min. kelio automobiliu.

BAIGIAMASIS POTĖPIS
Rasa Šnapštienė: Gerai, kad jūs atėjot ir mes čia kalbamės.
V. Mažeika: Šiaip kas trukdė komunikacijai... kai svarstomi kažkokie variantai jie tampa kažkokio tai teisminio nagrinėjimo objektu... Šito irgi nesinori, nes tada atvira komunikacija nevyksta.
Rasa Šnapštienė: Nes tada dingsta pasitikėjimas. Mūsų komanda linkusi atvirai ir paprastai bendrauti. Ir kai tu matai, kad tavo mintis arba sakinys yra iškreipiamas, jame įžvelgiama kažkokia tai klasta, tada tikrai pasijunti toksai... na... apgautas.

EPILOGAS
"Vieningas Kaunas" prieš rinkimus pažadėjo Kauno V. Bacevičiaus mokyklą išsaugoti. Kai įvyksta atvirkščiai - tikrai pasijunti apgautas. Gerai, kad kalbėjomės - blogai, kad per vėlai. Blogai, kad valdininkai Lietuvoje labiau vadovaujasi emocijomis, nei šaltu ir racionaliu protu. Blogai, kai valdininkas Lietuvoje jaučiasi apgautas. Dėl to yra kalti tik tėvai, kurie gina savo vaikų teisę į pilnavertį ugdymą. Tikiuosi čia ir dabar nebuvo iškreiptos nei mintys, nei sakiniai. Gal šįkart nepasijus valdininkai apgauti. Jokios klastos - tik noras rūpintis savo vaikais.

Rasa Šnapštienė įpareigojo V. Mažeiką ir N. Putrienę atvykti į Kauno V. Bacevičiaus pradinės mokyklos tarybos posėdį rugpjūčio 20d., 18 val..

POST SCRIPTUM

318 komentarų:

  1. Kaip aš sugebėjau atsiskaityti su savo vyru padedant dr. Ajayi rašytojui, aš esu 47 metų su trim vaikais, vieną rytą maždaug prieš 8 mėnesius mano vyras tiesiog pabudo iš lovos, o kitas pasakė, kad turėtume išsiskirti, kad jam nebeįdomi mūsų santuoka, šie žodžiai mane subalansavo ir aš beveik nualpiau, pamelavau pas jį ir paklausiau, kas nutiko, bet jis atsisakė nieko pasakyti, tą patį mėnesį jis paliko namus ir paliko mane ramybėje su vaikais ir būti nuoširdžiam man nebuvo lengva, net liepė jo seseriai padėti man maldauti, kad atleisčiau, jei nesąmoningai klydau ir visi malonumai patenka į kurčią ausį. Aš ieškojau pagalbos iš kitos platformos, bet viskas nepavyko, kol perskaičiau straipsnį apie dvasingą vyrą - rašytoją, vadinamą dr. Ajayi, aš jam paaiškinau savo problemą ir jis liepė man pateikti šiek tiek informacijos, kurią aš jam daviau, jis man papasakojo vyrui nėra tinkamo proto, kad juo manipuliuoja kita moteris, todėl jis ir siekia skyrybų, tačiau jis man liepė nesijaudinti, kad po trijų dienų visi mano rūpesčiai pasibaigs ir mane labiausiai nustebins rašybą ištarė didysis dr. Ajayi, mano vyras paskambino, kad jis grįžta namo ir net paklausė manęs, kiek laiko jis buvo išvykęs iš namų, aš tikrai laiminga, kad mano santuoką išgelbėjo didysis rašytojas, vadinamas dr. Ajayi, skyrybos niekada neįvyksta, aš gavau paaukštinimą darbo vietoje, viskas mano gyvenime pasisuka į gera ir puikus rašytojas dr. Ajayi turi būti už visa tai ačiū. Jei susiduriate su santuokos problemomis, jei ieškote gimdos vaisių, jei norite susigrąžinti buvusį meilužį, jei norite laimingų loterijų numerių, jei jums reikia apsaugos burtų, rašybos dėl turtų ir pan. Jūs galite laisvai susisiekti su dr. Ajayi dėl bet kokio rašybos darbo ir jums tai bus amžinai malonu, nes bus patenkinti visi jūsų širdies troškimai. Su juo galite susisiekti el. Paštu: drajayi1990@gmail.com arba „Whatsapp“ +2347084887094.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Mano begalinis pagyrimas skirtas šiam giliai kerėtojui, kurį verta mėgdžioti. Ačiū daktare. Sveiki, mano vardas Donna 38, aš gyvenu San Francisko įlankos rajone Kalifornijoje. Mano emocinis gyvenimas pasisuko labai stipriai ir buvo palaimintas, nes mane nukreipė šeimos draugas, tapęs seserimi, skausmas buvo toks nepakeliamas, kad mane traumavo, nes man skaudėjo, turėjau neramių naktų, dėl kurių mane beveik apgailestavau. likus maždaug metams iki mano susitikimo su daktaru Egwali, kuris padėjo atgaivinti tai, kas, mano manymu, dingo. Patikėkite, kad iš pradžių aš taip pat buvau netikintis dėl įvairių susitikimų su keletu rašybininkų ir svetainių, esančių ant savo žavingo vyro sugrąžinimo prie manęs ribos, aš visada buvau stipri ir žinojau, kad turi būti patikima vieta padėti mano pačios santuokinė trauma už tai iš tiesų sukėlė tiek daug chaoso. Kathy surado daktaro Egwali straipsnį ir atidavė jį man, aš susisiekiau su juo ir paaiškinau, ką išgyvenau, jis sakė, kad jis turėjo atlikti tam tikras apeigas, kurių metu buvo atliktos visos būtinos procedūros, nes tos apeigos buvo atliktos, mūsų gyvenimas buvo toks spalvingas, nuo to laiko jis yra mano idealus vyras ir myli mane bei mūsų vaikus. Dar kartą dėkoju jums, daktare, galite prisijungti prie jo bet kurioje iš šių terpių ir būti laiminga siela, nes tikiuosi, kad pasiseks!

    „Viber“ / „WhatsApp“: +2348122948392
    El. Paštas: dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aš taip didžiuojuosi ir džiaugiuosi, kad būsiu čia pasidalinti šiuo nuostabiu, nuostabiu ir ypatingu liudijimu, aš tiesiog negaliu patikėti dabar, kad mano buvęs yra čia su manimi, prašydamas visų savo blogų darbų, sakydamas, kaip jis jaučiasi tuščias Jis buvo toli jis paliko mane ir pakenkė man tiek daug po skyrybų, kuri įvyko prieš keletą mėnesių. Ir šis stebuklas įvyko iškart po to, kai paklausiau dr Egwali pagalbos, aš esu laimingiausia moteris pasaulyje šiandien, aš sakyčiau, kad mano buvau mano pusėje vėl. Tai stebuklas man ir mano šeimai ir amžinam malonumui ir linksmumui. Dabar esu laimingas ir aš nežinau, kiek išreikšti savo dėkingumą ir dėkingumą dr. Egwali. Labai rekomenduoju jam, jei jums reikia nedelsiant padėti, nes tai garantuoja manimi.
    El. Paštu jį šiandien /Dregwalispellhome@gmail.com arba per
    Whatsapp: +2348122948392.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kartais gyvenimas gali būti įdomus, viena minutė yra graži ir kita minutė yra visiškai kitokia. Mano vyras ir aš gyvenau labai gražus gyvenimas prieš netikėtą chaosą, gyvenimą be dėmių ar nepasitikėjimo, kol mes neturėjome jokių problemų su mūsų vaikų paramą, jis nustojo rūpinasi ir meilę ir rado nuotykius už flirto su savo prestižinio sutuoktinių namuose. Viskas, ką aš patyriau. Ir už tai, ką aš dirbau dėl nereikalingo malonumo, aš jaučiau šią tuštumą manyje, aš neturėjau idėjos, kaip man padėti su juo suvienyti, nes jis negrįžo namo, liko vėlai, gėrė, rūkyti, atliko visus dalykus, kuriuos jis niekada nebuvo padarė. Bet dėka žmogui, kuris atnešė džiaugsmą su stabilumu savo namams, dr. Egwali, gerų darbų vyras, yra toks tikras ir apgyvendinimas bandžiau ir pasitikiau. Pasikalbėkite su juo dėl to, kas jums rūpi ir jums bus malonu, kad padarėte. WhatsApp arba Viber +2348122948392 arba elektroniniu paštu Dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  5. Šiandien dauguma žmonių patiria skausmą įvairiuose santykiuose, nes sunku paleisti tikrąją meilę, kartais apsimetame, kad viskas gerai, bet taip nėra. Norėdami turėti mylimą žmogų, mes taip pat stengiamės rasti džiaugsmą ir laimę per ryšį, kurį sukūrėte per daugelį metų. Dr Egwali yra čia, kad padėtų sudaužytoms širdims, nes savo galingais meilės burtais jis sugeba atkurti meilės gyvenimą, kurio beveik nebeliko, kaip aš bandžiau ir manau, kad esu to liudininkas. gyvas šiandien. Aš rekomenduoju žmonėms, turintiems panašių santykių ar santuokos traumų, susisiekti su juo, jis yra grynas ir teisėtas, pasitikėkite manimi. „WhatsApp“ adresu +2348122948392 arba per
    Paštu /dregwalispellbinder@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  6. Gyvenimas su manimi nebuvo lengvas po to, kai mano santuoka iširo, kai mano vyras pasidavė skyryboms, bet dėkoju Dievui, kad pasinaudojo DR WALE, kuris yra kaip Dievas žemėje, kad atkurtų mano iširusią santuoką savo galingu kerais. 6 mėnesius kentėjau nuo depresijos, bet šiandien labai džiaugiuosi, kad susipažinau su DR WALE, nes jo burtai tikrai privertė mane patikėti, kad burtai yra tikri ir jie veikia. Aš ėmiau visus nurodymus, kuriuos man davė DR WALE, nes jis pažadėjo, kad padarys mane laimingą ir didžiuojasi, ir iš tikrųjų viskas, kas nutiko, ir mano vyras grįžo prie manęs, gulėdamas ant žemės ir per kelias dienas maldavo manęs atleidimo. po to, kai susisiekiau su juo, ir dabar mes vėl esame tobulai susieti visam gyvenimui. Drąsiai galiu pasakyti visiems, kad DR WALE burtai yra patys geriausi ir galingiausi. Aš esu jam amžinai dėkingas iki laikų pabaigos. Taigi, galite susisiekti su juo el. paštu: WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  7. PROFESIONALUS RABUOTOJAS, KURI GALI JUMS PADĖTI MEILĖS BUVO SKUBIAI SUGRĄŽINTI BUVUSIĄ MYLĖTOJĄ PO IŠSKYRIMO/SKYRYBŲ, NET JEI JŪSŲ SITUACIJA ATRODO BEILĖTIŠKAI! KONTAKTAI: DR WALE PER WHATSAPP/VIBER: +2347054019402 TIKRAI YRA GERIAUSIAS RAŠYBOS RATIKAS INTERNETU, IR JO REZULTATAS GARANTUOJA 100 %.
    Po šešerių santuokos metų su vyru mano vyras pradėjo vaikščioti su kitomis merginomis ir rodė man šaltą meilę, kelis kartus grasina skirtis, jei išdrįsčiau suabejoti jo romanu su kitomis merginomis, buvau visiškai sugniuždyta ir sutrikęs, kol vienas senas mano draugas papasakojo apie burtininką internete DR WALE, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms išspręsti jų santykių ir santuokos problemas. Kai susisiekiau su DR WALE, jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir aš vykdė visus jo man duotus nurodymus ir padariau viską, ko jis prašė. po kelių savaičių viskas pradėjo klostytis į gera, dabar jis nustojo vaikščioti su merginomis ir yra su manimi visam laikui ir tikrai. Dėl savo santykių ar santuokos problemos susisiekite su DR WALE puikiu burtininku.
    cia jo kontaktas..
    WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba
    drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  8. Šiame gyvenime mes visi nusipelnėme būti laimingi savo santuokoje. santuoka skirta geresniam ir blogiausiam laikui, santuoka skirta tam, kad abu tėvai sustiprėtų ir kartu augintų vaikus. to reikia visoms santuokoms. Esu dėkingas už pagalbą, kurią DR WALE suteikė man ir mano vyrui, kad mūsų santuoka žlugo. daugiau apie mūsų vaikus. Kai pradėjau pastebėti jo juokingą elgesį, greitai pasakiau draugui, kuris supažindino mane su DR WALE, tada papasakojau DR WALE apie savo problemas, su kuriomis susiduriu santuokoje. Ar iš ten DR WALE man pasakė viską, ką reikia padaryti, aš padariau viską, ko jis prašė, taip pat sumokėjau už prekes, kurių prašė. Kai dabar rašau šį liudijimą, mano laimė buvo atstatyta, o aš ir mano vyras dabar esame laimingi kartu. Jei esate DR WALE, susisiekite su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  9. DR ISIKOLO PASLAUGOS BANDYTOS IR PATIKIMAS. Mano vardas Senna Rayan. Puikus DR ISIKOLO yra tikrai galingas ir puikiai moka atlikti savo darbą. Jei ne jis, neįsivaizduočiau, kas būtų nutikę. Mano buvęs asmuo visada ginčydavosi su manimi ir visada su manimi žiauriai elgdavosi. Jis pradėjo elgtis keistai ir juokingai ir be jokios priežasties paliko mane dėl kitos merginos. Maniau, kad dingo visa viltis. Ieškojau pagalbos internete ir radau dr isikolo. Mačiau tiek daug liudijimų apie jį. Apsidžiaugiau ir susisiekiau su juo el. paštu ir papasakojau, kas vyksta. Jis nusijuokė ir patikino nusiraminti, kad jis man padės ir kad mano buvęs sugrįš manęs maldaudamas. Jis padarė savo darbą ir užkalbėjo mane, o po 2 dienų mano buvęs vyras atėjo atsiprašyti taip, kaip man pasakė. Šiandien abu gyvename kartu ir esame dar labiau įsimylėję, nei buvome prieš jam išvykstant. Kreipkitės į Didįjį DR ISIKOLO dėl savo pagalbos. Galite susisiekti su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  10. Mano vardas Bernada Gaspar. Iš pagarbos DR ISIKOLO ir jūsų burtams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus rašybos ratukus ir nemačiau jokio rezultato, iš jūsų gavau viską, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolo. Po to, kai buvo atliktas meilės burtas, per mažiau nei 48 valandas aš pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam dovanoti, aš tikrai buvau nustebęs ir sukrėstas, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su Dr.Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  11. GRĄŽINAU SAVO PARTNERĮ
    Šis liudijimas yra tikra istorija ir aš esu Monika Simun. Su DR ISIKOLO susisiekiau per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu burtininku jo Whatsapp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  12. Esu sužavėta gerais DR ISIKOLO darbais. Man tai tikrai vyksta. Grįžau savo buvusį vyrą. Mano vardas Camila Benas. Dievas tikrai pasinaudojo šiuo žmogumi, kad padėtų mano situacijai. Prašau išgirsti mano žodžius, jei ieškote burtininko, kuris jums padėtų, susisiekite su daktaru Isikolo. Jis yra geriausias burtininkas, kuris šiandien jums padės. Prieš dvejus metus aš ir mano vyras turėjome didžiulį kivirčą, dėl kurio išsiskyrėme. Man ir mano berniukui buvo pragaras, kad turėjome persikelti į kitą miestą. Tapau vienišu tėvu. Su gydytoju Isikolo susisiekiau tik maždaug prieš savaitę, kai papasakojau jam apie savo situaciją ir jis man pasakė, kad dėl to nesijaudinčiau, aš laikiausi jo procedūrų, o jis atliko savo darbą. Per dvi dienas pas mane grįžo buvęs vyras. Tai atsitiko antradienio rytą, kai sulaukiau skambučio iš namų (mano tėvų), kad jis manęs ieško. Priėmiau jį pas mane ir atsiprašiau atsiklaupęs prieš mūsų sūnų. Iš karto supratau, kad šis žmogus man padėjo. Esu labai laiminga moteris viskuo, kas nutiko mano gyvenime. Jei norite susisiekti su burtininku, susitikite su daktaru Isikolo ir būsite nustebinti nuostabiais jūsų gyvenimo pokyčiais. Jo el. pašto adresas yra isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196. susisiekite su juo ir jis jums atsakys.

    AtsakytiPanaikinti
  13. Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, neberūpėjo nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta apie 2-3 dienas. Dariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Kai vieną dieną naršiau internete, aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų burti, kuris tikrai veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +234(81)-3003-5939

    AtsakytiPanaikinti
  14. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
    Mano vardas Vilija Petrauskas ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už jo pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per Viber: +234-8133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  15. Po 2 metų iširusios santuokos vyras paliko mane su dviem vaikais, jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Turite panašių problemų, pasakykite man, kaip jis galės jums padėti. Susisiekite su daktaru Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite/Whatsapp/Viber +2348147400259 Ačiū!

    AtsakytiPanaikinti
  16. Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, DR ISIKOLO atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai privedė prie mūsų išsiskyrimo, o aš ieškojau pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris mane gelbėjo. Jis man papasakojo procedūras ir paragino laikytis, ką aš mielai padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip jis patikino. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jis per daug moka padėti žmonėms. Rašykite jam dabar per WhatsApp/Viber: +234-8133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  17. Sheryl Weiss, tikroji gyvenimo istorija:
    Dalinuosi šiuo liudijimu su partneriais, kurie kenčia nuo santykių problemų. Mano vyras mane paliko prieš 3 metus. Buvau sužeistas ir man reikėjo pagalbos, todėl ieškojau internete ir aptikau puslapį, kuriame pamačiau, kaip daktaras Ola padeda kitiems žmonėms, turintiems panašių problemų. Susisiekiau su juo ir jis man padarė specialų burtą. Mano nuostabai, vyras grįžo namo po 24 valandų. Taip vėl susitikome ir mano šeimoje daug meilės, džiaugsmo ir ramybės.
    Taip pat galite susisiekti su daktaru Ola per WhatsApp: +27 63 597 0874 arba el. paštu: drola.banjo@gmail.com dėl visko, ką išgyvenate, nesvarbu, ar tai jūsų santuokos verslas, ar darbas. Aš esu gyvas jo darbo liudijimas, šis žmogus yra puikus.

    AtsakytiPanaikinti
  18. Mačiau nuostabų Helmos liudijimą susitaikymo puslapyje apie gerus daktaro Ilechodžie darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimčiau jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burto. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios pagalbos per Whatsapp / Viber: +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  19. Mano vyras po 12 santuokos metų paliko mane su kita moterimi, jis išvyko į komandiruotę ir nenorėjo daugiau grįžti namo, kad pabūtų su šeima. Aš ieškojau pagalbos, kai sutikau daktarą Ajayi, galingą burtą. ratukas. Paaiškinau jam savo situaciją ir paaiškėjo, kad mano vyrą užkerėjo kita moteris, todėl jis pamiršo namus, daktaras Ajayi padarė burtą ir mano vyras buvo paleistas iš nelaisvės, ir aš laiminga, kad jis grįžo namo. po 3 metų išsiskyrimo, jei jums reikia kokios nors pagalbos, nedvejodami susisiekite su Dr Ajayi per whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  20. MANO vyras ir aš neseniai išsiskyrėme. Mes susituokę jau šešerius metus ir tai buvo visokeriopai įžeidžiantys santykiai. Noriu išsiaiškinti save ir išspręsti savo problemas, kad galėčiau būti puiki mama ir žmona, bet manau, kad tai yra laiko švaistymas bandant sutvarkyti savo santuoką, nes ji iširo, esu emociškai išsekusi ir tiesiog noriu sutelkti dėmesį į mano vaikus. Ir jaučiu, kad nesąžininga bandyti taisyti tai, dėl ko aš vienintelis dedu pastangų. Aš pasimetęs. Tai buvo mano sprendimai, kol aptikau straipsnį tinklaraštyje apie tai, kaip Ultimate Spell of DR WALE, kuris padėjo daugeliui žmonių atkurti iširusias santuokas / santykius. Greitai susisiekiau su juo, ir jis man pasakė, ką turėčiau daryti, ir aš tuoj pat tai padariau. Po kelių savaičių grįžo mano vyras, o didžiausias dalykas yra tai, kad mano vyras visiškai pasikeitė, nebeprievartauja ir neįžeidžia. Šiandien jis tapo mylinčiu ir rūpestingu vyru. galite susisiekti su DR WALE per WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  21. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir, kaip ir Rodicas, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. susisiekite su gydytoju Ilekhojie naudodami Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  22. Mano vardas Estela Dovydas ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO ir pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš sugrąžinau savo vyrą pas mane. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  23. Mano vyras paliko mane dėl jaunesnės moters ir aš buvau sugniuždyta. Atrodė, tarsi ji būtų jį užkeikusi pikto užkeikimo, Kolinas per naktį atsisuko prieš mane be jokio įspėjimo. Tai atsitiko šiais metais, aš labai norėjau, kad jis sugrįžtų, nes kartu sukūrėme gyvenimą ir tai sudaužys vaikų širdis. Naudojau kiekvieną burtų liejimo svetainę, kurią galėjau rasti be rezultatų. Tada pamačiau konkretų liudijimą apie daktarą Ilekhojie ir tai tikrai suteikė man vilties, nes tai buvo panašu į mano atvejį. Susisiekiau su juo ir jis man viską paaiškino, ką turėčiau daryti. Jis pradėjo dirbti su manimi liepos mėnesį ir dėl viso jo nuostabaus darbo Collinas grįžo namo, o tai yra svajonės išsipildymas. Esu tokia laiminga ir privilegijuota, kad sutikau daktarą Ilekhojie. Ačiū! susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite santuokos problemų ir būkite tikri, kad gausite pagalbos WhatsApp telefonu +2348147400259 arba atsiųskite jam žinutę el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  24. Mane paliko aštuonerių metų vyras. Nevalgiau ir su niekuo nekalbėjau, daug verkiau, buvau tokia prislėgta, kad dėl viso streso atsidūriau ligoninėje. Vieną dieną internete ieškojau pagalbos, nes aš jį labai myliu ir juo rūpinuosi ir aš tiesiog noriu, kad jis grįžtų namo. Radau tiek daug liudijimų apie daktarą Ilekhojie, kad jis išsprendė tiek daug santykių problemų... Buvau priverstas jam paskambinti ir viską jam paaiškinti, nes mačiau daug gerų istorijų apie jį. Jis man pasakė, kad mano vyras grįš po kelių dienų, kai padės man susitaikymo burtą. Padariau kaip liepė ir pateikiau viską, ko prašė ir lygiai po 3 dienų vyras grįžo namo savo noru ir paprašė susitaikyti. Labai džiaugiuosi, kad daktaras Ilekhojie padarė, kaip pažadėjo. Jei norite pagalbos santuokoje, pasikalbėkite su daktaru Ilekhojie. El. paštas gethelp05@gmail.com WhatsApp/Viber +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  25. Šiandien esu tokia laiminga dėl to, ką daktaras Joe padarė dėl manęs. Mano sužadėtinė su manimi išsiskyrė pastaruosius tris mėnesius, nes manė, kad aš ją apgaudinėju. Taigi pastaruosius tris mėnesius bandau jai maldauti, bet ji vis dar sako tą patį ir nenori, kad mes vėl sugrįžtume, kad negali manimi pasitikėti. Taigi aš susisiekiau su daktaru Joe, kuris man pasakė, kad mano meilužis sugrįš pas mane, jei aš rimtai ir pasiruošęs laikytis procedūrų. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip sutikti su sąlygomis, ir jis mielai atliko savo vaidmenį. Nors vis dar skeptiškai žiūrėjau į galimybę ją susigrąžinti, po dviejų dienų buvau nustebęs, kai gavau žinutę iš savo sužadėtinės, kupiną gailesčio dėl visko, ką ji padarė ir kaip netinkamai susidorojo su situacija. Susitarėme, viską sutvarkėme ir vėl esame laimingi kartu. Kreipkitės į jį, jei jums taip pat reikia pagalbos. Jo el. paštas yra (drjoesolutionspells@gmail.com) arba WhatsApp +1-3306946798

    AtsakytiPanaikinti
  26. Tai prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis nebegrįžta namo. Tai man atnešė tiek skausmo, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų, o jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete ir tada pamačiau tiek daug žmonių komentuojančių daktarą Ilekhojie, iš vieno komentaro gavau jo kontaktą ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip jis padės. susitaikysiu su juo per tris dienas. Praėjo lygiai mėnuo, kai su juo susisiekiau, o su Mohu viskas buvo puiku, ir aš turėjau paskelbti šiuos komentarus, nes jis nusipelno visų pagyrimų, kad man padėjo. Palieku čia jo kontaktą su visais sąžiningai El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo jo tiesioginiu telefono numeriu arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  27. Aš tiesiog turiu duoti šį liudijimą čia: Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visas aplinkybes. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi. Jis padėjo man atkurti santuoką, kai vėl nebuvo vilties, jis padėjo susigrąžinti savo vyrą ir dabar mes mylime ir gerbiame vienas kitą. galite susisiekti su juo el. paštu: drigeajayi@gmail.com/ Whatsapp +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  28. GRĄŽINAU BUVO PARTNERĮ
    Šis liudijimas yra tikra istorija ir aš esu Monika Simun. Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu burtininku jo WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  29. Puikus daktaras Ilekhojie, apie kurį visi kalbėjo internete, taip pat padėjo man susitaikyti. Jis atkūrė mano nutrūkusius santykius ir sugrąžino mano buvusį vaikiną. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 6 mėnesius po to, kai mano vaikinas išsiskyrė su manimi, bet po to, kai internete pamačiau komentarus apie daktarą Ilekhojie, buvau labai skeptiškas, kad su juo susisiekčiau, kaip ir tuo metu. Jis papasakojo, ką man reikia surinkti, jis atliko susitaikymo burtą, o prieš pat jam baigiant, mano vaikinas man paskambino prašydamas atleidimo ir dabar mes laimingi kartu ir laukiamės pirmagimio. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą. Jei jums reikia jo pagalbos, taip pat galite susisiekti su juo el. paštu: gethelp05@gmail.com arba paskambinkite jam +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  30. Mano vardas Jonas Rasimavičienė. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato, ir viskas, ko jie norėjo, buvo mano pinigai. Aš tiesiog norėjau, kad atėjau pas tave anksčiau. iš tavęs gavau tai, kas geriausia. Mano buvusi žmona buvo išvykusi metams, aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolu. Pasibaigus meilės kerui, per mažiau nei dvi dienas pagaliau sulaukiau jos skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano moteris grįžo kupina meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Ji staiga grįžo su gėlėmis, sakydama, kad turėčiau jai padovanoti. Buvau tikrai nustebęs ir sukrėstas, kai mano žmona atsiklaupė maldaudama atleisti ir priimti ją atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, o tu tikrai esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Labai ačiū daktarui Isikolo. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su Dr.Isikolo adresu (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per Viber arba WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  31. Pastaruosius 3 metus ir 8 mėnesius sergu mioma ir nuo to laiko gydžiausi serijomis, tačiau nepagerėjo, kol nesutikau daktaro Ilekhojie liudijimų apie tai, kaip jis gydė skirtingus žmones iš skirtingų ligų visame pasaulyje, tada susisiekiau ir su juo. Po mūsų pokalbio jis atsiuntė man žolelių, kurios sumažins mano miomas ir padidins mano tikimybę pastoti. Jo nurodymu aš vartojau žoleles 8 dienas ir manęs paprašė vykti į ligoninę, kur mano gydytojas patvirtino, kad sumažėjo dydis. Per 14 dienų firboidas išnyko. Dabar man jau 8 mėnesiai ir aš nekantrauju būti mama. Mano širdis pilna džiaugsmo. Tai įmanoma tik todėl, kad turėjau drąsos pasitikėti daktaru Ilekhojie, nesvarbu, kiek žmonių mane apgavo. Pasikalbėkite su juo, jei sergate mioma ar bet kokia kita liga, ir jis padės su savo stipriomis žolelėmis. Paštu: gethelp05@gmail.com arba Whatsapp jam telefonu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  32. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras mane apgaudinėjo ir, kai sužinojau, kas sukėlė muštynes, jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Ieškojau atsitiktinių istorijų internete, kai pamačiau liudijimą žmogaus, kuris turėjo panašią atvejį kaip ir mano, ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. Skambinkite / Whatsapp +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  33. Labai ačiū DR ISIKOLO, kad privertė mano buvusį vaikiną sugrįžti pas mane. Mano vaikinas ir aš draugavome daugiau nei 3 metus ir nors turėjome tiek daug kivirčų, bet niekada negalvojome apie išsiskyrimą. Vieną dieną jis man paskambino telefonu ir papasakojo, kaip pavargo nuo santykių ir niekur nemato, kur mes einame. Praėjo mėnesiai ir mano vaikinas daugiau su manimi nesusisiekė, aš iš jo nieko negirdėjau ir jo mobilusis telefonas buvo atjungtas. Žinojau, kad man reikia ieškoti pagalbos, nes tiek daug jį myliu. Susisiekiau su šiuo puikiu burtininku, nes niekada anksčiau su niekuo nesusisiekiau ir sakau, kad po savaitės bendravimo man paskambino buvęs vaikinas ir paprašė susitikti po dviejų dienų, jis padarė už mane darbą, kad susitaikytų su savo vyru. mūvėjo žiedą ant piršto. Esu labai laiminga, nes greitai būsiu ištekėjusi mergina, padedama šio puikaus burtininko. Pažadėjau visiems parodyti jūsų darbus ir susisiekite su šiuo žmogumi, kuris jums padės el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite jį Viber arba WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  34. Ačiū, pone, už jūsų tikrus burtus. Esu Ignas Laurinaitienė. Tai tikrai neįtikėtina, ir aš niekada gyvenime nepatyriau nieko panašaus. Prieš susitikdamas su jumis, pone, bandžiau visas įmanomas priemones susigrąžinti žmoną, bet iš tikrųjų supratau, kad man niekas nepasisekė ir kad mano žmona man sukėlė didelę neapykantą. Maniau, kad nėra vilties vėl susitikti su savo buvusia žmona. Bet kai perskaičiau gerus atsiliepimus apie tai, kaip DR ISIKOLO padeda kitiems, nusprendžiau susisiekti su juo, kad pabandyčiau, ir padariau viską, ką jis man nurodė, pasitikėjau juo ir vykdžiau jo nurodymus taip, kaip jis man garantavo per dvi dienas. ir kaip tik tada man paskambino mano buvęs. Pone, dabar esame labiau patenkinti nei bet kada. Viskas atrodo tobulai ir taip natūraliai! Labai ačiū, pone, už jūsų autentiškus ir neginčijamus burtus. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba Viber/WhatsApp jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  35. Radau dievišką padėjėją, kuris yra labai tikras, sąžiningas ir daro tai, ką sako. Net jei praėjo kelios dienos, kol mano burtai išaiškės, o rezultatai nuostabūs… laimina jus ir, kad Dievas jus saugotų ir sveiktų. Su daktaro Ilekhojie pagalba susigrąžinau savo buvusįjį. Visą gyvenimą nesu matęs nieko panašaus, jaučiuosi labai laimingas ir patenkintas, priėmiau teisingą sprendimą. Tai taip tikra ir galinga!! Whatsapp jam tiesiogiai +2348147400259. Jei nori besąlyginės meilės, turi visiškai save atiduoti. Meilė yra įsipareigojimas, o ne jausmas. Žinokite skirtumą. Santykiams reikia rimto įsipareigojimo, kurio dauguma neturi. Santuoka yra dar sunkesnė ir dauguma jų nesugeba susidoroti su įsipareigojimais būti ištikimam, ištikimam, atsidavusiam savo sutuoktiniui ir gyvenimui kartu, nes tai yra jūsų prioritetas ir niekas kitas nesvarbu. Susisiekite su daktaru Ilekhojie ir jis išspręs visas jūsų santuokos problemas El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  36. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per Viber arba WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  37. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
    Mano vardas Denisa Arnoldas ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per Viber/WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  38. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais, aš jaučiausi siaubingai ir vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emocinga, nes vaikai manęs nuolat klausinėjo, kur yra tėtis. Ačiū daktarui Ilekhojie, kurį sutikau feisbuke, kuris grąžino mano vyrą namo ir atkūrė taiką tarp mūsų. Vieną tą ištikimą dieną naršydamas internete aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir akimirksniu pajutau poreikį kreiptis į jį pagalbos, ir dabar džiaugiuosi, kad man viskas baigėsi gerai. Mano vyras dabar yra namuose su mano vaikais ir iki šiol mano namuose niekada nebuvo tiek meilės ir džiaugsmo. Turite panašių problemų, pasakykite man, kaip jis galės jums padėti. Susisiekite su daktaru Ilekhojie El. paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  39. Mano vardas Tamara Simonis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate Viber ar WhatsApp teksto: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  40. Sveiki visi, mano vardas Laura Ðarûnas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog parašykite jam žinutę per WhatsApp/Viber +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  41. Sveiki, dabar pažįstu burtų gydytoją, galite apčiuopiamai pabendrauti ir atkurti meilės gyvenimą. Tas žmogus yra visada patikimas daktaras Ige Ajayi, burtininkas, kuris pakeitė mano gyvenimą ir daugelį kitų gyvenimų, kuriuos šiandien pažįstame savo burtais. Jūs tiesiog vadinate tai meilės burtais, karjeros siekimu, sveikatos problemomis, kad ir kokia tai būtų trauma, atėjo laikas nedvejodami jumis pasirūpinti. Mano atvejis buvo gana bjaurus, kol sutikau jį, o visa kita yra istorija. Su juo galite susisiekti naudodami bet kurią iš šių WhatsApp priemonių: +2348130035939
    paštas: drigeajayi@gmail.com.

    Susitikite su juo privačiai ir vėl būkite laimingi.

    AtsakytiPanaikinti
  42. Nuoširdžiai dėkoju Marie Tautrimas DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  43. Noriu be galo padėkoti šiam puikiam žmogui, vardu daktaras Ige Ajayi, šiandien esu laiminga, nes mano vyras dabar vėl kupinas meilės, vyras paliko mane dėl kitos moters tik todėl, kad turėjome mažą nesusipratimą. jis mane paliko ir pažadėjo niekada negrįžti. Visą dieną verkiau ieškodama sprendimo, kuris padėtų jį susigrąžinti. Tada pamačiau, kaip internete dalijamasi KIMBERLY LUKCAS parodymais. Nusiunčiau jam laišką ir papasakojau savo problemas, kurias turiu su vyru ir jis žada parsivežti namo po 2 dienų. iš tikrųjų jis yra nuostabus, jis padeda man susigrąžinti vyrą per 2 dienas, ką jis pažadėjo, o mano vyras sugrįš pas mane ir pažadės mylėti mane amžinai ir maldauti už skausmą, kurį man sukėlė. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ige Ajayi ir nenustosiu skelbti jūsų vardo internete, kad žmonės pamatytų, koks esate teisus. Ir noriu pasakyti visiems šioje svetainėje, kad visada būsiu dėkingas šiam vyrui DR. Ige Ajayi. už viską, ką jis dėl manęs padarė. Mano vyras grįžta su meile, rūpestingu ir žada mane mylėti amžinai. pažadą, kad visi, kuriuos pažįstu, niekada neturės santykių problemų, atsiųskite jam el. (drigeajayi@gmail.com) arba taip pat galite jį WhatsApp telefonu +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  44. Sveiki visi. Mano vardas Arabella Jonas. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai yra puikus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  45. Mano vardas Marija Đarűnas. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. tiesiog parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com arba per Viber arba whatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  46. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 8 mėnesius po to, kai Shawn išsiskyrė su manimi, bet kai pamačiau žmonių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu paprašyti jo pagalbos. Jis paaiškino viską, ko reikia norint atlikti susitaikymo burtą, ir aš juo pasitikėjau visa širdimi. Lygiai per 3 dienas mano vaikinas, kuris vaikino mane kelis mėnesius, skambino man 15 kartų vietoje. Buvau šokas, nes jis buvo tas, kuris mane užblokavo ir persikėlė į kitą vietą. Dabar esame laimingi kartu ir laukiame pirmagimio kartu. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą ir taip pat įspėti visuomenę apie šį puikų žmogų. Kreipkitės į jį asmeniškai, jei jums reikia jo pagalbos. Skambinkite / Whatsapp +2348147400259 El. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  47. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per Viber/WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  48. NEPAKANKANT ŽODŽIŲ, KAD DĖKOJAME DR. ISIKOLO UŽ MANO PROBLEMŲ SPRENDIMĄ.
    Šie nuoširdūs padėkos žodžiai skamba iš manęs Benos Sipavičiūtės. Anksčiau šiais metais turėjau siaubingą ginčą su savo žmona ir ji neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik išeiti iš namų, ir aš maniau, kad ji buvo tik pyktis, dėl kurio ji paliko. Po kelių dienų negalėjau su ja susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet ji niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad ją susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, norėdamas mus suvienyti, o mano žmona man parašė žinutes, mes iš tikrųjų atgaiviname emocinį ryšį ir ji grįžo namo lygiai po dviejų dienų, kaip tikėjausi ir tikėjau. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  49. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  50. Susitaikymo puslapyje pamačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus daktaro Ilechodžio darbus. Niekada netikėjau, nes dar nebuvau nieko girdėjęs apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs tuo įtikinti tol, kol daktaras Ilechojie nepadarė nuostabaus darbo už mane, atkūrusį mano iširusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė prašydamas atleidimo, kad priimtu jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo dėkingumą daktarui Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs ir visos mano šeimos. Esame laimingi kartu ir mano namuose tvyro ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo burtažodžio. Susisiekite su juo dabar dėl bet kokios jums reikalingos pagalbos per Whatsapp / viber: +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  51. Puikios galimybės sugrąžinti savo vyrą pas jus ir jūsų vaikus su DR ISIKOLO pagalba.
    Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus maždaug 10 mėnesių. Aš išgyvenau daug skausmo. Bandžiau viską, kas įmanoma, kad jis grįžtų pas mane ir pas vaikus, bet nieko nepavyko. Man tai buvo tikrai įtemptas laikotarpis, nes niekada nenorėjau išgyventi širdies skausmo. man buvo liepta susisiekti su meilės burtų gydytoju, kuris man padėtų, ką aš ir padariau. Man pasisekė, kad gavau DR ISIKOLO kontaktą, kuris galėjo man padėti, aš susisiekiau su juo ir jam viską paaiškinau bei laikiausi jo procedūrų, o jis padarė meilės susijungimo burtai, kurie per 2 dienas sugrąžino mano vyrą pas mane ir pas jo vaikus. labai ačiū DR ISIKOLO. Labai vertinu tai, ką dėl manęs padarėte. Čia yra jo kontaktas, jei jums to gali prireikti sprendžiant santykių problemas. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  52. Taip, tai tiesa, kad DR ISIKOLO yra geriausias meilės gydytojas. Mano vardas yra Marie Elvinas, jis man dirbo ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. mano vaikinas mane paliko mėnesiams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš savaitę sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, man buvo trauma, kad vieną rytą trenkiau vyresniajai seseriai veltui. Tai man tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per parodymus ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bebūtų problema, jam viskas gerai ir pasiruošęs padėti kiekvienam, kas pas jį ateis. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs vyras ir norėjo, kad susitiktume. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad grįžčiau. Aš pagyriau DR ISIKOLO už nuostabų rankų darbą ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikia burtininko. Susisiekite su juo, kad jums padėtų, ir paskubėkite el. paštu El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  53. Puiki ir nuostabi paslauga, kaip susigrąžinti buvusįjį.
    Kam tai rūpi, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus, galias ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partnerė mane paliko dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždyta ir susisiekus su ja susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis sugrąžino mano buvusįjį per 48 valandas po konsultacijos, o meilė ir meilė grįžo į vietą ir sustiprėjo. Susisiekite su Didžiuoju Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  54. Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet man nepavyko, kol sutikau draugą, kuris supažindino mane su daktaru Ige Ajayi, burtininku, padėjusiu susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Mes su vyru šiandien laimingai gyvename kartu, nes vykdžiau puikaus daktaro Ige Ajayi nurodymus. Tas Žmogus puikus, su juo galite susisiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra (+2348130035939) Dabar rimtiems žmonėms, susidūrusiems su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

    AtsakytiPanaikinti
  55. Aš ir mano buvusioji išsiskyrėme prieš 4 mėnesius ir aš jau buvau nėščia. Mes abu mylime vienas kitą ir man tai buvo šokas, ir tai tikrai sudaužė mano širdį. Bandžiau jam paskambinti ir abi jo linijos buvo atjungtos. Bandžiau su juo susisiekti socialiniuose tinkluose, bet jis ištrynė mane iš jų. Bandžiau susisiekti su jo tėvais ir jie man pasakė, kad jų sūnus sakė, kad nemyli manęs ir nenori manęs matyti, o jie nežino, kas negerai. Gyvenime buvau apgailėtinas, todėl apsiverkiau seseriai, papasakojau jai savo problemą ir pasakiau, kad ji žino vieną galingą burtų raitiklį, kuris padėjo jos kolegei. Susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir jis pasakė, kad man padės ir pasakė. Buvau nustebęs, kai jis padarė viską, kad išspręstų problemas ir mūsų santykiai sustiprėjo, o meilė atkurta. Dabar jis grįžo pas mane ir mes kartu esame laimingesni. DR ISIKOLO išties skaidrus ir nuostabus savo darbuose. Tik tuo atveju, jei jums reikia pagalbos, būkite tikri, kad jis jums tikrai padės. Jis jūsų nenuvils, suteikiu 100% garantiją, kad jis jums padės, štai jo kontaktas: WhatsApp: +2348133261196 arba rašykite el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  56. Nuostabus meilės burtas, norint sugrįžti su savo partneriu ir pataisyti nutrūkusius santykius
    Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus. Man buvo visiškai sudaužyta širdis ir negalėjau emociškai susigrąžinti jokios formos. Dėkoju Dievui už šį stulbinamą ir puikų burtininką, kuris mane išgelbėjo. Oho! Šis burtų raitiklis man labai padėjo. Daktaras Isikolo garantavo man skubų 48 valandų burtą, kurį aš sutikau. Stulbina tai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambino su daugybe atsiprašymų, kuriuos jis patikino ir kad skyrybų procesas bus atšauktas. tik tada aš žinojau, kad meilė ir harmonija tarp mūsų buvo atkurta amžiams. Labai ačiū, daktare Isikolo už jūsų galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. El. paštu Dr Isikolo dabar dėl skubios pagalbos šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba jo WhatsApp arba Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  57. DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Mano vardas Loreta Emilio. Iš pagarbos tau ir tavo dieviškoms galioms privalau visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolu. Po meilės burto aš pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū dr. Isikolo. Kiekvienas, ieškantis tikro burtininko, turėtų susisiekti su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam žinutę WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  58. Mano vardas Nojus Balthis. Man buvo proga parašyti Dr. Ajayi, kuris yra galingas dvasingas žmogus, pas kurį galite kreiptis, jei jums reikia pagalbos, jis yra puikus burtininkas, galintis padėti išspręsti jūsų gyvenimo problemas. galite susisiekti su juo el. paštu: drajayi1990@gmail.com, taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber numeriu: +2347084887094 jis padėjo man susigrąžinti mano buvusią žmoną po 5 mėnesių išsiskyrimo, aš abejojau, bet dr Ajayi sugebėjo gerai išsklaidyti abejones. Daktaras Ajayi taip pat ruošia žoleles nuo bet kokios ligos, vaistažolių, skirtų vyrų impotencijai gydyti, vaistažolių miomų gydymui, žolelių, skirtų pastoti, vaistažoles inkstų ligoms gydyti, diabetą ir bet kokias sveikatos problemas. Dr Ajayi turi joms žolelių

    AtsakytiPanaikinti
  59. DR. ISIKOLO VISKAS SĄŽININGAS IR SKAIDRUMAS NET DAUGIAU, NEI APSAUGAU APIE JĄ.
    Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru. Aš bandžiau viską, ką galėjau jam paaiškinti, bet jis negirdėjo ir buvau emociškai sugniuždytas, nes tikrai jį mylėjau. Internete mačiau tiek daug pranešimų apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastus meilužius. Iš pradžių abejojau, ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti. Aš susisiekiau su juo ir jis man pasakė, ką daryti, ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą. Burtų procesas siekiant suvienyti įsimylėjėlius yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas ir mano vaikinas skambino ir maldavo vėl su manimi susitaikyti. jei jums reikia pagalbos išspręsti santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas: WhatsApp/Viber jam: +2348133261196, atsiųskite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  60. Tai svetainė, kurią perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man susigrąžinti savo buvusį vaikiną, kad su manimi susituoktų šių metų rugsėjo mėnesį, ir aš grįžau čia, kad paskelbčiau apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Man labai keista skelbti apie burtažodžius, nes niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad po 7 mėnesių nebuvimo man padėjo burtininkas sugrąžinti mano buvusį vaikiną. Perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o po mažiau nei 48 valandų man paskambino buvęs vaikinas ir apsidžiaugiau, kad jis nori su manimi susisiekti. Susitikome penktadienį ir jis man pasipiršo. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad jis išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančiais santykiais. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  61. Noriu padėkoti daktarui Ige Ajayi už mano santuokos atkūrimą. Aš praradau bet kokią viltį, kai vyras mane paliko, mes susituokę 6 metus, vieną dieną jis grįžo namo ir pasakė, kad nebegali tęsti santuokos, aš buvau tokia liūdna ir prislėgta. Kai vieną dieną naršiau internete, aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi, kaip jis padėjo daugeliui suirusių namų ir santykių, iš pradžių netikėjau, bet protas liepė pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Štai mažiau nei po 24 valandų mano vyras man paskambino, atsiprašė ir pasakė, kad niekada nežinojo, kad jį užklupo, ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti šią problemą, su kuria dabar susiduriate. Siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939.

    AtsakytiPanaikinti
  62. Esu Sandra Landsbergis ir perskaičiau keletą liudijimų apie dr. Isikolo meilės burtų svaidytoją, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti buvusius meilužius per 48 valandas. Nuoširdžiai galvojau, ar tai tikra ir ar šis vyras tikrai galėtų padėti sugrąžinti mano mylimąjį, kurį taip myliu. Nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną ir jau porą mėnesių gyvename atskirai, aš jo labai pasiilgau. Išbandžiau visas kitas priemones, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. Susisiekiau su daktaru Isikolo ir jis man pasakė, kad mano buvęs sugrįš pas mane per ateinančias 48 valandas, kai laikysiuosi procedūrų, kaip viskas bus daroma. Daktaras Isikolo paleido jį, kad suprasčiau, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, kad įsivaizduotų, kiek daug dalijamės kartu. Mano buvusioji dabar vėl grįžo pas mane. Šiuo metu rašydama šį liudijimą esu pati laimingiausia mergina žemėje, aš ir mano vaikinas gyvename laimingai, o mūsų meilė dabar stipresnė nei bet kada. susisiekite su juo ir jis jūsų nenuvils. taip pat. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Viber arba WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  63. Kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  64. Ar norite susigrąžinti savo buvusįjį? Aš tai padariau su daktaru Isikolo ir mano buvęs sugrįžo pas mane po 3 dienų po to, kai pasakė, kad užkeikimas. Noriu, kad visi perskaitytų mano liudijimą ir patikėtų burtininku, tokiu kaip daktaras Isikolo. Aš esu Antonas Nerija. Mano buvusi mergina išsiskyrė su manimi, nes aš geriu ir rūkau, o jai nepatiko vaikinai, kurie darydavo panašius dalykus. Vieną vakarą, kai su draugais keliavome ore su alkoholiniais gėrimais, mano mergina įėjo į kambarį ir ne tik pamatė mane rūkantį, bet ir buvau su kita mergina, ir tai ją labai supykdė, ji išėjo, o nuo tos dienos aš niekada. mačiau ją dar kartą, kol susisiekiau su gydytoju Isikolo maždaug prieš 2 savaites ir ji daugiau net neatsiliepė į mano telefono skambučius. Dabar labai džiaugiuosi, kad daktaras Isikolo grąžino ją pas mane. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, nelabai tikėjau, kad mano buvęs sugrįš po to, ką padariau, bet daktaras Isikolo suteikė man tikėjimo ir dabar esu laimingas, kad mano mergina grįžo pas mane. Noriu, kad visi, kuriems reikia pagalbos, patikėtų šiuo burtų keitikliu ir susisiektų su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  65. Taip, tiesa, kad daktaras Isikolo yra geriausias būdas atkurti sugadintus namus ir santykius.
    Mano vardas Dalia Dobrowolska ir galiu pasakyti daug tiesos apie DR ISIKOLO ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, mano vaikinas paliko mane 2 metams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš mėnesį sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai buvęs vaikinas mane paliko, man buvo neramu. Tai man tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per parodymus ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bebūtų problema, jam viskas gerai ir pasiruošęs padėti kiekvienam, kas pas jį ateis. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad aš susigrąžinčiau, ir aš niekada nenustojau jo mylėti, o meilė, kuria dalijomės, buvo visiškai atkurta. Čia yra jo kontaktas, jei jums reikia pagalbos. Rašykite jam per Whatsapp/Viber +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  66. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: gethelp05@gmail.com Whatsapp/Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  67. Su savo vaikinu bendrauju jau 2 metus ir planavome greit tuoktis ir staiga jis mane paliko del kitos merginos. Aš tikrai myliu šį vaikiną ir niekada neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Toliau stengiausi viską susigrąžinti, bet visos mano pastangos susigrąžinti jį į savo gyvenimą nepasiteisino. Būtent šią ištikimą dieną aš aptikau keletą komentarų svetainėje apie šį puikų burtininką, vadinamą daktaru Isikolo, todėl daugelis žmonių teigė, kad jis padėjo jiems atkurti santykius ir sugrąžinti buvusįjį, turėjau su juo susisiekti, nes jis buvo mano paskutinė viltis. Susisiekiau su juo jo el. paštu ir pasakiau viską, ką reikia padaryti, ką aš padariau, ir jis patikino, kad po 2 dienų mano vaikinas paliks kitą merginą ir grįš pas mane, ir tai buvo labai puiku. nustebau pamatęs, kad mano vaikinas grįžta pas mane po dviejų dienų. Esu labai laiminga šiandien, kad jis grįžo pas mane ir aš tai pasiekiau padedamas daktaro Isikolo, ir patariu, jei jums reikia jo pagalbos, parašykite jam tiesiogiai el.
    paštas: isikolosolutionhome@gmail.com
    WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  68. Sveiki visi, mano vardas Goda Leokadija. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  69. Praradau mūsų santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai mačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, kuriuo abejojau, kai susisiekėme anksčiau. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama grįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. Susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  70. Ačiū dr. Isikolo, ateinantis į mano gelbėjimą mano blogiausiomis akimirkomis.
    Mano vyras ir aš kovojome su vedybinėmis problemomis per pastaruosius 6 mėnesius ir mažai žinojau, kad šeima yra smegenys, dėl kurių mes kada nors turėjome problemų. Klausimai išaugo ir jis galiausiai išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra, o gyvenimas buvo apgailėtinas be jo. Aš padariau viską, ką galėjau nutraukti problemas, bet nesėkmingai. Taigi aš turėjau ieškoti pagalbos, kuri paskatino susisiekti su dr. Isikolo. Kaip aš visada norėjau, jis išgirdo mano šauksmą ir atėjo į mano pagalbą. Jis išsprendė problemas, kurias turime, ir mano vyras ir aš grįžome kartu, ir tai mane vis dar stebina, kai gaunu rezultatą per 2 dienas, kaip jis pažadėjo. Jei kyla problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat nepavyks, nes jis yra patikimas ir patikimas. Siųskite jam el. Laišką: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašykite jam per „WhatsApp/Viber“: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  71. Labas vakaras, perskaičiau keletą straipsnių, kai aptikau komentarą apie galingą burtininką, vadinamą daktaru Ajayi, išgyvenau stiprų emocinį skausmą, nes mano vyras nebeturi man laiko, visada kalba apie darbą, kai mėgaujasi lauke. pats su kitomis moterimis, daktaras Ajayi padarė man meilės burtą ir nuo to laiko mano vyras negali išsiversti be bet kokios progos, kurią turi, įrodyti kitiems, kad myli mane. Esu dėkingas dr. Ajayi už galingą burtą. meilės burtai, kuriuos jis man padarė, jei išgyvenate sunkius santykius ir norite ilgalaikio sprendimo, rekomenduoju jums daktarą Ajayi, nes man jis buvo naudingas. Nesidrovėkite, nes jis yra labai konfidencialus ir viskas, ką su juo aptariate, yra saugu. Dr Ajayi galite susisiekti per Whatsapp: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  72. Sveiki Vaikinai. Tiesiog noriu pasakyti didelį ačiū (DR ISIKOLO) už tai, ką jis padarė dėl manęs ir mano šeimos, padėdamas man laimėti loterijoje. Laimėjau keturis šimtus dvidešimt tūkstančių eurų. (420 000,00). Jo loterijos burtai yra patys geriausi ir nuostabūs. Mano gyvenimas dabar yra subalansuotas ir dabar esu labai finansiškai patikimas, kaip visada norėjau, ir aš neabejoju. Ar ieškote tikro ir tikro burtininko, kuris padėtų jums laimėti bet kokioje loterijoje, kurią žaidžiate? Galite susisiekti su DR ISIKOLO, šiandien visi jūsų planai laimėti loterijoje išsipildys ir jums pasiteisins. Jo burtai labai tikri ir tikri. Vis dar negaliu patikėti. Jo burtai taip pat veikia labai greitai. Labai ačiū dr. ISIKOLO, kad skyrėte savo laiką loterijos burtams už mane. Aš apmokėjau sąskaitas ir apmokėjau savo skolas ir vis dar esu labai turtingas. Jei jums reikia tikro ir tikro burtų ratuko, kuris padėtų laimėti loteriją, susigrąžinti partnerį ir daug kitų problemų, kurias reikia išspręsti, susisiekite su juo dėl greitos ir skubios pagalbos el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  73. Laba diena, draugai, aš niekada netikėjau superfeshier dėl savo profesinės patirties kaip gydytojas, kol nesutikau daktaro Ajayi, galingo burtininko, kurio darbas yra nuostabus. Turėjau problemų per 12 metų trukusią santuoką, kai sužinojau, kad mano vyras užmezgė romaną su savo kolega, todėl aš su juo susidūriau, jis man galėjo pasakyti tik tiek, kad turėčiau būti pasiruošusi skyryboms, nes jis manęs atsibodo. Tai tikrai nustebino. nes po dviejų dienų gaunu iš jo skyrybų dokumentą, prašau jo liautis, bet jis pasielgė keistai, net nepagalvojęs, kaip tai paveiks mūsų vaikus, tai buvo tada, kai su drauge aptariau savo problemą ir ji papasakojo kaip buvo panašioje situacijoje, bet daktaras Ajayi padarė jai meilės burtą, kuris išgelbėjo jos santuoką, buvau nusiteikęs skeptiškai, bet tikrai nenoriu nepavykusios santuokos, todėl kreipiausi pagalbos į gydytoją, paaiškinęs jam savo situaciją, man pasakė, turi būti padaryta, o šiandien mano vyras vėl su manimi susitaikė ir nutraukė visus savo blogus veiksmus su manimi. Jei jūsų santykiuose kyla problemų, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų sprendimo stotelė. Galite susisiekti per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  74. Mano vyras išsikraustė iš namų gyventi pas kitą moterį, su kuria susipažino darbe, ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad mano šeima iširtų. Įtariau, kad moteris burtais surišo mano vyrą, kad jis negalėtų grįžti pas savo šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau komentarą, kuriame teigiama, kad DR WALE padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelių mėnesių išsiskyrimo, o aš paėmiau komentare nurodytą DR WALE WhatsApp numerį ir WhatsApp +2347054019402 apie mano problemą ir jis man atsakė ir padėjo susigrąžinti vyrą per dvi dienas, o šiuo metu mano vyras grįžo su manimi ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite susisiekti su DR WALE dėl pagalbos jo WhatsApp / Viber: +2347054019402 arba el. paštu: drwalespellhome@gmail.com DR WALE yra tinkamas asmuo, su kuriuo galite susisiekti dėl jūsų santykių ar santuokos problemų, ir jis padės jums susigrąžinti buvusįjį, o aš esu labai malonu liudyti apie jo gerą darbą

    AtsakytiPanaikinti
  75. Prieš kelias savaites pradėjau pastebėti keistą savo vyro elgesį ir sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, beveik nebesirūpina nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta namo apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinausi ir man reikėjo pagalbos. Vieną dieną naršydamas internete aptikau svetainę, kurioje teigiama, kad daktaras Ilekhojie gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Susisiekiau su juo ir jis pažadėjo man padėti susitaikymo burtu. Aš padariau viską, ko jis manęs prašė, ir kaip tik Rodiko atveju, mano vyras po dviejų dienų grįžo kitu vyru. Jis pradėjo prisipažinti apie viską, ką padarė, ir paprašė manęs duoti jam antrą galimybę pasitaisyti. Dr. Ilekhojie dėka mano vyras dabar yra labiau mylintis ir atsakingesnis. Susisiekite su dr Ilekhojie šiais kontaktais Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  76. Mielai papasakočiau, kad man pavyko išspręsti skyrybų problemą ir vėl atkurti santuoką, nežinau, kas nutiko mano vyrui, kad jis pateikė skyrybų prašymą, bandžiau jį perkalbėti, bet jis manęs neklausė, aš neturėjau kitos išeities, kaip tik ieškoti pagalbos visur, kur tik galėjau sugalvoti, ir ilgai susisiekiau su DR Ajayi, ir dabar džiaugiuosi, kad paprašiau jo pagalbos. Nes jei ne daktaras Ajayi, aš nežinau, kas būtų nutikę mano santuokoje, nes mylėjau savo vyrą ir negalėjau pakęsti jo praradimo. Burtai suveikė kaip magija, mano vyras pasikeitė ir pradėjo rodyti meilę, o ne planuotas skyrybas. Aš tiesiog labai džiaugiuosi, kad dabar man viskas yra savo vietose. Mielai rekomenduočiau daktarą Ajayi visiems, kurie susiduria su santuokos problemomis ir nori tai padaryti. Jei jums reikia tikrojo rašybos ratuko pagalbos, susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu: drajayi1990@gmail.com, tikiu, kad jis jūsų nenuvils.

    AtsakytiPanaikinti
  77. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  78. DR ISIKOLO su savo didžiosiomis galiomis atkūrė mano namus ir laimę, kuria dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai kažkas, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  79. Sutikau draugą, kuriam pasiskundžiau nesugebėjimu laimėti apčiuopiamos sumos, ir jis supažindino mane su daktaru Ilekhojie, kuris padėjo jam burti loterijoje ir laimėjo 800 000 USD. Susisiekiau su juo per jį ir jis patikino, kad laimėsiu daug, kai tik jis man atliks loterijos burtą. Jis paprašė manęs duoti jam 48 valandas, kad jis gautų viską, ko reikia mano loterijai, todėl laukiau 48 valandas ir jis nurodė man gauti bilietą, priklausomai nuo to, kiek mano širdis pasirinko. Nusipirkau Powerball bilietą ir tapau milijonieriumi, kai atėjo burtai. Dabar, kai buvau beveik benamis, turiu pakankamai pinigų įkurti savo verslą. Ačiū, dr Ilekhojie, esu dėkingas. Palieku jo kontaktus
    čia visiems, kuriems reikia sėkmės, kad laimėtų. Siųsti jam tiesioginę žinutę WhatsApp +2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  80. Mes visi turime skirtingas gyvenimo istorijas. Buvo ir pakilimų, ir nuosmukių, bet buvau labiau sugniuždytas, kai mano sužadėtinis, su kuriuo draugavome 6 metus, pasakė, kad turėtume nutraukti santykius, aš nepatyriau tokio skausmo, kokį jaučiau tą dieną savo gyvenime. Paklausiau, ką padariau ne taip, bet jis pasakė, kad yra pavargęs. Po 3 mėnesių išsiskyrimo gavau liudijimą apie ponią, kuri kalbėjo gerus žodžius apie daktarą Ajayi, burtininkę, padėjusią daugeliui žmonių atkurti ramybę ir meilę savo namuose. tikrai myliu savo vyrą ir noriu, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą, todėl susisiekiau su daktaru Ajayi ir pasiaiškinau, po tam tikro pasikonsultavimo man buvo pasakyta, kokia yra problema ir ką daryti, kad atkurčiau savo santykius, padariau viską, ko iš manęs prašė ir po 72 m. kelias valandas su manimi susisiekė mano sužadėtinis ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia tikrojo burtininko pagalbos, galite pasikliauti daktaru Ajayi ir tikiu, kad turėsite priežastį vėl šypsotis. Susisiekite su Viber / Whatsapp: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  81. Didelis Aura Lekavičius ačiū DR ISIKOLO už pagalbą atstatyti mano sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  82. Išgyvenau skyrybų procesą, kai internete radau daktarą Ajayi puikų dvasingą žmogų, niekada nemaniau, kad aš ir mano vyras kada nors grįšime kartu, esame palaiminti trimis vaikais ir susituokę 12 metų, bet jis buvo pasirengęs viską mesti. Kadangi jis susipažino su nauja moterimi, bet daktaras padėjo man atlikti galingą meilės burtą, kuris privertė jį pamiršti moterį, kurią jis ką tik sutiko, o skyrybos buvo atšauktos, dabar mes gyvename taikoje savo namuose su stipresniu ryšiu. susisiekite su gydytoju Ajayi per Whatsapp / Viber: +2347084887094 arba el. paštu :drajayi1990@gmail.com, jis taip pat jums padės, jis taip pat paruoš vaistažoles įvairioms ligoms gydyti, jei tik turėsite kokių nors sveikatos problemų, kurios taip pat jus išgydys. Susisiekite su Instagram: https://www.instagram.com/drajayispiritualhome/

    AtsakytiPanaikinti
  83. Meilė išlieka nuostabi, kai esate su savo sielos draugu, o laimė jums abiem garantuota. DR ISIKOLO privertė mane suprasti, kad galiu susigrąžinti tai, kas tau daro gyvenimą gražų, ir kaip tik tada, kai praradau viltį susigrąžinti savo vyrą ir jis grąžino jį man. Mes turėjome sudėtingus santykius ir visą laiką kovojome, o jo širdis buvo sudaužyta, o aš buvau apgailėtinas. DR ISIKOLO pateko į nuotrauką po kelių bandymų jį susigrąžinti ir nepavyko. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų mes turėjome pasimatymą ir viską aptarėme, o dabar planuojame susituokti ir gyventi laimingai kartu amžinai. Žodžiai negali išreikšti mano dėkingumo DR ISIKOLO ir visiems, kurie apie jį gerai kalbėjo, niekada apie jį nemelavo, nes jis tikrai yra patikimas. Susisiekite su juo šiandien ir leiskite jam padėti ir jums. paštu: (isikolosolutionhome@gmail.com) arba rašykite jam per WhatsApp: (+2348133261196)

    AtsakytiPanaikinti
  84. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už tai, kad jis sutvarkė mano iširusią santuoką, kai vyras paliko mane dėl savo meilužės. Niekada netikėjau burtais, kol draugas manęs su juo nesupažindino. Iš pradžių į jį žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie netikrus žmones, kurie apsimetinėja, bet abejones palikau už nugaros, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą. Jis man gerai paaiškino ir pažadėjo, kad po jo susitaikymo ritualo mano vyras pats grįš namo. Prireikė vos trijų dienų, kol grįžo mano vyras. Po daugybės muštynių ir grasinimų skyrybomis vėl laimingai gyvenu su savo vyru. Ačiū, daktare Ilekhojie. Jo tiesioginis telefonas arba Whatsapp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  85. Sveiki visi, mano vardas Laura. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog atsiųskite jam žinutę per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  86. Esu čia tam, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  87. Mano 8 metus trukusi santuoka netrukus subyrėjo, kai perskaičiau apie daktarą Ajayi galingą burtininką, kuris mane užkalbino, ir tai privertė mano vyrą atsiklaupti ir skelbti, kaip jis mane brangina ir niekada nepaliks santuokos. Dr Ajayi mano namai dabar alsuoja meile. Jei jums sunku santuokoje, daktaras Ajayi yra paskutinė jūsų pagalbos stotelė. Susisiekite su juo Whatsapp: +2347084887094

    AtsakytiPanaikinti
  88. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI, IR JO MEILĖS PROBLEMŲ SPRENDIMAS YRA GERIAUSIAS.
    Mano vardas Laima Butkevičius ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp arba Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  89. Kaip ir daugelis kitų žmonių, nuoširdžiai dėkoju daktarui Isikolo už pagalbą ir mano problemų sprendimą. Buvau apakęs pavydo ir nesaugumo ir tai sukėlė chaosą mano santykiuose su sužadėtiniu, jis negalėjo atsispirti mano bėdoms ir paliko mane. Po to, kai jis supratau, kad per toli nuėjau su viskuo, ką jam blogai dariau, kad jis persikeltų į kitą miestą, ir aš praradau visas galimybes bandyti jį pasiekti ir atsiprašyti. Šiuo metu žinojau, kad man reikia pagalbos, kad jį susigrąžinčiau, todėl turėjau susisiekti su gydytoju Isikolo. Jis rodė didelį susirūpinimą, aš jam viską papasakojau ir sutikau, kad esu kaltas, o jis patikino, kad susigrąžinsiu jį ir sugrąžinsiu meilę bei laimę, kuria dalijomės, ką jis padarė. Kaip ir buvo žadėta, po 48 valandų Jessie man paskambino ir aš atsiprašiau už viską, o jis mane pakvietė, kad galėtume susitarti ir vėl būti kartu. Dėkoju daktarui Isikolo už viską ir nuoširdumą padedant žmonėms. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  90. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Ilekhojie už tai, kad jis sutvarkė mano iširusią santuoką, kai vyras paliko mane dėl savo meilužės. Niekada netikėjau burtais, kol draugas manęs su juo nesupažindino. Iš pradžių į jį žiūrėjau skeptiškai, nes daug girdėjau apie netikrus žmones, kurie apsimetinėja, bet abejones palikau už nugaros, nes labai norėjau susigrąžinti savo vyrą. Jis man gerai paaiškino ir pažadėjo, kad po jo susitaikymo ritualo mano vyras pats grįš namo. Prireikė vos trijų dienų, kol grįžo mano vyras. Po daugybės muštynių ir grasinimų skyrybomis vėl laimingai gyvenu su savo vyru. Ačiū, daktare Ilekhojie. Jo tiesioginis telefonas arba Whatsapp: +2348147400259 arba el. paštas:{gethelp05@gmail.com}

    AtsakytiPanaikinti
  91. Mano vardas Gita Dovydas ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsAp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  92. Turėjau problemų su vyru, jis persikėlė į kitą miestą ir nutraukė su manimi bendrauti. Aš randu visas įmanomas priemones susisiekti su juo, kad galėtume išspręsti nesutarimus, bet nesėkmingai. Jo mama ir broliai ir seserys net nežinojo, kur jis yra. Buvau prislėgta ir emociškai sutrikusi, todėl turėjau ieškoti pagalbos, kad sugrąžinčiau jį pas mane, kol mano vietą jo gyvenime neužims kita moteris. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuriam viską paaiškinau ir jis norėjo man padėti, o jis tai padarė. Jis užmezgė meilės susitaikymo ryšį dėl manęs ir mano vyro ir man nežinojo, kad rezultatas pasireikš po dviejų dienų, kaip jis pažadėjo. Mano vyras grįžo ir atėjo manęs, ir aš nustebau, kad dabar galiu pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, kartu esame laimingesni ir viskas, ką dabar matau, yra amžinai su juo, ir aš esu labai dėkingas DR ISIKOLO gerumas man ir kitiems žmonėms. Jo el. pašto kontaktas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp arba Viber telefonu: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  93. Praradau mūsų santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai pamačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, su kuriuo abejojau anksčiau, kai susisiekėme. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama sugrįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. Susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  94. Mano mielas vyras paliko mane dėl kitos moters ir aš likau nežinioje. Tai įvyko taip greitai ir per kelias dienas mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Jis tiesiog išmetė mane po 3 metų be žodžių. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie jo el. paštu ir jis pažadėjo atlikti susitaikymo ritualą, kad padėtų mums vėl susiburti. Praėjus mažiau nei 48 valandoms po ritualo, mano vyras vėl pradėjo mane išbandyti ir pasijuto siaubingai dėl to, ką ką tik išgyveno. Jis pasakė, kad aš buvau svarbiausias žmogus jo gyvenime ir dabar tai žino. Mūsų santuoka dabar tvirta ir stabili. Ačiū, daktare, už susitaikymo ritualą, kurį atlikote dėl manęs. Tu esi Dievas, siųstas atkurti iširusią santuoką. Nuoširdžiai rekomenduoju daktarą Ilekhojie visiems, turintiems iširusios santuokos ar santykių problemų. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  95. Puikūs ir nuostabūs sprendimai, kaip susigrąžinti buvusį partnerį.
    Kam tai gali rūpėti, aš labai vertinu, kaip Didysis DR ISIKOLO panaudojo savo intuityvius nurodymus ir įgūdžius, kaip gyvenimo treneris, taip pat savo empatiją, kad sugrąžintų mano sielos draugą. 100 procentų nemokamų tikrų ekstrasensų, konsultantas, kuris sugrąžins jūsų buvusįjį ir išspręs visas jūsų bendras problemas ar nelaimės problemas. mano partneris paliko mane dėl nesibaigiančių muštynių ir kivirčų, o aš kelis mėnesius buvau sugniuždytas ir susisiekęs su juo susigrąžinau savo laimę. Vienintelis DR ISIKOLO The Great yra vienintelis, kuris gali jums padėti. Jis išsprendė mano problemą už mane. Jis grąžino mano buvusįjį per 48 valandų konsultaciją. Susisiekite su puikiu  Dr Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  96. GRĄŽINAU BUVOJĄ SU DR. ISIKOLO SPRENDIMU
    Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas iš labiausiai vidinių jausmų, kuriuos daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada aptemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. Rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti, ir tai įvyko taip, kaip jis pažadėjo. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu burtininku jo WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  97. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  98. Mano vaikinas išsiskyrė su manimi prieš 2 mėnesius, nes jautė, kad aš jį apgaudinėju su savo draugu vyru, bandžiau jam viską paaiškinti, bet jis klausė negirdinčių ausų, buvau emociškai sugniuždyta, nes tikrai jį mylėjau iki tol. Internete mačiau įrašą apie DR ISIKOLO, kuris padeda žmonėms susigrąžinti prarastą meilužį, iš pradžių suabejojau ar tai tikra, nes niekada netikėjau tokiais dalykais, bet nusprendžiau pabandyti, susisiekiau su juo ir jis pasakė aš ką daryti ir aš tai padariau, tada jis padarė man meilės burtą Burtų, skirtų įsimylėjėliams suvienyti, procesas yra labai paprastas ir jis nesavanaudiškai dirba su žmonėmis taip pat, kaip atkūrė mano santykius per 48 valandas, o mano vaikinas skambino ir maldavo Susitarkite su manimi dar kartą, jei jums reikia pagalbos išspręsti jūsų santykių ar santuokos problemą. Štai jo kontaktas, „WhatsApp“/„Viber“: +2348133261196, parašykite jam el. laišką (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  99. Mane tikrai stebina stebuklinga daktaro Isikolo patirtis ir stebuklai, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje atkurti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug skirtingų žmonių liudijimų, kaip jis padėjo susigrąžinti buvusį meilužį. Papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. Suglumau, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per 48 valandas. Po antros dienos man paskambino vyras, buvau tiesiog šokiruota, pasirinkau skambutį ir negalėjau. netikiu savo ausimis, jis tikrai maldavo manęs atleisti, ir aš žinojau, kad meilė ir laimė tikrai atgavo. susisiekite su DR ISIKOLO jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  100. Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet man nepavyko, kol sutikau draugą, kuris supažindino mane su daktaru Ige Ajayi, burtininku, kuris padėjo man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Su vyru šiandien laimingai gyvename kartu, nes vykdau puikaus daktaro Ige Ajayi nurodymus.. Tas Žmogus puikus, su juo galite susisiekti el. paštu: drigeajayi@gmail.com. o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra (+2348130035939) Dabar rimtiems žmonėms, susidūrusiems su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

    AtsakytiPanaikinti
  101. Mano vardas Ieva Bartninkas. Po ketverių metų santykių su savo vyru jis su manimi išsiskyrė. Dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtininką el. paštu ir jis man pasakė, kad yra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas. jis užkalbėjo ir stebėtinai trečią dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome@gmail.com arba WhatsApp/Viber jo: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  102. Camila Abramikienė2022 m. gruodžio 3 d. 21:32

    Niekada nemaniau, kad vėl nusišypsosiu, bet dr. Isikolo atlieka savo sąžiningą darbą, kad padėtų man. Mano vyras paliko mane su dviem vaikais vieneriems ir dviem savaitėms. Visos pastangos sugrąžinti jam nepavyko, maniau, kad daugiau jo nematysiu, kol nesutikau ponios, vadinamos Laima, kuri man papasakojo apie rašybos ratuką, vadinamą dr Isikolo. Ji davė man savo el. Pašto adresą ir mobiliojo telefono numerį, aš susisiekiau su juo ir jis patikino, kad per dvi dienas mano vyras grįš pas mane. Jo darbo procesas neužtrunka daug, jis nieko nedelsdamas nedelsdamas ir jis dirbo už mane. Mano vyras grįžo pas mane ir aš dar netikiu, kaip viskas atsitiko, bet tai buvo tokia tikra ir efektyvi. Jei jums reikia pagalbos, galite susisiekti su juo: dr Isikolo užtikrins, kad nedelsdami gausite tobulą rezultatą. El. Paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai parašykite jam „WhatsApp“: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  103. Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra ne kas kita, kaip tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, perskaičiusi daug apie jį ir tikėjau, kad jis gali man padėti, ir jis padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  104. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį – ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  105. Šių metų pradžioje turėjau siaubingą ginčą su savo vyru ir jis neturėjo kito pasirinkimo, kaip išeiti iš namų, ir aš maniau, kad jis tiesiog supyko, dėl to jis išėjo. Po kelių dienų negalėjau su juo susisiekti ar sužinoti, kur jis yra. Aš laukiau ir laukiau, bet jis niekada negrįžo ir man nepaskambino. Buvau kupina skausmų ir gailesčio dėl to, kas nutiko. Stengiausi viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai, kol nesusisiekiau su DR ISIKOLO, kuris mane išgelbėjo. Jis puikiai atliko savo darbą, kad mus sujungtų, o mano vyras paskambino ir grįžo namo lygiai po 48 valandų, kaip buvo pažadėjęs. DR ISIKOLO yra toks tikras ir niekada nepasiduoda. susisiekite su juo, jei jums reikia pagalbos. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  106. Mane atstūmė 4 metų vyras, labai skaudu, kad visą laiką buvau apleista, susiduriau su vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų.. Jaučiausi prislėgta ir man reikia sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijos, kai užtikau atsiliepimų puslapį. Žmonės su panašiomis problemomis kaip ir aš. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo burtą, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su gydytoju Ilekhojie šiandien el. paštu: (gethelp05@gmail.com arba WhatsApp šiuo numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  107. Mano vardas Silvija Adomaitis. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  108. AČIŪ, DR. ISIKOLO, ATVEJAME Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. parašykite jam: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  109. Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus vėl suvienijo, o meilė ir laimė buvo sugrąžinta, kaip jis mane patikino. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  110. Prasidėjo nuo mažų nesusipratimų, po kurių jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško. Tai mane nuliūdino, nes mes buvome kartu nuo vidurinės mokyklos laikų ir jis buvo mano pirmoji ir vienintelė meilė. Visur ieškojau pagalbos internete, tada pamačiau tiek daug žmonių, komentuojančių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, per vieną iš komentarų susisiekiau su juo ir pakalbėjau su juo apie savo situaciją, o jis paaiškino susitaikymo procesą ir kaip tai padarys. padėk man per tris dienas su juo susitaikyti. Praėjo lygiai mėnuo, kai susisiekiau su juo ir viskas buvo tobula, ir aš turėjau paskelbti šią žinutę, nes jis nusipelno visų gerų žodžių už man pagalbą. Sąžiningai palieku čia jo kontaktą El. paštu: gethelp05@gmail.com arba susisiekite su juo per Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  111. Esu Raminta Budraitis. DR ISIKOLO su savo didžiosiomis galiomis atkūrė mano namus ir laimę, kuria dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai kažkas, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po 48 valandų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  112. Džiaugiuosi tuo, kaip patikėjau gydytoju Ilekhojie, kad po beveik metų išsiskyrimo sugrąžins mano buvusį vyrą. Prieš susitikdamas su gydytoju Ilekhojie, ieškojau daugybės svetainių, ieškodamas būdų, kaip susigrąžinti savo buvusį vyrą po to, kai jis be jokios priežasties paprašė skirtis. Buvau sugniuždyta, bet daktaras Ilekhojie suteikė man vilties ir patikinimo, kad jis bus sugrąžintas pas mane. Po susitaikymo burtažodžio mano vyras paskambino po dviejų dienų ir paprašė grįžti namo pas mane ir mūsų keturis vaikus. Kitą dieną jis grįžo namo ir aš labai džiaugiuosi vėl su juo susitikęs. Naudoju šias priemones, kad įvertinčiau daktarą Ilekhojie už tai, ką jis padarė dėl manęs, taip pat padėjo daugeliui kitų žmonių. Palieku jo kontaktą, kad galėtumėte su juo susisiekti, jei turite panašių problemų. Whatsapp +2348147400259 arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  113. Buvau ties santuokos praradimo riba, kai daktaras Isikolo įsikišo ir mane išgelbėjo. Mano vyras pateikė prašymą dėl skyrybų po nesibaigiančio ginčo ir emocinės prievartos, kurią abu patyrėme dėl nesusipratimų. Išėjo iš namų ir atsisakė grįžti. Ieškojau daktaro Isikolo, žinodamas, kad nenoriu dar kartą kentėti dėl skyrybų bylų ir vyro praradimo. Aš laikiausi jo darbo procedūrų, kurios buvo labai lengvos ir jis dirbo man. Meilė ir ryšys tarp manęs ir mano partnerio buvo atkurtas, jis grįžo ir skyrybų byla buvo atšaukta. Dr. Isikolo yra sąžiningas ir skaidrus, padėdamas žmonėms, o jūs taip pat tai skaitydami galite rasti sprendimą, kurio ieškote, kad sugrąžintumėte džiaugsmą ir laimę savo santuokoje ar santykiuose. Susisiekite su juo dabar. Tiesiog rašykite jam per Viber/WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu per: (isikolosolutionhome@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  114. Mano vardas Geimina Matelis. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kuriais galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  115. Mano gyvenimas grįžo!!! Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie. Kai kurie žmonės tikino, kad jis parsivedė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kurie tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Ačiū. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: (gethelp05@gmail.com Whatsapp arba Viber: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  116. DR ISIKOLO negalima lyginti pagal jūsų santykių ar santuokinių problemų sprendimus. Mano vardas Laima Linkytė. Aš labai ilgą laiką kovoju su depresija, žinodamas, kad tai buvo širdies skausmo rezultatas, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Niekada nežinojau, kad jis nusprendė pasitraukti iš manęs, kol praėjo mėnesiai ir aš negalėjau su juo susisiekti. Turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kai apie jį išgirdau. Jis papasakojo man viską, ką reikėjo padaryti, kad atkurtų meilę ir ryšius tarp manęs ir mano vyro, ką jis padarė. Rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų, kaip jis žadėjo. Tai gali skambėti keistai, bet 100% tiesa, kad jis nieko neapgauna. Nesijaudinkite ir susisiekite su juo dabar. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  117. Aš, Enrika Dapkūnaitė, tariu didelį ačiū DR ISIKOLO, kad padėjo atkurti sugedusius namus. Nenuoseklumas buvo kasdienybė mano namuose ir santuokoje. Nuo tada, kai pradėjome per daug nesusipratimų, mano vyras turėjo siaubingą problemą ir drasko mano kūną. Keletą dienų jis tiesiog išvyko ir negrįžo iki paskutinių savaičių. Buvau nusiminęs ir bandžiau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau problemas, bet nepavyko. Turėjau ieškoti pagalbos, o draugas man nurodė susisiekti su DR ISIKOLO, ką aš padariau. Niekada nežinojau, kad tai įmanoma, nes problemos tęsėsi ištisus dvejus metus. DR ISIKOLO patikino ir tik liepė juo pasitikėti ir tikėti, kad mano norai išsipildys. Jis sutvirtino mano santuoką savo stipriu meilės susijungimo ryšiu ir mano namai vėl puikūs, o mano vyras yra su manimi, kad daugiau niekada neišeitų. Taip pat susisiekite su juo ir tikėkite, kad jis gali jums padėti, nes jis neturi blogų įrašų. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  118. Su vyru esame susituokę jau apie 7 metus. Mes buvome laimingai susituokę su dviem vaikais, berniuku ir mergaite. Prieš 3 mėnesius aš pradėjau pastebėti keistą jo elgesį ir po kelių savaičių sužinojau, kad mano vyras su kuo nors susitikinėja. Pradėjo vėlai grįžti iš darbo, neberūpėjo nei manimi, nei vaikais, Kartais išeina ir net negrįžta apie 2-3 dienas. Aš padariau viską, ką galėjau, kad išspręsčiau šią problemą, bet nesėkmingai. Labai jaudinuosi ir man reikėjo pagalbos. Kai vieną dieną naršiau internete, aptikau svetainę, kurioje buvo pasiūlyta, kad daktaras Ige Ajayi gali padėti išspręsti santuokines problemas, atkurti nutrūkusius santykius ir pan. Taigi, pajutau, kad turėčiau jį pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man padarė burtą. Po dviejų dienų mano vyras atėjo pas mane ir atsiprašė už padarytą skriaudą ir pažadėjo daugiau niekada to nedaryti. Nuo to laiko viskas grįžo į savo vėžes. Mano šeima vėl laimingai gyvena kartu. Viskas dėka daktaro Ige Ajayi. Jei jums reikia burtininko, kuris galėtų išburti, kuris tikrai veikia, siūlau susisiekti su juo. Jis jūsų nenuvils. Susisiekite El. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp (+2348130035939).

    AtsakytiPanaikinti
  119. MANO LAIMĖTA LOTERIJA ĮMANOMA TIK SU DR ISIKOLO
    Sveiki, noriu, kad visi padėtų man padėkoti šauniam burtininkui, vardu Dr Isikolo, už tai, kad jis pakeitė mano gyvenimą finansiškai. Susisiekiau su daktaru Isikolo internetu, kad padėtų man pasimelsti už kai kuriuos mano loterijos žaidimus, kuriuos norėjau žaisti, jis liepė man atsiųsti jam žaidimus. jis gali melstis už žaidimus, ką aš padariau ir jis man pasakė, kad užtruks dvi dienas, kol melsis žaidimuose, antrą dieną jis atsiuntė man numerį žaisti ir patikino, kad ketinu laimėti. tikėjau juo 100%, bet neturėjau kito pasirinkimo ir žaidžiau žaidimą. todėl tą ištikimą dieną nuėjau į loterijos biurą patikrinti žaidimo, kurį jis man davė žaisti, ir štai buvau 373.000 eurų turtingesnis, negalėjau atverti burnos, buvau šokiruotas, negalėjau tuo patikėti. Aš amžinai būsiu dėkingas daktarui Isikolo. Jūs taip pat galite laimėti daugiau, jei jis jums padės, taip pat jis gali padėti jums susigrąžinti mylimąjį ir kitas problemas, kurias reikia išspręsti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp arba Viber: +2348133261196 arba el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  120. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Verkiau savaites ir vos nenusižudžiau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkokios Claire Emerick liudijimą apie tai, kaip daktarė Ilekhojie sugrąžino taiką į savo santuoką. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybų planus, ko aš ir norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašydamas, kad mane apgaudinėjo ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje kaip aš, susisiekite su Dr Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. pašto adresas: gethelp05@gmail.com arba Telegram arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  121. Sveiki visi, mano vardas Dovilė Laurynas. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano situaciją ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog praneškite jam per WhatsApp +2348133261196 arba parašykite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia kokios nors pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  122. Kai radau Dr Ilekhojies kontaktą internete. Man prireikė visiško palūžimo, kad suprasčiau, jog turiu jam pasakyti, su kuo susidūriau savo santuokoje. Padariau karo kambarį savo miegamojo spintoje ir nuėjau tiesiai į Šaltinį! Daug kartų buvo sunku; mano vyras vis dar buvo namuose, nepalaikė ir vis dar norėjo skyrybų, bet aš žinojau, kad tai, ką turiu, išlaikys mane ir mano dukrą. Praėjusį šeštadienį netikėtai atėjo dr. Ilekhojie susitaikymo burtai, kurie padėjo jam nuspręsti, ar jis apleistų mus arba dirbtų prie mūsų santuokos. Tik per susitaikymo burtą jis iš tikrųjų pasakė, kad vis dar nori būti vedęs, ir atšaukė sutartį dėl būsto, kurį ketino įsigyti Kalifornijos Hemet mieste! Iš tiesų, nieko nėra neįmanomo naudojant Dr Ilekhojie susitaikymo burtus. Niekada nepasiduok!" susisiekite su gydytoju Ilekhojie, jei turite problemų santuokoje. El. paštu gethelp05@gmail.com arba telefono numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  123. Mano vardas Joana Berankis ir esu čia, kad padėkočiau DR ISIKOLO už pagalbą išgelbėti mano santykius. Mano vaikinas mane paliko, nes aš buvau greitas susižavėjęs ir kelis kartus su juo kovojau dėl nesaugumo, kai matydavau, kaip jis vis artėja prie bet kurios kitos moters. Neradau geresnio būdo, kaip priversti jį sugrįžti pas mane, o DR ISIKOLO man padėjo. Kai susisiekiau su juo, jis papasakojo viską, ką reikia žinoti apie tai, kaip bus atkurta meilė ir ryšys tarp manęs ir mano vyro. Aš įvykdžiau ir jis atliko darbą nedvejodamas ir tik po 48 valandų man paskambino mano vaikinas. Esu laiminga ir pilna gyvybės dėl DR ISIKOLO gerumo. Raginu visus, turinčius problemų, susisiekti su juo dabar ir jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba jei pageidaujate WhatsApp/Viber teksto: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  124. DR ISIKOLO YRA GYVYBĖS GELBĖJAS IR GALIU JUS UŽTIKRINTI.
    Mano vardas Marija Balčytis ir esu čia, kad prisijungčiau prie daugybės žmonių, kad padėkočiau daktarui Isikolo už pagalbą ir malonius gestus man. Patyriau siaubingą patirtį, kai su savo vyru išgyvenau širdies skausmą. Jis paliko mane, o aš buvau sugniuždyta ir neradau jokios pagalbos, kad jį susigrąžinčiau. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas, kol nepatekau į puslapius, kuriuose žmonės liudijo apie tai, kaip daktaras Isikolo jiems padėjo. Susisiekiau su juo ir jis niekada nedvejodamas man padėjo. Aš ne tik susigrąžinau savo vyrą po 48 valandų, bet ir meilė bei laimė buvo atkurta geriau nei bet kada. Daktaras Isikolo yra nuostabi asmenybė ir negaliu jam pakankamai padėkoti už nesavanaudišką tarnystę žmonijai. susisiekite su juo dabar el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  125. Mano vyras paliko mane ir mano sūnų ir niekada negrįžo, kol neįsikišo gydytojas ISIKOLO. Mano istorija niekuo nesiskiria nuo kitų, kurie skyrė laiko pasidalinti informacija apie jį pasauliui. Turėjau santuokinių problemų su vyru, dėl kurių jis mane paliko ir išvyko į kitą miestą. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas ir gavau pagalbos iš niekur, kol nesusisiekiau su daktaru Isikolo, kuris man padėjo. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano partnerio ir aš jį susigrąžinau po dviejų dienų, kaip jis pažadėjo. Kaip ir visi kiti apie jį kalbantys, aš esu čia, kad papasakočiau apie jį gero ir padėkočiau jam už tai, kad dar kartą suteikė džiaugsmo mano gyvenimui, ir mes abu švenčiame šventinius sezonus kartu kaip laiminga šeima. Jis nenuvils, jei pabandysite ir jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  126. Simona Matijošaitis2022 m. gruodžio 26 d. 19:12

    Mano namai buvo pripildyti begalės problemų ir kančių, dėl kurių aš niekada nenorėjau skyrybų su savo vyru. Viskas žlugo ir mes pasukome skirtingais keliais. Bandžiau judėti toliau, bet man buvo taip sunku, nes vis dar mylėjau savo vyrą, o mano dukra visada verkė, norėdama susigrąžinti tėvą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip kreiptis pagalbos, todėl susisiekiau su DR ISIKOLO, kai pamačiau tiek daug gerų pastabų apie jo darbą. Jis patikino, kad sutaikino mane ir mano vyrą savo susitaikymo burtu, kurį ir padarė. Džiaugiuosi galėdamas jums visiems pasakyti, kad meilė ir laimė atkurta, mes vėl susijungėme, ir aš tikiu, kad tai amžinai mums, ir ačiū DR ISIKOLO, kad padarė tiek daug, kad išgelbėtų mano šeimą. Jis niekada nėra per daug užsiėmęs, kad niekam padėtų. Taigi susisiekite su juo dabar, jei jums taip pat reikia pagalbos. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba per WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  127. Mano vardas Kamile Mažeikis. Noriu padėkoti dr. Isikolo už tai, kad laimėjau milijonų eurų loteriją, ir aš išreiškiu savo dėkingumą parašydamas jo nuostabius kūrinius internete, kad galėtumėte perskaityti ir susisiekti su šiuo žmogumi, kad padėtų jums išspręsti bet kokias problemas. Kai sutikau šį vyrą, jis man pasakė, kad apsidžiaugsiu, kai jis už mane užburs, ir aš juo patikėsiu, ir jis padarė mane laimingą. Jis davė man laimėtus skaičius: 3, 25, 38, 43, 49, o laimingųjų žvaigždžių skaičius buvo 3 ir 7. Laimėjau 461.000 eurų. Ačiū, pone, už tai, ką dėl manęs padarėte. Jis taip pat padeda sprendžiant meilės ir santykių problemas ir yra geriausias, kurį galite rasti. Rašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  128. Praradau santuoką ir gražius namus, kuriuos sugriovė nelaimingas atsitikimas, kai pamačiau, kad mano žmona pasitraukia už melo, kuriuo ji buvo maitinama, ir nesaugumo, kuris niekada nebuvo tiesa. Nuo pat pradžių prisiekiau, kad niekada nebūsiu apgavikas ir laikiausi savo pozicijos, kad pastatyčiau laimingus namus, bet, deja, ji niekada manimi nepasitikėjo pakankamai. Mėnesius klajojau bandydamas ją susigrąžinti ir ieškojau pagalbos iš įvairių šaltinių, įskaitant jos šeimos įsikišimą, bet niekada nepasisekė. Susisiekiau su daktaru Isikolo, kuriuo abejojau, kai susisiekėme anksčiau. Turėjau išlaikyti viltį ir laikytis procedūrų taip, kaip jis man viską paaiškino. Jis patikino, kad ji grįžo po dviejų ar trijų dienų, o aš vis dar nerandu žodžių išreikšti, koks laimingas ir dėkingas esu žinodamas, kad mano sūnus ir jo mama grįžo pas mus. Aš visiems sakau apie daktarą Isikolo ir jo malonią širdį, padedančią žmonėms. Jis jūsų nenuvils, jei jį išbandysite. skaitykite daugiau apie daktarą Isikolo ir susisiekite su juo svetainėje: (www.isikolotemple.com) arba WhatsApp +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  129. DR VELAS PADĖDA ŽMONĖMS BET KOKIŲ TIPŲ SANTYKIŲ PROBLEMŲ IR LOTERIJAS NUMERIŲ
    Labai sunki situacija, kai lošiu loterijoje ir niekada nelaimiu, arba laimiu nedidelį fondą iki 100 dolerių, aš buvau tokio sunkaus gyvenimo auka, didžiausias kada nors laimėjęs fondas buvo 100 dolerių, ir aš Žaidžiu loteriją jau beveik 12 metų, viskas staiga pasikeičia tuo metu, kai radau paslaptį internete, liudijimą apie burtininkus, vadinamus DR WALE, kurie padeda žmonėms bet kokio tipo loterijos numeriais, kai prisijungęs prie interneto pamačiau daug gerų liudijimų apie DR VELAS. dabar aš didžiuojuosi loterijos laimėtoja, padedama DR WALE, laimėjau 1 000 0000,00 USD ir pranešu apie tai visiems, kurie visas dienas bandė laimėti loterijoje, patikėkite manimi, tai yra vienintelis būdas laimėti loterija. Dar viena gera žinia yra ta, kad DR WALE taip pat padėjo mano draugei susigrąžinti vyrą, kuris ją paliko dėl kitos moters. dabar, kai mano draugė gyvena laiminga su savo vyru. Galite susisiekti su DR WALE: +2347054019402 ARBA el. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    DR WALE taip pat gali padėti išspręsti šią problemą

    (1) Buvusio meilužio sugrąžinimas.
    (2) Gydymas žolelėmis ir dvasinis gydymas.
    (3) Norite būti paaukštintas savo biure.
    (4) Nėštumo burtai.
    (5) Laimėkite bylą teisme.

    AtsakytiPanaikinti
  130. AČIŪ DR. ISIKOLO ATEINATE Į MANO GELBĖJIMĄ BALJiausiomis mano akimirkomis.
    Mes su vyru pastaruosius 6 mėnesius kovojome su santuokos problemomis ir mažai žinojome, kad mūsų kada nors kilusių problemų smegenys yra šeima. Problemos paaštrėjo ir galiausiai jis išsikraustė iš namų. Buvau viena su dukra ir gyvenimas buvo apgailėtinas be jo šalia. Aš padariau viską, ką galėjau, kad baigčiau problemas, bet nesėkmingai. Taigi turėjau kreiptis pagalbos, dėl kurios susisiekiau su DR ISIKOLO. Kaip visada norėjau, jis išgirdo mano verksmą ir atėjo man į pagalbą. Jis išsprendė mūsų turėtas problemas, mes su vyru grįžome kartu ir vis dar stebiuosi, kai per 2 dienas gaunu rezultatą, kaip jis žadėjo. Jei turite problemų su savo partneriu, susisiekite su juo dabar ir jis taip pat jūsų nenuvils, nes yra patikimas ir patikimas. Galite perskaityti atsiliepimus ir susisiekti su juo jo svetainėje arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  131. LAIMĖJAU LOTERIJA PADĖDAMAS DR ISIKOLO
    Pastarąjį dešimtmetį visada žaidžiau loterijos žaidimus su viltimi, kad kada nors laimėsiu didelius pinigus, bet to niekada neįvyko ir galvojau, ką galėčiau padaryti, kad laimėčiau didelį loterijos prizą. Atlikau kai kuriuos tyrimus internete ir aptikau skelbimą apie daktarą Isikolo, kuris rengia loterijos burtus žmonėms, kurie tiki jo darbais. Paaiškinau savo situaciją gydytojui Isikolo, jis man paruošė loterijos burtą ir davė keletą skaičių, kad galėčiau žaisti loterijoje, ir aš be jokių abejonių padariau, kaip jis pasakė. Ar galite patikėti, kad pirmą kartą gyvenime laimėjau 786.000 eurų sumą. Maniau, kad svajoju, kol man paskambino loterijos agentas, kad atvykčiau į biurą ir susitartų, kaip išsireikaluosiu pinigus. Dabar mano gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę ir aš esu savo viršininkas, o jūs taip pat galite būti savo viršininku, susisiekę su daktaru Isikolo dėl loterijos burtų. Spustelėkite jo svetainę Peržiūrėkite jo svetainę ir susisiekite su juo dabar. (https://isikolotemple.com) arba jo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  132. kiek ilgai ieškojote sprendimo, todėl išspręskite savo problemas, čia jums yra geresnė galimybė. MANO vardas Rose. Aš sergu 12 metų ir taip pat ieškau, kaip gauti pagalbos, kad galėčiau išgydyti save, bet neradau. Vieną dieną, kai skaičiau tiesą, intarnete aptikau istoriją, kurioje pasakojama apie daktarą Ayo. Jis padėjo daugeliui žmonių išspręsti problemą, taip pat padėjo žmonėms išgelbėti tris marrager gyvybes, pragarą ligonius ir sugrąžinti buvusįjį. Jei turite kokių nors problemų, kreipkitės pagalbos į Dr Ayo el. paštu: drayospell@gmail.com arba +2347055691377

    AtsakytiPanaikinti
  133. Mano vardas Simona Kairevičius. Vedybinės bėdos įvedė mane į didelę netvarką, dėl kurios, deja, išsiskyriau su vyru. Beveik metus išgyvenau labai daug. Bandžiau judėti toliau, bet negalėjau, nes likau sudaužyta ir sudužusi širdis ir turėjau du vaikus, kad galėčiau pasirūpinti viena. Visa tai aš niekada nenustojau mylėti savo buvusio vyro ir vėl bandžiau sutvarkyti mūsų sąjungą, kol sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris internete buvo plačiai žinomas dėl pagalbos žmonėms. Turėjau su juo susisiekti ir sužinojau, kad jis taip pat gali man padėti, ką jis padarė, kai aš jo laikiausi. Jis atkūrė ryšį tarp manęs ir mano vyro, o skyrybos buvo anuliuotos, o mes kartu esame laimingesni net labiau nei aš kada nors įsivaizdavau. Jis yra patikimas ir patikimas, o vos per 2 dienas jo darbo rezultatas pasireikš be jokių abejonių. parašykite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  134. Esu vienas iš daugybės žmonių, kad paliudyčiau pasauliui, kad daktaras Isikolo iš tiesų yra geros širdies žmogus, kuris daro viską, kad padėtų žmonėms net tada, kai prarandama viltis ieškant jų problemų sprendimo. Mano pačios problemos tikrai nesiskiria nuo kitų, nes po 48 valandų, kai pas mane dirbo daktaras Isikolo, sužadėtinis sugrįžo pas mane. Negalėjau susidoroti su širdgėla, kai žinojau, kad praradau savo sužadėtinį su kita panele. Buvau pasiklydęs tamsoje ir esu dėkingas Dievui, kad tokie sąžiningi žmonės kaip daktaras Isikolo tikrai egzistuoja tam, kad nušluostytų ašaras nuo sudaužytų širdžių veidų. Esu 100% garantuotas ir užtikrintas, kad jis jūsų neapvils, kai ieškosite jo pagalbos, kad išspręstumėte savo problemas, susijusias su santuoka, santykiais ar kitais su gyvenimu susijusių problemų. Tiesiog atsiųskite jam el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp/Viber telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  135. Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba Telefonas/Whatsapp (+2348147400259)

    AtsakytiPanaikinti
  136. Apsilankykite ir skaitykite daugiau apie Dr isikolo per (https://isikolotemple.com)
    Sveiki visi. Mano vardas Rusne Pilinkus. Esu čia, kad padėkočiau puikiam daktarui Isikolo už mano santuokinių problemų sprendimą. Mano santuoka žlugo dėl nesibaigiančių problemų ir sunkumų, kuriuos turėjau su vyru. Jis išėjo neatsigręžęs, o aš tiek mėnesių buvau viena. Jo šeima įsikišo ir vis tiek niekas nepasikeitė. Buvau sužlugdytas emociškai ir praradau viltį vėl susirasti meilę, nes jis buvo viskas žmoguje, kurio aš kada nors norėjau. Kaip ir daugelis žmonių, aš sužinojau apie DR ISIKOLO, kai pradėjau ieškoti pagalbos. Mes ilgai aptarėme mano problemas ir jis patikino, kad rasiu reikalingą sprendimą. Neturėjau kito pasirinkimo, kaip tik laikytis jo procedūrų ir jis nieko nevilkino. Jis užmezgė meilės susijungimo ryšį man ir mano vyrui, o meilė ir laimė, kuria dalijomės, buvo atkurta ir jis pasiekė mane tiksliai po 48 valandų, kaip pažadėjo DR ISIKOLO. Jis tikrai nuostabus pagalbininkas ir yra patikimas. Jei turite kokių nors problemų, tiesiog parašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  137. DR ISIKOLO PADĖJO MAN LAIMĖTI DIDELIĄ LOTERIJA
    Aš esu čia, kad paspartinčiau šią gerą žinią visam pasauliui apie tai, kaip gavau pagalbą iš daktaro Isikolo, puikaus loterijos burtininko, kuris padės burti loterijoje ir duos jums tinkamus skaičius laimėti loterijoje, netikėjau. iš pradžių, bet, kai gyvenimas tapo sunkesnis, nusprendžiau pabandyti, išleidžiu tiek pinigų bilietams, kad įsitikinčiau, jog laimėsiu. iki tos dienos, kai internete sutikau daktarą Isikolo, apie kurį tiek daug žmonių kalba, kad jis yra labai puikus, kai reikia burti loterijoje, aš nebuvau tuo tikra, bet tiesiog išbandžiau, tai buvo tarsi magija. loterijoje laimėjau 675.000 eurų su skaičiais, kuriuos jis man davė. Daktaras Isikolo yra tikrai patikimas žmogus, vertas ir patikimas. Dalinuosi tuo su jumis, kuriems taip sunku laimėti loterijoje ir padėti visiems, turintiems meilės ar santuokinių problemų. Dėkojame dr. Isikolo, kuris man padėjo. Skaitykite daugiau apie daktarą Isikolo jo svetainėje: (https://isikolotemple.com) arba el. paštu: isikolosolutionhome@ gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +234-8133261196

    AtsakytiPanaikinti
  138. Tiesiog noriu pasinaudoti dar viena proga ir paliudyti, ką šis puikus burtininkas Voodoo Lordas vėl padarė dėl manęs. Kai pirmą kartą susisiekiau su juo, jis padėjo man atkurti taiką, meilę ir laimę mano santuokoje, pastodamas, taip pat privertė vyrą nustoti apgaudinėti ir pradėti elgtis atsakingai. Ir dabar jis ką tik privertė mano vyrą gauti ilgą paaukštinimą savo darbo vietoje su kitomis išmokomis. Dabar mano šeimoje yra dar vienas laimės lygis dėl šio puikaus, galingo ir veiksmingo burtininko. Susisiekite su juo dabar ir paprašykite jo pagalbos dėl jo kontaktinės informacijos voodooconnect60@gmail.com taip pat galite naudoti whatsapp + 234 8097014925... Jis sugeba daryti stebuklus, jis jau antrą kartą man padarė stebuklus.

    AtsakytiPanaikinti
  139. Man buvo labai liūdna ir įskaudinta, kai vyras nusprendė mane palikti dėl daug už mane jaunesnės merginos. Mano vyras yra gana turtingas, todėl daug damų jį užplūdo. Tačiau jis yra mylintis ir rūpestingas vyras, tačiau ši konkreti jauna ponia jį suėmė ypatingu būdu, kurio aš negalėjau paaiškinti. Kažkuriuo metu galvojau atimti jai gyvybę, nes mano vyras ją labai mylėjo, bet draugas mane atgrasė nuo tokio poelgio. Teko ieškoti dvasinės pagalbos iš interneto, tada perskaičiau įvairius nuostabius komentarus apie vudu lordą, daug žmonių davė skirtingus liudijimus apie jo gerus darbus ir santuokos atkūrimą. Paėmiau jo el. laišką voodooconnect60@gmail.com iš vieno iš liudijimų ir susisiekiau su juo. Aš jam papasakojau apie savo problemą, o jis davė man nurodymus, kurių reikia laikytis, ir davė pirkti prekes. Per septynias (7) dienas mano vyras nutraukė visas bendravimo su piktąja ponia priemones, gailėjosi ir maldavo mano atleidimo. Sakau didelį ačiū, vudu valdove, ir būsiu amžinai dėkingas už jūsų pagalbą. Tikiuosi, kad pamatysite šį liudijimą, nes pažadėjau pasidalinti liudijimu, jei man padėsite. Taip pat galite susisiekti su juo whatsApp: +234 8097014925

    AtsakytiPanaikinti
  140. SUGRĮŽTI MANO VYRĄ TIK ĮMANOMA DR. ISIKOLO PAGALBA Jo svetainė: (https://isikolotemple.com)
    Sveiki visi, mano vardas yra Burbaitė. Taip pat esu čia, kad padėkočiau daktarui Isikolui, kurį Dievas panaudojo sugadindamas mano padėtį ir sugrąžindamas džiaugsmą bei laimę mano namuose. Aš praradau savo vyrą dėl moters užsienyje, kai jis išvyko dirbti į tą patį regioną, kuriame ji gyvena. Niekada nežinojau visko, kas nutiko, kol mano draugas man neatsiuntė abiejų kartu nuotraukų ir po to supratau, kad tai buvo priežastis, kodėl mano vyras atšalo ir paliko mane. Mano vyras buvo užhipnotizuotas ir valdomas, ir aš viską žinojau, kai susisiekiau su gydytoju Isikolo, kai ieškojau pagalbos ir neradau. Jis patikino mane sugrįžęs ir atgavęs mūsų meilę bei laimę, ką jis padarė, o rezultatas pradėjo reikštis po 48 valandų. Dabar aš grįžau savo vyrą ir negaliu pakankamai padėkoti daktarui Isikolo už jo sąžiningumą ir palaikymą. Tiesiog parašykite jam žinutę per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com, jei jums reikia pagalbos.

    AtsakytiPanaikinti
  141. Gyvenimas ateina su įvairiomis patirtimis. Nežinau, kokios jūsų patirties, bet tai mano istorija, daugiau liudijimas. Džiaugiuosi galėdamas tai parašyti, nes mano santuokoje vėl taika ir visa tai dėka puikaus burtininko vardu VOODOO LORD, jis yra labai galingas vyras, padėjęs sutaikyti ginčą tarp manęs ir mano vyro labai veiksmingu ir nuoširdžiu meilės burtu. . Mano vyras paliko namus ir septyniems mėnesiams apsigyveno pas kitą moterį, nesirūpindamas manimi ir mūsų keturiais vaikais, aš esu finansiškai stabilus, bet man reikia vyro priežiūros, meilės ir stabilios šeimos. Keletą kartų prašiau jo grįžti namo, bet niekas nepadėjo, net paprašiau vyresniosios sesers, kad padėtų man jį užkalbinti, o tai taip pat nepavyko. Taigi vieną dieną aptikau moters, kuri papasakojo, kaip VOODOO LORD padėjo jai neleisti vyrui su ja išsiskirti, liudijimą. Aš susisiekiau su juo ir paaiškinau jam savo problemas, jis man pasakė, ko reikia tikram ir labai veiksmingam meilės burtui. Parūpinau viską, ko jam reikėjo, ir po dvidešimt keturių valandų man paskambino vyras, prašydamas atleidimo ir paklausti, ar aš jį priimsiu atgal po to, ką jis padarė, ir taip mano santuoka buvo išgelbėta. Jei turite kokių nors problemų, kurias norite skubiai išspręsti, nedvejodami susisiekite su juo per WhatsApp: +2348097014925, el. paštas: voodooconnect60@gmail.com


    AtsakytiPanaikinti
  142. Mano vyras paliko mane ir mano sūnų ir niekada negrįžo, kol neįsikišo gydytojas ISIKOLO. Mano istorija niekuo nesiskiria nuo kitų, kurie skyrė laiko pasidalinti informacija apie jį pasauliui. Turėjau santuokinių problemų su vyru, dėl kurių jis mane paliko ir išvyko į kitą miestą. Kažkuriuo metu buvau prislėgtas ir gavau pagalbos iš niekur, kol nesusisiekiau su daktaru Isikolo, kuris man padėjo. Jis atkūrė meilę ir ryšį tarp manęs ir mano partnerio, ir aš jį susigrąžinau po 2 dienų, kaip jis pažadėjo. Kaip ir visi kiti apie jį kalbantys, aš esu čia, kad papasakočiau apie jį gera ir padėkočiau jam už tai, kad dar kartą suteikė džiaugsmo mano gyvenimui. Jis nenuvils, jei pabandysite ir jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  143. Buvau tokia sutrikusi ir sugniuždyta, kai vyras paliko mane be žodžio, man jo labai reikėjo, nes aš jį labai mylėjau. Taigi mano draugas supažindino mane su daktare Ilekhojie, kuri kažkada sutaikė ją ir jos vaikiną. Aš tiesiogiai kalbėjausi su gydytoju, kuris patikino, kad susitaikysiu su vyru po to, kai buvo atliktas ritualas, skirtas atkurti mūsų prarastą ryšį. Lygiai po 3 naktų mano vyras staiga grįžo namo ir pradėjo verkti, prašyti atleidimo ir pasakoti, kaip labai pasiilgo manęs ir mūsų vaikų. Priėmiau jį atgal ir nuo to laiko esame laiminga šeima. Jei turite kokių nors santykių problemų, patarsiu su juo susisiekti.
    WhatsApp: +2348147400259
    Skambinti: +2348147400259
    El. paštas: (gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  144. Mano vardas Gabija Ajauskienė ir esu čia, kad įvertinčiau daktarą Isikolo. Aš visada turėjau sudėtingus santykius su savo vaikinu. Mes tiek kartų kovojome dėl nesaugumo abiejose pusėse ir išsiskyrėme. Puikiai žinojau, kad vis dar jį myliu ir man reikia, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. Jis nepaisė mano prašymo ir pastangų viską ištaisyti, ir aš gavau informacijos, kad jis jau susitikinėja su kita moterimi. Negalėjau padėti susiklosčiusioje situacijoje, todėl turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, pasikalbėjome ir aš man viską paaiškinau. Jis patikino, kad man padės ir užtikrins, kad jį sugrąžinsiu pas mane. Jis nešvaistė laiko man padėdamas, grąžino meilę ir džiaugsmą, kuriuo dalijomės, ir aš grąžinau savo vyrą man. Aš geriau žinau, kad viskas, ką tiek daug žmonių sako apie DR ISIKOLO, iš tikrųjų yra tiesa, kai gavau jo 48 valandų darbo rezultatą, kaip jis pažadėjo. Pasitikėk manimi, jis taip pat gali tau padėti, jei tiki. Taigi tiesiog susisiekite su juo dabar. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com, taip pat galite rašyti jam per WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  145. Jolanta Ziuraityte2023 m. sausio 25 d. 10:23

    Puikios galimybės sugrąžinti savo vyrą pas jus ir jūsų vaikus su DR ISIKOLO pagalba.
    Mano vyras paliko mane ir mūsų 2 vaikus maždaug 3 mėnesiams. Aš išgyvenau daug skausmo. Bandžiau viską, kas įmanoma, kad jis grįžtų pas mane ir pas vaikus, bet nieko nepavyko. Man tai buvo tikrai įtemptas laikotarpis, nes niekada nenorėjau išgyventi širdies skausmo. Man buvo liepta susisiekti su meilės burtų gydytoju, kuris man padėtų, ką aš ir padariau. Man pasisekė, kad gavau DR ISIKOLO kontaktą, kuris galėjo man padėti, aš susisiekiau su juo ir jam viską paaiškinau bei laikiausi jo procedūrų, o jis padarė meilės susijungimo burtai, kurie per 2 dienas sugrąžino mano vyrą pas mane ir pas jo vaikus. labai ačiū DR ISIKOLO. Labai vertinu tai, ką dėl manęs padarėte. Čia yra jo kontaktas, jei jums gali prireikti sprendžiant santykių problemas, el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp ar Viber jam +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  146. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko.
    Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Mes su vyru vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie.
    Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką. El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  147. Taip, tiesa, kad DR ISIKOLO yra geriausias burtininkas. Mano vardas yra Anna Šumauskas ir aš buvau DR ISIKOLO klientas ir turiu pasakyti, kad jis yra tikras burtininkas. Kai susisiekiau su šiuo burtininku, mano vaikinas paliko mane 2 metams ir aš visada norėjau, kad jis grįžtų man. Maždaug prieš mėnesį sutikau DR ISIKOLO, kuris man padėjo, ir vėl užmezgiau ryšį su savo vaikinu. Kai mane paliko buvęs vaikinas, kilo neramumai ir man tai tapo katastrofa, nes patyriau fiziologinę traumą, o mano šeima labai nerimavo dėl mano sveikatos. Po 2 metų sutikau ir DR ISIKOLO per liudijimą ir jis liepė nusiraminti, kad ir kokia bėda bebūtų, jis yra gerai ir pasiruošęs man padėti, o meilė, kurią abu dalijome, bus atkurta. Vos po 2 dienų man paskambino buvęs ir norėjo susitikti. Aš sutikau ir ruošiausi su juo susitikti, o jis man papasakojo, kaip jautėsi kaltas dėl to, ką padarė, ir norėjo, kad grįžčiau. Esu dėkingas DR ISIKOLO už nuoširdžią pagalbą ir rekomenduosiu jį visiems, kuriems reikia burtininko. Susisiekite su juo, kad jums padėtų, ir paskubėkite el. paštu El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite susisiekti su WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  148. Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą Igę Ajayi, padėjusį susigrąžinti žmoną, dėl kurios išsiskyriau vieneriems metams. Buvau paskutinis žmogus žemėje, kuris pripažino faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia, tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ige Ajayi, internete, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažemintas savo darbo vietoje dėl depresijos, nes nežinau, ką daryti, kad ją susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui šiandien, kad pasinaudojo Dr. Ige Ajayi, kad atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą per 48 valandas. Tik praėjusią savaitę čia buvau paaukštintas atgal į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ige Ajayi. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinok, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Daktaras Ajayi taip pat ruošia burtus, tokius kaip loterijos burtai, darbo burtai, burtai, skirti sustabdyti skyrybas, burtai išgydyti bet kokias ligas, apsaugos burtai, burtai, norint tapti sėkmingu ir turtingu E.T.C. Susisiekite el. paštu drigeajayi@gmail.com. Telefonas/Whatsapp +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  149. Dalia Laurinaitiene2023 m. sausio 28 d. 13:54

    GRĄŽINAU BUVOJĄ SU DR. ISIKOLO SPRENDIMU
    Aš susisiekiau su DR ISIKOLO per liudijimą, parašytą apie jį, taip pat susidūriau su daugybe liudijimų apie tai, kaip jis padėjo kitiems gyventi. Grįžti su buvusiuoju yra vienas slapčiausių jausmų, kurį daugelis žmonių norėtų patirti, ypač dėl to, kad prisiminimai su buvusiuoju visada užtemdo mūsų mintis, kai kažkas kitas daro kai kuriuos iš tų dalykų, kuriuos darė mūsų buvęs. Beveik 6 metus buvau vienišas tėvas ir nors mano buvęs vyras buvo toli nuo mano vaikų, vis tiek norėčiau, kad kada nors jis sugrįžtų pas mane. Šis burtų gydytojas, su kuriuo susidūriau, žinomas kaip DR ISIKOLO, padėjo man įgyvendinti mano norus ir džiaugiuosi galėdamas pasakyti, kad grįžau su savo buvusiu vyru. Rezultatas pasireiškė po 48 valandų, kaip jis mane patikino, o meilė ir ryšys, kuriuo dalijomės, buvo nuostabiai atstatyti. Jei norite sėkmingai sugrįžti su buvusiuoju, susisiekite su šiuo puikiu meilės gydytoju per jo WhatsApp: +2348133261196 arba el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  150. Vilija Rasimaviciene2023 m. sausio 30 d. 13:57

    Nuostabus meilės burtas, norint sugrįžti su savo partneriu ir pataisyti nutrūkusius santykius. Apsilankykite ir peržiūrėkite jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš 3 mėnesius ir privertė mane pasirašyti skyrybų dokumentus, o aš visiškai sudaužau širdį. Emociškai negalėjau susigrąžinti jokios formos. Dėkoju Dievui už šį stulbinamą ir puikų burtininką, kuris mane išgelbėjo. Daktaras Isikolo garantavo man skubų 48 valandų burtų liejimą, su kuriuo aš sutikau, kad rezultatas pasireikš ir viskas susitvarkys taip, kaip aš tik noriu. mano vyras po 48 valandų man paskambino ir labai atsiprašė, ir jis mane patikino, ir padarė viską, kad atšauktų skyrybų dokumentus, kurie anksčiau buvo vykdomi naudojant šį stebuklingai veikiančią burtų ratuką. Kai kurie žmonės liudijo, kad jis sugrąžino savo buvusį meilužį, kai kurie liudijo, kad atkuria gimdą, išgydo vėžį, herpes simplex virusą ir kitas ligas. Labai ačiū, Viešpatie, už tavo galingus burtus. išsireiškimų nepakanka norint pasakyti ačiū. Paštu Dr Isikolo dabar dėl sprendimų: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite rašyti per WhatsApp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  151. Turiu privilegiją pasidalinti šiuo stebuklingu liudijimu pasauliui. Mano vyras išsiskyrė su manimi prieš keturis mėnesius ir mane apėmė gailestis, nes nežinojau, ką daryti, kad išspręsčiau problemas su vyru. Internete ieškojau pagalbos, kaip galėčiau gauti pagalbos savo santuokoje, ir radau puikių liudijimų apie DR WALE, kuris pažangiai elgėsi su savo burtais. Susisiekiau su juo ir štai DR WALE man pasakė, kad paruoš man burtą, kuris sugrąžins mano vyrą. Aš buvau skeptiškas, bet neturėjau kitos išeities, kaip tik dirbti su juo. po trijų dienų vyras man paskambino, kad grįžta namo, ir nuo tos dienos iki šios akimirkos mes gyvename ramiai. Dabar jis sugrįžo su tokia meile ir rūpesčiu. Šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems žinoti, kad šis burtininkas turi galių sugrąžinti įsimylėjėlius ir labiausiai stebina tai, kad mūsų meilė dabar labai stipri, kiekviena diena yra laimė ir džiaugsmas. ir nėra nieko panašaus būti su mylimu vyru. Labai rekomenduosiu DR WALE visiems, kuriems reikia pagalbos. Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE, suteikiu jums 100% garantiją, kad jis jums padės!! Susisiekite su DR WALE Via. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  152. DR ISIKOLO yra tiesiog geriausias burtininkas ir pagalbininkas. Mano vardas Rūta Kamandulienė ir iš pagarbos jam ir jo burtams privalau visiems pranešti šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus ir nemačiau jokio rezultato. Aš tiesiog norėjau atvykti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolo. Pasibaigus Meilės burtui, pagaliau sulaukiau jo skambučio. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis, sakydamas, kad turėčiau jam atleisti. Buvau tikrai sutrikusi ir šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Rezultatas pasireiškė per 2 dienas ir jis mane patikino. Labai ačiū dr. Isikolo. Visiems, kurie ieško pagalbos, rašykite DR ISIKOLO adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite siųsti WhatsApp telefonu +2348133261196. Daugiau apie jo darbus galite peržiūrėti jo svetainėje (https://isikolotemple.com)

    AtsakytiPanaikinti
  153. Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  154. Mano vyras ką tik pabudo ir nusprendė, kad mūsų santuoka baigėsi. Jau keletą mėnesių mums su Rogeriu nesiseka, nes jis užmezgė romaną su savo padėjėja darbe. Aš labai mylėjau savo vyrą ir nusprendžiau likti ir dirbti su mūsų santuoka. Per trumpą laiką Roger nustojo grįžti namo, o jo artimas draugas man pasakė, kad turi kitą butą, kuriame gyvena su ja. Buvau įskaudintas ir toliau ieškojau pagalbos, nes Rogeris skyrėsi nuo vyro, už kurį vedžiau prieš 10 metų. Laimei, radau daktarą Ilekhojie, kuris pažadėjo grąžinti mano vyrą man. Jis atliko susitaikymo burtą, kuris sugrąžino Rogersą ir dabar mes abu vėl džiaugiamės savo berniukais. Jei turite problemų, panašių į mano, atsiųskite Dr Ilekhojie el. paštu: gethelp05@gmail.com) arba susisiekite su juo Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  155. Po 10 santuokos metų mane atstūmė vyras. Jis paliko mane ir mūsų vaikus kentėti neturėdamas mažas arba visai neturėdamas pajamų. Darbe draugas papasakojo apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo jai susitaikyti su buvusiu vyru. Aš susisiekiau su juo ir jis patvirtino, kad moteris užkalbino mano vyrą, ir pažadėjo nutraukti mano vyro naudojamą tamsiąją magiją ir užtikrinti, kad jis grįš namo. Tikėjau juo ir patikėjau, kad jis tai sulaužys ir padės mums susitaikyti, nes be mano vyro viskas buvo labai sunku ir tai paveikė mūsų vaikus. Greitai į priekį dabar, mano vyras grįžo namo su mumis ir viskas pamažu gerėja, o mes esame ramūs. Kreipkitės pagalbos į dr. Ilekhojie ir gaukite sprendimus. Jo el. paštas: gethelp05@gmail.com arba jo WhatsApp numeris: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  156. Mane tikrai stebina stebuklinga daktaro Isikolo patirtis ir stebuklai, kurie buvo pasklidę internete ir visame pasaulyje. Kaip jis nuostabiai padėjo žmonėms visame pasaulyje susigrąžinti prarastus meilužius. Susisiekiau su juo po to, kai išgyvenau tiek daug įvairių žmonių liudijimų, kaip jis padėjo susigrąžinti buvusį meilužį. Papasakojau jam apie savo vyrą, kuris mane paliko maždaug prieš 8 mėnesius ir paliko namus su viskuo, ką turėjau. Buvau sutrikęs, kai jis man tik liepė šypsotis ir būti ramiam, užtikrindamas, kad viską susitvarkys vos per 48 valandas. Jis patikino, kad meilė ir laimė, kuria dalijomės, bus sugrąžintos, o tai tikrai atsitiko, ir aš buvau nustebęs. Po antros dienos vyras man paskambino, aš buvau tiesiog šokiruota, pasirinkau skambutį ir negalėjau patikėti savo ausimis, jis tikrai maldavo manęs atleisti ir aš žinojau, kad meilė ir laimė tikrai atgavo. susisiekite su DR ISIKOLO el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  157. Mano vyras mane paliko, kai man buvo šeštas nėštumo mėnuo. Mes mylime vienas kitą, todėl man tai buvo šokas. Man buvo sudaužyta širdis, bandžiau jam paskambinti, o jo linijos buvo nepasiekiamos. Bandžiau jį pasiekti ir socialinėje žiniasklaidoje, supratau, kad jis mane ten užblokavo. Aš susisiekiau su jo tėvais ir jie man pasakė, kad jų sūnus pasakė, kad manęs nebemyli ir nenori manęs matyti, net žinodamas, kad esu nėščia, ir jie taip pat buvo nustebinti dėl jo veiksmų ir sprendimo, kad nemyli. žinok, kas buvo negerai. Aš pratrūkau galvodama, kaip jis paliks mane su mūsų negimusiu vaiku ir kaip aš išsiversiu be jo, nes labai jį myliu. Kol aš pagimdžiau ir kūdikiui nebuvo metukai, mano vyras niekada neatėjo patikrinti manęs ir kūdikio. Buvau sugniuždyta. Aš praradau darbą ir neturiu pinigų prižiūrėti kūdikį. Buvau apgailėtinas, nežinojau, ką daryti, kol pradėjau ieškoti pagalbos internete ir skaičiau nuostabius liudijimus apie daktarą Azeną. Susisiekiau su juo elektroniniu paštu ir jis pasakė, kad man padės. Jis man pasakė, kad mano vyru manipuliavo kita moteris ir ji jį užkalbino. Daktaras Azenas pasakė, kad padės man nutraukti kerą, kad išlaisvinčiau savo vyrą ir sugrįš pas mane visam laikui ir vėl taps mano. Jis man pasakė, kad man reikės nusipirkti daiktų, kad sulaužyčiau savo vyro kerus, daviau jam viską, ko jis prašė. Didžiausiam mano nuostabai po kelių dienų į duris beldėsi mano vyras, atrodęs pasikeitęs ir susijaudinęs, buvo akivaizdu, kad jis tiesiog verkė atsiklaupęs dėl mano atleidimo. Dėkoju daktarui Azenui, labai galingam ir tikram burtininkui. Meldžiu, kad jis gyventų ilgai, kad tęstų savo gerą, patikimą ir nuoširdų darbą. Jei turite kokių nors problemų, kurios jus vargina, susisiekite su šiuo tikru burtininku, jis niekada nenuvils. Susisiekite su juo el. paštu dr.azensacredtemple@gmail.com whatsapp: +234 8133500051
    Klerė

    AtsakytiPanaikinti
  158. DR ISIKOLO MAN PADĖJO IR AŠ GRĄŽINAU SAVO VYRĄ. Peržiūrėkite jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Mano vardas Aldona Šimokaitienė ir po septynerių metų santykių su juo jis išsiskyrė, aš dariau viską, kad jį sugrąžinčiau, bet viskas buvo veltui. Labai norėjau jį susigrąžinti dėl meilės jam ir viskuo maldavau, žadėjau, bet jis atsisakė. Susisiekiau su burtininku, vardu DR ISIKOLO, kuris galėtų man padėti burti, kad jį sugrąžinčiau, bet aš esu toks, kuris niekada netikėjo burtais, todėl neturėjau kito pasirinkimo, kaip tai išbandyti. Išsiunčiau burtų raitininkui paštu ir jis man pasakė, kad nėra jokių problemų, kad viskas bus gerai prieš dvi dienas ir kad mano buvęs sugrįš pas mane prieš tris dienas, jis užkalbėjo ir stebėtinai antrą dieną buvo apie 16 val. Buvusioji man paskambino ir mes išsprendėme nesutarimus ir dabar esame laimingi kartu. Bet kam gali prireikti burtininko pagalbos, jo el. pašto adreso: isikolosolutionhome @gmail.com arba jo WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  159. Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Buvau paskutinis žmogus žemėje, priėmęs faktą, kad burtai egzistuoja arba veikia tik tada, kai buvau nukreiptas pas daktarą Ilekhojie, kuris padėjo tiek daug žmonių savo galingais susitaikymo burtais. Neturėjau kitos išeities, kaip tik pabandyti, nes praėjus 3 mėnesiams po skyrybų buvau pažeminta savo darbo vietoje dėl depresijos ir susikaupimo. Nežinau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, bet ačiū Dievui, kad pasinaudojo daktaru Ilekhojie, kad per 48 valandas atgaučiau savo laimę ir meilės gyvenimą. Tik praėjusią savaitę čia buvau pakeltas į savo pareigas ir esu čia, kad pasidalinčiau savo patirtimi su šiuo žmogumi, vardu daktaras Ilekhojie. Nežinau, ką tu išgyveni šiandien, bet žinau, kad bet kurioje situacijoje visada yra išeitis. Susisiekite su dr. Ilekhojie naudodami WHATSAPP MESSENGER žinutę su: +2348147400259 ir el. paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  160. Aš tiesiog turiu duoti šį liudijimą čia, Meilė niekada nepasiduoda, nepraranda tikėjimo, visada yra viltinga ir ištveria visomis aplinkybėmis. Suteikiu Dievui visą šlovę už tai, kad į mano gyvenimą atvedė daktarą I've Ajayi, jis padėjo man atkurti iširusią santuoką, kai vėl nebebuvo vilties, padėjo susigrąžinti vyrą, o dabar mylime ir gerbiame vienas kitą. kita, tiek daug meilės santuokoje. Daktaras Ige Ajayi. Jo specializacija – meilės burtų liejimas. Norite, kad jūsų buvęs vyras, buvusi žmona ar bet kas, ko norite, sugrįžtų į savo gyvenimą. Susisiekite su juo el. paštu: drigeajayi@gmail.com/ WhatsApp +2348130035939

    AtsakytiPanaikinti
  161. Mano vardas Helena, noriu pasidalinti savo liudijimu su pasauliu, nes niekada neįsivaizdavau savęs tai darančios, bet esu kupina džiaugsmo ir noriu, kad kiti taip pat padėtų. Mano vyras paliko mane ir mūsų vaikus be jokio paaiškinimo, aš bandžiau visas įmanomas priemones, kad jis grįžtų namo, bet jis elgėsi keistai su manimi ir net apleido vaikus. Buvau nusivylęs, ieškojau pagalbos iš įvairių pusių, kol pamačiau įrašą apie daktarę Akhariją, burtininkę. Susisiekiau su burtininku, kuris man pasakė, ką daryti. Jis patikino mane, kad užburs ir viskas bus gerai per 3 dienas, bet buvau skeptiškas, šiek tiek pagalvojau, kol galiausiai vėl susisiekiau su juo, kartu atlikome procesą ir mano nuostabai burtai suveikė, o mano vyras. grįžo namo ir atsiklaupė prašydamas atleidimo, bet pirmasis buvo netikėtas jo skambutis, nes nesikalbėjome apie metus. Daktaras Akharia yra tikrai savo žodžių žmogus. Jei turite problemų santykiuose ar bet kuriame gyvenimo aspekte, susisiekite su burtininku dr. Akharia ir ieškokite ilgalaikio sprendimo.
    El. paštas: doctorakharia@gmail.com arba WhatsApp: +2347014241417

    AtsakytiPanaikinti
  162. Man buvo sudaužyta širdis pastaruosius 8 mėnesius po to, kai Shawn išsiskyrė su manimi, bet kai pamačiau žmonių liudijimus apie daktarą Ilekhojie, man buvo labai malonu paprašyti jo pagalbos. Jis paaiškino viską, ko reikia norint atlikti susitaikymo burtą, ir aš juo pasitikėjau visa širdimi. Lygiai per 3 dienas mano vaikinas, kuris vaikino mane kelis mėnesius, skambino man 15 kartų vietoje. Buvau šokas, nes jis buvo tas, kuris mane užblokavo ir persikėlė į kitą vietą. Dabar esame laimingi kartu ir laukiame pirmagimio kartu. Noriu įvertinti daktarą Ilekhojie už jo didelę pagalbą ir taip pat įspėti visuomenę apie šį puikų žmogų. Kreipkitės į jį asmeniškai, jei jums reikia jo pagalbos. Skambinkite / siųskite žinutę +2348147400259) arba el. paštu: gethelp05@gmail.com)

    AtsakytiPanaikinti
  163. Laba diena visiems žiūrintiems internete, mano vardas Kaliksas Erosas. Esu labai priblokštas dalindamasis šiuo puikiu liudijimu apie tai, kaip ieškojau sprendimo internete, o stebuklingai sutikau daktarą Akhariją, kuri man sugrąžino mano buvusią merginą. Štai kodėl. kodėl aš apsiėmiau padėkoti šiam šauniam burtininkui, vardu daktaras Akharia, nes jo pagalba mano gyvenimas tapo labiau kupinas meilės ir man malonu pasakyti, kad mano buvusi mergina, kuri buvo atskirta nuo manęs pastaruosius 2 metus, sugrįžo. Mane maldaudama priimti ją atgal, tai mane šokiravo, mano partneris yra labai stabilus, ištikimas ir man artimesnis nei anksčiau, nes prieš susisiekdama su daktare Akharia aš maldavau savo buvusią merginą sugrįžti pas mane, bet padedamas daktarės Akharijos, dabar mano santykiai atkurti. Taip pat galite turėti geresnius santykius tik susisiekę su Dr Akharia El. paštu: doctorakharia@gmail.com , WhatsApp: +2347014241417,
    WhatsApp nuoroda: wa.link/ikid9g

    AtsakytiPanaikinti
  164. GRĄŽINKITE SAVO PARTNERĮ SU TIKROS DR ISIKOLO PAGALBA.
    Pažadu pasidalinti šiuo liudijimu visame pasaulyje, kai tik mano vyras grįš pas mane, ir šiandien su visa pagarba noriu padėkoti DR ISIKOLO už tai, kad jis suteikė džiaugsmo ir laimės mano santykiams ir mano šeimai. Noriu jus visus informuoti, kad yra tikra ir tikra burtų mašinėlė. Niekada netikėjau nė vienu iš šių dalykų, kol neišėjo mano vyras. Man reikėjo pagalbos, kol suradau daktarą Isikolo, puikų burtininką. Jis užkalbino mane meilės burtais ir patikino, kad susigrąžinsiu savo vyrą po dviejų dienų po burtų atlikimo. Mane vis dar stebina, kaip tarp mūsų atkurta meilė ir ryšys, o dabar kartu esame laimingesni nei bet kada. Žemiau pateikiamas el. pašto adresas, jei atsidūrėte bet kokioje situacijoje, kai išgyvenate širdies plakimą. Užtikrinu jus, kad kaip jis padarė mano, jis tikrai jums padės. El. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti „WhatsApp“ telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  165. Mane atstūmė mano vyras 4 metus ir tai labai skauda, kad visą laiką buvo apleista. Susidūriau su savo vyru ir jis pasakė, kad tai neveikia ir reikia skyrybų. Jaučiausi prislėgta ir man reikėjo sprendimo, nes labai jį myliu. Internete ieškojau sprendimo ar konsultacijų ir užtikau žmonių, turinčių panašią problemą, kaip ir aš, atsiliepimų puslapį. Man pasisekė, kad moteris paliko el. laišką, kad galėčiau susisiekti, žengiau drąsų žingsnį, nes buvau tokia prislėgta ir jaučiuosi kaip mirti. Susisiekiau su daktaru Ilekhojie, kuris man atliko susitaikymo kerus, o mano vyras grįžo namo prašydamas atleidimo. Šiandien praėjo 3 mėnesiai kartu po susitaikymo burtažodžio ir mano vyras niekada nepasikeitė mylėti mane. Susisiekite su Dr Ilekhojie šiandien el. paštu: gethelp05@gmail.com arba WhatsApp / skambinkite šiuo numeriu +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  166. Jis yra geriausias burtininkas internete ir jo rezultatas yra 100% garantuotas. Mano vardas Adrianna Filip Mano vyras išsiskyrė su manimi po 9 metų santykių. Tai prasidėjo nuo nedidelio nesusipratimo, po kurio jis man pasakė, kad būtų gerai padaryti pertrauką, kuri, manau, peraugo į išsiskyrimą. Jis manęs nebeieško, užblokavo mano numerį ir žmonės sakė matę jį su kita moterimi, tai ašaros išbėgo į akis, nes ruošiamės tuoktis, ieškojau pagalbos, kol sutikau šį dvasingą vyrą, vardu Dr Ibinoba, padėjau daugeliui žmonių, turinčių santykių problemų, kalbėjausi su juo apie savo situaciją ir jis man apibūdino, kaip grįžti su savo mylimuoju, aš vykdžiau jo nurodymus ir šiandien esu laiminga, nes mano vyras grįžo po 5 mėnesių išsiskyrimo ir dabar esame laimingai susituokę. Jei jums reikia burtininko pagalbos bet kokiai santykių problemai, susisiekite su gydytoju Ibinoba ir ieškokite ilgalaikio sprendimo. WhatsApp: +2348085240869,El. paštas: dromionoba12@gmail.com, WhatsApp nuoroda: wa.link/83szsw

    AtsakytiPanaikinti
  167. DALIA ŠERĖNIENĖ2023 m. vasario 11 d. 13:40

    Tai yra svetainė (https://isikolotemple.com), kurioje perskaičiau apie DR ISIKOLO ir susisiekiau su juo, kad padėtų man šiais metais susigrąžinti savo buvusį vaikiną, kad su manimi susituoktų, ir aš grįžau čia paskelbti apie jį. DR ISIKOLO padės išspręsti jūsų problemą, kad ir ką išgyventumėte. Man labai keista skelbti apie burtažodžius, nes aš niekada netikėjau, kad galėsiu pasakyti, kad man padėjo burtininkas, sugrąžinęs mano buvusį vaikiną po 6 mėnesių nebuvimo. Perskaičiau apie DR ISIKOLO iš kitų svetainių ir susisiekiau su juo, kad man padėtų, o po mažiau nei 48 valandų man paskambino buvęs vaikinas ir apsidžiaugiau, kad jis nori su manimi susisiekti. Susitikome penktadienį ir jis man pasipiršo. Tai buvo pats gražiausias žiedas. Prašome visų čia esančių, susisiekite su DR ISIKOLO, kad jis išspręstų jūsų problemą ir pradžiugintų jus kenkiančiais santykiais. Meilė yra geriausias kada nors patirtas jausmas. atsiųskite jam el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam WhatsApp/Viber telefonu: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  168. Mano vyras išėjo iš namų gyventi pas kitą darbe sutiktą moterį ir atsiuntė man skyrybų dokumentus. Nenorėjau skyrybų, nes labai myliu savo vyrą ir nenoriu, kad šeima subyrėtų. Įtariau, kad moteris mano vyrą surišo burtais, kad jis negalėtų grįžti į šeimą. Ieškojau patarimų, kaip susigrąžinti vyrą, ir radau komentarą, kad dr. Ige Ajayi padėjo jai susigrąžinti vyrą po kelis mėnesius trukusių skyrybų, todėl gavau el. laišką iš dr. Ige Ajayi iš komentaro. Išsiunčiau jam laišką ir elektroninį laišką apie savo problemą, o jis man atsakė ir patikino, kad susigrąžins mano vyrą per dvi dienas, o mano didžiausiai nuostabai, mano vyras sugrįžo per dvi dienas, kaip pažadėjo dr. Ige Ajayi ir dabar mano vyras. vyras grįžo pas mane ir yra dar labiau mylintis nei anksčiau. Taip pat galite kreiptis pagalbos į dr. Ige Ajayi el. paštu: drigeajayi@gmail.com arba WhatsApp telefonu +2348130035939…

    AtsakytiPanaikinti
  169. Perskaičiau keletą liudijimų apie dr. Isikolo meilės burtų svaidytoją apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių susigrąžinti buvusius meilužius per 48 valandas. Nuoširdžiai galvojau, ar tai tikra ir ar šis vyras tikrai galėtų padėti sugrąžinti mano mylimąjį, kurį taip myliu. Nusprendžiau su juo susisiekti, nes labai myliu savo vaikiną ir jau porą mėnesių gyvename atskirai, aš jo labai pasiilgau. Išbandžiau visas kitas priemones, kad jį susigrąžinčiau, bet nepavyko. Susisiekiau su daktaru Isikolo ir jis man pasakė, kad mano buvęs sugrįš pas mane per ateinančias 48 valandas, kai laikysiuosi procedūrų, kaip viskas bus daroma. Daktaras Isikolo paleido jį, kad suprasčiau, kaip aš jį myliu ir noriu. Ir atvėrė akis, kad įsivaizduotų, kiek daug dalijamės kartu. Mano buvusioji dabar vėl grįžo pas mane. Šiuo metu rašydama šį liudijimą esu pati laimingiausia mergina žemėje, aš ir mano vaikinas gyvename laimingai, o mūsų meilė dabar stipresnė nei bet kada. susisiekite su juo ir jis jūsų nenuvils. taip pat. Jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  170. Po 2 iširusios santuokos metų mano vyras paliko mane su dviem vaikais ir mano gyvenimas sugriuvo. Jaučiau, kad noriu visa tai baigti, vos nenusižudžiau, nes jis mus paliko be nieko. Visą tą laiką buvau emociškai nusilpęs ir gyvenimas atrodė beprasmis. Vieną ištikimą dieną, kai naršiau internete, aptikau keletą liudijimų apie daktarą Ilekhojie ir kaip jis padėjo daugeliui žmonių. Kai kurie liudijo, kad jis atvežė savo buvusiąją sugrįžusią, kai kas tikino, kad atkuria gimdą ir gydo ligas žolelėmis. Mane labiau domino susitaikymas su savo vyru, kurį daktarė Ilekhojie leido per 3 dienas. Dabar mano vyras grįžo ir nuo to laiko gyvename laimingai. Čia visiems palieku jo kontaktą. El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite / Whatsapp: +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  171. Mano vardas Laura Tankevičius. Iš pagarbos tau ir tavo kerams turiu visiems pranešti apie šį liudijimą. Buvau pas kitus burtininkus, nemačiau jokio rezultato, viskas, ko jie nori, buvo po mano pinigų. Aš tiesiog norėjau ateiti pas tave anksčiau, gavau iš tavęs tai, kas geriausia. Mano buvęs vyras buvo išvykęs metams ir aš ėjau visur ir kitų burtininkų pagalbos, bet jokio rezultato, kol mano draugas nesupažindino manęs su daktaru Isikolo. Po to, kai buvo atliktas Meilės burtas, aš pagaliau sulaukiau jo skambučio per mažiau nei 48 valandas. Jo burtai padarė stebuklus ir mano vyras grįžo kupinas meilės. Tai buvo kaip stebuklas! Jis staiga grįžo su gėlėmis ir pasakė, kad turėčiau jam padovanoti. Buvau tikrai apstulbusi ir sukrėsta, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleisti ir priimti jį atgal. Man tikrai trūksta žodžių ir džiaugiuosi, o tu esi Dievas, atsiųstas man ir visai mano šeimai. Ir dabar aš vėl esu laiminga moteris. Labai ačiū daktarui Isikolo. Visiems, ieškantiems tikro burtininko, susisiekite su Dr.Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  172. Labai džiaugiuosi galėdamas pasidalinti šiuo nuostabiu savo liudijimu. Mano gyvenimas visiškai pasikeitė per 48 valandas. Galiu matyti save veidrodyje ir šypsotis. Pirmą kartą per amžių amžius pasitikiu savimi ir savo sugebėjimais. Su daktaro Isikolo pagalba sugrįžau į savo vaikiną. Jis atsiprašė praėjus 48 valandoms po burtažodžio sukūrimo. Jis sakė supratęs, kad niekada nenorėjo išsiskirti. jis negalėjo susidoroti su emocingu bagažu, kurį visą laiką nešiojau. Jis pasakė, kad mano, kad jis daro neigiamą įtaką mano gyvenimui, ir manė, kad geriausia išeiti. Jis sakė, kad buvo sunku, kad aš visą laiką kalbėjau apie praeitį. Mes abu vienas kitam atleidome. Man buvo pasakyta, kad tai buvo už kelių mėnesių. Esu gyvas įrodymas, ką gali DR ISIKOLO. Labai dėkoju daktarui Isikolo už nuostabų dalyką, kurį padarėte mano santykiuose. Aš dabar tokia laiminga. Su jūsų pagalba mes abu galėjome pamatyti ir pasakyti tiesą vienas kitam. Man labai malonu susisiekti su jumis ir inicijuoti, kad visa tai įvyktų. Visi, turintys santykių problemų, gali susisiekti su gydytoju Isikolo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba parašyti jam per WhatsApp/Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  173. Šios šventės tikrai atskleidė, koks vienišas būčiau buvęs, jei būtų pasiteisinęs siaubingo santuokos iširimo planas. Mūsų vaikai visi susitvarkė ir dabar, kai turėčiau mėgautis gyvenimu su savo vyru, jį sužavėjo jo biuro registratorė. 25 metai, praleisti santuokoje, buvo prarasti, nes kita moteris nusprendė užkerėti mano vyrą. Nusivyliau beviltiškai ir prisijungiau prie grupės moterų, kurioms padėjo daktarė Ilekhojie, komentarų. Jis man paaiškino apie mano vyrą veikiančią tamsiąją magiją, kurią prieš kelias dienas taip pat patvirtino būsimas kasatorius. Daktaras Ilekhojie papasakojo man viską, ko man reikėjo, kad sulaužyčiau tamsiąją magiją, ir per buvusias 3 dienas mano vyras pasikeitė ir pradėjo elgtis kaip koks nors išėjęs pertrauką. Jis tapo Sergiu, už kurio susituokiau prieš 25 metus. Dabar viskas normalu ir aš taip džiaugiuosi, kad per praėjusias atostogas turėjau visą šeimą. Dėkoju daktarui Ilekhojie, kad manęs nenuvylėte. Pasikalbėkite su juo apie savo santuokos problemas ir suraskite sprendimus. Paštu: gethelp05@gmail.com arba skambinkite/Viber/Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  174. Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas Doris Vaan, gyvenu JAV, vyras paliko mane metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau būdo jį susigrąžinti. Išbandžiau daugybę variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdau puikios dr. Ige Ajayi pavyko. Tas Žmogus puikus, jį galite pasiekti el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jo tiesioginis kontaktinis numeris ir whatsapp yra (+2348130035939) Dabar rimtiems žmonėms, kurie susiduria su šia problema, patarsiu susisiekti su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be jokio streso.

    AtsakytiPanaikinti
  175. Ar norite susigrąžinti savo buvusįjį? Aš tai padariau su daktaru Isikolo ir mano buvęs vyras grįžo pas mane po 2 dienų po to, kai pasakė, kad meilės susijungimas buvo užmegztas. Noriu, kad visi perskaitytų mano liudijimą ir patikėtų burtininku, vardu daktaras Isikolo. Mano buvusi mergina išsiskyrė su manimi, nes ji buvo skeptiška ir abejojo, kad turiu kitų moterų, o tai niekada nebuvo tiesa. mes kelis kartus dėl to ginčėmės ir viskas paaiškėjo, kad ji patikėjo neteisingu suvokimu apie mane ir išėjo. Po maždaug 3 mėnesių susisiekiau su daktare Isikolo ir ji daugiau net neatsiliepė į mano telefono skambučius. Dabar labai džiaugiuosi, kad daktaras Isikolo grąžino ją pas mane. Kai susisiekiau su šiuo burtininku. Aš mažai tikėjau, kad mano buvęs sugrįš po muštynių ir visko, bet daktaras Isikolo man suteikė didžiulį palengvėjimą žinodamas, kad mano sužadėtinė grįžo pas mane, o meilė ir laimė tarp mūsų buvo atkurta ir tapo nuolatine. Noriu, kad visi patikėtų šiuo burtininku ir susisiekite su juo dėl bet kokių problemų. parašykite jam per: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  176. Šiandien jaučiuosi tokia laiminga, nes esu dalis tų, kurie džiaugiasi dėl pagalbos, kurią man suteikė DR WALE, kad susigrąžinau vyrą. Esu ištekėjusi aštuonerius metus ir tai buvo taip baisu, nes mano vyras mane apgaudinėjo ir siekė skyrybų. Bet kai internete aptikau DR WALE WhatsApp numerį +2347054019402, kurį paskelbė ponia, nusprendžiau su juo susisiekti, paaiškinau jam savo situaciją, tada kreipiausi pagalbos, bet mano didžiausiam nustebimui jis man pasakė, kad tai padarys. Padėkite man išspręsti problemą, nes nėra problemos be sprendimo. jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis dirbo man, o mano vyras grįžo pas jus po kelių dienų, kaip pažadėjo. Čia aš švenčiu, nes mano Vyras grįžo namo ir labai džiaugiuosi savo santuoka ir kokia puikia švente. Ir toliau liudysiu internete, nes DR WALE tikrai yra pagalbininkas, kurį Dievas atsiuntė mums visiems padėti. Kodėl nesusisiekus su DR WALE dabar, jei jūsų santykiuose kyla kokių nors sunkumų. Galite susisiekti su juo WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA
    paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  177. Susitikite su savo buvusiu partneriu vos per dvi dienas, padedamas daktaro Isikolo.
    Prieš metus ir šešis mėnesius turėjau problemų su savo vyru, dėl kurios mus išsiskyrė. Kai jis su manimi išsiskyrė, buvau sutrikęs ir nežinojau, ką daryti, kad jį susigrąžinčiau, viduje jaučiausi tokia tuščia. Kol nesusiradau internete daktaro Isikolo apie tai, kaip jis daugybei žmonių padėjo išspręsti įvairias problemas. Aš parašiau Jam el. laišką ir papasakojau jam savo problemą ir padariau tai, ko jis manęs prašė, kad jis man padėtų, trumpai apibendrinčiau ilgą istoriją. Man nesupratus, nepraėjus 48 valandoms, mano vyras man paskambino ir jis grįžo pas mane ir pasakė, kad apgailestauja dėl to, kas vyksta tarp mūsų. Galiausiai rašau šį liudijimą, kad padėkočiau ir nuoširdžiai dėkoju jums, daktare Isikolo, už tai, kad laikotės savo žodžių ir pažadų, sugrąžindami jį pas mane vos per 48 valandas nuo jūsų galingo burtažodžio, ir už tai, kad panaudojote savo talentingas ir dideles galias grąžink jį atgal. Jei jums reikia jo pagalbos, galite parašyti jam el. laišką adresu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite jį Whatsapp/Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  178. Aš taip džiaugiuosi, kad mano iširusi santuoka buvo atkurta. Neseniai susitaikėme, nors buvo sunku. Jau praėjo daugiau nei mėnuo, ir atrodo, kad viskas grįžo į savo vėžes. Jis pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gydymo procesas. Košmaras, trukęs beveik penkerius metus, kol išsiskyrėme, pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo. Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu DR WALE! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Dėkoju jums, DR WALE, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką ir grąžinote man vyrą. Aš ir mano vyras vėl laimingai gyvename kartu. Ačiū DR WALE Jei turite kokių nors problemų, susisiekite su DR WALE dabar ir garantuoju, kad jis jums padės. susisiekite su juo per: WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštu: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  179. DĖL JŪSŲ MEILĖS IR VYKDYMO PROBLEMŲ SPRENDIMŲ, SUSISIEKITE DR. ISIKOLO. Peržiūrėkite jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Su tiek daug savo širdyje noriu pasakyti, kaip daktaras Isikolo išgelbėjo mano santuoką nuo skyrybų. Aš ir mano vyras turėjome tam tikrą nesusipratimą ir tai išardė mūsų santuoką tiek, kiek mano vyras siekė skyrybų. Taigi aš neturiu kitos išeities, kaip tik ieškoti savo problemos sprendimo. Būtent ten aš aptikau daktaro Isikolo detales ir tai, kaip tiek daug žmonių rašė gerus dalykus apie jį ir jo nuostabius darbus jiems ir apie tai, kaip jis padėjo daugeliui žmonių atkurdamas jų santykius. Susisiekiau su gydytoju Isikolo ir jis man pasakė viską, ką turėjau padaryti, ir per mažiau nei 48 valandas, kai dirbo pas mane, mano vyras atšaukė skyrybų dokumentus. Dabar aš ir mano vyras gyvename kartu taikoje ir harmonijoje ir esu čia, kad papasakočiau pasauliui, kad meilė ir meilė atkurta. Ačiū daktarui Isikolo, kad išgelbėjo mano santuoką nuo iširimo. Daktaro Isikolo kontaktinė informacija pateikiama el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  180. Gabrielė Skerstonaitė2023 m. vasario 21 d. 11:38

    Padėkite man pasidžiaugti DR ISIKOLO už jo didelę pagalbą. Esu vienas iš tų žmonių, kurie sakė, kad niekada nesikreipsiu į ekstrasensą, magą ar bet ką, kad padėtų man išspręsti mano problemas, o ne iš visų meilės problemų, bet pasiekiau tašką, kai supratau, kad man reikia kokių nors patarimų. Labai džiaugiuosi, kad radau šį žmogų, vardu DR ISIKOLO. Kai vos nepraradau Deivido per vieną iš mūsų kvailų muštynių ir nuolatinių ginčų (jis išsiskyrė su manimi). Maniau, kad viską praradau. Aš verkiu visą dieną ir galvoju, kad jis daugiau niekada negrįš pas mane. Aš perskaičiau tiek daug liudijimų apie daktarą Isikolo meilės burtą, kaip jis padeda susigrąžinti buvusį meilužį. Greitai nusiunčiau jam el. laišką, kad susigrąžintų ir savo vyrą su jo meilės susijungimo burtais. Ir kai buvau beviltiškiausia, jis manimi nepasinaudojo. Jūs atlikote labai gerą paslaugą žmogui, kuriam tikrai reikia jūsų pagalbos. Nežinau, kaip tu tai padarei ar kaip veikia ši magija, bet žinau tik tiek, kad tai veikia ir mano vyras grįžo pas mane po 48 valandų, kaip man pažadėjo. Deividas ir aš laimingai grįžome kartu, ir aš visada būsiu dėkingas DR ISIKOLO. Rašykite jam el. laišką dėl bet kokios pagalbos, yra labai pajėgus ir patikimas, jei norite gauti pagalbos šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba galite jį naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  181. Aš palaikau santykius su savo vaikinu jau 2 metus ir planavome greitai tuoktis ir staiga jis mane paliko dėl kitos merginos, aš labai myliu šį vaikiną ir niekada neįsivaizduoju savo gyvenimo be jo. Toliau stengiausi viską susigrąžinti, bet visos mano pastangos susigrąžinti jį į savo gyvenimą nepasiteisino. Būtent šią ištikimą dieną aš aptikau keletą komentarų svetainėje apie šį puikų burtininką, vadinamą daktaru Isikolo, todėl daugelis žmonių teigė, kad jis padėjo jiems atnaujinti santykius ir susigrąžinti buvusįjį, turėjau su juo susisiekti, nes jis buvo mano paskutinė viltis. Susisiekiau su juo jo el. paštu ir pasakiau viską, ką reikia padaryti, ką ir padariau, ir jis patikino, kad po 2 dienų mano vaikinas paliks kitą merginą ir grįš pas mane, ir tai buvo labai puiku. nustebau pamatęs, kad mano vaikinas grįžta pas mane po dviejų dienų. Esu labai laiminga, kad šiandien jis grįžo pas mane ir aš tai pasiekiau padedamas daktaro Isikolo ir patariu, jei jums reikia jo pagalbos, rašykite jam tiesiogiai el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196 .

    AtsakytiPanaikinti
  182. Giedrius Mazeikaite2023 m. vasario 24 d. 13:15

    Mano santuokos atkūrimo kelionė prasidėjo prieš 3 dienas, kai 22 metų žmona paliko mane dėl 10 metų jaunesnio vyro. Man 57, o jai 55. Aš ėjau per dykumą ir per savo kelionę radau daktarą Isikolo. Dievas panaudojo jį, kad išgydytų mano sudužusią širdį ir pašalino mano skausmus savo galingu meilės burtu. Man buvo sunku bandyti sugrąžinti ją namo nesėkmingai, ir tai tapo kančia mano vaikams ir man. Aš pasitikiu DR ISIKOLO ir žinau, kad Jis ketina atkurti mano santuoką. Aš jam viską paaiškinau, o jis man pasakė, ką daryti, ką aš padariau, jis padarė savo vaidmenį, o mano žmona grįžo namo pas mane ir mūsų vaikus per mažiau nei 48 valandas, kai viskas buvo padaryta taip, kaip planuota. Tikėjimas yra užtikrinimas dalykų, kurių mes tikimės, ir įsitikinimas tuo, ko nematėte, ir vien dėl to viskas pasiteisino, kad žmona sugrįžtų pas mane. Dievas gali panaudoti daktarą Isikolo, kad atkurtų jūsų santuoką ar santykius. Neprarask vilties. Susisiekite su gydytoju Isikolo tiesiogiai el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba taip pat galite susisiekti su juo WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  183. Tiesiog noriu čia pasidalinti savo liudijimu. Mano vardas yra Martha Pote. Noriu atiduoti Dievui visą šlovę, kad jis atvedė daktarą Igę Ajayi, kad padėtų man atkurti santuoką. Aš labai myliu savo vyrą, jis su manimi išsiskyrė dėl kitos moters. meldžiausi ir verkiau, bet niekaip. Kartą ištikimą dieną tiesiog ieškojau internete ir aptikau burtų raitiklį (dr. Ige Ajayi), kuriuo anksčiau niekada netikėjau burtų rašymu, bet kažkas manyje sakė, kad turėčiau tai pabandyti. Susisiekiau su juo ir jis man pasakė, kad viskas bus gerai, kad po 48 valandų mano vyras man paskambins ir atsiprašys. maniau, kad tai pokštas. štai prieš 48 valandas man paskambino vyras ir pradėjo visko atsiprašinėti. Štai kodėl noriu čia pasidalinti šiuo liudijimu, žinau, kad daugelis išgyvena daug išgyvenimų savo santuokoje, todėl nesidrovėkite ieškoti pagalbos. Dr. Ige Ajayi gali jums padėti bet kuriuo atveju. Susisiekite su juo dabar. El. paštas: drigeajayi@gmail.com/WhatsApp: +2348130035939..

    AtsakytiPanaikinti
  184. susituokė su mano vidurinės mokyklos vaikinu, abu kartu turime tris vaikus. mes gerai gyvenome tik tol, kol jo pamotė atvyko mūsų aplankyti. po savaitės ji išvyko, mano vyras taip pat pradėjo juokingai elgtis kaip aš. Aš buvau šokiruotas ir nustebęs, nes niekada nežinojau, ką padariau ne taip. jis man pasakė, kad nutraukia mūsų santuoką ir taip pat pasiims vaikus su savimi. nes žinau, kad mano vyras nebuvo toks žmogus su bloga širdimi, man tiesiog reikėjo laiku ieškoti sprendimo. štai kaip aš susidūriau su DR WALE'u, matė daug gerų liudijimų apie jį. taigi, aš susisiekiau su juo ir papasakojau viską, kas su manimi vyksta. DR WALE'as man pasakė, kad paruoš man burtą, ir paprašė atnešti keletą daiktų, už kuriuos taip pat sumokėjau. po to, kai jis užkalbino mane, paaiškėjo, kad už visko, kas įvyko mūsų santuokoje, slypi mano vyras pamotė. ji padarė burtus per daug atskirti aš ir mano vyras, mano vyras pamotė dabar gėda. Ačiū DR WALE, kuris atėjo dešinėje ir padėjo man išbristi iš šios netvarkos. DR WALE'as yra geras savo žodžių žmogus. tu taip pat gali susisiekti, ir jis sugrąžins tau laimę. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  185. Po 5 metų santuokos su vyru ir 2 vaikais, mano vyras pradėjo keistai elgtis ir vaikščioti su kitomis damomis, rodė man šaltą meilę, keletą kartų grasina, kad išsiskirs, jei išdrįsiu paklausti jo apie jo romaną su kitomis moterimis. buvo visiškai sugniuždyta ir sutrikusi, kol vienas senas mano draugas man nepasakojo internete apie burtininką DR ISIKOLO, kuris meilės burtų galia padeda žmonėms, turintiems santykių ir santuokos problemų, iš pradžių suabejojau, ar toks dalykas kada nors egzistuoja, bet nusprendžiau. pabandyk, kai susisiekiau su juo, jis man padėjo užburti meilę ir per 48 valandas mano vyras grįžo pas mane ir pradėjo atsiprašinėti, dabar jis nustojo bendrauti su kitomis moterimis, o su manimi - visam laikui ir tikrai. Susisiekite su šiuo puikiu meilės burtų raitininku, kad jūsų santykių ar santuokos problema būtų išspręsta šiandien el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai Whatsapp +2348133261196, taip pat galite perskaityti ir susisiekti su juo svetainėje: (https://isikolotemple.com)

    AtsakytiPanaikinti
  186. Gera dalintis istorijomis yra geras žmogus. ir tas geras žmogus vadinamas DR WALE, puikiu savo žodžių žmogumi ir žmogumi, kuris laikosi pažado. Didžiuojuosi galėdamas pranešti pasauliui, kad DR WALE padėjo trims mano šeimos nariams. DR WALE padėjo mano broliui išspręsti santykių problemas. jis taip pat padėjo kitam mano broliui laimėti sutartinį darbą, dėl kurio jis kovojo daugelį metų. tada jis padėjo mano seseriai laimėti skyrybų bylą teisme. Taigi, jei esate labai netvarka ir jums reikia žmogaus, kuriuo galėtumėte pasitikėti ir kuriuo galėtumėte pasikliauti, DR WALE yra tas žmogus, kuriuo galite pasitikėti. WhatsApp / Viber: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  187. Ačiū DR ISIKOLO, didžiausias iš visų už tai, ką padarėte dėl manęs. Labai džiaugiuosi, kad mano vyras sugrįžo pas mane ir dabar laimingai gyvename kartu. DR ISIKOLO meilės susijungimo burtai yra labai galingi ir efektyvūs ir neturi jokio šalutinio poveikio. Kadangi jis pažadėjo man padėti, nusprendžiau pabandyti DR ISIKOLO, kai mylimasis paliko mane dėl kitos moters. Jis padėjo man užburti meilės burtus, kad atkurtų meilę ir laimę man ir mano mylimajam, dėl kurio jis sugrįžo pas mane 48-aisiais, kaip jis pažadėjo ir patikino. mane labiausiai jaudina tai, kad mano meilužis net nežinojo, kad jį užkalbino, dėl ko ji sunaikino tai, ką per daugelį metų dalinome. Jei išgyvenate santykių problemas, patariu kreiptis į DR ISIKOLO ir jūsų problema bus išspręsta. Susisiekite su DR ISIKOLO Leo šiandien ir išspręskite savo problemą. Jei jums reikia jo pagalbos, žemiau yra jo el. pašto adresas: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai WhatsApp arba Viber: +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti
  188. BUDITE POTPUNO SIGURNI DA ĆETE SE UZ POMOĆ DR. ISIKOLA VRATITI BIVŠI PARTNER.
    Očajnički sam tražila neki način da natjeram svog bivšeg dečka da se ponovno zaljubi i vrati mi se. Imali smo uspona i padova, ali u proteklih 6 mjeseci naš se odnos pokvario. Potrošio sam vrijeme i novac na bacač čarolija za koje sam mislio da će mi pomoći, a ne znajući da nisu pomogli. Posežem jer želim biti poželjna žena kakva sam prije bila, a on se ponovno zaljubiti u mene i oženiti me. Ne mogu zamisliti ovog dječaka ni s kim drugim dok stvarno ne kontaktiram DR. ISIKOLA koji je ispunio moju želju. Dao mi je pojedinosti o tome kako da mi pomogne, što je i učinio kada sam mu pristala i spasio je mog čovjeka iz zlih ruku dame koja ga je hipnotizirala i moj čovjek se vratio tebi za 48 sati i bila sam zaista zadivljena takvom manifestacijom moći je uistinu stvaran. Sada sa zadovoljstvom mogu reći ljudima da pokušaju s DR ISIKOLO-om u rješavanju svojih problema i čekaju trenutne rezultate. kontaktirajte ga s njegovom adresom e-pošte putem: isikolosolutionhome@gmail.com ili mu izravno pošaljite poruku na WhatsApp/Viber: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  189. BŪKITE VISIŠKAI UŽTIKRINTI, KAD DR. ISIKOLO PAGALBA SUGRĮSITE BUVO PARTNERĮ.
    Beviltiškai ieškojau būdo, kaip priversti savo buvusį vaikiną vėl įsimylėti ir sugrįžti pas mane. Mes patyrėme pakilimų ir nuosmukių, bet per pastaruosius 6 mėnesius mūsų santykiai pašlijo. Išleidau laiko ir pinigų burtų ratui, kuris, maniau, man padės, ir nežinodamas, kad jie nepadėjo. Kreipiuosi, nes noriu būti geidžiama moterimi, kokia buvau anksčiau, o jis vėl mane įsimyli ir veda. Negaliu įsivaizduoti šio berniuko su niekuo kitu, kol tikrai nesusisiekiau su DR ISIKOLO, dėl kurio mano širdis išsipildė. Jis davė man išsamios informacijos, kaip man padėti, ką jis padarė, kai aš paklusau, ir išgelbėjo mano vyrą nuo piktų jį užhipnotizavusios ponios rankų, o mano vyras grįžo pas jus po 48 valandų, ir aš buvau tikrai nustebintas, kad toks galių pasireiškimas. yra tikrai tikra. Dabar galiu su džiaugsmu pasakyti žmonėms, kad jie išbandytų DR ISIKOLO savo problemas ir lauktų greitų rezultatų. susisiekite su juo ir nurodykite jo el. pašto adresą: isikolosolutionhome@gmail.com arba tiesiogiai susisiekite su juo Whatsapp: +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  190. Susitaikymo puslapyje mačiau nuostabų Helmos liudijimą apie gerus dr. Ilekhojie kūrinius. Niekada to netikėjau, nes niekada anksčiau nieko negirdėjau apie tokį stebuklą. Niekas nebūtų galėjęs manęs įtikinti ne tik tada, kol dr. Ilekhojie padarė man nuostabų darbą, kuris atkūrė mano sugedusią santuoką po šešių mėnesių išsiskyrimo. Buvau tikrai šokiruota, kai mano vyras atsiklaupė maldaudamas atleidimą, kad galėčiau jį priimti atgal. Man tikrai trūksta žodžių, kad parodyčiau savo padėką dr. Ilekhojie už tai, ką jis padarė man ir visai mano šeimai. Mes džiaugiamės kartu ir mano namuose yra ramybė. Visa tai įmanoma dėl jo susitaikymo rašybos. Susisiekite su juo dabar, kad gautumėte bet kokią pagalbą per „WhatsApp“/„Call/Viber“: +2348147400259 arba el. Paštu: gethelp05@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  191. Brigita Lukjancukas2023 m. kovo 3 d. 11:39

    Peržiūrėkite ir susisiekite su DR ISIKOLO, kad padėtų jūsų meilužiui susigrąžinti jus per jo svetainę (https://isikolotemple.com)
    Nustebsite sužinoję, kad viskas, ką tiek daug žmonių liudija apie DR ISIKOLO, yra tik tiesa. Mano vyras paliko mane ir mano vaikus, nes turėjome tiek daug muštynių ir ginčų. Jo žmonės taip pat buvo prieš mano santuoką su juo. Aš jį labai mylėjau ir labai tikėjausi, kad kartu kursime šviesią ateitį. Aš laukiau 6 mėnesius ir jis niekada negrįžo pas mane. Taigi turėjau susisiekti su DR ISIKOLO, kuris padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų ir atkurtų meilę bei laimę, kuria kadaise dalinome. Jis grįžo namo pas mus po 48 valandų, kaip mane patikino DR ISIKOLO, ir aš tikrai nustebęs dėl jo nuostabių darbų. Jūs taip pat galite gauti šią didelę pagalbą ir gyventi taip, kad būtumėte jam dėkingi, nes jis niekada nieko nenuvilia. susisiekite su juo el. paštu: isikolosolutionhome@gmail.com Taip pat galite naudoti WhatsApp telefonu +2348133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  192. Mano vyras pradėjo geriau su manimi elgtis, ir tai buvo mūsų abiejų gijimo procesas. Beveik 2 metus trukęs košmaras pagaliau baigėsi. Atrodo, kad mes įsimylėjome iš naujo! Mes abu atidėjome praeitį ir bandome judėti į priekį ir pirmą kartą per ilgą laiką ateitis atrodo daug šviesesnė. Negaliu žodžiais apsakyti, koks dėkingas esu daktarui Ilekhojie! Atrodo, kad pagaliau iš naujo atradome tuos vienas kito dalykus, dėl kurių pirmiausia įsimylėjome. Visas nerimas ir stresas tiesiog išnyko. Ačiū, daktare Ilekhojie, kad išgelbėjote mano iširusią santuoką. Aš ir mano vyras vėl gyvename laimingai. Viskas dėka Ilekhojie. Susisiekite su juo, kad atkurtumėte santuoką El. paštas: gethelp05@gmail.com Skambinkite arba Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  193. Šiandien aš labai džiaugiuosi savo šeima. Mano vardas TAMARA ELIJAS, gyvenu JAV, vyras paliko mane vieneriems metams ir aš jį labai myliu, nuo tada ieškau kaip jį susigrąžinti. Išbandžiau praktiškai variantų, bet nepavyko, kol sutikau draugą, kuris mane supažindino su dr. Ige Ajayi, burtininkas, padėjęs man susigrąžinti vyrą po 2 dienų. Šiandien su vyru laimingai gyvename kartu, nes vykdžiau puikios dr. Ige Ajayi. Tas žmogus puikus, su juo galite gerai el. paštu: (drigeajayi@gmail.com). o jojo kontaktinis numeris ir whatsapp tiesiog yra (+2348130035939).. rimtiems žmonėms, žmonėms su šia problema, patarsiu dabar su juo dabar ir gauti greitą sprendimą be streso.

    AtsakytiPanaikinti
  194. Sveiki visi, mano vardas Donata Landsbergis. Ilgą laiką mano vyras dėl darbo spaudimo gyveno kitame bute ir mes buvome labai laimingi kartu, nors jis keletą mėnesių buvo atskirai nuo mūsų. Nežinojau, kad kolega iš darbo jau turėjo su juo romaną, dėl kurio mano vyras iš niekur padavė man skyrybų prašymą. Žinojau, kad kažkas negerai, nes mums niekada nereikėjo tiek daug kovoti ar ginčytis, kad jis pasitrauktų. Buvau traumuotas ir ieškau pagalbos, kad išspręsčiau situaciją, kuri nuvedė pas DR ISIKOLO iš žmonių, kuriuos jį giria internete. Mes ilgai diskutavome ir jis papasakojo viską, ką man reikėjo žinoti apie tai, kas atsitiko, ir apie tinkamą procesą, kad būtų pašalintos problemos. Jis įvykdė savo pažadus ir grąžino mano vyrą man, o skyrybų procesas buvo atšauktas. Dabar mano vyras grįžo pas mus ir esame laimingi kartu. Tikrai nuostabu, kaip žmonės gali nuoširdžiai padėti kitiems žmonėms, kai jiems to reikia. Jis taip pat gali jums padėti. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  195. Labai džiaugiuosi galėdamas tuo pasidalinti, vis dar negaliu tau pakankamai padėkoti, DR WALE, mano vyras išvyko pas jaunesnę moterį, nes negalėjau pagimdyti dėl PCOS, buvau tokia sugniuždyta, kad buvau vieniša, aš labai verkiau, net bandė atimti man gyvybę, tada mano draugas papasakojo apie šį puikų vyrą DR VELĄ, padėjusį jai sukurti tobulą santuoką. Aš taip pat prisijungiau prie interneto ir atlikau daugiau tyrimų apie jį, taip pat pamačiau daug gerų naujienų apie DR WALE. todėl susisiekiau su juo be baimės ir nerimo, nes žinojau, kad su juo viskas bus gerai, jis pasakė man viską, ką reikia sumokėti, tai buvo patogus mokestis, ir aš padariau, jis padarė savo darbą ir atsiuntė man vaizdo įrašą DR WALE'as ir liepė palaukti kelias savaites, kol jis grįš. Kitą savaitę mano didžiausiai nuostabai tai, kad mano vyras ant kelių maldavo atsiprašyti už man sukeltus skausmus. Šiuo metu aš toks laimingas, viskas tuo nesibaigė, aš didžiuojuosi galėdamas pasakyti, kad esu penktą savaitę nėščia. Labai ačiū, DR WALE, esu amžinai dėkingas.. Čia jo kontaktas WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 ARBA El. paštas: drwalespellhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  196. Mano vardas Raminta Kazragienė. Kai vyras mane paliko, aš patyriau traumą, sudaužiau širdį ir kelis mėnesius negalėjau atsigauti. Dariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, bet nesėkmingai. Išvykau į kitą miestą tikėdamasis, kad galėsiu viską pradėti iš naujo. Aš susisiekiau su kitu vyru, su kuriuo stengiausi būti, bet nepavyko, nes negalėjau jo mylėti. Žinojau, kad vis dar myliu ir noriu, kad mano vyras man grįžtų. Taigi aš pradėjau ieškoti pagalbos ir tada radau DR ISIKOLO iš skirtingų požiūrių, perskaičiau apie jį. Mes pasikalbėjome ir aš jam priverčiau suprasti viską, ką man reikia žinoti, tikėjau juo ir laikiausi procedūrų. Jis dirbo man ir atkūrė meilę bei ryšį tarp manęs ir mano vyro, o po 48 valandų, kaip jis pažadėjo, mano vyras manęs ieškojo, mes pradėjome kalbėtis, o jis atėjo pažiūrėti, kur aš esu, mes susitarėme ir tapome. vėl laimingi kartu. DR ISIKOLO yra patikimas ir gali jums padėti, jei dėl ko nors kreipsitės į jį. Tiesiog rašykite jam per WhatsApp +2348133261196 arba el. laišką adresu isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  197. Erika Viltrakiene2023 m. kovo 8 d. 11:35

    DR ISIKOLO YRA VIENINTELIS PATIKIMAS IR PAKANKAMAI SĄŽININGAS, KAD SUGRĄŽINTI JŪSŲ BUVO PARTNERIS
    Niekada nežinojau, kad turiu didelę galimybę susigrąžinti savo vyrą, kol nesutikau DR ISIKOLO. Man buvo labai sunku, kai mano vaikinas paliko mane dėl kitos moters. Buvau sugniuždyta ir negalėjau susigrąžinti. Jo draugai ir šeima padarė viską, ką galėjo, kad mus suvienytų, bet tai nepasiteisino. Keletą mėnesių buvau viena ir nemačiau savęs mylinčios kitą. Taigi turėjau kreiptis pagalbos į DR ISIKOLO, kuris suteikė man privilegiją užtikrinti, kad mano širdies troškimai būtų patenkinti. Jis mus suvienijo, meilė ir laimė buvo atkurta. Jo žodžiai yra jo įpareigoti ir jis niekada nepasiduoda, kai niekam pažada 48 valandas pasiekti rezultatą, kuris mane nustebino, kai pasirodžiau mano paties rezultatas. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur. Susisiekite su juo dabar. Jo el. paštas: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp: +234-8133261196.

    AtsakytiPanaikinti
  198. Gabija Viltrakiene2023 m. kovo 9 d. 13:13

    Kai buvo prarasta viltis, kad mano ir mano vaikino santykiai vėl pradės veikti, DR ISIKOLO atėjo ir viską sutvarkė, ir jis liks mano vertinamas visą likusį gyvenimą. Per daug kartų patyriau emocinę traumą dėl nesibaigiančių problemų, kurias turėjau su savo vyru, ir tai privedė prie mūsų išsiskyrimo, o aš ieškojau pagalbos ir sužinojau apie DR ISIKOLO, kuris man atėjo į pagalbą. Jis man papasakojo procedūras ir paragino jų laikytis, ką aš mielai padariau ir jis neatidėliojo mano problemų sprendimo proceso, o rezultatą gavau vos per 2 dienas, kaip tikino jis. Nesivaržykite ieškoti pagalbos kitur, nes jam per daug sekasi padėti žmonėms ir jam niekada nepasiseka, kad gautumėte ieškomą sprendimą. Rašykite jam dabar per WhatsApp/Viber: +234-8133261196 arba el. paštu per: isikolosolutionhome@gmail.com

    AtsakytiPanaikinti
  199. Noriu pasidalinti savo nuostabia patirtimi su daktaru Ilekhojie. Mano vyras 5 metus mane apgaudinėjo ir aš susidūriau su juo, dėl ko kilo muštynės, dėl kurių jis paprašė skyrybų. Aš verkiau ir iškart susirgau. Kai internete ieškojau atsitiktinių istorijų apie žmones, kurių situacija panaši į mano, pamačiau kažkieno liudijimą ir kaip daktaras Ilekhojie sudarė taiką tarp porų. Susisiekiau su juo ir jis man paaiškino, kaip įmanoma susitaikyti su vyru ir po kelių dienų jis atšauks skyrybas, kurių aš norėjau. Padariau viską, ko jis prašė, ir lygiai po trijų naktų po darbo mano vyras paskambino atsiprašyti už sukčiavimą ir paprašė grįžti namo su tiek daug pažadų. Dėkoju už jūsų pagalbą, daktare, jūs tikrai esate palaima. Jei esate tokioje pačioje situacijoje, kaip ir aš, susisiekite su gydytoju Ilekhojie ir paprašykite pagalbos. El. paštas: gethelp05@gmail.com arba skambinkite / Whatsapp +2348147400259

    AtsakytiPanaikinti
  200. Esu Ieva Šumauskas ir esu čia, kad be galo daug pasakočiau apie tai, kaip man padėjo meilės specialistas. DR ISIKOLO su savo didžiosiomis galiomis atkūrė mano namus ir laimę, kuria dalinausi su savo vyru, ir tai tikrai kažkas, už ką esu amžinai dėkingas. Taip atsitiko, kad beveik metus buvau bejėgė ir prislėgta, kai vyras paliko mane dėl santuokinių problemų, su kuriomis susidūrėme. Dariau viską, ką galėjau, kad išgelbėčiau savo santuoką ir niekas nepasiteisino, kol DR ISIKOLO neatėjo į pagalbą. Jis man padėjo, o meilė ir laimė, kuria dalinausi su savo vyru, sugrįžo ir dar nuostabiau. Žinau, kad skamba keistai, jei jis tikrai gali kam nors padėti, bet 100% garantuoja, kad jis jūsų nenuvils, kai tikina, kad po dviejų dienų pasieksite norimų rezultatų. Jis taip pat gali jums padėti, jei norite suteikti jam galimybę tai padaryti. parašykite jam dabar šiuo adresu: isikolosolutionhome@gmail.com arba rašykite jam per WhatsApp arba Viber telefonu +2348133261196

    AtsakytiPanaikinti